Ruotsin ensimmäisille mies-vapaille festareille liput myyntiin kohta

13

Kuvakaappaus 2017-11-20 08-45-48

Ruotsin ensimmäiset miesvapaat musiikkifestarit ovat saaneet maailmalla suurta huomiota. Ensi kesänä järjestettävät Statement Festivaalit 31.8.- 1.9. kertovat olevansa ensimmäinen festivaalitapahtuma, joka on täysin cis-miehistä-vapaa festivaali niin artisteiltaan kuin yleisöltäänkin.

Cis-mies tai -sukupuolisuus selitetään tarkoittavan jotain sellaista kuin miestä, jonka sukupuoli täsmää niin juridisen kuin kokemuksenkin kanssa. Toisin sanoen cis-sukupuolinen on vaikkapa meikäläinen, joka kokee olevansa mies ja juridisesti olen myös mies. En siis koe olevani nainen tai minkään muunkaan sukupuolinen henkilö. Festivaalille pääsevät naiset ja erilaiset trans-henkilöt tai muuten vain sukupuolettomat.

Festivaali-idea lanseerattiin viime kesänä sen jälkeen kun Bråvalla-festivaalien järjestäjä kertoi, että he eivät aio enää jatka festarien järjestämistä lukuisten seksuaalisten ahdistelujen ja raiskausten vuoksi. Uusruotsalaisten seksuaalinen ahdistelu on saanut kahden viime kesän aikana aivan järjettömät mittasuhteet.

Tähän saumaan haluttiin siis järjestää festivaalit, jossa naisilla olisi turvallista. Ja koska järjestäjät eivät voi vain jättää uusruotsalaisia tilaisuuden ulkopuolelle niin keksittiin cis-vapaat festarit. Idean takana ovat tietenkin erilaiset feministiset piirit, jotka katsovat, että naisia ja trans-henkilöitä ahdistelevilla henkilöillä on yksi yhteinen tekijä – he ovat miehiä.

Statement kertoo nettisivuillaan, että ensimmäiset liput tulevat myyntiin joulukuun alussa.

”Yhdessä teemme selvän kannanoton seksuaalisia ahdisteluja vastaan luomalla vapaa-alueen naisille, ei-niin-selvästi-kumpaakaan-sukupuolta-oleville ja transhenkilöille, jotka haluavat käydä turvallisesti festareilla!”

Advertisements

13 thoughts on “Ruotsin ensimmäisille mies-vapaille festareille liput myyntiin kohta

 1. Jos voisimme saada myös Mus-vapaan elämän olisimme aika tyytyväisiä!

 2. Ruotsalaisten aisuri-logiikan perusteella tulemme todennäköisesti näkemään festivaalit jossa yleisö koostuu valkoisista, etuoikeutetuista ruotsalaisnaisista ja heidän seassaan ovat afrikkalaiset ja arabitaustaiset ”transnaiset” jotka ovat oikeasti parrakkaita lapsia jotka vaan portilla sanovat olevansa naisia. Järjestysmiehet eivät tietenkään uskalla kyseenalaistaa parrakkaiden naislasten sukupuolta, koska rasismi.

  Näin saadaan festarit jossa etuoikeutetut valkoiset ruotsalaisnaiset saavat vapaasti pyöriä partalasten sormitettavana eikä vastenmielinen valkoinen ruotsalaismies ole häiritsemässä läsnäolollaan.

 3. Tällä kertaa pantiin teuraaksi tasa-arvo, jotta mokutus voi jatkua. Se on semmoinen homma, että cis-miehet – kiitos Tajulle hienon uustermin opettamisesta, olinkin hieman ihmetellyt mitä se mahtaa tarkoittaa – ovat teidän ainoa toivo, kun uuskansalaiset alkavat tosissaan kertomaan, mitä mieltä kalifaatti on tällaisesta naistennostamis- ja transufestarista. Se nimittäin tämä homma kaatuu vielä täysmittaisesti cis-miesten niskaan (, jos sellaisia Ruotsissa vielä on).

 4. Tulee lopulta varmasti joka paikkaan missä on matuja..ei vaan miehiä sanoo:

  Varmasti ensi kesän hauskin hullun hurrilan sosiaalinen kokeilu.

 5. Munattomat ruotsalaisäijät joutuu pukeutumaan hameeseen nyt.Buaaahhaa😆

 6. On varmaan jättimenestys taas kuten käytännössä kaikki tuon ideologian tuotokset.Nyt jää woodstockit toiseksi.Muuten mikäs estää niitä kaikkeen syyllisiä valkoisia cis-miesoletettuja juuri tuona päivänä identifioimasta itsensä vaikkapa afrikkalaisiksi muslimitransyksisarvisiksi jos tekee mieli vähän rikastuttaa festarikulttuuria aitoon arabitapaan?

 7. Ai kuinka ihanaa. Tässä on vaan ihan pikkunen ongelma; nimittäim millä tuot valvot jos olettamuksena on se että kuka tahansa voi muutta sukupuolensa sellaiseksi kuin haluaa? Täysi mahdottomuus.

  Kanadassa tuota ajatusta on kokeiltu ja tulokset on arvatenkin tuhoisia.

 8. Eikä mikään voi mennä pieleen. Käytännössä tuo on uusruotsalaiselle sonnille punainen vaate. Ärsyke johon on pakko puuttua ja täydellä tarmolla. Festarin onnistuminen ei vain käy heille. Se tullaan pilaamaan satavarmasti ja järjestäjien kaunis ajatus menee reisille. Uusruotsalaiset tulevat käyttämään kaiken kekseliäisyytensä päästäkseen harjoittamaan taharrusta eikä mikään valvonnan määrä pysty ehkäisemään heidän tunkeutumistaan sonnivapaalle alueelle.

 9. Menee kuitenkin niin että siellä on naisiksi pukeutuneita afghaanimiehiä ja iso läjä burkaan sonnustaneita arabimiehiä kullit ojossa, upeat susi lampaiden vaatteissa-festarit.

  1. Eikä kukaan arvaa ruveta burkaa nyhtämään rodullistetun päältä? Moisesta paukahtaisi kokonainen poliisiasema taivaan sineen ja palaisi keskisuuren kylän Volvot? Paperit.. vitsailen vakavalla aiheella.

   Tänne ne tuli naisina ja lapsina ihan omilla karvanaamoillaan, mutta osa ei ole vieläkään tajunnut.

 10. Pitääkö roudareiden ja teknikoiden pukeutua naisiksi, vai miten käytännön järjestelyt hoidetaan? Jos esim. laitteet hajoo, niin femakkojen täytyy huutaan ”cis, cis” ja pyytää mies paikalle 😀

 11. Kyllä rodullistettujen miesten pitää päästä tuonne, ovathan he sorrettu vähemmistö. Normaalit valkoiset miehet ja naiset voivat mennä vaikka SwedenRockiin.

 12. Tasarvo toteutuu potenssiin kymmenen. Myös lesbot ihan tärinöissään. Kyllä tuonne muutama matu tunkeutuu ja ehkä näin on tarkoitettukin ja suvakit saavat leikkikaluja ja toteuttavat fantasioitaan kenkään häritsemättä. Ei tuonne kukaan täysjärkinen MIES edes yrittäisi. Hyi helvetti mitä touhua alkaa olla mutta suurin osa tosin normaaleista naisista katsoo tätä tohua yhtä inhoten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.