Uppsalassa jättimellakka keskiviikkoiltana-uusruotsalaiset mellakoivat

13

d6a45701a80e50ab4c6d9a105d024d1e-e1509430039822

Uppsalan Valsätran ja Gottsundan ongelmalähiöissä oli eilen illalla ja yöllä täysi rähinä päällä. Poliisi ja palokunta saivat sahata ympäri aluetta sammuttamassa autoja ja muita paloja. Porukkaa oli kadulla liikkeellä useiden kymmenien miesten joukkioita.

Rähinä alkoi noin klo 18.40 aikaan kun Bandstolsvägenillä sytytettiin sohva ja muuta romua tuleen roskakatoksen kupeessa. Klo 20.08 samalla kadulla sytytettiin auto tuleen, jonka seurauksena viereisetkin autot paloivat. Klo 20.10 sytytettiin Linrepevägenillä auto tuleen.

brand-jpg

 

Aivan samaan aikaan saatiin kymmenkunta ilmoitusta eri puolilla Bandstolsvägenin ympäristöä, että tulessa oli roskapönttöjä, autokatosten nurkkia, lastenvaunuja ja kaikenlaista irtotavaraa, mihin tulitikku on helppo heittää.

Randströmin tiellä rikottiin autojen ikkunoita klo 20.30 aikaan ja klo 20.40 aikaan sytytettiin taas Bandstolsvägenillä, tällä kertaa parkkihallissa auto tuleen. Merkittävää on, että palokunta pääsi tälle palopaikalle vasta vajaa tunnin päästä palon syttymisestä. Poliisi ja pelastuslaitos näetsen eivät uskaltaneet ajaa alueelle kivityksen pelossa. Toisaalta palokunnan yksiköt olivat kiinnin täysimääräisesti muissa paloissa. Parkkihallissa paloi muutama auto täysin poroksi ja siellä olleet sytyttämätömät kymmenkunta autoa menivät käyttökelvottomaksi savu- ja nokivahinkojen takia.

6e9848d5-3946-4a68-886e-45dd45b4ab9c

 

Homma jatkui Bandstolsvägenillä rakettiampumisilla. Uusruotsalaiset ampuivat päntöimenään ilotulitteita ympäriinsä ja yksi sellainen räjähti kerrostalon parvekkeella polttaen siellä olleet lastenvaunut.

Klo 21.15 aikaan paloi taas Bandstolsvägenillä, tällä kertaa toisessa parkkihallissa oli sytytetty roskia ja irtotavaraa tuleen.

Autohallipalossa syntyi useita vaaratilanteita, kun useat ihmiset menivät savua täynnä olevaan halliin ja yrittivät pelastaa autojaan. Puolen yön aikaan tilanteen katsottiin olevan ”rauhallinen”. Ketään ei ole otettu tapahtumien johdosta kiinni.

Advertisements

23 thoughts on “Uppsalassa jättimellakka keskiviikkoiltana-uusruotsalaiset mellakoivat

 1. Saapa nähdä ylittääkö uutiskynnystä Suomessa. Ovat kuitenkin aika rajuja ja suunniteltuja hyökkäyksiä ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan. Nykyään ollaan hienosti jännän äärellä siinäkin tuleeko ääriöyhöttäjä Timonen kertomaan, ettei mitään ole oikeasti tapahtunut.

  1. Älä turhaan pidättele hengitystäsi.. ei ylitä uutiskynnystä, neekeri ei ehkä jäänyt bussista pysäkille värjöttelemään.

 2. Tässä paloilmoitukset ja kellonajat poliisin sivulta:

  Larmen från Gottsunda och Valsätra:

  18:39 Brand i en soffa, Bandstolsvägen
  20:08 Bilbrand, Bandstolsvägen
  20:11 Bilbrand, Linrepevägen
  20:30 Skadegörelse genom att okänd gärningsman slagit sönder en bil, Rangströms väg
  20:38 Bilbrand i parkeringsgarage, Bandstolsvägen
  21:11 Skadegörelse genom att okänd gärningsman kastat in fyrverkerier på en balkong, Bandstolsvägen
  21:16 Brand i garage, Bandstolsvägen

 3. ”Autohallipalossa syntyi useita vaaratilanteita, kun useat ihmiset menivät savua täynnä olevaan halliin” – ei kannattaisi mennä, on aika myrkyllistä savua tuo, ihme ettei kukaan ole vielä kuollut näissä parkkihallipaloissa.

 4. Nämäkin kaikki varmaan PT-median ja muidenkin valemedioiden lavastamia tapauksia. Tai ainakin Putinin trollien syöttämiä valeuutisia, sillä kuningaskunnassa luonnollisesti kaikki hyvin ja joulurauha lähestyy.

  1. Joku rasisti on käynyt tuikkaamassa tulen lavastaakseen lähiön kiltit monikulttuurihenkilöt syyllisiksi. Mutta… sehän ylittäisi uutiskynnyksen aivan tappiin asti??! Miksei mitään siis kuulu?

 5. Ruotsi palaa mutta pääasia että monikulttuurisuus lyö läpi joka paikassa. Poltakaa Ruotsin valtiopäivätalo tai kunkun linna, siinä sitä olisi jännää värinää.

  1. Tuossa on ihan hyvä pointti – noi mellakoijat pitäisi ohjata riehumaan eliitin asuinalueille jotta pääsisivät nauttimaan työnsä hedelmistä. Niin kauan kuin uhka ei kohdistu suoraan itseen on helppo teeskennellä suvaitsevaista.

   Ai että kun olisi hauska nähdä minkälainen kiertoilmaisujen akrobaattinäytös siitä alkaisi kun eliitti alkaisi selittelemään toimia, joilla heidän asumistaan jouduttaisiin suojaamaan!

   Samalla tavalla ulkomaisille asuinmurtoliigoille ja muille sakilaisille pitäisi jakaa usealla eri kielellä ohjekarttoja rikkaiden alueille ja kertoa heille, että siellä on omakotitaloja täynnä arvotavaraa ja talot on päivisin tyhjillään kun pääosin kaikki käyvät töissä!

 6. Juu, Ruotsissa on autopaloja nykyään vaikka missä. Tuttuni mukaan myös Uumajassa (Umeå), jota itse kuvittelin pohjoisemman sijainnin vuoksi vielä täysin rauhalliseksi.

  Uppsalakin on pettymys ja järkytys. Olen sen tuntenut melkoisen hyvinkin mielestäni. Tosin mukavalla asuma-alueella asiat näyttävät ehkä vielä mukavalle, jos ei seuraa uutisia.

  Se olisi kiva tietää, moniko kantaruotsalainen luulee kaikkea kanttisten tekemiksi, kun media usein taustoista vaikenee. Ja kuvittelevatko jotkut 60-lukua muistelevat (jolloin taustoja sai uutisoida ja uutisoitiin jo otsikoissa ”EN FINNE IGEN”), että puukottajan tunnetut suomalaiset tai heidän jälkeläisensä ovat siirtyneet autojen polttoon?

  1. Tuo suomalaisuutisointi 60- (ja kenties 70-luvullakin) lienee yksi joitakin suomalaissyntyisiä ”traumatisoinut” Ruotsissa niin, että he nyt ovat pitämässä kaikkien siirtolaisten puolta ja myös toivovat, ettei rikollisten etnisiä taustoja uutisoitaisi. En kuulu heihin, vaikka Ruotsissa olen asunut ja sukua edelleen asuu, mutta näitä suomalaissyntyisiä äärisuvakkeja ”päänsä pensaassa pitäjiä” tiedän kyllä siellä olevan – he tulevat esiin joillakin nettipalstoilta jne. Heidän perustelunsa kuuluu: ”suomalaisetkin voivat olla rikollisia ja onhan moni suomalainenkin muuttanut ulkomaille”.

   Usein he ovat toisen polven suomalaisia Ruotsissa ja puhuvat samalla tavalla kuin ne suvakit, jotka eivät ole koskaan olleet pitempään missään muualla kuin kotikylällään.

   He eivät näe eroa siinä, että monet (esim. ruotsalaiset työnantajat) ovat nimenomaan houkutelleet suomalaisia työntekijöitä ja käyneet jopa Suomessa rekrytointitilaisuuksia pitämässä ja luvanneet vaikka mitä etuja suuremman palkan lisäksi, kun taas eräitä tulijoita ei ole houkuteltu eikä pyydetty kuin korkeintaan poliitikkojen toimesta – ehkäpä osan tavoitteena saada palkat romahtamaan ja osan vain olla hyvänä ihmisenä ”jakamassa maapallon resursseja vähän oikeudenmukaisemmin”.

 7. Verratkaahan Google- hakuja:

  uppsala site:.se
  uppsalassa site:.fi

  ja ajaksi edelliset 24 tuntia.

  Suomessa ei yksikään sivu puhu asiasta.

 8. Ja mitähän tähän sanookaan blogisti Uuninpankkopoika? On varmaankin valemedian valheita ja / tai Tajukankaan mielikuvituksen tuotteita. Taas.

 9. Vittu että gudaa! Taas sai pääministeri Löfvenin sosialistisaki monikulttuuripaskaa silmilleen Upsalan illan verran. Lisää vaan usvaa putkeen ja uutta mellakkaa kehiin. Eivät nämä ruotsalaiset suvakkisosialistit usko ennen kuin Ruotsi on täysin matalana. Antakaa vaan näiden uusruotsalaisten panna raiskaten, ryöstäen, polttaen koko vanha kulttuuri paskaksi ja rakentaa tilalle sellainen kuin tahtovat. Eiköhän sitten näiden mädättäjäsuvakkienkin päitä ala putoilemaan hyvää tahtia. Ei niille kusipäille kuitenkaan riitä kaikille henkivartijoita ja se on hyvä asia.

 10. Kosto posliinien ratsiasta -täysin odotettu reaktio. Mikä mahtaa olla virka”vallan” seuraava siirto?

  -Veikkaan luovuttamista -kyttien pelon voi aistia suomeen saakka.

 11. Poliiseilla ja pelastuslaitoksilla riittää työvoiman tarvetta ja Ruotsin bkt nousee taas, kun pitää ostaa uudet autot, ikkunat, katokset, roskapöntöt ja lastenvaunut! Kertoo siitä miten pöljä mittari se on, kun nekin rahat voisi ilman tihutöitä käyttää johonkin järkevään mikä hyödyttäisi kaikkia.

 12. Hei, taas muistutan siitä, että kannattaisi laittaa tuota lähdeaineistoa Ruotsin lehdistä linkeiksi. En epäile lainkaan uutisia, kun olen niitä lukenut. Sanon vaan, että kun itse linkitän samaa uutista muualle, suvakit vaativat uutislinkkejä.

  1. Pt-media ei laita viittauksia valtamedian julkaisuihin omissa jutuissaan kuin äärimmäisissä poikkeustapauksissa.

   Tähän on kaksi syytä:

   1) Valtamedia on kilpailija ja emme tietenkään tue kilpailevan median toimintaa antamalla heille lukijoita. Valtamediakaan ei ikinä linkkaisi Pt-mediaan.

   2) Tärkein syy on kuitenkin se, että koska valtamedia haukkuu päivät pitkät Pt-mediaakin milloin vale-, milloin vihamediaksi, niin on itsestään selvää, että emme toimi valtamedian hyväksi.

   Jokaisesta kirjoittamastamme jutusta löytyy kyllä googlettamalla lisätietoa viittauksina muihin medioihin. Paitsi tietenkin jos juttu on mielipide, kolumni tai vierailijan omakynäjuttu.

   Luonnollisesti lukijat voivat laitella linkkejä kommenttiosioon jos haluaa.

 13. OK, ymmärrän linjan. Pidän silti tarkoituksenmukaisempana sitä käytäntöä, jossa ulkomaanlehistä käännettyjä artikkeleja suomennetaan siten, että alkuperäinen uutinen mainitaan linkissä. Linkkien puute voi juuri johtaa siihen, että tätäkin sinänsä erinomaista sivustoa voidaan vähätellä (linkkien puutteesta). No, tuo on minun näkemykseni.

  Kiitos sinänsä hienoista artikkeleista, joita valtamedia ei halua julkaista, mutta joita pitää julkaista suomeksikin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.