Skip to content
Mainokset

Poliisi piti Uppsalan ongelmalähiöissä isoja ratsioita-autoja ja aseita takavarikkoon

6d946b1c511ef883cb250db34dd2d81e-1024x512

Ratsiaa vartioivat aseistautuneet poliisit.

Uppsalan poliisi teki maanantaina ja tiistaina yllätysiskuja Gottsundan ja Valsätran ongelmalähiöihin. Rikollisten uusruotsalaisten asuntoja ja tiloja ratsattiin poliisin toimesta.

Ratsiaan otti osaa 20 poliisia ja paikalla oli myös ulosottomies, verovirasto ja Uppsalan kaupunkikin edusti jollain tavalla asiassa. Kaksi päivää kestäneissä ratsioissa takavarikoitiin useita autoja, löydettiin jonkin verran mm. hashista ja joitakin aseita.

Ratsia tehtiin siis rikollisten majapaikkoihin, ja tarkoituksena oli löytää mm. ulosottokelpoista tavaraa ja mahdollisesti aseita tai muuta laitonta tavaraa.

Kun ratsia tiistai-iltana loppui klo 22.00 jälkeen, alkoivat autot palaa samalla hetkellä. Esimerkiksi Peterson-Bergersin tiellä oli sytytetty ainakin 5-6 autoa tuleen.

Poliisi kertoo 24Uppsalalle, että tietenkään ei voida tietää onko paloilla yhteyttä ratsioihin, mutta poliisin mukaan saattaahan se raivostuttaa kun pengomme ja viemme laittomat tavarat tuolla tavalla.

Mainokset

4 Comments »

  1. Mukana jahdissa poliisi, ulosotto, verovirasto ja kaupunki. Miksei ymmärtävää kirkkoa ja kolmatta sektoria pyydetty messiin?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: