Ruotsin #metoo-kamppanja laajenee #deadlineksi

13

deadline_toppbild

Ruotsin #metoo laajenee entisestään. Nyt kamppanjaan otti osaa yli 4 000:n journalistin manifesti, jossa he kertovat kohtaamastaan seksuaalisesta ahdistelusta ja toivovat, että sellainen loppuu.

Tuhannet journalistit, tai toimittelijat, allekirjoittivat alkuviikosta manifestin, jossa vaaditaan seksuaalisen ahdistelun loppumista kertakaikkiaan. Manifestiä lukiessa saa kuvan, että valtamedian työpaikoilla Aftonbladetista SVT:hen miespuoliset toimittelijat eivät tee muuta kuin kopeloivat kolleegoitaan tai raiskaavat näitä työpaikan vessoissa. Tämä uusi manifesti lanseerattiin kohtalokkaasti #deadline nimiseksi.

Manifestissä kerrotaan, että media-alalla on tapahtunut jopa suuria työntekijöiden irtisanoutumisia ahdistelujen vuoksi. Manifestin puuhamiesten Emma ja Johanna Lindqvistin mukaan monet jopa harkitsevat uudelleenkoulutusta media-alan niin kovan ahdistelun vuoksi.

Emma Lindqvist kertoo itse lopettaneensa journalistin työt ahdistelujen vuoksi. Nykyään hän on Ruotsin vihreiden Miljööpuolueen puoluesihteeri. (Lindqvistiä voisi verrata Veronika Honkasaloon, joka näkee valkoisia ahdistelijamiehiä ja rasisteja kaikkialla!)

Advertisements

12 thoughts on “Ruotsin #metoo-kamppanja laajenee #deadlineksi

 1. Mitäköhän koko toimittelijanuransa moku- ja femakkopropagandalle uhrannut feministi-miestoimittelija mahtaa nyt sitten tuntea kun tulee omalle kohdalle kengänkuva perseeseen jonkun vielä psykoottisemman femakkoakan täysin päästä keksityn vessaraiskaus tarinan johdosta?

  1. Ja varsinkin jos tämä miestoimittelija joutuu jonkun Ahmedin tai Abdullahin p*rseraiskaamaksi? Mitäs sitten tehdään? Pää hiekkaan kuin strutsi ja ”alles ist so schön und gut”? Kas siinä pohdintaa teille kaikille ihanille übersuvakeille kuinka pestään musta valkoiseksi. Eipä taida enää Omo-pesujauhe riittää….

  2. Helvetillisten ääri-ideologioiden ainoa lohdullinen puoli on, että ne syövät pahimmat pyövelinsä. Ei jäänyt Stalinin ympäriltä montaa pystyyn. Samoin suvaitsevaisuudeksi naamioitu väärinajattelijoiden jahti on alkanut vaatia uhrattavia myös omista. Vaatimukset kasvavat jolloin niiden kyseenalaistamaton palvominen vaikeutuu. Aina löytyy Markku tai Pena joka punaviinissä menee kritisoimaan miesten verkkosukkia tai islamia.

 2. Kai kohta normaali parisuhteenkin seksualinen kanssakäynti on ahdistelua. Naista ahdistaa kuin mies olettaa että parisuhteessa on seksiä silloinkin kun nainen fantasioi muista miehistä. Ahdistaahan se kun huomaa oman miehen polkevan.

 3. Eivätkö kaikki kynämiehet olekaan vielä kuohittu? Mahdollista, että toimituksiin soluttautunut ääriainesta tarkoituksena saada aikaan massiivisia irtisanoutumisaaltoja. Sehän sinänsä valtamedian tasoa nostaisi.

 4. Onko nämä nyt sitten sitä tasoa että jos sanot päivää tai moi niin se katsotaan seksuaaliseksi ahdisteluksi? Sellasia nimittäin on valitettavan paljon nykyään. Esimerkkiä voi katsoa youtubesta , videon otsikko ’DO NOT EVER SAY HELLO TO A FEMINIST’ alkaen aikaindeksistä 1m38s

 5. Koko tämä kirjoittelu metoo ja deadline ja mitä tahansa, on täysin keksittyä. Suuri osa osallistuvista nosista itse asiassa tuovat esiin toiveensa siitä että joku joskus huomaisi heidätkin.

  1. Jep, kuten ’judgy bitch’ heittää: ”it’s not rape culture, it’s rapefantasy culture.” Suosittelen kuuntelemaan kokonaan.

 6. Missähän välissä ne toimittelijat kerkii niitä valeuutisiaan kirjoittaa, jos toinen puoli raiskaa ja ahdistelee ja se toinen valittaa siitä ahdistelusta ja kirjoittaa niitä raiskaus- ja ahdistelufantasioita?

 7. Nyt myös ns. suvakkifeministi miehetkin saavat osan tätä hysteriaa. Tämä on saanut jo hulluushysterian piirteet ja tätä voisi verrata Salemin noitaoikeudenkäynteihin, jossa massahysteria saa piirteitä jossa viimein tuomitaan myös hysterian kohteeksi joutuvia syyttömiä runsain joukoin. Voi olla kyse Ruotsissa myös Huntingtonin taudista jota myös on jälkikäteen veikattu Salemin tapauksen syyksi.

 8. Niin että katse rintoihinkin ahdistelua voi morjens pitäisikö unohtaa oikeat naiset ja hankkia sex dolli

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.