Malmöläisen koulun poikaoppilaiden #metoo-tunti meni pieleen – someraivo

13

Kuvakaappaus - 2017-11-22 14-05-30

Erään malmölaisen koulun yhdeksäsluokkalaisille opetettiin seksuaalitietoisuutta ja opettaja kysymykseen ”mitä pojat toivovat tytöiltä” vastattiin hyvin mielenkiintoisia vastauksia.

Poikien toivelistalla tyttöjen ominaisuuksista oli mm: vitun isot tissit, iso perse, tottelevaisuus, kova nussimaan, kotirouva, ei talibaanifeministi, pukeutuu kuin huora, typerä blondi jne.

Opetustilaisuus järjestettiin #metoo-kamppanjan puitteissa, eli oppilaille oli tarkoitus opettaa ikäänkuin naisten kunnioitusta ja seksismistä luopumista. Kuten huomaamme, on uusruotsalaisille poikalapsille vielä työsarkaa, jotta ihanteellinen naisihanne olisi muuta kuin vaikkapa kova nussimaan.

Advertisements

14 thoughts on “Malmöläisen koulun poikaoppilaiden #metoo-tunti meni pieleen – someraivo

 1. Viikon hauskin uutinen 🙂

  – Monikulttuuristen uutisten ei näemmä tarvi aina olla autopaloja ym, vaan välillä jotain hauskaakin.

 2. Eikös tässä nyt pitäisi opettaa ruotsalaiset tytöt tavoille että osaavat paremmin palvella kultamunia? Siitähän tässä on kyse: Kulttuurien erilaisuuksista. Tyttöjen pitää mukautua tulijoiden vaatimuksiin.

 3. Tuskin olen väärässä jos oletan että nyt kaikki ruotsalaiset femakot ovat somessa syyllistämässä vain ja ainoastaan valkoihoisia ruotsalaispoikia raiskaajiksi, seksisteiksi, hirviöiksi ja misogyyneiksi eikä uusruotsalaisia partapoikia kritisoida yhtään mistään?

  1. Tässä kohdin, jos nuo ovat herrakansan toiveet niin meidän kuuluu sopeutua ja palvella. Meidän eli huonomman länsimaisen kulttuurin tulee ja täytyy muuttua sekä alistua. Ehdotan seuraavassa vihermarxilaiskokkelien yhteistapaamisessa että nuo monikulttuuriset vaatimukset tytöille julistetaan absoluuttiseksi monikulttuuriseksi ohjeeksi ja EU direktiiviksi.
   Moniosaajat eivät voi olla väärässä. Vika on meissä. Heillä on laajempi ja parempi käsitys tyttöjen oikeuksista ja velvollisuuksista.

 4. ”Jag vill slicka din fittan, snälla du” – eikös olekin hienoa mihin suomalainen peruskoulu pakkoruotsilla pystyy! – Tosin, isot pojat opettivat jo noi sanat ihan nuorempana på finska. Ja ulkomailla olen myös oppinut tuon ekan repliikin monella kielellä => hehheh eli ”kielitataitoa” siis riittää vaikka muille jakaa! ”Kas ma saan lakkuda sinu tuppi”? – ja tuohon ei tarvittu edes suomalaista koulua.

  Vakavammin puhuen, eipä noi rakkaan Länsinaapurin touhut enää yllätä. Jatkakaa alasajoanne, var så god – bitte schön – palun väga hea….

  1. 1970-luvulla Ruotsissa asuessani oli iso suomalaispoika opettanut pikkuiselle ruotsalaispojalle Suomea. Poika huusi minulle kadun toiselta puolelta : haistala vittula.

 5. Pitäisi saada Tiina Rosengård pitämään noita tasa-arvokesusteluita muslimioppilaille 😀

 6. Suomalaiset ovat melko tyhmiä ja naiveja ihmisiä, jotka hyppäävät kaivoon jos suuri johtaja tai jumalainen lehdistö käskee niin tehdä.

 7. Nousihan se, jos meidät mulkkuvirheelliset vapautettaisiin oppivelvollisuudesta. Ei olisi edes letinvetäjiä oppimisen esteenä.

 8. Muistui tapaus omasta koulusta 1990-luvulla. Luokassa oli kysymyslaatikko, johon sai laittaa kysymyksiä nimettömästi. Kun nuori naisopettaja luki laatikossa olleen kysymyksen, hän sai kysymyksen : oletko nussinut. Nuori kaunis naisopettaja ei häkeltynyt kysymyksestä, vaan vastasi naama peruslukemilla : en ole, mutta rakastellut olen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.