Ruotsissa hurjanpuoleiset viimeiset 2-3 päivää; ryöstöjä ja murhia

13

Hooded Robber With A Gun And A Bag Of Money

Ruotsin murha- ja ryöstöviikko alkoi reippaanpuoleisesti riehakkaan viikonlopun jäljiltä.

Useita pistoolilla varustautuneita henkilöitä ryntäsi sunnuntaina iltatuimaan Brommassa läntisessä Tukholmassa taloon. Ryöstäjät sitoivat muutaman talossa olleen henkilön ja pakottivat antamaan pihalla seisseen kahden luksusauton avaimet. Teko kirjattiin törkeänä ryöstönä.

Sunnuntai-iltana ammuttiin Bollnäsissä 50-vuotiasta miestä, joka kuoli tänä aamuna vammoihinsa. Teon epäillään olleen erityisen raaka murha, sillä poliisin mukaan tekijä oli vaaninut uhriaan jo jonkin aikaa.

Albyssä Tukholman eteläpuolella yritettiin tappaa oikeudenkäynnin todistaja eilen sunnuntaina. Puolet talon julkisivusta räjähti, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Tänään päivällä surmattiin samalla suunnalla lähellä Bromman lentokenttää Mariehällissä mies. Miestä ammuttiin toisesta autosta. Ammuttu mies kuoli heti paikanpäällä. Vähän teon jälkeen löydettiin pakoauto muutaman kilometrin päästä Bromman toiselta puolen Ängbycampingin kupeesta tulessa. Silminnäkijöiden mukaan uhria ammuttiin useita laukauksia. Hetki sitten poliisilla ole iso operaatio, jossa neljä otettiin kiinnin.

Göteborgissa iltapäivän mittaan kaksi pystyryöstöä. Nainen ja mies uhreinna.

Tumbassa Huddingessa nakkikioskiryöstö, Olofströmissä henkilöryöstö. Ensimmäinen iltapäivällä ja jälkimäinen aamupäivällä.

Uppsalassa aamutuimaan henkilöryöstö. Tuntemattomat miehet tunkeutuvat asuntoon ja vievät tavaraa pistoolilla uhaten.

Sunnuntaina ryöstöt Västeråsissa, Malmössa, Kristianstadissa, Järfällassa, Tukholmassa ja vielä kerran Tukholmassa.

Lisäksi uutena trendinä näyttää nousevan autoryöstöt. Eli uhrilta viedään auto esimerkiksi liikennevaloissa pistoolilla uhaten. Muistakaa pitää ovet lukittuna.

Kyseessä on vain pieni otanta vakavimmista jutuista. Satulanhaistelut ja puistoonkuseminen on jätetty noteeraamatta.

 

 

 

 

 

Advertisements

16 thoughts on “Ruotsissa hurjanpuoleiset viimeiset 2-3 päivää; ryöstöjä ja murhia

 1. Jihaa ja meno kuin villissä lännessä sehän korjaantuu kun otatte vähän lisää matuja maahan ruotsi on oikea eurooppalaisen valtion irvikuva mutta ei hätää pikkuruinen suomi tulee sipulin ja orvon johdolla perässä meilläkin jo raiskataan hullun lailla.

 2. Ruotsi on turvallinen maa kerta Ylellä niin sanoivat.Eikä ole mitään no-go alueita+että monikulttuurisuus on rikkaus ja islam on rauhanuskonto.Sotaa ja vainoa paenneet ´´löyhät kaveriporukat´´ovat traumoissaan vaan vähän keppostelleet.Ja jos jäävät kiinni niin nämä asiat eivät tietenkään mitenkään liity islamiin koska he eivät olleet aitoja muslimeita.Tuomionluvussa pitää ottaa huomioon myös se että he ovat kaikki 17 vuotiaita.

 3. Yhdessä maailman väkivalloimmista maista Hondurasissa, La Ceiban kaupungissa oli tapahtunut 126 murhaa ensimmäisesssä kuudessa kuukaudessa. Mitä Paavo veikkaat mihin lukemiin Ruotsi pääsisi viimeisten kuuden kuukauden perusteella yli vai alle?

 4. Ja Ruotsin poliitikot hyssyttelvät monikulttuurisen paskan takana ja feministihallitus on kuin ei mitään erikoista olisi Ruotsin tapahtumissa. On jännää kun Suomen lehdistö on edelleen sen tukevan sensuurin takana mitä näihin tapahtumiin tulee. On annettu varmaan kovat ohjeet korkeammalta taholta olla kirjoittelamasta tai potkut seuraa. Sääliksi käy poliisia kun siitä on tehty kädetön marionetti. Ehkä jonkun tunnetumman poliitikon tappo jonkun uusruotsalaisen toimesta muuttaisi hieman suhtutumista tai sitten ei.

  1. Ei niin. PT-mediassa olikin jo joku aika sitten siitä, miten masentuneita Ruotsin poliisit paikka paikoin ovat. Rikosten selvitysprosentti on alhainen jne. Moni haaveilee uran vaihdosta.

   Ruotsi on syöksykierteessä kohti täydellistä kaaosta ja anarkismia. Sääli on katsoa ennen niin hienon valtion rappioitumista. Politiikka siellä vie ojasta allikkoon nykyään toistuvasti. Joku jos meinaa herätä todellisuuteen ja ehdottaa kovempia toimenpiteitä (moderaatit hiljakkoin), niin johan torujia löytyy.

 5. Ruotsista on tulossa euroopan väkivaltaisin maa ja mistähän ihmeen syystä Lasset ja håkanit ovat noin väkivaltaisiksi ryhtyneet. Ihme homma, ennen niin rauhallinen ja oikea mallimaa ja kansankoti.

 6. Milloinhan YLE tai Hesari tekee aiheesta syväluotaavan, faktapohjaisen artikkelin? Ai ei vai? Kun katselee Suomen löyhien kaveriporukoiden meininkiä, niin ei olla täälläkään enää kaukana Ruotsin kaltaisesta kehityksestä, ikävä kyllä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.