Expressen: Afgaani huijasi itsensä Ruotsiin

12
20663677_1866875916965057_6911441533021248830_n
Lakkoilevia lapsia Tukholmassa

Expressen kirjoittaa kerrankin niin hienon jutun, että sitä pitää referoida. Kyse on muuan afgaanimiehestä, joka tuli Ruotsiin ja päätti hiukan valehdella saadakseen oleskeluluvan.

Invaasiosyksyn 2015 aikana Ruotsiin tuli reilu 23 000 ns. yksintullutta afgaanilasta. Muuan Benyamin oli myös mukana tässä tulvassa ja saapui Ruotsiin elokuussa 2015 ollen kuukausia tien päällä. Miehen todellinen ikä ei selviä kirjoituksessa, mutta on kuitenkin täysikasvuinen aikuinen mies.

Tullessaan mies kertoi olevansa 15-vuotias. Hänen setänsä ja ihmissalakuljettajat opastivat miestä satuilemaan tämä tulevansa Afghanistanista Ghaznin maakunnasta Alibadadin kylästä. Lisäksi säälitarinaan kuuluu se, että ryöstäjät tappoivat Benyaminin vanhemmat, jonka jälkeen hän lähti pakolaiseksi. Mies siis valehteli ikänsä lapseksi ja tulevansa Afganistanista, vaikka tosiasiassa oli asunut ikänsä Iranissa, missä tämän isä asui edelleen.

Samaan aikaan muuan ruotsalainen pariskunta  Anna ja Göran päättivät avata sydämensä. He halusivat oman pikku palleron. Anna ja Göran menivät kunnan infotilaisuuteen kuinka ottaa kotiin oma afgaanimaskotti. Ja lopulta saivat 15-vuotiasta sotapakolaista esittävän Benyaminin kotiinsa paijattavaksi.

Pariskunta on umpityperä ja naivi, Göran kertoo:

– Useimmat kuvittelivat, että sieltä tulee 6-vuotias tyttö. Mutta monikaan ei ymmärtänyt, että tuleekin teini-ikäinen poika. Mutta meillähän oli jo aikuisia lapsia ja yksi teini, joten tiesimme miten olla.

Pariskunta kertoo, että oikein mikään asia ei täsmännyt mitä etukäteen kerrottiin. Pojan kotona oli kaksi aasia ja lammas, ei kun kaksi lammasta ja aasi. Jo aika alusta pariskunta alkoi epäilemään mistä oikein oli kysymys.

Vuosi sitten 2016 marraskuussa tuli ensimmäinen nega. Sitä perusteltiin, että Benyaminin kertomus ei ollut uskottava, sillä siinä oli liikaa epämääräisyyksiä. Mies ei edes tiennyt mikä olisi ollut hänen naapurikylänsä. Saati sitten ketkä olivat murhanneet hänen vanhempansa.

Eräs kaunis ilta kun pariskunta ja puudeli istuivat olohuoneessa leikkien leikkiä, että mies oli oikeasti varhaisteini, ja katsoivat tv:stä Leijonakuningasta kuin oikea lapsiperhe, mies alkoi yhtäkkiä itkeä. Mies kertoi, että ohjelma muistutti häntä siitä, kuinka hänen isänsä murhattiin.

Pariskunta kertoo, että pikkuhiljaa he alkoivat huomaamaan asioita. Miehellä oli Facebookissa kolme tiliä eri i´iäll. Sitten he löysivät miehen isän Facebookista. Seuraavaksi löytyi äitikin. Äiti sattui kaikenlisäksi asumaan Ruotsissa. Lisäksi miehen täti asui Ruotsissa.

Lopulta mies kertoi Annalle ja Göranille kaiken. Pariskunta kertoo olevansa pettynyt, koska he ”ovat sijoittaneet” niin paljon asiaan. (Mihin asiaan?) Siitä huolimatta pariskunta jatkaa miehen tukemista. He kehoittavat rehellisyyteen. Heidän mukaansa sotapakolaiset tarvitsevat mahdollisuuden. Maahanmuuttovirastolle kerrotaan nyt, että miestä oli painostettu kertomaan epärehellisiä tietoja. Maahanmuuttovirastolta tulee kuitenkin negaa ja perusteluissa mainitaan, että uskottavuus on kärsinyt valheellisen tarinan ja väärän iän myötä.

Anna ja Göran kertovat, että vaikka Benyamin valehteli kaiken alusta alkaen, pitää miehellle silti antaa mahdollisuus turvapaikkatutkintaan nyt oikeilla tiedoilla mitä hän antaa.

– Pitää jatkaa sydämen avaamista, mutta pitää myös avata silmät, pariskunta kertoo, toivomme, että mies saa kaikesta huolimatta jäädä Ruotsiin pysyvästi.

Mies muutti pois pariskunnan luota ja majailee tilapäisasumuksissa. Miehellä on kaksi negaa ja hän on hakenut tilapäistä olea. Hän on yhä maassa.

”Ne eivät tule yksin, eivät ole pakolaisia eivätkä lapsia”

19 thoughts on “Expressen: Afgaani huijasi itsensä Ruotsiin

 1. ”– Useimmat kuvittelivat, että sieltä tulee 6-vuotias tyttö. ”

  Nauroin ääneen.Vittu miten tyhmää porukkaa.Tukholman syndrooma on vuosien varrella kasvanut ruotsistanin aivosyöväksi.

  1. Onneksi nämä umpityperät ja aivosyöpäiset ruotsalaiset ottivat kuitenkin vastaan 80.000 suomalaista sotalasta.

   1. Ne sotalasten ottajat olisivat nyt ainakin sadan vuoden hujakoilla, joten samoista ruotsalaisista ei todellakaan ole kyse.

   2. Työvoimaksi ja kovin usein myös hyväksikäytetyiksi! Osaa eivät halunneet palauttaa kyn olivat saaneet orjia itselleen. Tämä kaikki tapahtui samaan aikaan kun SUOMALAISIA kuoli rintamalla
    ruåtsia puollustaessa! Joten turpa tukkoon vitun idiootti! Näillä kahdella asialla ei ole MITÄÄN yhteistä!!! Tuon vertauksen käyttäminen kertoo erittäin alhaisesta älykkyydestä!

   3. Toivottavasti ovat kiitollisia siitä, että Neuvostoliitosta ei tullut rajanaapuri Tornionjokilaaksossa.

    1. Vitut ne mitään kiitollisia osaa olla -tänne työntävät kaiken haalimansa matusaastan minkä pystyvät. Swedupetterit ovat yksi maailman kieroutuneimmista kansoista.

   4. Joo! Ja se oli vähintä mitä ruotsalaiset voivat silloin tehdä Suomen hyväksi.

    Kannattaa muistaa se,että Suomi turvasi myös Ruotsain sotimalla agressiivista suurvaltaa Neuvostoliittoa ja Stalinia vastaan.Pahinta mitä ruotsalaiset pelkäsivät,että Neuvostoliitto pääsee T orniojoelle ja seuraavana on heidän vuoronsa kokeilla miltä tuntuu sotia suurvaltaa vastaan.
    Siinä leikissä olis ruotsalaisiltaki käyny ”vehnäpulla” vähiin.

 2. Lööperihän haluaa palauttaa näitä afgaanijätkiä mutta se on Miljööpuolue joka silmät kyynelissä vastustaa. Sossumielinen Expressen on päättänyt auttaa Lööperiä julkaisemalla tämän jutun. Sääli vain ettei Lööperi ollut yhtä järkevä silloin kun matutulva alkoi: silloin hän- kuten Merkelekin- pui nyrkkiä pöytään ja halusi pakolla saada meidät ottamaan vastaan kaiken mitä rajojen yli vyöryi. Lööperin Eurooppa ei missään nimessä halunnut ”rakentaa muureja”.

  Siis kuten tavallista on median julkaiseminen- tai julkaisematta jättäminen- selvää politikointia. Mutta kerrankin näin päin- kiitos siitä!

  1. Eiköhän Löfvenin nykyiset touhut ole vaan ihan puhdasta politikointia. Vaaleihin ei kuitenkaan ole pitkä aika. Löfven on narsisti kuten Merkelkin, he välittävät vain itsestään.

   1. Lööperi on hyvinpalkattu näyttelijä-ohjaaja näytelmässä ”Ruotsi ja Muu Maailma” sanoo:

    Tottakai se on politikointia, se on poliitikon ammatin tarkoitus. Kansa on vain väline mitä kuljetetaan milloin mihinkin suuntaan. Sääli ettei kansa laajemmin ole sitä vielä tajunnut.

 3. Montako veroäyriä ovat nämä valehtelijat tulleet maksamaan? Jos pannaan plussat ja miinukset vierekkäin niin paljonko ovat poika, äiti ja täti tuottaneet ja paljonko tulleet maksamaan? Ainoa järkevä on kuskata tällainen rupusakk ulos maasta ja ottaa opiksi niin ettei vastaavaa enää satu.

 4. Suomessa yksi matu kuluttaa veroeurojamme 80000€ vuodessa, jos ei tee rikoksia. Todellisuudessa summa on paljon suurempi ja murhia ei voi korvata millään.

 5. Hei kamoon heeeei, POJAT ON POIKII ! Vähän huumorii kehiin heeeei ! Antakaa nyt kundille seuraavat 70 vuotta kaikki laskut maksettuna, kämppä, auto, elektroniikkaa ja toimintafyrkkaa hyvästä yrityksestä heeeei ! Sitäpaitsi toi jätkä on harvinainen yksittäistapaus heeeeei !!!!! Kun 99,99999999% on oikeesti hädänalaisia, sotaa pakenevia pikkulapsia niin tottakai sekaan mahtuu aina yksi pummilla yrittelijä heeeeei !!! Ei nyt olla rasisteja heeeeeeeei !!!! Iteki yrittäisit jos tsääänssi aukeis heeeeeei !!! OIKEUS ELÄÄÄ HEEEEI !!!!! Sitäpaitsi Afgaanit tekee SAIRAAN SIISTII SAFKAAA HEEEEI, se on valtakunnan virallinen paskatorttu-Riku Rantalankin mielestä pätevä perustelu ilmaiselle loisimiselle.

  heeeei kamooon

 6. Mies ei suostunut Annen ja Göranin cuckold leikkeihin ja siksi tämä katkeruus. Akka oli niin perkeleen ruma että ukolta meni meni ns. sisu kaulaan. Nyt akan on lähdettävä Turkkiin kun ”sijoitukset” sakkasivat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.