Malmössä voimakas räjähdys kerrostalossa

13

Malmössä tapahtui maanantai-iltana voimakast räjähdys. Möllevångenilla klo 23.30 aikaan sattunut räjähdys rikkoi kerrostalon kaksi ovea ja hissin.

Räjähdys tapahtui kerrostalon ylimmässä seitsemännessä kerroksessa. Poliisi ei ole kertonut minkätyyppinen räjähdys oli kyseessä, mutta yöllä kerrostaloa koluttiin pommiyksikön koirien ja robottien avulla. Lisää paukkuja ei kuitenkaan löytynyt.

Tietojen mukaan kahteen huoneistoon johtaneet turvaovet lensivät pihalle ja rakennuksen seinärakenteisiin tuli halkemia. Kukaa ei loukkaantunut räjähdyksessä, mutta ambulanssi vei yhden naishenkilön sairaalaan hengitysvaikeuksien ja shokin takia.

Aamun tiedotteessa poliisi ei valaissut asiaa yhtään sen enempää. Ketään ei ole otettu kuitenkaan kiinni epäiltynä mistään.

Advertisements

16 thoughts on “Malmössä voimakas räjähdys kerrostalossa

 1. Ja isoja EU- kerjäläisakkalaumoja laahustaa ympäri Tukholman kaupunkia kyttäämäässä sopivaa tilaisuutta sanoo:

  Ruotsi on mennyt täysin ranttaliksi, joka päivä ammutaan ihmisiä kuoliaaksi ja pommit paukkuvat. Lööperin porukka on täysin menettänyt otteensa. Poliitikkojen leuat paukkuvat yhtä paljon kuin pommit ja pyssyt mutta mikään ei muutu.

 2. Joku näppärä kaveri on pitänyt huumelabraa kämpässään ja prosessissa oli mennyt jokin ”käteen”? Meta-amfetamiinin tekeminen kun on tarkkaa ja räjähdysherkkää puuhaa, ainakin jos on uskomista National Geography kanavan Huumebusiness Oy dokkareihin….

  1. Vuonna 2098 galaktista aikaa tuhoutui butaaniräjähdyksessä Analmadore niminen planeetta, eli ei se ole suotavaa kannabiksienkaan kanssa pelleillä. 5.7.2009 Järvenpään aikaa jämähti Jampassa, mutta pienemmässä mittakaavassa.

 3. Huomattaisin kaikki tämän roskajulkaisun lukijoita, että mikään ei ole totta mitä täällä uutisoidaan. Kaikki uutiset ovat vain Paavo Tajukankaan oman mielikuvituksen tuotteita.

  1. Huomauttaisin, että sinulla on epämuodostuneet genitaalit, jokainen entinen kumppanisi voi sen todistaa, eikö totta?

  2. Olen joskus kerran kuullut ironisen sanonnan sivustostasi ja siitä saamasi rienaavan lempinimen ”uuninpankkorunkkari”. Itse olen saanut jo ”banaanit” hra arvon Saku Timosen FB-sivustolle, koska esitin ”mielenkiintoisia” kysymyksiä, jotka eivät sopineet hra arvon Timosen maailmaankuvaan.

   Vihjeeksi ”gospodin” oder soll ich sagen ”Herr” Saku Timonen, googlaa kuvahaulla ”V*tuttaako, nami nami?” Lisävihjeeksi googlaa ”Potjomkinin kulissit”…..

  3. Myös Tajukangas on mielikuvituksen tuottehia.

   Huomenna esiinnyt aron Jessikkana? Saadaan Puuttininkin mielipide kuulla.

  4. Minäpä, Saku (tai kuka siellä nyt kirjoittaakaan), kerron, mistä on kysymys. Olin varsin myötämielinen esim. kehitysapua kohtaan – silloin kun se toteutetaan järkevästi. ’Järkevä toteutus’ on minulle sitä, että annetaan vapa ja vieheet eikä kalaa. On autettava tavalla, joka auttaa ihmisiä auttamaan itseään. Lähinnä se tarkoittaa koulutusta, kirjastoja jmv. asioita, joita korruptio ei pysty muuttamaan rahaksi, ja jotka oikeasti vievät asioita eteenpäin. Olen antanut tällaiseen toimintaan myös oman pienen työpanokseni. Varmaankin parin tonnin edestä tuli lahjoitettua työaikaa, mutta sillä nyt ei ole niin merkitystä.

   Mutta sitten tulitte paikalle te Käsittämättömän Hyvät Ihmiset (KHI), jotka ette ole koskaan asioihin perehtyneet tai omaa panostanne antaneet, ja menette johonkin Live Aid -konserttiin pullistamaan egoanne ja huutamaan lisää kehitysapurahaa. Ja juuri teidän takianne kehitysapurahoja on hassattu täysin himmeisiin projekteihin, joiden te luulette olevan hienoja asioita. Ja juuri siksi, että te ette osaa sanoa muuta kuin ’lisää kehitysapurahaa’, on kehitysapu valunut korruptioon.

   Samalla tavalla olin lievästi myötämielinen pakolaisille: on tietysti oikein auttaa hengenhädässä olevia ihmisiä, mutta jos ongelma on helvetillinen ylikansoitus, muutaman tuhannen ihmisen kärrääminen Suomeen ei ole ehkä ole kovin ratkaisukeskeistä. Missään nimessä se ei ole kustannustehokasta auttamista – saattaa olla yllätys, että rahalla se pyörii ihmisten auttaminenkin.

   Ja sitten riensivät taas paikalle KHI-heinäsirkkaparvet, jotka eivät ole kertaakaan avanneet kirjaa turvapaikanhaun kohdalta ja alkoivat hysteerisesti huutaa, että jokaisen turvapaikanhakijaksi ilmoittautuvan on saatava itse matkustaa Suomeen 10 000 kilometriä. Te jätitte vastaamatta ilmeisiin kysymyksiin – Eikö tuhansien kilometrien matka itsessään osoita, että ihminen kykenee huolehtimaan itsestään? Taitaa olla muutama satamiljoonaa ihmistä, joilla ei ole kykyä tai mahdollisuutta tehdä itsensä eteen yhtään mitään – ja hoiditte tämänkin asian päin helvettiä. Paperittomat kadulla eläjät ovat teidän eivätkä suomalaisen yhteiskunnan uhreja. Teidän mielenkiinto kesti Syyrian sodan ajan, kun media sen teille sydäntäsärkevin kuvin tarjoili, jostain Jemenin sodan keskellä nälkään kuolevista lapsista ette ole kuulletkaan, koska media ei ole sitä teille tarjoillut – olisi pitänyt itse nähdä vaivaa.

   Juuri te, KHI-heinäsirkat, syötte oikean hyvyyden ja auttamisenhalun pois, omahyväiset laiskat paskat.

   1. Erittäin hyvin sanottu siellä luokan perällä….mut ku se humanismi nääs…

 4. Mitä haluaa Ruotsin hallitus (sosdem+miljö)? Ensin se haluaa täyttää maan kemuilla ja kiljuu ettei Euroopassa muureja rakenneta! Sitten se antaa määräyksen ja rahat kemujen passaamiseen ja palvomiseen edestä ja takaa, asuntojonoissa kantisten ohi ja parhaille (haaremiukko kolmen vaimonsa ja 16 kakaransa kanssa Nackan kunnassa) 14 miljoonan kruunun asunnot.

  NYT yhtäkkiä (sosdem) työministeri Ylva Johansson kääntää kelkkaansa ja alkaa kiekua ettei kemujen erityiskohtelu olekaan oikein. Mistähän jujutuksesta nyt on kysymys?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/etableringsminister-ylva-johansson-inte-rimligt-att-nyanlanda-gar-fore-andra

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.