Uusruotsalaiset uhkasivat raiskata ja tappaa koulutytöt- rehtorin mukaan ”Rakkaudesta se hevonenkin potkii”

0
Kuvakaappaus 2017-11-16 12-03-09
Viitekuva.

Tukholman eteläpuolella Skärholmenin ongelmalähiössä sattui mielenkiintoinen tapahtumakulku. Mielenkiintoinen on myös jälkipeli.

Kaksi tyttöä oli leikkimässä koulun leikkipuistossa kun kolme poikaa näki heidät. Pojat huusivat ”hyökkäykseen” ja kävivät tyttöjen päälle. Tytöt kävivät ala-asteen neljättä luokkaa eli olivat 9-vuotiaita. Pojat olivat 13-14-vuotiaita. Ainakin yksi tyttö ajettiin nurkkaan ja häntä lyötiin kasvoihin useita kertoja. Pojat olivat myös sanoneet, että aikovat nyt ”nussia” tyttöä ja hänen vanhempiaan. Tytöt onnistuivat kuitenkin paeta tilanteesta ja menivät heti tapahtuman jälkeen kertomaan asiasta koulunsa henkilökunnalle.

Pojat uhkasivat vielä samana päivänä tappaa tytöt, koska saivat tietää heidän kertoneen asiasta eteenpäin.

Tytöt kieltäytyivät menemästä tapahtuman jälkeen enää kouluun. Pojat nimittäin kävivät samaa koulua. Ainakin toinen tyttö vaihtoikin pian sen jälkeen kokonaan koulua. On hyvin ymmärrettävää, että ei halua liikkua samoissa piireissä ihmisten kanssa, jotka ovat uhanneet raiskata koko perheen ja sen jälkeen tappaa.

Asiasta tehtiin myös rikosilmoitus, mutta sen tutkinta lopetettiin pian.

Mielenkiintoista on se, että koulun rehtori lähti puolustamaan asiassa poikia. Miksi, sitä voi vain arvailla.

Rehtorin mukaan poikien leikki oli poikamaista kujeilua, joka lähti vain lapasesta. Rakkaudesta se hevonenkin potkii, näetsen, oli rehtorin kenttäselitys. Rehtori olisi halunnut pitää uhrien ja tekijöiden kanssa jonkinlaisen keskustelutilaisuuden, jossa tytöt olisivat kertoneet ”miltä nyt tuntuu”, mutta tytöt kieltäytyivät kokonaan tällaisesta ”miltä-nyt-tuntuu”-leikistä. Rehtori sanoo, että koska tytöt eivät ole tulleet kouluun, ei asiasta ole voitu keskustella heidän kanssaan.

Rehtorin mukaan pojat ovat hyvin katuvaisia ja myöntävät käyttäytyneensä huonosti. Hänen mukaansa tilanne riistäytyi käsistä ja tässä tapauksessa kyse oli tosiaankin siitä, että poikien mielestä tytöt olivat mielenkiintoisia, mutta he eivät osanneet ilmaista itseään vaikkapa sanomalla, että tytöt ovat nättejä. Poikien käsitys tykkäämisestä oli sanoa, että ”me raiskataan sut ja sun perhe ja tapetaan teidät”.

Riippumatta siitä keitä tekijät ja uhrit ovat, niin tässäkin tapauksessa ajattelu on jätetty odottelemaan parempia aikoaja. Koulun rehtori ja kuraattori ovat yrittäneet siis saada poikien ja tyttöjen välille jonkinlaista keskustelua. Tyttöjä ollaan siis väkisin yritetty saada johonkin ihme sovitteluun. Mutta koska tytöt eivät ole suostuneet niin asia jää vähän kuin unholaan. Asiaa ei nähdä tyttöjen kantilta vaan jonkinlaisen yleisen rauhan kantilta.

Aikuinen voi mahdollisesti ohittaa vittu-mää-tapan-sut-heiton naurulla, mutta mitäpä luulette voiko kiltti koulutyttö, jossa uhkaaja on vanhempi kolmannesta maailmasta tullut tumma mies.

22 thoughts on “Uusruotsalaiset uhkasivat raiskata ja tappaa koulutytöt- rehtorin mukaan ”Rakkaudesta se hevonenkin potkii”

  1. Tässä tulikin (taas ohi otsikon) mieleen mainio joululahjaidea Unelmoijalle: Michel Houellebecqin Alistuminen, dystopia islamin valtaannoususta Euroopassa. Teos on muutaman vuoden vanha, mutta koska se on selkeästi maailmankirjallisuutta, se on ajaton. Ja sen varmasti saa nyt halvemmallakin! Eikä Unelmoijakaan kehtaa panna vastaan, koska Houellebecq lienee ranskalaisen nykykirjallisuuden kovin nimi. Joulupäivän yhteisaterialla, siinä Jeesus-lapsen katseen alla, on hyvä diskuteerata Alistumisen annista, näkemyksestä islamista ja ennustusvoimastaan. Lukeminen kannattaa aina!

 1. Eli ylä-aste ikäiset uhkailivat ala-asteella olevia koululaisia kuolemalla. Tämän lisäksi he kävivät itseään nuorempien kimppuun. Kumpaakaan tällaista ei tapahtunut koulussa jota itse kävin.

 2. Silloin joskus ala-asteella, jos kiskaisi tyttöä letistä, sanomista tuli. Ja vaikka takarivistä tuli poskea soitettua, aikuisen auktoriteettiasema ”tunnustettiin”. ”Tulemme nussimaan vanhempiasi” ei todellakaan kuulunut repertuaariin.

  Mutta nykylapsukaiset osaavatkin ensisanoinaan vedota alaikäisyyteensä – ja mikäpä on vedotessa, kun aikuisille voi huudella mitä tahansa ja pienimmästäkin fyysisestä puuttumisesta – ei siis mistään turpaanvedosta – voi aiheuttaa isoja ongelmia. Ja sitten ollaan jo aivan uusissa sfääreissä, kun lasten vanhemmat ovat täysin pihalla yhteiskunnasta ja kadottaneet kosketuksensa lastensa toimintaan, kuten tilanne tuppaa kehitysmaavoimavaroilla olemaan.

  Toivottavasti jumala on päättänyt viitekuvan Ahmedille kivuliaan kohtalon, jolle hän ei voi mitään.

 3. Taitaa rehtori pelätä tappouhkauksia, jos asettuu uhrien puolelle. Ruotsi vajoaa aina vaan syvemmälle.

 4. RASISMIA!!!!!!!!!!! Kyllä kaikki ei-muslimi pojatkin ovat teini-iässä unelmoineet/uhkailleet raiskaavansa 9-vuotiaita pikkutyttöjä sekä murhaavansa heidän perheet!!!!!!!!!!!!

 5. ”Rehtorin mukaan poikien leikki oli poikamaista kujeilua, joka lähti vain lapasesta. Rakkaudesta se hevonenkin potkii, näetsen, oli rehtorin kenttäselitys.”

  Rehtori lie sukua ylikomissario Jari Taposelle? ”Sillä kyllähän terroristillekin oppi hyvää tekee.”(tjsp)

 6. Tuollaista tekstiä päästää suustaan ainoastaan kouluun rehtorin tehtäviin tarkoituksella soluttautunut vasemmistolainen joka janoaa etnisten ruotsalaisten tuhoamista.

 7. Huomattaisin kaikkia tämän roskajulkaisun lukijoita, että mikään ei ole totta mitä täällä uutisoidaan. Kaikki uutiset ovat vain Paavo Tajukankaan oman mielikuvituksen tuotoksia. Älkää uskoko näitä valhe uutisia.

 8. Turvapaikanhakija yhtyi 10-vuotiaaseen ,,,,,,.
  Tämäkin varmaan on paskapuhetta ???.
  Joidenkin silmiä on vaan mahdoton aukaista !!!.

  1. Totta Paavon pitäisi keskittyä mielenkiintoisiin tosi UUTISIIN kuten,
   Meidän isä odottaa ensinmäistä lastaan pitkän yrityksen jälkeen !!!.
   Ps.Yritys palkitaan ja totuus on taruakin ihmeellisempää.

 9. Saku Timonen,minun yhdellä entisellä kaverillani oli hieman sinun kaltainen ajatusmaailma,mutta kaverini kohdalla se johtui siitä,että hän oli pitkään polkenut jopollaan yliopistoon pohtimaan elämää suurempia kysymyksiä kovilla pakkasilla aivan liian harvaan virkattu villamyssy päässään.

 10. Villi arvaus että: A rehtori on nainen,B rehtori on vasemmistolainen aivan erityisen hyvä ihminen,C rehtori on feministi ja D rehtori on kohta iltapäivälehdissä itkemässä ”me too,me too” tapauksen ainoana todellisena uhrina mikäli tyttärien isät ovat hänelle yhtään mitään kehdanneet asian tiimoilta diskuteerailla.

  1. Voi olla myös mies,mutta kuuluu johonkin feministeihin ja ei tiedä itsekkään omaa sukupuoltaan.

   Suomessa ainakin pari miespuolista rehtorii, jotka tulee mieleen matuvouhottajina. Toinen vihreät,toinen sdp.

 11. Iällä ei näytä muutenkaan olevan Ruotsissa enää mitään merkitystä. Joku täysin elämästä sivuraiteelle joutunut feministinainen on julkaissut päiväkoti-ikäisille tarkoitetun kuvakirjan transseksuaaleista. On ihan normaalia, että bussikuskina työskentelevä mies menee illalla kotiin, laittaa huulipunaa ja pukeutuu mekkoon. Lastensuojelussa pitäisi hälytyskellojen soida ja tällainen lasten aivopesu kriminalisoida, mutta Ruotsi taitaa olla jo tiellä, josta ei ole normaaliin paluuta. Entinen kansankoti käy kuolinkamppailua ja vihervasemmisto vain lisää kierroksia, joilla saadaan lasten päät sekoitettua ennen kuin oppivat itse ajattelemaan. Entistä neukkumeininkiä.

 12. Itämaan pojat tulevat Pohjolaan toteuttamaan unelmiaan, jotka ovat syntyneet länsimaisen pornon ja väkivaltavideoiden katselusta. Kolaanissa luvataan uskoville asuinsijat solisevien purojen varrella ihanien neitseiden parveillessa ympärillä.
  Sen mediatuotannon verran länsimaat ovat syyllisiä tapahtuneisiin. Lännen veltostunut lainvalvonta vielä lisää tuhoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.