Rikotaanko RHC:ssä rahankeräyslakia?

13

Refugees Hospitality Clubin fanaattinen turvapaikanhakijoita maahan haluava nimimerkki Fila Noor on laittanut ryhmässä pystyyn mahdollisesti laittoman rahankeräyksen.

Keräyksellä haetaan rahaa sotapakolaisten jonkinlaiseen auttamistapahtumaan, jossa yritetään löytää knowhow:ta kuinka mahdollisimnan moni sotamies voisi tulla ja jäädä Suomeen.

IMG_20171123_181237.png

 

Rahankeräyslaissa sanotaan mm:

5 § (16.7.2010/685)
Luvanvaraisuus

Rahankeräys saadaan toimeenpanna vain viranomaisen antamalla luvalla (rahankeräyslupa)

Rahankeräyslaki kokonaisuudessaan:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2006/20060255

 

Advertisements

11 thoughts on “Rikotaanko RHC:ssä rahankeräyslakia?

 1. Ei rikota.Oikea ja parempi ideologia on aina lakien yläpuolella koska jakamattomat ihmisoikeudet,kansainväliset sopimukset ja maksamme velkaa toisin kuin väärä ideologia joka on lainsuojaton.

 2. No kuopio on otollinen paikka ählämeille,sellaista apinalauman mellastusta en kuuna päivänä kuvitellut näkeväni kuopiossa.kyseinen alkuimmeisten lauma mellasti torilla,tervetuloa kuopioon banderollien alla,soittaen älämölö arabitisko musaa.SUOMALAISIA TORIASIAKKAITA KYS SOTAPAKOLAISEN LAUMA ÄLLÖTTI,VUAN EI VOI MITTÄÄN,POLLIISI PARTIO ISTUSKELI AUTOSSA ,JA MUSSUTTI LIHAPIIRAKOITA..VITTU MIKÄ MEININKI ELOKUUN LOPUSSA KUAPION TORILLA…

 3. Jos kaikkialla on monikulttuuri, missään ei ole kulttuuria (Morrissey) sanoo:

  Kulttuuriministeriöstä ja Veikkaukselta tulisi kymppitonneja, jos… Tai missä sanotaan, ettei niitäkin ole jo lypsetty?

  1. Jos hiemankin tutkit asiaa niin huomaat että todellakin on lypsetty eikä summat jää kymppitonneihin vaan puhutaan SADOISTAtuhansista. Kaikki organisaatiot suomessa on valjastettu monikulttuurisuuden ilosanoman edistämiseen -veikkauksen uusi iskulause onkin nykyisin MAAHANTUNKEUTUJA VOITTAA AINA.

 4. En tiedä keräyksen laillisuudesta mutta näillä on aina sama ongelma. Rahaa pitäisi saada mutta kun eivät raaski antaa. Filan kannalta katsoen näyttää varmaan turhauttavalta. Hän tietää että jo euron saaminen on vaikeaa. Kymppiä enempää hän ei rohkene edes toivoa. Nämä ihmiset ovat tottuneet että aina joku muu maksaa.

  1. Valitettavasti näille hyyssärrille löytyy aina rahoittajia koska heidän myyräntyö kantaväestön heikentämiseksi sopii eliitin agendaan -niiden joilta raha ei lopu koskaan sillä viimekädessä he omistavat valuutan luomiseen käytettävän painokoneen.

   -Mitä mielipuolisempi idea sen varmemmin sitä tuetaan.

 5. Lakia tuntemattomasta ja sitä noudattamattomasta vaikuttaa, että saahan sitä toivoa, kunhan ei mitään pyydä.

  Nyt pitää toivoa, että saavat järkyttävät määrät rahaa, tuhlaavat sen ja sitten joutuvat kuseen, kun olikin laitonta. Tulee hieman takapakkia muslimien kestitsemiselle.

  Jos saman toiveen esittäisi Espanjasta käsin, joutuisi vankilaan ilman syytettä.

 6. Siirijassa ,Irakissa sota on ohi .Go back fucking matu and rebilt your country,s.

 7. Hullut, keräävät vielä rahaa matuille. Eikö se yltäkylläinen sossusta tuleva avustus muka riitä. Lisää diskorahaa kun muu kaikki on ilmaista aina hammahuollosta lähtien. Saatanan idiootit, ei minkäänlaista tervehtymisen merkkiä, vaan hulluus ottaa näköjään uusia kierroksia. Nyt kun Syyriassa alkaa rauhan aika, kaikki pakolaiset pääsevät rauhoittuneisiin oloihin ja rakennettavaa riittää. Syyriastahan kaikki ovat tulleet vainoa ja sotaa pakoon,vai. Näin ainkain kerrottiin 2015 vai olenko muistanut väärin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.