Mainokset

Fittjan joukkoraiskauksesta entistä ällöttävämpiä yksityiskohtia

cell-LARGE

Raiskaus tapahtui nuolen osoittamassa ovisyvennyksessä.

Fittjan suuren joukkoraiskauksen tiimoilta alkaa paljastua entistä ällöttävämpiä yksityiskohtia. Koko uusruotsalaisten asuttama  ongelmalähiö joutuu todella omituiseen valoon.

Raiskauksen aikana, joka tapahtui siis kerrostalo rappukäytävässä, rappuun saapui ulkoa sisälle sivullinen mies, joka näki mitä oli tapahtumassa. Mies käveli tilanteen ohi ja jatkoi pysähtymättä kotiinsa. Mies haettiin poliisin kuulusteltavaksi todistajana. Kuulusteluissa uusruotsalainen mies kertoi tajunneensa mitä oli tapahtumassa, mutta ei siitä huolimatta tehnyt poliisille ilmoitusta tai puuttunut asiaan millään tavalla. Mies kertoo kuulusteluissa:

– Olen asunut 15 vuotta Fittjassa ja oppinut, että ei pidä kuulla eikä nähdä liikaa.

Kun raiskaaminen oli loppunut, nainen yritti saada apua. Hän soitti samassa rapussa, missä raiskaus tapahtui, muutaman huoneiston ovikelloa. Ainakin yksi asukas oli avannut oven ja kun nainen kertoi mitä oli tapahtunut ja pyysi miestä soittamaan poliisin ja ambulanssin, oli mies vain todennut, että alhalla on ovi, josta pääsee ulos. Sen jälkeen mies oli sulkenut oven. Apua ei siis annettu.

Sen jälkeen nainen oli kävellyt lähelle Fittjan keskustaan metroasemalla ja pyytänyt siellä apua useilta ihmisiltä. Kukaan ei ollut auttanut. Naisen kertoman mukaan, joka tulee esille myöhemmässä sairaalan raportissa, nainen kertoi, että kun hän oli pyytänyt apua oli hänelle vastattu mm: ”Ällöä, sulla on spermaa naamassa ja vaatteissa. Älä sekoita meitä tähän!”

Muuan uusruotsalainen mies taas oli sanonut naiselle, tämän pyytäessä apua: ”Ällöttävä ämmä, sinulla on spermaa hiuksissa”. Sen jälkeen nainen yritti saada apua metroaseman ovivahdilta, mutta tämä ei reagoinut mitenkään asiaan vaan päästi naisen vain metroon. Lopulta nainen päätti matkustaa metrolla Tukholman keskustaan vajaa puolen tunnin matkan ja otti sillä yhteyttä poliisiin, josta nainen lopulta saatiin vietyä sairaalaan.

Koko tapahtuman kulku oli lyhyesti seuraava:

14. elokuuta 2016 noin 30-vuotias nainen otettiin jonkinlaiseksi vangiksi ja hänet raiskattiin Fittjassa Botkyrkan kunnassa Tukholman eteläpuolella. Poliisin mukaan tapahtumassa oli mukana ainakin 20 miestä. Rapusta, jossa raiskaus tapahtui, löytyi spermaa, josta saatin DNA ainakin kuudelle uusruotsalaiselle.

Joulukuussa 2016 poliisi sai DNA:lle kolme henkilöä, jotka vangittiin kuitenkin vasta kesäkuussa 2017. Pari päivää myöhemmin poliisi teki uuden DNA-tutkimuksen rappukäytävässä, eli siis melkein vuoden päästä tapahtuneesta, ja lisää sperma-DNA:ta löytyy. Virallisesti ainakin kymmentä miestä ollaan kuultu asiassa epäiltynä.

Lue jututa lisää täältä:

https://pt-media.org/2017/11/11/botkyrkan-jarkyttava-joukkoraiskaus-alkoi-syytteenluvulla/

Mainokset

17 Comments on Fittjan joukkoraiskauksesta entistä ällöttävämpiä yksityiskohtia

 1. Huru-ukko // 26/11/2017 03:51 // Vastaus

  Menisiköhän tämäkin siihen ruåtslaisten metoo kohuun? No ei, kun tekijät eivät ole pottunokkaruåtsalaisia vaan kultamunia. Liekkö heillä myös kultaiset munat?

  Tykkää

  • Valtsu // 26/11/2017 10:31 // Vastaus

   Metoo olisi kannatettava, jos se ei koskisi vain naisten oikeutta koskemattomuuteen, jos se suostuisi näkemään hurjat yliedustukset raiskaustilastoissa ja jos se ei puhuisi pelkästään jostain pakaran puristelusta, kun puskajoukkoraiskaukset ovat trendi. Siinä oli turhan monta jossia.

   Tykkää

 2. Nimetön // 26/11/2017 04:08 // Vastaus

  Yksittäistapauslähiö.

  Tykkää

 3. Oliko valkoinen nainen? Jos, niin mitä ihmettä valkoinen nainen tekee ählämilähiössä? Itse en ajaisi edes autolla läpi.

  Raiskauksilla on poliittinen viesti, teemme mityä haluamme, alistamme naisenne, kun te ruotsalaiset miehet olette niin nössöjä.

  Lapsiraiskauksilla koetellaan millaisia tuomioita, mikä maa parads sharialle. Irak aikoo sallia lapsiavioliitot, mitä luulette, että unelmoivat uusissa maissa.

  Tykkää

 4. Valtsu // 26/11/2017 10:23 // Vastaus

  Tällaisen teon tekijä voisi ns. tavallisesti olla joku pahimman sortin psykopaatti. Mutta nyt tekijänä oli lauma Ahmedeja, jotka ovat porukalla päätyneet ratkaisuunsa. Silkkaan pahuuteen on päädytty harkinnan, ei mielisairauden tai psyykkisen häiriötilan takia. Ja se on se ISO ero, että lääketieteellisesti terveiltä ei ole löytynyt normikoodistoa, joka olisi teon estänyt. Ja ohikulkijat vain katsovat muualle.

  Tykkää

 5. jarkko kainulainen // 26/11/2017 10:39 // Vastaus

  Aivan järkyttävää miten välinpitämättömiä ihmiset ovat itse olisin jättänyt kaiken muun ja auttanut tätä naista

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 26/11/2017 17:31 // Vastaus

   Ei se ole välinpitämättömyyttä, vaan itsesuojeluvaistoa. Jos tuo raiskauksen ohikävelijä olisi yrittänyt jotenkin auttaa uhria, ei hän olisi voinut saada aikaan mitään muuta kuin päätymisen itsekin mölylauman uhriksi.

   Tykkää

   • Valtsu // 26/11/2017 17:44 // Vastaus

    Sen voi vielä ymmärtää, ettei käynyt hurjan ylivoiman kimppuun, mutta sitä ei ettei myöskään hälyttänyt apua. Jotain pitäisi joskus uskaltaa, jos muukin kuin oma perse kiinnostaa.

    Tykkää

   • orbanisti // 26/11/2017 18:19 // Vastaus

    Kerrostalon asukkaille tuo on ihan totta. Mutta mikä syy metroaseman ihmisilläkin oli käyttäytyä noin halveksivasti? Ovivahtikin on sentään palveluammatissa. Kyse ei ole vain spermatahroista vaan aiemmasta jutusta selvisi että naisen vaatteita oli revitty ja hän oli täynnä mustelmia ja haavoja, joten hälytyskellojen pitäisi soida. Muslimimaista kotoisin olevat uusruotsalaiset on vaan niin helvetin itsekkäitä ja empatiakyvyttömiä silloin kun ei ole omista maanmiehistä tai jengiläisistä kyse.

    Tykkää

   • Hotfallingdevil // 26/11/2017 18:36 // Vastaus

    Kotoa olisi voinut poliisille soittaa.

    Tykkää

 6. Walitusoikeus // 26/11/2017 10:54 // Vastaus

  Olen itse asunut 20 vuotta monikulttuurisessa lähiössä enkä yhtään ihmettele miksi asukkaat käyttäytyivät tuollatavalla.

  Yksi asia mitä sellaiset jotka eivät ole koskaan joutuneet mokulähiössä asumaan eivät ikinä ymmärrä vaikka se niille kuinka rautalangasta väännettäisiin, on se ettei rehellisillä ihmisillä ole mitään oikeuksia eikä sananvaltaa. Muistan sen kun somalikakarat alkoivat kivittämään minun parvekettani oikein huolella ja kaikenmaailman koiranpaskapusseja lensi parvekkeelle, niin kun vihdoin ja viimein sain poliisin paikalle kovan pyytelyn sekä vänkäämisen jälkeen, totesi poliisi ivallisesti nauraen vain että: ”no eiköhän olisi sitten aika siivota se parveke, heh heh”.

  Silloin opin sen ettei mokulähiössä vallitse samat lait mitä jossain paremmilla alueilla eikä kunnon ihmisillä ole mitään keinoja saada apua, ellei sitten liity Vastarintaliikkeen kaltaiseen porukkaan joka lopulta ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

  On aina helppo ruuduntakaa huudella kuinka pitää tehdä sitä ja tätä ja soramontulle pum pum, mutta kun olet yksin siellä ja vastaasi kävelee 20 neekerin lauma ja ne muistaa että tossa on toi vitun rasisti joka vasikoi meidät ja poliisi vaan sanoo että ”no ei varmaan kannattiais sekaantua ettei käy huonosti, heh heh” niin siitä voit päätellä miksi kukaan ei tee mitään.

  Tykkää

 7. Jyrkkä raja // 26/11/2017 12:05 // Vastaus

  Tällaista on meno Ruotsissa. Mutta yhä edeleenkin ihmettelen mitä nainen teki tuola Fitjassa? Kaikkienhan pitäisi tietää ettei noiden kanssa sosialisoida.

  Ei valkopyykkiäkään pestä värillisten kanssa.

  Tykkää

  • Nimetön // 26/11/2017 16:10 // Vastaus

   Ei kaikki tiedä ennen kuin ovat saaneet itse kokea. Tukholman seudulla on alueiden eriytyminen suurinta eli jossakin näkee vielä pelkkiä (varakkaita) kantaruotsalaisia. 30-vuotias on koko nuoruutensa lukenut pelkkää monikulttuurisuuspropagandaa samalla kun lehtien sensuuri on toiminut. Missä on valtamedian vastuu, kun #metoo on valloillaan, mutta kukaan ei kirjoita paikoista, joissa naisen on hengenvaarallista liikkua yksin? Ruotsissa pitää olla oikea kaksoisajattelun mestari että pärjää.

   Tykkää

  • Itämaan // 26/11/2017 21:15 // Vastaus

   Jostain ruotsalaislehdestä, oiskohan ollut Expressen, luin että alun alkaen nainen olisi hakeutunut itse, siis omaehtoisesti, näiden moniosaajien seuraan.

   Tykkää

 8. Mr.Proper // 26/11/2017 13:26 // Vastaus

  Vuoden päästä rapusta löytyi lisää mälliä. Ei noi matalapalkkamuslimit ilmeisesti tee hyvää duunia, siivousfirma vaihtoon.

  Tykkää

 9. Talvisodanhenki // 26/11/2017 15:42 // Vastaus

  #metoo

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: