Mainokset

Ruotsissa lanseerattiin ensimmäinen transseksuaalisuudesta kertova kuvakirja pikkulapsille

Kuvakaappaus 2017-11-20 13-56-20

Ruotsi briljeeraa. Lundin yliopiston lehtori Susanne Pelger on lanseerannut kuvakirjan pienimmille lapsille. Kirjan aiheena on transseksualisuus.

Kirjassa esitellään mm. hevonen, joka haluaakin olla koira ja koiran isäntä, joka haluaa pukeutua leninkiin. Kirjailija kertoo SVT:lle, että hän toivoo lasten oppivan jo hyvin nuorina, että he voivat olla mitä haluavat.

 

Pelger kertoo, että hän haluaa lasten tietävän jo nuorena, että esimerkiksi pukuun pukeutunut mies voi työpäivän päätteeksi pukeutua leninkiin ja punata huuliaan, kuten kirjassakin tehdään. Kirjan nimi on Hevonen ja isäntä. (Hästen och husse) Kirjassa on kieltämättä käytetty mielikuvitusta. Isännän kotona asuu hevonen, joka haluaa olla koira ja kulkee siksi koiran panta kaulassa. Hevonen jahtaa kissoja ja tykkää järsiä luita kuin koira konsanaan.

– Ja niin sen pitääkin olla. Kaikki eivät ole joko poikia tai tyttöjä, Susanne Pelger kertoo. Hän on biologian ja genetiikan opettaja kaiken lisäksi.

 

Mainokset

19 Comments on Ruotsissa lanseerattiin ensimmäinen transseksuaalisuudesta kertova kuvakirja pikkulapsille

 1. Nimetön // 20/11/2017 14:15 // Vastaus

  Mitäs jos annettaisiin lasten vaikka olla lapsia?Ihan vaikkapa ilman tuollaista aikuisten oksettavan propagandan pakkosyöttöä?Eikun niin – ne lapset saavat olla ihan mitä vaan ikinä haluavat paitsi lapsia.

  Tykkää

 2. Itsekin käytän liivejä, tosin tukiliivejä ja vain töissä // 20/11/2017 14:21 // Vastaus

  Entistä kiiruumpi tukkia se länsiraja. Muutoin hukutaan tähän kaikkeen… Sanonko mihin?

  Tykkää

 3. Nimetön // 20/11/2017 14:23 // Vastaus

  🙈🙈🙉🙉🙊

  Tykkää

 4. Nuo ihmiset ovat mielisairaita.

  Tykkää

 5. DUMARI // 20/11/2017 14:37 // Vastaus

  Hulluja nuo ruotsalaiset, sanoisi Obelix. Tuossa on oikeusjutun paikka päiväkodeille, päiväkodista vastaavan henkilön ei ole pakko ottaa vastaan tuollaisia pikkulasten päitä sekottavia kirjoja. Sen ikäisiä seksuaalisuus ei kiinnosta lainkaan. Lasten pitää saada olla lapsia.

  Tykkää

 6. Mauno Mato // 20/11/2017 14:51 // Vastaus

  ”Kirjassa esitellään mm. hevonen, joka haluaakin olla koira”
  Kun tähän mennään, niin ihmisenkin pitää voida olla omena tai vaikka muunsukupuolinen silakka jos haluaa. Onneksi omaan lapsuusaikaan oli terveempää ja sadut oli Muumeja, Rölliä jne. Ilman mitään moninaisuushöpötystä.

  Tykkää

 7. Vihasananvapaustaistelija // 20/11/2017 14:58 // Vastaus

  Tulee vaan mieleen kysymys: Miten uusruotsalaiset änkyrämuslimivanhemmat suhtautuvat tähän mielipuolisuuteen jota heidän lapsilleen syötetään? Vai saavatko vapautuksen..

  Tykkää

  • Huolestunut // 20/11/2017 16:25 // Vastaus

   Kouluikäiset maahanmuuttajien lapset eivät tunnu kunnioittavan länsimaalaisia opettajia pätkän vertaa. Länsimaalaiset naiset opettamassa ultraliberaalia feministihöttöä ei paljon kunnioitusta herätä, kun oma taustakulttuuri opettaa halveksimaan yhtä jos toista asiaa täällä muutenkin.

   Omiin korviin on Ruotsista kantautunut uutisia kouluista, jotka on pitänyt hetkeksi sulkea kokonaan, kun uusruotsalaiset ovat aiheuttaneet niin paljon järjestyshäiriöitä. SVT lähetti ohjelman vuosia sitten, mutta ei ole kauan, kun Paavo taisi raportoida täällä jotain vastaavaa.

   Tykkää

 8. Walitusoikeus // 20/11/2017 15:03 // Vastaus

  Ja näitä ”opettele olemaan pelkuri-hintti jo lapsesta lähtien” kirjoja annetaan todennäköisesti vain valkoihoisille ruotsalaisille poikalapsille jotta ne olisi ghettolähiöiden kovassa gangsta-kulttuurissa kasvaneiden ahmedien toimesta helppo nujertaa henkisesti kynnysmatoiksi sekä varmistaa että ruotsalaistytöt valitsevat mustaihoisen tosimiehen lastensa isäksi, hinttimäisen pelkuri-håkanin sijaan.

  Liked by 1 henkilö

  • Huolestunut // 20/11/2017 15:21 // Vastaus

   Naulan kantaan. Tuota minäkin pelkään kyseisessä propagandassa. Kantaväestö käy täysin naurettavaksi ja täysin puolustuskyvyttömäksi, koska kunnon miehiä ei tule löytymään, jos nuo opit perille menevät.

   Se on varma, että muslimit kotonaan opetetaan täysin immuuneiksi tuolle aivopesulle. Ei ne usko mitään muitakaan uskontonsa kanssa ristiriitaisia juttuja.

   Tykkää

   • Nimetön // 20/11/2017 16:07 // Vastaus

    Ei tarvitse edes opettaa immuuneiksi kun eivät ne ruotsia puhu vaan arabiaa.Ne eivät mitään ymmärtäisi tuosta vaikka pakkosyötettäisiin päivästä toiseen mitä luonnollisesti ei tietenkään heidän kohdallaan edes tehdä.

    Tykkää

    • Huolestunut // 20/11/2017 16:17 // Vastaus

     Tuo on totta ainakin vastatulleiden suhteen.
     Toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajien lapset luultavasti osaavat ruotsia.

     Toki musliminaiset usein hoitavat lapsensa kotona kouluikään asti, joten eivät he altistu samassa määrin kuin kanttisten lapset senkään takia.

     Tykkää

  • Vitttuuntunut Stadilaine // 20/11/2017 15:55 // Vastaus

   Todellakin, naulan kantaan!

   Tuo kirja taitaa tulla vähän myöhässä, koska suurin osa ruotsalaisista neitimiehistä on jo läpikäynyt tuon transition kastraatioineen, kaikkineen.

   On ihan päivänselvää, että suurin osa noista ”Transihmisistä” kärsii vakavista mielenterveyden häiriöistä, joita nyt yritetään normalisoida.

   Aletaanko seuraavaksi normalisoimaan skitsofreenikkoja, että ”eivät he mitään hoitoa tarvitse, vaan meidän on vaan totuttava siihen, että he kulkevat tuolla ongelmineen ilman asiallista hoitoa”?!

   Tykkää

 9. Kummastelija // 20/11/2017 17:13 // Vastaus

  Aina vaan järkevämmältä kuulostaa se Venäjän kamala homolaki, jossa siis vain ja ainoastaan kielletään homopropaganda alaikäisille…

  Tykkää

 10. Joku Toinen // 20/11/2017 19:45 // Vastaus

  Tällainen seksuaalisuuden pakkosyöttö pienille lapsille on täysin rinnastettavissa pedofiliaan. Pelger hengenheimolaisineen kuuluu vankilaan, pitkäksi ajaksi.

  Tykkää

 11. Tällainen saa kaikki suvakkeja lukuunottamatta halveksimaan ruotsalaisia. Mainehaitta on suuri. Voi olla, että ruotsalaisia kauppamiehiä ei oteta tulevaisuudessa vakavasti. Ihmiset alkavat yhdistää ruotsalaiset tuotteet ja palvelut vätysmäisyyteen ja perverssioihin.

  Mikä saa ruotsalaiset tekemään oman kulttuurinsa itsemurhaa.

  Ruotsin heikkous vaarantaa Pohjolan turvallisuuden. Ehkä Putin ja kumppanit jo pohtivat mitä alueita Ruotsista pitäisi ottaa haltuun.

  Tykkää

 12. Vitun swedupellet // 21/11/2017 16:28 // Vastaus

  tuo on jo ongelmallista, ei lähellekään normaalia. Eiköpitäisiä keskittyä mistä moinen ongelma johtuu, kun taas ruveta vväristeöemään biologiaa.

  Tykkää

 13. Nimetön // 21/11/2017 18:50 // Vastaus

  Eikö siinä kirjassa olisi pitänyt olla nainenkin, joka illaksi pukeutuu hevoseksi tai muuksi olioksi. Tai pukeutuu mustaan kaapuun. Silloin olisi täydellistä ruotsalainen elämä.
  Mies huulipunineen, hevonen kissoineen ja nainen koirana jahtaamassa hevosia.
  Jep jep.

  Tykkää

 14. Törkeää! TÄMÄ SE VASTA ON LASTEN HYVÄKSIKÄYTTÖÄ!
  Paha maailmassa kieputtaa ihmisiä aivan miten tahtoo.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: