Ruotsissa lanseerattiin ensimmäinen transseksuaalisuudesta kertova kuvakirja pikkulapsille

13

Kuvakaappaus 2017-11-20 13-56-20

Ruotsi briljeeraa. Lundin yliopiston lehtori Susanne Pelger on lanseerannut kuvakirjan pienimmille lapsille. Kirjan aiheena on transseksualisuus.

Kirjassa esitellään mm. hevonen, joka haluaakin olla koira ja koiran isäntä, joka haluaa pukeutua leninkiin. Kirjailija kertoo SVT:lle, että hän toivoo lasten oppivan jo hyvin nuorina, että he voivat olla mitä haluavat.

 

Pelger kertoo, että hän haluaa lasten tietävän jo nuorena, että esimerkiksi pukuun pukeutunut mies voi työpäivän päätteeksi pukeutua leninkiin ja punata huuliaan, kuten kirjassakin tehdään. Kirjan nimi on Hevonen ja isäntä. (Hästen och husse) Kirjassa on kieltämättä käytetty mielikuvitusta. Isännän kotona asuu hevonen, joka haluaa olla koira ja kulkee siksi koiran panta kaulassa. Hevonen jahtaa kissoja ja tykkää järsiä luita kuin koira konsanaan.

– Ja niin sen pitääkin olla. Kaikki eivät ole joko poikia tai tyttöjä, Susanne Pelger kertoo. Hän on biologian ja genetiikan opettaja kaiken lisäksi.

 

Advertisements

20 thoughts on “Ruotsissa lanseerattiin ensimmäinen transseksuaalisuudesta kertova kuvakirja pikkulapsille

 1. Mitäs jos annettaisiin lasten vaikka olla lapsia?Ihan vaikkapa ilman tuollaista aikuisten oksettavan propagandan pakkosyöttöä?Eikun niin – ne lapset saavat olla ihan mitä vaan ikinä haluavat paitsi lapsia.

 2. Entistä kiiruumpi tukkia se länsiraja. Muutoin hukutaan tähän kaikkeen… Sanonko mihin?

 3. Hulluja nuo ruotsalaiset, sanoisi Obelix. Tuossa on oikeusjutun paikka päiväkodeille, päiväkodista vastaavan henkilön ei ole pakko ottaa vastaan tuollaisia pikkulasten päitä sekottavia kirjoja. Sen ikäisiä seksuaalisuus ei kiinnosta lainkaan. Lasten pitää saada olla lapsia.

 4. ”Kirjassa esitellään mm. hevonen, joka haluaakin olla koira”
  Kun tähän mennään, niin ihmisenkin pitää voida olla omena tai vaikka muunsukupuolinen silakka jos haluaa. Onneksi omaan lapsuusaikaan oli terveempää ja sadut oli Muumeja, Rölliä jne. Ilman mitään moninaisuushöpötystä.

 5. Tulee vaan mieleen kysymys: Miten uusruotsalaiset änkyrämuslimivanhemmat suhtautuvat tähän mielipuolisuuteen jota heidän lapsilleen syötetään? Vai saavatko vapautuksen..

  1. Kouluikäiset maahanmuuttajien lapset eivät tunnu kunnioittavan länsimaalaisia opettajia pätkän vertaa. Länsimaalaiset naiset opettamassa ultraliberaalia feministihöttöä ei paljon kunnioitusta herätä, kun oma taustakulttuuri opettaa halveksimaan yhtä jos toista asiaa täällä muutenkin.

   Omiin korviin on Ruotsista kantautunut uutisia kouluista, jotka on pitänyt hetkeksi sulkea kokonaan, kun uusruotsalaiset ovat aiheuttaneet niin paljon järjestyshäiriöitä. SVT lähetti ohjelman vuosia sitten, mutta ei ole kauan, kun Paavo taisi raportoida täällä jotain vastaavaa.

 6. Ja näitä ”opettele olemaan pelkuri-hintti jo lapsesta lähtien” kirjoja annetaan todennäköisesti vain valkoihoisille ruotsalaisille poikalapsille jotta ne olisi ghettolähiöiden kovassa gangsta-kulttuurissa kasvaneiden ahmedien toimesta helppo nujertaa henkisesti kynnysmatoiksi sekä varmistaa että ruotsalaistytöt valitsevat mustaihoisen tosimiehen lastensa isäksi, hinttimäisen pelkuri-håkanin sijaan.

  1. Naulan kantaan. Tuota minäkin pelkään kyseisessä propagandassa. Kantaväestö käy täysin naurettavaksi ja täysin puolustuskyvyttömäksi, koska kunnon miehiä ei tule löytymään, jos nuo opit perille menevät.

   Se on varma, että muslimit kotonaan opetetaan täysin immuuneiksi tuolle aivopesulle. Ei ne usko mitään muitakaan uskontonsa kanssa ristiriitaisia juttuja.

   1. Ei tarvitse edes opettaa immuuneiksi kun eivät ne ruotsia puhu vaan arabiaa.Ne eivät mitään ymmärtäisi tuosta vaikka pakkosyötettäisiin päivästä toiseen mitä luonnollisesti ei tietenkään heidän kohdallaan edes tehdä.

    1. Tuo on totta ainakin vastatulleiden suhteen.
     Toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajien lapset luultavasti osaavat ruotsia.

     Toki musliminaiset usein hoitavat lapsensa kotona kouluikään asti, joten eivät he altistu samassa määrin kuin kanttisten lapset senkään takia.

  2. Todellakin, naulan kantaan!

   Tuo kirja taitaa tulla vähän myöhässä, koska suurin osa ruotsalaisista neitimiehistä on jo läpikäynyt tuon transition kastraatioineen, kaikkineen.

   On ihan päivänselvää, että suurin osa noista ”Transihmisistä” kärsii vakavista mielenterveyden häiriöistä, joita nyt yritetään normalisoida.

   Aletaanko seuraavaksi normalisoimaan skitsofreenikkoja, että ”eivät he mitään hoitoa tarvitse, vaan meidän on vaan totuttava siihen, että he kulkevat tuolla ongelmineen ilman asiallista hoitoa”?!

 7. Aina vaan järkevämmältä kuulostaa se Venäjän kamala homolaki, jossa siis vain ja ainoastaan kielletään homopropaganda alaikäisille…

 8. Tällainen seksuaalisuuden pakkosyöttö pienille lapsille on täysin rinnastettavissa pedofiliaan. Pelger hengenheimolaisineen kuuluu vankilaan, pitkäksi ajaksi.

 9. Tällainen saa kaikki suvakkeja lukuunottamatta halveksimaan ruotsalaisia. Mainehaitta on suuri. Voi olla, että ruotsalaisia kauppamiehiä ei oteta tulevaisuudessa vakavasti. Ihmiset alkavat yhdistää ruotsalaiset tuotteet ja palvelut vätysmäisyyteen ja perverssioihin.

  Mikä saa ruotsalaiset tekemään oman kulttuurinsa itsemurhaa.

  Ruotsin heikkous vaarantaa Pohjolan turvallisuuden. Ehkä Putin ja kumppanit jo pohtivat mitä alueita Ruotsista pitäisi ottaa haltuun.

 10. tuo on jo ongelmallista, ei lähellekään normaalia. Eiköpitäisiä keskittyä mistä moinen ongelma johtuu, kun taas ruveta vväristeöemään biologiaa.

 11. Eikö siinä kirjassa olisi pitänyt olla nainenkin, joka illaksi pukeutuu hevoseksi tai muuksi olioksi. Tai pukeutuu mustaan kaapuun. Silloin olisi täydellistä ruotsalainen elämä.
  Mies huulipunineen, hevonen kissoineen ja nainen koirana jahtaamassa hevosia.
  Jep jep.

 12. Törkeää! TÄMÄ SE VASTA ON LASTEN HYVÄKSIKÄYTTÖÄ!
  Paha maailmassa kieputtaa ihmisiä aivan miten tahtoo.

 13. Voi jumaleisson, että voi olla mielisairasta.
  Ruotsi on niin menetetty valtio.
  Nuo ihmiset, jotka tyrkyttävät meille valtaväestölle omia ”pervoja”arvojaan ovat mielipuolia, koska meidän pitäisi omaksua niiden sairaat” perversiot ”omaksi.Hyi helevetti.
  Nk. Normaaleilla/ kansallistunteen omaavilla, isänmaallisilla ei ole asiaa politiikkaan, korkeampiin virkoihin; jotka määrittelee yhteiskunnan arvoja.
  Nämä ihmiset sairaille arvopohjineen/ vallankäyttöineen, joka on tarkoituksellista pahaa, keräävät itselleen valtaisan kollektiivisen karmavelan.Kiirastuli odottaa , Kun täältä lähtö tulee ja se tulee jokaiselle.Kansanomaisemmin kutsutaan ”perseentervaukseksi”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.