Trollhättanissa useita autopaloja viime yönä – koko viikon hyvin rauhatonta

12
bilbrand2
Kuvat: Stefan Bennhage

Trollhättanin black friday alkoi heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen useilla autopaloilla. Ainakin kolmen uudenkarheaa autoa poltettiin poroksi.

bilbrand1

 

Norra Älvsborgin alueella tapahtueet palot sytytettiin vähän puoli kahden jälkeen yöllä. Siellä kolme autoa oli sytytetty tuleen. Palokunta sai hälytyksen klo 01.39 aikaan. Tilanne oli muuten rauhallinen eikä mitään häiriötä, kuten kivitystä, esiintynyt.

Poliisin tiedotteen mukaan ketään ei ole otettu kiinni asian tiimoilta ja tapahtuma on kirjattu kansiin vahingontekona.

Trollahättanissa on ollut koko viikon hyvin rauhatonta ja uusruotsalaisalueilla on ollut hyvin rauhatonta. Keskiviikkoyönä poltettiin useita autoja ja alkuviikosta poliisi rauhoitteli alueen kuumina käyviä henkilöitä.

bilbrand4

Advertisements

5 thoughts on “Trollhättanissa useita autopaloja viime yönä – koko viikon hyvin rauhatonta

  1. Täytyy olla Tajukankaalla vilkas mielikuvitus. Ainakin jos uskoo Uuninpankkopoikaa. Tai voiohan se olla että jäi pakkoruotsi väliin.

  2. Toisinpäin sanottuna, taitaa uuninpankkopojalla olla itsellään vilkas mielikuvitus, ja huono näkö, kun katsoo näitä todellisia kuvia.

  3. Uuninpankkopoikahan on homo ja todennäköisesti fantasioi, että vihaiset muslimimiehet tulisivat ja antaisivat piiskaa ja puristelisivat nänneistä 😀

  4. Heijja sverige nyt saatte kattoa hiiltyneitä kotteroita koska ootte olleet niin avosydämellisiä, pian tulette näkemään rakennuspaloja samassa mittakaavassa, iloitkaa siitä sitten ja muistakaa kuinka politiikkonne teidän äänillä tämän kaiken järjestivät. ps. ilo irti sammutustekniikasta julkaistaan pian ruotsiksi.

  5. Kyllä noita tuholaisia pitäisi jo alkaa pikku hiljaa likvidoimaan. Mutta hei Ruosissa on kaikki hyvin ainakin Suomen valtamedian ja Alexsin mukaan. Muutamat pikku nuotiot silloin tällöin ja niiden uutisarvon suurenetelminen on vain natsien huomionhakuisuutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.