Nuori uustanskalainen sai pitkän tuomion terrori-iskun suunnittelusta

13

lataus

Tanskassa vuonna 2015 pommisuunnitelmista kiiniotettu 15-vuotias tyttö, nyt 17, tuomittiin Holbækin hovioikeudessa kuuden vuoden ehdottomaan vankeuteen mm. terroririkosista.

Hovin mukaan, jossa päätöstä tekivät kolme tuomaria ja yhdeksän lautamiestä, päättivät, että tytön rikoksena oli suunnitella terrori-isku Tanskaan. Iskun motiivina oli tehdä mahdollinen terrori-isku Kööpenhaminan Caoline-kouluun, joka on juutalaisomisteinen laitos. Hovin mukaan tytön motiivi oli jihad, eli vääräuskoisten tuhoaminen. Tyttö katsottiin hovin mukaan olevan vaarallinen yhteiskunnalle.

Vuonna 2015 pommisuunnitelmista kiinniotettu tyttö oli aikeissa pistää sekä oman Fårevejlen koulun ja Kööpenhaminan juutalaiskoulu Caoline-skolan:in kivikasoiksi räjäyttämällä ne omatekoisilla pommeillaan. Teon katsottiin suunnitelluksi tapahtuvan 2016.
Advertisements

9 thoughts on “Nuori uustanskalainen sai pitkän tuomion terrori-iskun suunnittelusta

 1. Natsitanskalaiset eivät vaan ymmärrä että hyvää se oppi tekee terroristillekin.Sipilä varmaan on jo tapauksesta liikuttuneena ja täysin shokissa tarjonnut tytölle kotiaan turvapaikaksi.

 2. Tuon ikäisestä kun on kyse,niin luulisi että muutama muukiin saisi jonninlaista tuomiota avunannosta törkeään viharikokseen kouluja vastaan. Tuskinpa 15-vuotias ilman apua on suunnitellut muuta kuin someraivon nostattamista kaveripiirissä.

 3. Maksamme vanhuuseläkkeelle saakka terapiahoidot. Ja meidänkö pitäisi olla vikapäitä ja maksajia?

  1. Ei pitäisi olla, mutta mehän olemme ellemme tee seuraavissa vaaleissa kuten veljeskansamme unkarilaiset ja anna Perussuomalaisille (tai Sverigedemokraternalle) samanlaista gigajytkyä kuin Unkarin Fideszille annettiin vuoden 2010 vaaleissa.

   Jos se oli mahdollista silloin siellä, miksi se ei olisi mahdollista meilläkin, vai olemmeko me muka todellakin niin paljon huonompi kansakunta kuin unkarilaiset?

   Mutta jos olemme, emmekö me sitten ansaitse tulla islamisaation tuhoamiksi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.