Yksintullut mies raiskasi koulutytön kesken koulupäivän Kalmarissa

12

Kuvakaappaus 2017-11-22 20-55-38

Kalmarissa raiskattiin nuori koulutyttö maanantaina kesken koulupäivän koulun tiloissa. Tekijä oli samaa koulua käyvä vanhempi ns. yksintullut.

Tyttö kertoi asiasta koulun henkilökunnalle ja edelleen poliisille. Ilmoituksen mukaan mies oli raahannut tytön tyhjään huoneeseen, lukinnut oven ja sen jälkeen yrittänyt työntää kikkeliään tytön suuhun. Lisäksi mies oli yrittänyt riisua tytön housuja ja työntänyt väkisin kätensä tämän haaroihin. Poliisi tutkii asiaa törkeänä raiskauksena.

Se mikä on mielenkiintoista niin tässäkin tapauksessa koulu rehtoreineen lähtee uusruotsalaisen raiskaajan taakse eikä tue tyttöä tapahtuneessa. Koulun puolesta on ihan hyväksyttävää, että poika jatkaa samassa koulussa kuin tyttö. Kalmarin koulutoimenjohtaja Christian Sandahl kertoo 24Kalmarille, että koulu ei erota miestä ainakaan toistaiseksi.

– Me odotamme ja katsomme mitä rikosilmoituksen tiimoilta tapahtuu. Poika voi ainakin toistaiseksi käydä koulua normaalisti, mutta jos tuomioita tulee, niin asiaa harkitaan uudelleen.

Tytön äiti kertoo, että tyttö ei suostu enää menemään kouluun. Äidin mielestä on väärin, että tällaisessa vakavassa henkilöön käyvässä rikoksessa rikoksen tekijä saa jatkaa koulussa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

– Mies saa kulkea ihan vapaasti ja tyttäreni on kuoleman peloissaan.

Koulutoimenjohtaja kertoo, että jos tyttö pelkää, koulun taholta voidaan tehdä jotakin ”turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä”.

37 thoughts on “Yksintullut mies raiskasi koulutytön kesken koulupäivän Kalmarissa

 1. Pyytäisin tekemään vähän tutkivaa journalistiikkaa siitä Lundin koulun vastaavasta tapauksesta – sehän toimii kuin esimerkkinä, suorastaan mallina tälle hulluudelle. Muistan, että pahantekijöiden kovasti islaminuskoinen äitikin pääsi myöhemmin lehtien palstoille ja arvaapa mikä oli hänen syvin huolenaihe?
  ”Miten nyt käy pojan kun on harrastanut seksiä ennen avioliittoa..”
  Se siitä islamilaisesta arvopohjasta. Terveisiä vaan Orpolle ja muille hölmöille aina Turun Hovioikeuden tuomareita myöten.

 2. Mies YHTYI lapseen, eihän se ole rikos. Ainakaan enää Suomessa. Kaikki muslimit Helsinkiin vaan, sieltä saa kaiken ilmaiseksi. Yhdentekevää montako kielteistä päätöstä tai karkoituspäätöstä, Helsingissä ollaan kaikki samanarvoista suurta muslimiperhettä! Ja nyt kun lapseen YHTYMINENKIN on Suomen laissa sallittua niin veikkaanpa että missään muualla ei ole muslimilla asiat paremmin kuin Helsingissä, TERVETULOA YHTYMÄÄN!

  1. Snadisti mennään sketsin puolelle kun ulkomaalaisten pedofiilien raiskaamaksi joutuneilla lapsilla on se todistustaakka, selvän näytön esittäminen. Kun vastaavasti joku ongelmalapsi pilleri-Taru yhtäkkiä 38-vuotiaana hämärästi ”muistaa” että Seppo-eno 35 vuotta sitten sormetti pyllyä, niin Seppoa rahdataan siltä istumalta työpaikaltaan raastupaan. Kun taas JÄLLEEN KERRAN muslimi, joiden uskonto vaatii lasten raiskaamista, toteuttaa tunnollisesti uskontonsa/primitiiviluontonsa mies/lapsi seksuaaliharrastustaan niin lasta ei uskota. Sen sijaan luodaan kuva siitä että ”lapsi kuiteski vähän tykkäs” kun oli kyseessä eksoottinen ulkomaanihme ja kaikkee. Muslimimies ei lakia kunnioita eikä pelkää, sen näkee niistä SADOISTA TUHANSISTA raiskauksista jotka ympäri maailmaa tekevät vuosittain, ja jos Juha Sipilän kutsu sai heidät ryntäämään rajoillemme voimme vain pelolla odottaa mitä tapahtuu kun saavat vihiä siitä että Suomessa saa raiskata lapsia sekä Helsingistä saa loppuelämän ilmaiseksi helpoiten ja varmimmin kuin mistään muualta. Vapiskaa kaikki Helsingin lapsukaiset, seinänaapureiksi muuttaa kohta todella paljon hyvin hyvin mukavia setiä.

 3. Raiskaaja jatkaa koulussa kuin ei mitään.. Ruotsi mädäntyy.

  Saatiin taas yhden tytön vanhemmista Ruotsidemokraattien äänestäjiä.

  Katsotaan kuinka käy vaaleissa.

   1. SD oli kovaa vauhtia matkalla suurimmaksi puolueeksi. Miksi viime gallupeissa on tullut takapakkia? Ei kai kansalaisuuden saaneita uusruotsalaisia niin paljon ole, että kumoaisivat kohtaamisteorian uhrit.

    1. Luuletko Ruotsin lehdistön julkaisevan galluppituloksen missä näkyisi SD:stä tulevan pääministeri puolue?

     1. Ne ”sisäiset ongelmat” johtuu siitä että rehellistä politiikkaa ajavat (joita on muutamia) henkilöt savustetaan puolueesta ulos ennebn vaaleja. Tutkikaapa keitä löytyy SD:n taustalta niin loppuu se kannatuksen nousulla öyhöttäminen -puolue on pelkästään keräämässä AIDOSTI kansallismielisten äänet ja estämässä AIDOSTI kansallismielisen puolueen syntymistä ruåtsiin. Taustapirut tietävät että 2018 vaslit ovat kansainkodin vihonviimeinen mahdollisuus vaihtaa suuntaa edes hieman ja tuo tilaisuus tullaan estämään globalistien toimesta 100% varmuudella.

      -Älkää hyvät ihmiset luottako mihinkään SD:n propagandaan jota sieltä teille syötetään -puolue on niin umpimätä sisältä ettei sen varaan voi laskea tasantarkkaan mitään. Tämä fakta tiedetään täällä suomessa saakka ( tai ainakin jokainen asioihin hiukan perusteellisemmin paneutunut tietää…)

      -Helvetin huonolta näyttää monikulttuurisen kansainkodin tulevaisuus -eikä lahden tälläpuolen ole yhtään parempi tilanne. KOVAN LINJAN kansallismielistä puoluetta tarvitaan NOPEASTI molempiin maihin.

    2. Gallupeihin ei ole uskomista, niitä voidaan vääristellä varsin helposti näyttämään sellaiselta kuin tietyt tahot haluavat.

   2. Ei taida keskivertosvenssoni ajoissa uskoa, että maa ei parin vuosikymmenen jälkeen enää ole korjattavissa, jos mädätys senkun jatkuu.

    Ehkäpä hieman syvempi talouden kyykkäys on jo aika lähellä?

    1. Ruotsi ei ole enää tänäkään päivänä korjattavissa,ei tarvitse odotta pariavuosikymmentä sen toteamiseen.Enää ei auta edes ruotsidemikraattien nousu suurimmaksi puolueeksi.
     Olisitta aikaisemmin niitä usakoneet,jotaki olis ehkä ollut ruotsista pelastettavissa.

   3. SD on läpimätä sisältä -tilanne on pahempi mitä persuilla ennen puhdistusta. Liian läheiset suhteet (((erään tietyn kansanryhmän))) väkeen pilaa kaiken kaikkialla -se mihin tuolla (((eräällä kansanryhmällä))) on pienikin ote muuttuu saastaksi.

    -Vale-oppositio -globalistien käsikassara joka välttelee (erittäin harvalukuisia) AIDOSTI isänmaallisia ruåtsalaisia joista kaikki löytyy vastarintaliikkeen riveistä.

       1. Globaali eliitti missä juutalaisilla on valtava yliedustus -sieltä käskytetään suuret linjaukset koko eurooppaan omien ”päättäjiemme” toimiessa käskyjen toteuttajina. Rahan liikkeitä seuraten löytää sylttytehtaan -vihreät, vassarit ym hyyssääjät EIVÄT OLE ongelmien juurisyy vaikka idiootteja ovatkin. Todellinen vihollinen löytyy muualta -maan rajojen ulkopuolelta.

   4. On liian aikaista sanoa vielä yhtään mitään SDn vaalituloksesta. Vaalit ovat vasta 9. syyskuuta 2018 ja sitä ennen ehtii tapahtua vaikka mitä, tyyliin:

    -100 puukotusta
    -200 ampumista joista 100 kuoliaaksi
    -1000 autopaloa (elleivät autot lopu kesken)
    -500 poliisin, palokunnan ja ambulanssin kivittämistä
    -200 raiskausta eteen, taakse ja suuhun- pikkulapsista mummoon 89 vuotta
    -1-10 terrori-iskua Euroopassa
    jne jne

    1. Suunta ei muutu siltikään -ei vaikka 10 000 kantaruåtsalaista teloitettaisiin kaduille. Tulette näkemään miten SD nöyristelee raha-eliitin edessä -siis niiden jotka kehitysmaalaisia ruåtsiin kuskaa. SD on lahjottu vale-oppositio eikä ole mitään merkitystä paljonko se saa ääniä koska taustalla vaikuttavat globalistit eivät anna tehdä päätöksiä millä valkoisten ruåtsalaisten kansanmurha voitaisiin lopettaa -suunnitelma islamilaisesta mulattimaasta tullaan viemään loppuun 100% varmasti ruåtsissa.

     -Voin lyödä asiasta vetoa jos halukkaita löytyy?

 4. Ei jumankauta! Luulisi että Ruotsin viranomaisten toiminta on vastoin jotain kansanvälistä sopimusta, esim. lasten oikeuksien julistusta. Jos ruotsalaiset eivät itse halua taata lastensa turvallisuutta, pitää kai turvautua kansainväliseen humanitääriseen väliintuloon.

 5. Rasistista valittamista pyyteettömästä seksuaalivalistuksesta jota ihana pallero on antanut aivan ilmaiseksi saastaiselle pikku lutkalle.Toivottavasti iloinen ja välitön pikku Mohammed nyt vielä toipuu tästä vastoinkäymisestä ja saa hyvät korvaukset kokemastaan julmasta rasismista.

 6. Ennen nuorempana oli kasapäin uhoa ja tyhmyyttä, jolla kait peittelin epävarmuuttani. Koskaan en kuitenkaan mennyt noin alas kuin nämä rehtorit. Marsistako ne tänne lähetettiin?

  1. Kantaväestöön kuuluvan puolelle asettuva rehtori päätyy koneiston ja lehdistön hampaisiin. Siinä menee terveys ja työpaikka, ehkä henkikin.

 7. Rehtori ja raiskaaja vankilaan samaan selliin, koska on tunnettua, että nämä murjaanit raiskaavat myös miehiä.

 8. Pedofilia on rantautunut Eurooppaan muslimi matujen mukana. Onhan sairaita pedofiileja ollut aina mutta tälle käy kuten homo ym. poikkeavuus rummutukselle, siitä tulee yhteiskunnissa hyväsyttävä sairas ilmiö. Jo nyt on nähty että tuomareissa on tätä myönteisyyttä kun 10 vuotiaan raiskaus täysikäisen muslimin toimesta saa korekimmassa asteessa alentavan tuomion. Myös tuomareissa ja lainlaatijoissa on runsaasti pedofiileja, ei tätä muuten voi selittää. Jos tähän ei pian puututa rajusti, ovat eurooppalaiset kusessa noiden muslimien sairaiden mieltymysten edessä.

  1. Sitä Suomen 10-vuotiaan tytön tapausta kai ei edes viedä korkeimpaan oikeuteen, syyttäjän(kään) mielestä ”ei ole edes aihetta”. Tässä tapauksessa rangaistusskaala on Suomessa juuri kolmesta aina kymmeneen vuoteen. On se ihme, että kahdessa oikeusasteessa päädyttiin ALIMPAAN MAHDOLLISEEN rangaistukseen. Miten tämä on selitettävissä normaalijärjellä ja normaalikansalaiselle?

 9. Eikö nuo #metoo- ja #DEADLINE-kampanjoihin osallistuvat ja näitä kampanjoita hehkuttavat ruotsalaiset huomaa räikeää ristiriitaa siinä, miten matujen raiskaamia, uhkaamia ja kopeloituja alaikäisiä tyttöjä kohdellaan?

  Matujen uhrien (niin alaikäisten kuin aikuistenkin) kokemuksia vähätellään, mutta kantaväestöön kuuluva mies menettää työnsä, kun joku nainen vähän muistelee vuosien takaisia ”lähentelyjä”, joista ei ole mitään näyttöä.

  Itseni mielestä rikosilmoitukset tai julkiset vinkumista somessa tai mediassa vanhoista tapahtumista ovat epäilyttäviä. Tuore ilmoitus on luotettavampi, vaikka sekin voi olla keksitty. Tuoreessa jutussa DNA sentään näyttää sen, onko mitään vakavampaa tapahtunut, eli kenen elin on missäkin ollut – vanhassa jutussa ei edes tätä voida todeta.

  1. Eivät. Jolle osaan sanoa kolme mahdollista syytä:

   1 Narsismi.
   2 Tukholma-syndrooma.
   3 Hyödyllinen idiotismi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.