Mainokset

Ovatko Libyan uutiset orjista todellakin totta?

Viikonlopun aikana ympäri Ruotsia on pidetty suuria mielenilmauksia Libyassa harjoittettavaa orjuutta  vastaan. Julkisuuteen tuli IOM:in (international organization for migtation) julkaisemia videoita, joissa olevien henkilöiden väitettiin olevan orjia.

Yhdessä tarinassa muuan nigerialainen kertoo, kuinka hän joutui tomaattiviljelmälle orjaksi. Hänet myytiin muutamalla tuhannella dollarilla viljelijälle työntekijäksi. Siellä orjat joutuivat tekemään pitkää päivää ja asumaan ahtaasti. Orjakauppaa harrastavat arabit, jotka pitävät mustia miehiä koiraakin alempana otuksena, nigerialainen kertoo.

Aihe on herkkä ja se aiheuttaa länsimaisissa ihmisissä lämmintä itkua. Mutta tässäkin tapauksessa valtamedia on niin epäonnistunut tehtävässään totuudenmukaisen uutisoinnin levittämisessä kuin ikinä vain voi.

Tosiasiassa ”orjia” ei ole siepattu tai pakotettu mitenkään pakkotyöhön siinä mielessä kuin orjuus käsitetään. Kaikki orjat ovat menneet myytäväksi vapaaehtoisesti, sillä he haluavat jollain tavalla maksaa ihmissalakuljettajille matkastaan Eurooppaan. Ne afrikaanot, jotka haluavat Eurooppaan, ovat köyhiä eikä heillä ole varaa maksaa matkasta sellaisia summia kuin ihmissalakuljettajat vaativat matkasta. Yksi tapa maksaa matkasta on työskennellä vaikkapa tomaattiviljelmillä. Varmaan paska palkka ja paskat olot, mutta kukaan ei jokatapauksessa pakota heitä siihen.

Maat, josta afrikaanot tulevat, ovat kaikki rauhallisia ei-sotaakäyviä maita, mutta afrikaanojen kuvitelma Euroopasta ovat aivan epärealistisia ja he ovat valmiita tekemään vaikka mitä päästäkseen ilmaisen ylläpidon piirin lähes paratiisinomaisen maineen saaneeseen Eurooppaan.

Joten, kannattaa kyseenalaistaa kaikkia mitä tuontapaiset järjestöt kuten IOM kertoo. Niillä on oma agenda ja sen me tiedämme.

Mainokset

17 Comments on Ovatko Libyan uutiset orjista todellakin totta?

 1. Qroquius Kad // 26/11/2017 17:56 // Vastaus

  Eikös tässä ole erään tunnetun dilemman variantti: kun luonnonsuojelija näkee rauhoitetun kasvinsyöjäeläimen syövän rauhoitettua kasvia, mitä hänen olisi tehtävä?

  Tässähän ovat nyt vasemmistoliberaalien lemmikit arabimiehet ryhtyneet sortamaan vasemmistoliberaalien lemmikkejä afromiehiä. Kumman puolelle se länsimainen vasemmistoliberaali voi enää asettuakaan?

  Tykkää

  • Nimetön // 26/11/2017 18:19 // Vastaus

   Luonnollisesti sen arabin puolelle koska islam on mädättäjien monikulttuurisuus uskonnon pyhä lehmä..

   Tykkää

  • Eikö vastaus tule selväksi noista mielenosoituksista.. vasemmistoliberaalit ovat molempien puolella, ja toteavat että syyllisiä ovat valkoiset eurooppalaiset jotka pakottavat afrikkalaiset joutumaan orjiksi kun eivät päästä heitä ilmaiseksi tänne.

   Tykkää

 2. Arabit ovat kautta maailmanhistorian pitäneet orjia.
  Miksi ei nosteta meteliä esim. Saudien tai Dubain orjista? Siellä on kymmeniä tuhansia aasialaisia ”vierastyöläisiä” jotka työskentelvät olosuhteissa jotka vastaavat täysin orjuutta. Passi otetaan pois kun saapuu, palkka on minimaalinen ja työ lähes ympäirvuorokautista.
  Näistä ei pidetä meteliä koska kuyseessä ovat jälleen samat tahot.

  Tykkää

 3. Nimetön // 26/11/2017 18:40 // Vastaus

  Että semmoista kivaa tulevaisuutta afrikaanoille tiedossa arabikulttuurin kyllästämässä euroopassa.
  Saa nähdä milloin alkavat sotimaan keskenään.

  Tykkää

 4. Valtsu // 26/11/2017 18:45 // Vastaus

  ”White silence kills” on toki mainio slogan, mutta taitavat niitä oikeita ”tappajia” olla ne, jotka luovat katteettomia odotuksia: ihmissalakuljettajat ja Unelmoijat. Rehellisempi slogan voisikin olla ”White welcome-shouters kill”.

  Tykkää

 5. Puosuvaari // 26/11/2017 18:52 // Vastaus

  Samaa valheiden listaa jenkkilän väriviallisten Black Life Matters -kampanja: kuluneena vuonna poliiseja jenkeissä surmattiin jo elokuuhun mennessä enemmän kuin koko edellisenä vuonna. Hieno saavutus tältä kampanjalta!? Mustien keskeisissä ammuskeluissa kuolee yli 100 kertaa enemmän mustia kuin poliisien luoteihin.
  Tosiasioissa pitäytyessä pitäisi puhua latinojen puolesta, sillä heitä surmataan jenkeissä suhteellisesti paljon enemmän kuin mustia.
  Mutta heillä ei olekaan uhriutumisen kykyä – eikä edes suojaväriä.

  Tykkää

 6. Mr.Proper // 26/11/2017 19:58 // Vastaus

  Naurattaa noi artikkelit joissa mukapakolaisia haastatellaan ja kuvissa näkyy muslimijengi joista puolet on Afrikasta ja loput arabeja. Afrikan pojat oikeasti ovat siinä uskossa että arabifrendit pitävät heitä samanarvoisina =) Arabit suostuvat yhteiskuviin saadakeseen länsimaisia irtopisteitä ja sitä myöten sossupaikan. Samaan hengenvetoon sano että huvittavinta koko hommassa on se että arabit luulevat olevansa parasta A-ryhmää mutta eivät tajua että länsimaiset valkoiset pitävät arabeja maailman paskimpana rupusakkina.

  Tykkää

 7. Lars Sillanpää // 26/11/2017 20:44 // Vastaus

  Ruotsista katsoen
  kaikki, myös ulkomailla teetetty työ, josta maksetaan vähemmän kuin Ruotsin minimipalkka on orjatyötä.

  Tykkää

 8. Suomi Finland // 26/11/2017 22:08 // Vastaus

  Ja Soini antaa kaksi vaihtoehtoa eurooppalaisille: joko avata kaupankäynti afrikkalaisille tai sitten ottaa vastaan afrikkalaiset.

  Ja paskat. En ikinä ostaisi ainuttakaan afrikkalaista tomaattia enkä kyllä mitään muutakaan tuotetta.

  Mikään pakko ei ole tehdä kumpaakaan: ihmiset voi pitää loitolla Euroopasta ja antaa ohjeeksi, että pistäkää maanosanne kuntoon, niin ei tarvitse haikailla muualle. Afrikkalaista ruokaa ei tietenkään kannata ostaa, jos kerran rupusakki saa siitä matkarahaa.

  Tykkää

  • uskokaa_jo // 27/11/2017 12:53 // Vastaus

   Kyllä minä käyttäisin jotaki muita keinoja kun ottaa satojamiljoonia afriikan mustia eurooppaan.
   Sen vyöryn estämiseen on kyllä keinot keksitty ja jossaki vaiheessa paraski suvakkipäättäjä sen huomaa,että niitä keinoja on myös käytettävä.Muuten hukutaan paskaan kaikki neki,jotka näihin elintasomuuttajiin ei ole mitenkään syyllisiä.

   Tykkää

 9. Tuleeko meistä epäileviä Tuomaita? // 26/11/2017 22:19 // Vastaus

  Pienenä meillä oli satumaailma ja lämpimät pitkät kesät. Nyt meille tunkee näitä sadunkerrontaa kunnioittavia rahanhakuisia. Vellkam päk.

  Tykkää

 10. Valhe Afrikasta sopii tähänkin.
  https://ufohauta.jimdo.com/afrikka-salaliitto/?logout=1

  Tykkää

 11. Sam Colt // 27/11/2017 11:40 // Vastaus

  Afrikaanoilla lienee ihan oikeasti lähtöpaineita. Esimerkiksi Nigeriassa on väkeä enemmän kuin Venäjällä ja Pohjoismaissa yhteensä. Maan runsaat öljytulot hyödyttävät ulkomaisten omistajien lisäksi vain heitä palvelevia alkuasukkaita.
  Kai siellä sitten on lähtöhaluja, kun vielä täällä joku houkuttelee..

  Tykkää

  • Suomi Finland // 27/11/2017 12:05 // Vastaus

   Meidän täytyy omalta osaltamme huolehtia siitä, että lähtöpaineet muuttuvat vain ihan muiksi paineiksi. Vaikkapa omien maittensa asioiden kuntoonlaittamiseen.

   Ja jos ajattelu- ja toiminnallisuuskapasiteetti ei sellaiseen riitä, niin sitten vaikkapa vaan kärsimiseen ja kurjistumiseen.

   Tykkää

   • surkeaaporukkaa // 27/11/2017 12:56 // Vastaus

    Tnsimmäinen ehto nuiden maiden kohalla on syntyvyyden säännöstely.
    Naivat kun punasilmakanit, vaikka ei tietoakaan kuka elättää,itseltä niiltä on turha vastuuta ootella.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: