Afgaanit ostavat väärennettyjä uhkakirjeitä turvapaikan toivossa

12
9bf63a6f-f106-4c50-bd6b-0b4541fbbd52.jpeg
Uutistoimisto AP:n kuvaajan kuvaama väärennetty uhkakirje. 

Norjalaisen Aftenpostenin mukaan afgaanit ostavat väärennettyjä uhkakirjeitä saadakseen turvapaikan Euroopasta.

Se tiedetään, että talebaanit lähettelivät aiemmin uhkakirjeitä miehille, jotka työskentelivät länsimaalaisille tai Afganistanin turvallisuuspalvelulle. Nyt näillä uhkakirjeillä tehdään kauppaa. Talebaanit nimittäin myyvät niitä ja monet afgaanit saapuvat Eurooppaan tällainen ostettu uhkakirje taskussaan.

Muuan Mukhamil, joka on itse väärentänyt ja myynyt 20 tällaista uhkakirjettä, kertoo, että hinta on parhaimmillaan jopa 1 000 dollaria per kirje.

– Arvelisin, että vain 1 prosentti afgaanien uhkakirjeistä on aitoja ja 99 prosenttia niistä on väärennettyjä.

Eurooppaan afgaanien virta on suurenpuoleista. Saksan viranomaiset kertoivat viime viikolla afgaanien ”mahdottoman suuresta tulvasta” ja sitä, että enemmistö heistä tulee Afganistanin rauhallisista osista. Saksan Maahanmuuttoviraston tiedottaja Susanne Eikemeier kertoi, että he tuntevat nämä väärennökset ja Talebanien tekemät fraasit, joita ”uhkakirjeissä” käytetään.

– Näitä asiakirjoja tutkitaan ja ne saattavat antaa uskottavuutta turvapaikanhakijalle. Mutta monet tarinat ovat kuitenkin puhdasta satua.

Talebanin tiedottajan Zabiullah Mujahidin kerrotaankin sanoneen, että talebaanit eivät lähettele enää mitään kirjeitä. Niissä tapauksissa, jossa henkilön katsotaan olevan paha vihollinen, käytetään puhelinta. Muuten talebaanit haluavat, että nuoret jäävät maahan ja yrittävät tehdä jäämisestä houkuttavan.

– Mutta nuo kaikki uhkakirjeet ovat väärennettyjä.

Advertisements

13 thoughts on “Afgaanit ostavat väärennettyjä uhkakirjeitä turvapaikan toivossa

 1. Äkkiäkös tämä kääntyy RHC:ssa ja Rasmuksessa niin että väärennetyn kirjeen käyttäminen turvapaikan saamiseksi onkin oikeastaan merkki oikeasta vainosta koska henkilö, yleensä miesoletettu, on niin epätoivoinen että turvautuu juksaamiseen.

  1. Kun vääräuskoisia länkkäreitä uhkaillaan ja yksittäistapausjoukkomurhaillaan sanotaan vaan että pelolle ei saa antaa valtaa – kun arabipaska keksii satuja uhkailusta ja varmasta kuolemasta lentokentällä sanotaankin taikasana IHMISOIKEUDET.

 2. Onko afgaanien pakko antaa pelolle valtaa omassa maassaan, ja eikö kukaan ole neuvonut heitä avainnipun heiluttamisesta?
  Amnesty ei nyt ole hoitanut redcrossin kanssa tehtäviään ollenkaan.
  Äkkiä nyt opettamaan, avainten kilinä se sopii niin hyvin afganistaniin.

 3. Taqiyyaa taas jälleen niin että sukat pyörii jaloissa. Jos nuo jossain on taitavia ja johdonmukaisia niin se on kaikenlainen ja kaikenmuotoinen epärehellisyys.

  1. Ikävä kyllä tämä näyttäisi olevan kovin yleistä. Nämä on kuin pohjoismaalaisia esiteinejä, mutta aikuisia miehiä ja monet heistä ultraväkivaltaisia. Niin monella näyttäisi olevan moraali ja yleinen ymmärrys elämästä ja muiden kunnioittamisesta täysin vieraita asioita. Oma napa ensin vaikka puukolla uhaten ja omien mielihalujen (varsinkin seksuaalisten) kompulsiivinen totteleminen.. Se tekee monista heistä vaarallisia. Siinä missä naapurin esiteini on vaaraksi lähinnä ehkä äitin tupakkarasialle tai jollekin bussipysäkin ikkunalle, nämä ovat potentiaalisesti vaaraksi kenelle tahansa missä tahansa. Kuten Allahin pakottama Otanmäen kidutusmurhaaja osoitti. Eikä edelleenkään kukaan tiedä kenestäkään heistä mitään.

   Miten voi kieltää todellisuutta niin paljon että väkisin altistaa mm lapset sille mahdollisuudelle, että ensikosketus seksiin on suojaamaton yhdyntä jonkun tuntemattoman lähi-itäläisen kanssa?? Mahdollisesti vielä useamman, kuten Ruotsissa nähdään ihan päivittäisenä. Ja vain siksi että ajatus rajattomasta maailmasta ja koko ihmiskunnasta yhtenä isona perheenä on liian makea, ja kun todellisuus sitä suolaa, suututaan niin vietävästi kun oma lapsellinen ajatusmaailma ei resonoikkaan todellisuuden kanssa. Juuri siksi varmaan.

   Ihmisoikeudet. Tuo egon kyllästämä sankariviitta. Sen kun heittää harteilleen, voi tehdä lähes mitä tahansa kunhan muistaa kertoa vastustavansa kaikkea epämukavaa ja on omien sanojensa mukaan inhimillisyyden asialla. Ja tottakai mädätetty Poha ja koko poliittinen sektori on mukana tässä, leikkimässä olevansa samalla asialla. Samalla tuhoten koko suomalaisen yhteiskunnan peruspilareita, kuten naisrauhaa ja lapsien turvallisuutta.

   Ja ne idiootit mitkä pitävät Suomea vaarallisena naisille.. Kannattaisi käydä jossain missä on oikeasti vaarallista vain siksi että on nainen. Missä muualla nainen voi mesota naama punaisena siitä miten mulkkuja miehet ovat, ilman mitään pelkoa väkivallasta niiden toimesta joita mustamaalaa? Saudi-Arabiassa? Qatarissa? Ruotsissa?

 4. Yhtä pätevä dokumentti kuin 70 luvulla äiti laittoi voikanopelle lapun ”poikani ei tarvitse jumpata eikä käydä suihkussa” tai kun lähetti kioskille ”myykää pojalleni tupakkaa, minä ne poltan”. Noi turvisvalehtelijat ovat hupaisaa sakkia täytyy myöntää. Nyt kun ISIS on nujerrettu, niin täällä olevat valehtelijat jotka ISISksen pelossa tänne tulivat, keksivät että MUTTA KATSOS NYT ON TULLUT UUSIA MILITANTTIRYHMIÄ, SATOJA! TUHANSIA! PAHEMPIA KUIN ISIS!!! ”aijaaa, siis sinä aikana kun sinä olit Suomessa discossa runkkaamassa ja puskissa odottamassa daamejako?” JUURI NIIN! VAARALLINEN! EI TURVALINEN!!!! ”Mutta väitätkö sinä nyt siinä naama peruslukemilla että nämä uudet vaaralliset ryhmittymät tietävät kuka olet kahden kolmen vuoden sossulilun jälkeen, sekä että he uhkailevat henkeäsi tietämättä kuka olet tai missä olet?” KYLLÄ!!! EI TURVALINEN OLLA!!! ONGELMA!!!!!! ”Miten nämä uudet satumilitantit ovat uhkailleet henkeäsi?” ..ööö….SINÄ RASISTI !!!! SINÄ VIHATA KULTTUURI!!!! SINÄ RASISMI MINÄ TAPPA RAISKA SINU ÄITI SISKO LAPSI SINÄ RASISTI!!!!!!!! ”entä jos saat 3.000e jos lähdet täältä vittuun ja olet hiljaa saatanan valehteleva apinapaska?” VIISITUHATTA MINÄ MENEN!!!! MUUTEN ONGELMA!!!!!

 5. Ei sielläpäin maailmaa tapana ole keksiä mitään. Pää on luotu tukkaa ja syömistä varten.

 6. Muakin on TE-toimisto uhkaillut ja mulla on virallinen kirje siitä, toisin kun tuo keksitty. Saanko Ruotsista turvapaikan ja runsaat avustukset.

 7. Ketä kiinnostavat afghaanien kirjeet tai muut vippaskonstit? Ketä kiinnostaa afghaanit ylipäänsä? Tai irakeesit tai somput tai mitkä tahansa? Kaikista on 90% pelkkää harmia ja ehkä vain 10% tuottaa jotakin järkevää. Pidetään se 10% ja heitetään ne 90% takaisin sinne mistä tulivatkin. Muuten voimme unohtaa rauhan, kehityksen ja hyvinvoinnin ikuisiksi ajoiksi.

 8. Vanhasen lautakasa, Sipilän talokirjat. Vanhasen isi valehteli, bell-käyrän mukaan
  Ruotsalaisten pitäisi tiedostaa tämä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.