Mainokset

Malmöläisen koulun poikaoppilaiden #metoo-tunti meni pieleen – someraivo

Kuvakaappaus - 2017-11-22 14-05-30

Erään malmölaisen koulun yhdeksäsluokkalaisille opetettiin seksuaalitietoisuutta ja opettaja kysymykseen ”mitä pojat toivovat tytöiltä” vastattiin hyvin mielenkiintoisia vastauksia.

Poikien toivelistalla tyttöjen ominaisuuksista oli mm: vitun isot tissit, iso perse, tottelevaisuus, kova nussimaan, kotirouva, ei talibaanifeministi, pukeutuu kuin huora, typerä blondi jne.

Opetustilaisuus järjestettiin #metoo-kamppanjan puitteissa, eli oppilaille oli tarkoitus opettaa ikäänkuin naisten kunnioitusta ja seksismistä luopumista. Kuten huomaamme, on uusruotsalaisille poikalapsille vielä työsarkaa, jotta ihanteellinen naisihanne olisi muuta kuin vaikkapa kova nussimaan.

Mainokset

13 Comments on Malmöläisen koulun poikaoppilaiden #metoo-tunti meni pieleen – someraivo

 1. Viikon hauskin uutinen 🙂

  – Monikulttuuristen uutisten ei näemmä tarvi aina olla autopaloja ym, vaan välillä jotain hauskaakin.

  Tykkää

 2. Nimetön // 22/11/2017 14:49 // Vastaus

  Paljastuuko koulun nimi somessa?

  Tykkää

 3. Väärä ktsantokanta // 22/11/2017 15:09 // Vastaus

  Eikös tässä nyt pitäisi opettaa ruotsalaiset tytöt tavoille että osaavat paremmin palvella kultamunia? Siitähän tässä on kyse: Kulttuurien erilaisuuksista. Tyttöjen pitää mukautua tulijoiden vaatimuksiin.

  Tykkää

 4. Walitusoikeus // 22/11/2017 15:11 // Vastaus

  Tuskin olen väärässä jos oletan että nyt kaikki ruotsalaiset femakot ovat somessa syyllistämässä vain ja ainoastaan valkoihoisia ruotsalaispoikia raiskaajiksi, seksisteiksi, hirviöiksi ja misogyyneiksi eikä uusruotsalaisia partapoikia kritisoida yhtään mistään?

  Tykkää

  • Stulex Abido // 22/11/2017 20:28 // Vastaus

   Tässä kohdin, jos nuo ovat herrakansan toiveet niin meidän kuuluu sopeutua ja palvella. Meidän eli huonomman länsimaisen kulttuurin tulee ja täytyy muuttua sekä alistua. Ehdotan seuraavassa vihermarxilaiskokkelien yhteistapaamisessa että nuo monikulttuuriset vaatimukset tytöille julistetaan absoluuttiseksi monikulttuuriseksi ohjeeksi ja EU direktiiviksi.
   Moniosaajat eivät voi olla väärässä. Vika on meissä. Heillä on laajempi ja parempi käsitys tyttöjen oikeuksista ja velvollisuuksista.

   Tykkää

 5. - Soomepois Eestist - // 22/11/2017 15:28 // Vastaus

  ”Jag vill slicka din fittan, snälla du” – eikös olekin hienoa mihin suomalainen peruskoulu pakkoruotsilla pystyy! – Tosin, isot pojat opettivat jo noi sanat ihan nuorempana på finska. Ja ulkomailla olen myös oppinut tuon ekan repliikin monella kielellä => hehheh eli ”kielitataitoa” siis riittää vaikka muille jakaa! ”Kas ma saan lakkuda sinu tuppi”? – ja tuohon ei tarvittu edes suomalaista koulua.

  Vakavammin puhuen, eipä noi rakkaan Länsinaapurin touhut enää yllätä. Jatkakaa alasajoanne, var så god – bitte schön – palun väga hea….

  Tykkää

  • 1970-luvulla Ruotsissa asuessani oli iso suomalaispoika opettanut pikkuiselle ruotsalaispojalle Suomea. Poika huusi minulle kadun toiselta puolelta : haistala vittula.

   Tykkää

 6. Pitäisi saada Tiina Rosengård pitämään noita tasa-arvokesusteluita muslimioppilaille 😀

  Tykkää

 7. Pisa nousisi // 22/11/2017 23:52 // Vastaus

  Nousihan se, jos meidät mulkkuvirheelliset vapautettaisiin oppivelvollisuudesta. Ei olisi edes letinvetäjiä oppimisen esteenä.

  Tykkää

 8. Talvisodanhenki // 23/11/2017 00:03 // Vastaus

  Moniosaajilla on varaa vaatia monenlaista osaamista.

  Tykkää

 9. Kyllä pojat tietää. Femakot vaan luulevat tietävänsä.

  Tykkää

 10. Ei kiitoksia vaan tappouhkauksia // 23/11/2017 11:30 // Vastaus

  Samassa läänissä asuva nainen vuokrasi asuntonsa pakoloisille sosiaalilautakunnan myötävaikutuksella. Pakoloiset pilasivat sekä asunnon että naisen elämän:

  http://www.nsk.se/2017/11/23/socialens-rad-kostade-henne-120-000/

  Tykkää

 11. Muistui tapaus omasta koulusta 1990-luvulla. Luokassa oli kysymyslaatikko, johon sai laittaa kysymyksiä nimettömästi. Kun nuori naisopettaja luki laatikossa olleen kysymyksen, hän sai kysymyksen : oletko nussinut. Nuori kaunis naisopettaja ei häkeltynyt kysymyksestä, vaan vastasi naama peruslukemilla : en ole, mutta rakastellut olen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: