Kaleva: irakalainen: ”Minulle kerrottiin epätotuuksia”

13

metoo-man-repeller-oct-2017

Oulussa ilmestyvässä Kalevassa on lukija-artikkelina hyvin koskettava tarina irakilaisesta miehestä, joka on kadottanut uskon ja elämänilon. Tarina on mielestäni hyvä, sillä se paljastaa oleellisella tavalla kuinka refugees welcome-porukat ovat syyllisiä maailman historian suurimmaksi väitettyyn pakolaiskatastrofiin.

Irakilainen saapui Suomeen toiveikkaana. Hän oli toiminut valtion virkamiesten henkivartijahommissa, ryhmästä kaikki muut surmattiin. Vain hän pääsi pakenemaan Suomeen. Irakiin paluu tietää hänen mukaansa kuolemaa.

Irakilainen kertoo, että on pikkuhiljaa kadottanut uskonsa ihmisiin ja kaikkeen. Vastaanottokeskuksista haetaan päivittäin miehiä pakkopalautuslennoille. Hän pelkää, ja tietää, että joku päivä on hänen vuoronsa. Irakilainen kertoo:

Minulle on alunperinkin kerrottu epätotuuksia. Vuonna 2015 uutisoitiin, että Suomi ja Eurooppa suojelee todellisessa hengenvaarassa olevia pakolaisia. Siksi tänne tultiin. Todellisuus on kuitenkin täysin päinvastainen.

Joko olisi aika kaivaa esille epätotuuksien puhujat?

Irakilaista on tavallaan helppo ymmärtää, hän yksinkertaisesti kokee tulleensa petetyksi. Hänelle luvattiin mannaa ja mirhamia, sheivattuja blondeja – mutta totuus oli vanhoja hampaattomia mummoja ja pakkopalautuksia. Kuka tahansa reagoisi samalla tavalla irakilaisen asemassa.

Jos Juha Sipilä, Stefan Löfven, Angela Merkel, tuhannet erilaiset turvapaikanhakijoiden vapaaehtoisryhmät, ruotsalaiset muslimihyväntekeväisyysjärjestöt yms refugee welcome-tyypit eivät olisi olleet huutamassa tervetuloaan, niin luultavasti tämänkin irakilaisen miehen tulevaisuus olisi ainakin hiukan valoisampi kuin se nyt on.

Irakilainen olisi luultavasti jäänyt Turkkiin tai mahdollisesti Arabiemiraatteihin. Ehkäpä Saudi-Arabiaan. Kuka tietää. Siellä ei ole ilmaista elatusta ja naisetkin kulkevat säkki päässä. Mutta irakilainen olisi tyytynyt siihen. Hän olisi laittanut jossakin näissä maissa pystyyn sellaisen firman kuin olisi kyennyt, tai mennyt niihin töihin, joita olisi tarjottu. Ja elänyt sen jälkeen niin mukavaa elämää kuin nyt ylipäätään kukaan islamilaisessa maailmassa voi elää.

Luultavasti irakilainen miettikin jotakin tämäntapaista ratkaisua ennenkuin sai epäinformaatiota Suomesta. Mutta sitten kun Suomesta ja Euroopasta alettiin kuiskimaan arabimaailmaan heleää vokottelua, niin arabi ei yksinkertaisesti voinut vastustaa lähtemistä. Tai sanotaanko niin, että lähtemättäjättäminen Eurooppaan, tai johonkin Saudeihin lähteminen, olisi sillä hetkellä niiden tietojen valossa ollut tyhmä ratkaisu. Irakilainen teki luultavasti tarkkaan harkittuaan sellaisen ratkaisun, jonka hän ajatteli olevansa hänen kannaltaa paras mahdollinen ratkaisu loppuelämää ajatellen.

Mutta Sipilä kusetti. Löfven kusetti. Refugees welcom kusetti. Kaikki kusettivat.

Tai, no melkein kaikki.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Kaleva: irakalainen: ”Minulle kerrottiin epätotuuksia”

 1. Mullekin kerrottiin epätotuuksia. Syyrialaisia pakolaisia, täällä on naisia ja lapsia, meitä tapetaan ihan koko ajan, meillä on hätä… Loputtomasti törkeitä valheita. Ei kaikki, vain 97% pakolaisista valehtelee, tai jotain sinne päin. Vihaan yhtä paljon päättäjiämme ja muita lumpustelijoita, kuin jutun kusettajakin. Ilman heitä olisit jäänyt Ruotsiin ja saanut ansaitsemasi onnen, nyt pelkäät yöllisiä palautuksia, kunnes tajuat heittää passisi roskiin.

  Mikäli kävi köpelösti ja puhutkin osittain totta, saat vainosi täälläkin. Kyllä murhaajat tulevat perässäsi. He ovat sitäpaitsi tervetulleita, toisin kuin sinä.

 2. Olen alusta alkaen ihmetellyt sitä valhelempeyttä jota A.Merkel on huolettomasti jaellut pitkään. ”Mitä isot edellä,sitä pienet kiljuen perässä”. Monet ns.refugee miehethän sanovat saksassa, että Mrs.Merkel on kutsunut meidät tänne. Näinhän se asia on. Kuitenkin sillä yksinkertaistetulla kaavalla, että jokainen tulija olisi aktiivisesti vainottu, mitä he eivät suinkaan ole. Tämä P-T;n artikkeli on tässä tapauksessa hyvin kuvaava ja todellinen. Jonkinlainen vastuu luulisi olevan mainostajillakin kun lobbaajiltakin sitä penätään. Kaikissa maissa tilanteen käsittely olisi paljon helpompaa, tällä haavaa, jos idealistinen mainoskampanja olisi jätetty tekemättä.

 3. Tuli alussa sanottua, että tervetulotoivotuksille täytyy olla katetta: ei sitä tulijat tajua, että parhaimmillaankin tarjolla on rupulähiö, ja jos joku töistä haaveili, niin siivoojaksi saattaa päästä.

  Mutta Gandhi-tason humanistit vain jatkoivat huutoaan, koska ovat niin käsittämättömän hyviä. Itsekritiikkiä tai anteeksipyyntöä ei kuulla koskaan. Ja kaikki hävisivät paitsi Luona ja mafia.

 4. Ja taas arabi syyttää kaikkea muuta paitsi itseään omista valinnoistaan. Yllätys, huoh.

 5. Mitä uutta tuossa nyt muka on? Valheita ja paskaa on suomalaisillakin silmät täynnä, kun kansallisomaisuutemme myydään pilkkahintaan.

 6. Ei Taju ihan väärässäkään ole. On työntäviä tekijöitä ja vetäviäviä voimia.. Niitä voidaan heikentää tai vahvistaa. Ja kyse ilmiöistä, ei yksittäisistä ihmisistä. Tällä puolen ainakin sössitty, ellei tavoite ole ollut sitten kaaos.

 7. Eipä tulisi yhtään maleskelupaikanhakijaa, jos tuki olisi ruoka, petipaikka ja nolla euroa rahaa!

 8. Nuo lähi-itäläiset ovat valehtelemisen eksperttejä, ovathan he saaneet aikoinaan jotkut ihmiset uskomaan siihen, että joku mies käveli vetten päälllä. Ne jotka eivät moisiin satuihin ole suostuneet uskomaan, on pakotettu uskomaan. Nykyäänkin on samanlainen vaihe menossa, eli pakotetaan uskomaan siirtolaisten mitä mielettömiin valheisiin. Näin toimivat suvakit.

 9. Koko tämä 2015 jälkeinen pakolaisaalto on suurta kusetusta. Suurin osa on ylhäältä päin masinoidun kusetuksen tulosta. Massat lähtivät liikkeelle hienosti ohjattujen valeuutisten takia ja kuka ja mitkä voimat olivat todelluisuudessa niiden takana voi vain aravailla. Luvattiin ilmainen elinikäinen ylläpito länsimaissa koska olemme niin vitun rikkaita.Ainakin Irakilaiset lähtivät näiden ”uutisten” takia ja noita geelitukkiahan on Suomessa nyt suurin osa.
  https://www.suomenuutiset.fi/suomea-markkinoidaan-irakilaisille-unelmien-kultamaana-maksetaan-kaikki-kustannukset-ja-palvelut-annetaan-asunto-rahaa/

  1. Jou.
   Kolme maailman suuruskontoa kehitelty lähi-itämössä maantieteellisesti pienellä alueella..taino..juutalaisuus mikään suuri ole..mutta enivei..valehtelu ja takinkääntö on näillä verissä jotka tuossa osassa maapalloa asuvat..johtuisiko kuumasta ilmastosta ja hiekasta..mitään ei pidä ottaa totena mitä välimeren ympäristön kansat suoltavat suistansa..se oppi tästä on otettavissa..tosin saman opin olisi saanut lukemalla yhden vuosikerran Aavikon Korkeajännitystä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.