Eillisen Uppsalan mellakan jäljiltä paikalliset asukkaat syyttävät poliisia raukkamaisuudesta

13

de-har-lamnat-oss-at-vart-ode

Eillisen Uppsalan mellakan jälki on lohdutonta. Poltetussa parkkihallissa on grillautuneena autoja, työkoneita, renkaita – kaikkea mahdollista. Parkkipaikoilla ympäri Gottsunda/ Valsätraa on auton raatoja.

Paikalliset asukkaat ovat UNT:in mukaan hyvin vihaisia. Gottsunda/ Valsätran asukkaat ovat 80-90 prosenttisesti kolmansista maista tulleita maahantulijoita ja tekijät taas ovat 100 prosenttisesti heitä. Asukkaat esittävät kovaa kritiikkiä poliisin toimia kohtaan.

Kuvakaappaus 2017-11-23 21-09-22

Kuvakaappaus 2017-11-23 21-10-08

Gottsunda oli eilen illalla tunnin ajan lainsuojaton paikka, koska poliisi antoi palokunnalle käskyn odottaa parkkihallipalon sammutustöiden aloittamista. Poliisi ei itsekään uskaltanut mennä alueelle kuin vasta sen jälkeen kun he saivat varmuuden, että kivityspataljoona oli hajaantunut. Poliisi jätti siis itsekin menemättä alueelle kivityksen pelossa. Poliisi ei mennyt mellakkapaikalle, koska pelkäsi.

Poliisilla oli kyllä alueen laitamilla valmiudessa mellakkajoukot, mutta ne eivät puuttuneet tilanteeseen vaan antoivat uusruotsalaisten mellakoitsijoiden päästellä pahimmat höyryt ulos, jonka jälkeen tilanne laukesi ikäänkuin itsestään. Poliisi ei ottanut sitä vastuuta, minkä poliisivoimien olisi pitänyt tehdä. Toisin sanoen poliisi jätti paikalliset rehelliset asukkaat oman onnensa nojaan rikollisjengin riehunnan keskelle.

Asukkaat ovat sitä mieltä, että poliisi itse on tehnyt alueesta lainsuojattoman mellakointipaikan, koska se ei uskalla puuttua mellakointiin kovalla kädellä. Vaikka poliisilla olisi kapasiteettia vaikka ampua mellakoitsijoita, se ei puutu tekemisiin edes kyynelkaasulla vaan katsoo parhaaksi antaa mellakoitsijoiden poltella itse itsestään pahimmat höyryt.

Kuvakaappaus 2017-11-23 21-10-26

Kuvakaappaus 2017-11-23 21-11-07

 

 

Advertisements

30 thoughts on “Eillisen Uppsalan mellakan jäljiltä paikalliset asukkaat syyttävät poliisia raukkamaisuudesta

 1. On ollut jo hetken aikaa selvää että Ruotsin poliisi on käytännössä menettänyt aloitekyvyn. Siitä sitten seuraa se, että kun uhkaelementit huomaavat että pelotetta ei ole niin väkivalta ja epävakaus pääsee leviämään vapaasti ongelma alueilta laajemmalle.

  Poliisiorganisaatio pitäisi rakentaa uudelleen, lisätä poliisien määrää ja muuttaa koulutus, sekä varustus vastaamaan muuttunutta tilannetta kentällä. Sen lisäksi tuolla tarvittaisiin nähdäkseni puolustusvoimien ja poliisin yhteisoperaatio tunnistaa, paikantaa ja ottaa säilöön uhkaelementit.

  Muussa tapauksessa tilanne kärjistyy ennestään.

  Ja toisekseen, jos Ruotsissa ei tehdä asialle mitään niin ennenpitkää kansalla keittää yli, jolloinka poliisi joutuu vastaamaan huomattavasti suurempaan uhkaan.

  Tässä täytyy myös pitää mielessä että Ruotsin koko poliisivoimat käy läpi eroaaltoa.

  Toisaalta ongelmana on myös se, että Ruotsin puolustusvoimien miesvahvuus on varsin alhainen; Ruotsin puolustusvoimien sivujen mukaan 46 600 kaiken kaikkiaan tai 51 900 jos lasketaan mukaan Ruotsin puolustusvoimien leivissä työskentelevät 5 300 siviiliä. Ja lisää ei ole tulossa ihan äkkiä vaikka asepalvelusvelvollisuus palautettiinkin. Se astuu käsittääkseni voimaan vasta ensi vuoden alusta.

  Summa summarum: Yhä vaan huonompaan on menossa.

  1. Se vielä sopasta puuttuukin, että muslimeille annetaan kunnon rynnäkköpyssyt, kranaatinviskimet, sun muut laitteet ja tietty koulutus.

   Skenaariossani mellakka alkaa varuskunnasta, jossa munattomilta viedään varikon avaimet ja päästään käsiksi kaikkeen tarpeelliseen. Toisessa muslimisotilaat toteavat mellakkaa torjuessaan, ettei tässä satan pojkarnas mitään omia ruveta ampumaan, ammutaan munattomat. Sitten ajellaan Scanialla sinne varikon pihaan ja…

  2. ”Poliisiorganisaatio pitäisi rakentaa uudelleen, …”

   Ehkä kannattaisi perustaa kokonaan uusi organisaatio ja antaa nykyisen poliisiorganisaation kuihtua pois. Jostain olen lukenut, että Ruotsin poliiseista peräti 80 prosenttia olisi lähdössä pois poliisin palveluksesta. Nykyinen organisaatio saattaa olla korjaamattomassa rappiotilassa. Sen organisaatiokulttuuri on vaikuttanut henkilöstöön tehden sen kelvottomaksi poliisipalveluiden ylläpitoon. Siis ei tule rekrytoida vanhan rappiopoliisin henkilöstöä uuteen organisaation. Muuten lepsuilu jatkuu.

   Uuden organisaation nimestä ja henkilöstön nimikkeistä voisi poistaa vanhaan rappiopoliisiin viittaavat sanat.

   Mutta tämä ei vielä riitä. Uuden organisaation henkilöstölle tulee antaa valtuudet toimia tehokkaasti. Ehkä ruotsalaiset eivät sellaiseen pysty.

   Kenties ainoa ratkaisu olisi muodostaa Ruotsiin sen nykyisestä hallinnosta riippumattomia alueita, joilla on kyky puolustaa itseään ja ylläpitää järjestystä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että muslimit pyrkivät tällaiseen.

 2. Hajaantukaa, siellä ei ole mitään nähtävää. 🙂 ”Lähiöiden turvallisuus on parantumassa.”

  1. Tuo niiden varusmieskoulutuskin on melko silmänlumetta, 4000/vuosi on tarkoitus kouluttaa ja toki tuohon joukkoon kuuluu naiset ynnä hiekkakuukerit.

  1. Jos en tilannetta väärin tulkitse, niin vaikka on sinänsä oikein vaatia poliiseilta toimia lähi-itäläisten taltuttamiseen, niin myös vaatijat taitavat olla lähi-itäläisiä. Tai kuka muukaan siellä etnoghetossa toimia vaatisi?

   Ja silloin kyseessä taitaa olla kaikkein aidoin persestanialainen vastuunkanto asioista: segregoidumme omaan ghettoomme, emme opettele kieltä tai tee mitään muutakaan asioidemme eteen ja noudatamme koto-Persestanian tapoja, mutta kun tuloksena aivan yllättäen on uus-Persestan, jonkun muun pitäisi hoitaa homma kuntoon. Eli tilanne voi aivan hyvin olla se, että poika polttaa autoja ja isä vaatii palokuntaa paikalle, jota poika tietysti alkaisi kivittää.

   Poliisi ja muut tilanteen mahdollistajat ovat toissijaisia syyllisiä, päävastuu menee islamilaiselle Lähi-itä-Persestan-kombolle, joka kylvää ongelmia, missä ikinä ilmeneekään.

 3. Kannattaisi jättää tästä päivästä lähtien kehitysmaalaisten asuma-alueiden grillijuhlien jäljet siivoamatta. Jos asukkaat ovat 80-90% uusruotsalaisia niin miksi siivota ? Auton raadot ovat kiva muistutus lähtömaista ja tunnelma muuttuu kotoisemmaksi. Myös kaikki jätehuolto voitaisiin lopettaa sekä järjestää vesi- ja energiahuoltoon katkoksia. Viemäreiden tukkiminenkin levittäisi kotoista tuoksua lähiöihin. Kun Ruotsin yhteiskuntaa kiitetään näin vuolaasti niin voisihan Ruotsi tulla hieman vastaan ja palkita kehitysmaalaisia kollektiivisella lahjalla että muistuisi mieleen mistä on tultu ja paskan keskellä tarpoessa voisi käytöskin muuttua enemmän Ruotsalaiseksi vihamielisen keharikäytöksen sijaan.

  1. Jos ihminen katsoo tilanteensa johtuvan Allahin tahdosta tai muiden ihmisten ilkeydestä, niin eihän sille saastassa tarpomiselle tule mitään tehtyä – päinvastoin tehdään maksimimäärä pikkutarpojia.

 4. Lopulta asukkaat alkavat vastata itse turvallisuudesta. Näin se yhteiskunta mätänee sisältä.

  1. Ei se mihinkään tuolla muutu, uusruotsalaiset eivät kykene ymmärtämään tuollaista kehittynyttä vihjettä ja kunnioittavat vain voimaa. Tarvitaan särmiä sotilaita jotka pistää nämä nippuun ja säilöön jossa heitä pidetään kunnes heidät voidaan poistaa Euroopasta, ja jos heitä ei saada poistettua niin säilössä on pidettävä. Ei tämä muuten rauhotu.

 5. Keharit laittaa ympäristön muistuttaa kotimaataan. Ruotsin pitäisi antaa olla sellaisena kun on sen halunneet, ei poliisia, ei palokuntaa, ei jätehuoltoa, ei terveydenhuoltoa. Halvemmaksi tulisi luovuttaa kun ei ampua saa!

 6. Ruotsilla on vain yksi tarve, jolla kaikki normalisoituisi. Politiikan suunnanmuutos. Siitä aiheutuu joitain ristiriitoja EU-n välisessä kanssakäymisessä,mutta ei lainkaan ylivoimaisia. Havahtumisen vaatimus on se päätekijä. Sama niinkuin alkoholistillakin. Idealismi ovat sitkeää uskossaan.

 7. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100%

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti ja rasistinen keskustelualue. Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

  1. …ja kun Suomesta vihdoin tulee se unelmoimasi islamilainen valtio,sinä ja kaltaisesi pidätte sen turpanne kiinni aina paitsi silloin kuin olette burqhan aukoista silmät mustana imemässä niiden piruuttaan muslimeiksi kääntyneiden Suomalaismiesten munaa.Onneksi olkoon.Kutsutaanko sitä vaikka feminismin tulevaksi kulta-ajaksi koska teidän unelmannehan se selvästi on?

  2. Ei kannata harrastaa satiiria, ironiaa eikä sarkasmia näissä asioissa. Nämä ovat sen verran vakavia asioita, että tuollaista ei jaksa lukea. En ihmettele yhtään, että jollekin tuli sinun suohon sotkeminen mieleen.

   Tuollaisia feministin paskiaisia kun riittää oikeastikin, ja he typeryyttään puolustavat muslimiäijiä ja oikeastikin vihaavat kantasuomalaisia tai kantaeurooppalaisia tai ylipäätään länsimaalaisia miehiä.

   Näkyvästi feminismiä tai islamia vastustavia naisia on turhan vähän.

 8. Näitäkin tapahtumia varmaan pohtii taas joukko sosionomeja ja poliitikkoja aiheena ”miten saamme nämä mellakoitsijat mukaan yhteiskuntaan?”
  Vastaus on: Ette mitenkään. Näiden geeniperimällä ei ole missään maailman kolkassa opittu järjestäytyneen yhteiskunnan mallia. Ei edes lännessä, jos populaatio on kasvanut yli kriittisen rajan, jollaisena tutkijat pitävät 20% kokonaisväestöstä. M.O.T

 9. Noille pitäis järjestää joku ansan tapainen ja kiinni jääneet ripustaa johonkin häpeäpaaluun. Tervalla, höyhenillä ja sianpaskalla valeltuna.

 10. Ehkä ne paikalliset alkaisivat ajattelemaan itse ja laittaisivat nuo riehujat kuriin ja nuhteeseen. Yksi mokaa kaikki kärsii- tyyli auttoi armeijassakin. Jos pelleilit, niin sait muilta turpiin.

 11. Kansa saa sellaisen poliisin kuin mitä on vaaleissa äänestänyt. Jos äänestätte multikultifeministisosialisteja saatte munattoman multikultifeministisosialistipoliisin joka kyttää tuhmia valkolaisia. Ei se sen monimutkaisempaa ole.

 12. Kyllähän tämä osoittaa jotakin jo vallanpitäjistä koska ei tehdä mitään yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi. Heidän täytyy olla joko niin alistuneita, välinpitämättömiä tai rikostentekijöiden puolella.

 13. Se on menoa ny sveamamma sanos ruottalainen kun vähän isompaa grillibilettä ikkunasta katteli.

 14. Itsehän asukkaat ja koko paskamaa Ruotsi huutaisivat rasismia jos poliisit johonkin puuttuisi. Hyvä vaan, palakoin karrelle koko maa ja olkoon esimerkkinä miten ei tule toimia muslimien, arabien ja afrikkalaisten kanssa. Heihin ei voi soveltaa samoja sääntöjä kuin valkoihoiseen sivistyneeseen väestöön.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.