Ronnebyn pikkukylä ajautuu yhä syvemmälle uusruotsalaisten häiriköintiin

13
680.jpg
Ronnebyn keskustassa on paljon poliiseja, mutta jollain tapaa he ovat menettäneet otteensa.

Ronnebyn kunnassa Blekingen maakunnassa on ollut pitkään suuria vaikeuksia eri uusruotsalaisryhmien kesken. Ainakin viimeisen vuoden aikana kunta on mennyt kriisistä kriisiin ja vaikka valtakunnan poliisiylijohtaja Dan Eliasson lupasi kesällä toimia, jotta tilanne Ronnebyssä rauhoittuisi, on tilanne vain pahentunut.

Viimeisen viikon aikana Ronnebyn keskustassa on ollut suuria joukkotappeluita. Poliisin mellakkajoukot ovat joutuneet puuttumaan uusruotsalaisten tappeluun viime keskiviikota lauantaihin asti joka ilta. Kymmenien henkilöiden jengit riitelevät ja aiheuttavat pelkoa tavallisissa ihmisissä.

Koko tapahtuman alkua voisi ajoittaa jonnekin syksyyn 2016, kun kaksi uuruotsalaista veljestä nousi jonkilaisiksi mafiajohtajiksi. Heidän johdolla etsniset ryhmät alkoivat riitelemään keskenään. Kyse oli jonkinlaisesta Ronnebyn torin herruudesta. Torilla käytiin avointa huumekauppaa, toisaalta ruotsalaisia ryösteltiin kahvirahojen puutteessa.

Viime joulun alla kunnan yläkoulussa saatiin aikaan 100- 200 oppilaan jättimäinen joukkotappelu.

Tilanne helpottui hieman kun toinen veljeksistä vangittiin ja toinen muutti pois kylältä. Nyt syksyn aikana tilanne on noussut uudestaan esiin ja entistä pahempana. Lokakuussa kylän raitilla oli useita päiviä jatkuneita levottomuuksia ja jatkuvaa systemaattista ihmisten ryöstelyä. Esimerkiksi eräänä sunnuntaina kaksi joukkoa yhteensä noin 30 henkilöä alkoivat tappelemaan ravintolassa ja koko ravintola rikottiin.

Kuvakaappaus 2017-11-26 18-49-38

 

Marraskuun puolen välin jälkeen tilanne on taas pahentunut entisestää. Joukkiot ryöstävät systemaattisesti lapsia ja nuoria ja aiheuttavat suurta häiriötä kylällä. Asukkaiden mielestä Ronneby on ajautunut jonkinlaiseen laittomuuden tilaan ainakin kylän keskustan osalta. Ihmiset eivät uskalla päästää lapsiaan yksin ulos, toisaalta lähellä sijaitsevan koulun oppilaat pelkäävät kylällä hilluvia uusruotsalaisia.

Poliisin mukaan tilanne on huononlainen. Ryöstöissä tai pahoinpitelyissä saadaan harvoin epäiltyjä kuultavaksi.

Kyseessä on kahdesta-kolmesta etnisyydestä koostuva pöhinäkattila, toisaalta he taas ovat kantaväestöä vastaan kun eivät riitele keskenään. Kukkulan kuninkaana on jonkinlainen palestiinalaisten mafia, sitten tulevat yksintulleet afgaanilapset ja kolmantena ovat ryhmä afrikaanot.

Lue lisää täältä:

https://pt-media.org/2016/12/22/ronneby-katastrofin-partaalla-200-oppilasta-jattitappelussa/

Ronnebyssä on reilu 12 000 asukasta. Uusruotsalaisten osuus on vähintään 1/3 väestöstä.

Advertisements

14 thoughts on “Ronnebyn pikkukylä ajautuu yhä syvemmälle uusruotsalaisten häiriköintiin

 1. Eikös tästä ole aika monesti puhuttu järkevien ihmisten taholta. Tulevat pakoon noita oloja ja tekevät sitten aivan samanlaiseksi uuden asuinpaikkansa. Nyt voitaisiin vedota siihen että heidän kotimaassaan on vähemmän ammuskelua kuin Ruotsissa ja on pakko lähettää turvalliseen maahan etteivät satuta itseään Ruotsissa.

 2. No mutta riisi on kylällä kuitenkin nykyään varmasti erittäin maukasta joten eiköhän se kompensoi tuollaiset pikku keppostelut ihan reilusti.

  1. Kyllä. Lautasellinen riisiä kompensoi sisään lyödyt hampaat ja kattilallinen joukkoraiskauksen aina kymmeneen tekijään asti. Hyvää on!

 3. Hurjat on Ronnebyn uusruotsalaisluvut! Ilmeisesti on ammennettu mokukattilasta isolla kauhalla. Nyt voisi pitää tuumaustauon, että miten meni omasta mielestä, ja jos jokin ei mennyt ihan nappiin, mitä tehtäisiin nyt toisin? Vaikka turhapa sitä on enää viisastella – nyt nautitaan!

 4. Olisi kauheaa jos joku ryhmittymä alkaisi summittaisesti ampua muslimeja päähän jokaisessa Ruotsin kaupungissa. Ruotsi kärsisi.

 5. Mitenkä niin? Uskonsotahan on tässä jo käynnissä, vaikka ette sitä halua VIELÄ – edes itsellenne – tunnustaa. Aukaiskaa vihdoin silmänne, mielenne ja ajattelunne realiteeteille!

 6. Vaikkei olekaan artikkelin keskeinen pointti, on hyvä täsmentää että reilu 12 000 on siis Ronnebyn keskustaajaman asukasluku, kun koko kunnan asukasmäärä on vajaat 30 000. https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_Sveriges_t%C3%A4torter Toisaalta esimerkiksi Tukholman taajamaan lasketaan mukaan kaikki lähikunnat (Lidingöä ja Sollentunaa lukuunottamatta) ja siitä on jutun yhteydessä hyvä mainita suomalaislukijoille, jotka eivät välttämättä tunne alueita entuudestaan.

  1. En tunne, enkä haluakaan tuntea. Mutta Tajukankaan reportaaseja luen kyllä mielelläni silmät suurena :O

 7. Semmoista taas.no onneksi wimnelbyyssä ei ole vissiin ollut vastaavaa ,alkeellisten kädellisten touhuilua tarjolla. ..Niin kutsutut dekedoriotuneen hurrit.edustavat toista ääripäätä,typeryydessään,hyysäämällä ,amebaa vastavaavia kädellisiä,kuvittelemalla,että nuista laumaelukoista,joskus kasvaa itseään vastaavia ihmisiä.Ei tule onnistumaan missään vaiheessa.Kyseiset vuosituhansia sukurutsanneet ääliöt.eivät kehity,eivätkä halua kehittyä,tai kuulua hurrilandiaa.Eivätkä voi. Jos ja kun ÄO on 20-35 + kengännumero.kyseinen IHMEMAA pitänee palautaa keski tai rautaaikaan,silloin ko vasta arabi affi tuntee olonsa kotoisaksi ,kun päitä katkotaan ,verta ja suolenpätkiä velloo kaduilla ja toreilla…Siinä myös suomi holmölandia tulevaisuus ko

 8. Ne on ruotsalaisia, ei ole eri rotuja, ongelmat eivät johdu eri etnisyyksistä, raiskaahan ruotsalainenkin, eiku jooku… ja kaikki on palkkää voimavaraa !!!!

  1. Hieman liittyy kommenttiisi: Tulityökurssilla ruotsalaisessa filmissä jätkä laittoi palavan kruunukynttilän makaamaan kangassohvalle. Joku kurssilainen kysyi viattomalla äänellä: ”Miks toi setä laitto ton tohon.” Toinen: ”Siks, ku se on ruattalainen.” Ei ollut Ruotsin matuilu kovin yleinen puheenaihe vielä tuolloin? Nyt on! Elkeet on ihan samat, sohva tuleen ja kummastelemaan, miksi kämpässä on 800 astetta lämmintä.

   Ei liity mihinkään: Turha ottaa taikaseinää pois noilta. Huumeiden pakkomyyntiä+pakkolapsiprostituutiota huumeita vastaan koululaisille, uhkailua+kiristystä=suojelurahat työmatkalaisilta, saattohoitoa vanhuksille pankkiautomaatille+kohtuullinen korvaus, poliisille perhesurmaa, ellei ammatti vaihdu, poliitikkoja ei kiinnosta, koska Panssari-Audi+asuinalueella sotilasvartiot. Noita kaikille ihan arkipäiväisesti, miksei pahempaakin, jos rahat pitää itse tienata? Keppostelu on siis vielä hemmetin pienimuotoista ja peräti vastuullista hommaa, noin pelkään asian olevan.

 9. 3-5v päästä kantakaupunkilaisii alle 1/3 osaa hyvin pyyhkii ja samaa tehdään Suomeen kovaa vauhtii joka maassa valtioita pyörittävät herrat ajaa maansa katastrofiin ja kantaväesyön tuhoon eli ne jotka kyseiset maat rakentaneet ennen näitä ”PARASIITTILOISII” jotka sallittu imeytyy maihin 🙁

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.