Syyrialainen sotaveteraani vapautui virolaisesta vankilasta

0
Pagulase-kohus-arvo-tarmula-6-Samer-Khtab
Syyrian sotaveteraani käräjillä Haapsalussa.

Myös Virossa pukkaa somekohua. Syyrialainen sotaveteraani, joka saapui Viroon karkuun sotaa, vainoa ja kidutusta, pahoinpiteli vaimonaa viime marraskuussa ja uhkasi tehdä tästä grillihiiliä, vapautui nyt vankilasta.

Samer Khtab-niminen miekkonen saapui perheineen Viroon, mutta jokin meni vikaan. Samer pahoinpiteli vaimonsa viime vuoden marraskuussa ja valeli tämän päälle sytytysnestettä. Tikut olivat lie kastuneet, mutta vaimo ei syttynyt.

Nyt Syyrian sodan sotaveteraani on päästetty vapaaksi vuoden vankeustuomioltaan. Mies on asettautunut asumaan Tartoon, jossa hänellä kerrotaan olevan asunto ja ”vapaasti elintilaa”, kertoo online.ee.

Somessa kysellään nyt, että milloin alkaa se virolaisen kulttuurin rikastaminen? Vai oliko se nyt tässä? Eikö tule lisää rikkautta?

7 thoughts on “Syyrialainen sotaveteraani vapautui virolaisesta vankilasta

  1. Eiköhän se kulttuuri rikastu tuonkin puolesta kohta Suomessa koska ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset..

  2. Jaahas, onko mies päässyt opiskelemaan Tarton yliopistoon, esim. ihmisoikeuksia? Jollei, niin razzizmia…..

  3. Virossakin noin lepsut tuomiot, miksi? Luulin että siellä olisi vielä kunnon vanhanajan meininki. Onko ”rikastumisen” harha sekoittanut päät sielläkin?

  4. Kun teko on noin mielenvikainen ja jätkän katseessa on hullun kiiltoa, niin eiköhän tästä tapauksesta vielä kuulla. Ja se on suoraan Tarton turvallisuustasosta pois – sitten jos vastaavia jamppoja sattuu jossain olemaan vaikka kymmeniätuhansia, se on sitten hieman enemmän turvallisuustasosta pois.

  5. Pitkästä tuomiosta ja huonosta kohtelusta suivaantuneena tämä sotasankari muuttaa nyt luultavasti Ruotsiin tai Suomeen. Naama ja nimi muistiin!

  6. Se naama on tärkeä, nämä kun paperittomina matkaavat niin monilla nimillä – aina tilanteen mukaan..

  7. He did it once he will do it again ,it is just matter of time .Siirijassa sota on ohi -jala,jala matu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.