Tanska haluaisi karkoittaa kolminkertaisen raiskaajan – ihmisoikeudet mahdollisesti esteenä

12

Tanskan syyttäjäviranomaiset ovat päättäneet valittaa Korkeimpaan oikeuteen, jotta kolminkertainen Kambodjassa syntynyt raiskaaja voitaisiin karkoittaa kotimaahansa, vaikka tämä saapui Tanskaan jo pikkulapsena.

36-vuotias  maahanmuuttaja Phal Rem on raiskannut kolme eri ex-tyttöystäväänsä 2012, 2014 ja 2016. Viimeinen meni niin pitkälle myös lakimiesten mukaan, että nyt olisi kohtuutonta olla karkoittamatta häntä maasta neljän vuoden vankeusajan jälkeen.

Ihmisoikeudet tulevat kuitenki tässäkin asiassa esille. Siksi Östra Landsret (vrt. hovioikeus) teki karkoituksesta ehdollisen ja tästä syyttäjäviranomainen on päättänyt valittaa nyt korkeimpaan oikeuteen. Valtakunnan syyttäjä Jens Røn kertoo:

– Asiassa herää kysymys kuinka kauan EU:n ihmisoikeuskonventio voi sallia toistuvat raa’at väkivallanteot ennen kuin esimerkiksi maastakarkoitus olisi ristiriidassa tämän kanssa.

Ihmisoikeusjulistuksen kolmannen artiklan mukaan kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen. Jokaisella on oikeus nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta (8 artikla)

Phal Remin uhrit pitävät räikeänä epäkohtana, suorastaan pilkkana heitä kohtaan, jos miestä ei karkoiteta:

– Hänet on tuomittu kahteen kertaan ja nyt raiskasi jälleen kun pääsi ehdonalaiseen vapauteen. Tämä on aivan järkyttävää, koska hän tulee varmuudella toistamaan tekonsa vapauduttuaan.

Tilanne on mielenkiintoinen, ketä EU:n ihmisoikeuksien pitäisi suojella: rikollisia vai heidän uhrejaan.

14 thoughts on “Tanska haluaisi karkoittaa kolminkertaisen raiskaajan – ihmisoikeudet mahdollisesti esteenä

 1. Milloinhan ihmisoikeudet alkoivat tarkoittaa sitä, ettei pomminvarmoille rikoksenuusijoille mahdeta yhtään mitään? Martin Scheinin, voisi olla oikea ”mies” vastaamaan – hän voisi samalla kertoa, mikä Neuvostoliitosta teki erityisen ihailtavan ihmisoikeusjuristin näkökulmasta.

  Terve, kansalaisiaan suojeleva valtio olisi poistanut Remin ensimmäisen raiskauksen jälkeen. Kaksi naista uhrattiin aivan turhaan – ja uhraus vielä tehtiin ihmisoikeuksien nimissä!

 2. EU:n tavoite on rotujen sotkeminen ja tämä tyyppi on heille kultakimpale -ei tulla karkoittamaan.

 3. No ainakin Suomen lainsäädännöstä löytyy pykäliä, joilla täsmennetään näitä yleisiä ihmisoikeuksia esim. mahdollisuuksin poistaa maastamme tänne tunkeutunut muukalainen, joka käyttäytyy hänelle suodun maassaolo-oikeuden vastaisella tavalla.

  Epäilemättä Ruotsinkin laeista nämä pykälät löytyvät. Mitkään yleismaailmalliset julistukset eivät ole tämänkaltaisen kansallisen lainsäädännön ja -käytännön ylittäviä. Valitettavasti joidenkin näiden julistusten piiriin kuuluvien valtioiden poliittisten eliittien päätökset ovat:
  niiinpä Ruotsissa kuin Suomessakaan ei tarvitse noudattaa todellisuudessa olemassaolevia kansainvälisiä sopimuksia ja kansallista lainsäädäntöä, jotka mahdollistaisivat laittomien maahantunkeutujien poistamisen Unkarin malliin.

  Poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme eivät halua, toistan, eivät halua poistaa maastamme tänne tunkeutunutta tuhoisaa islamilaista ainesta. Siksi he pitävät heidät maassamme vedoten keksittyihin sopimuksiin ylikävellen todelliset kansainväliset sopimukset ja edeltäjiensä säätämät todelliset lait.

 4. Suomen näennäisoikeuslaitos on jo osoittanut olevansa raiskaajan, varsinkin ruskeiden ja mustien sellaisten, puolella hyvin voimakkaasti.

  Samalla kannalla ovat myös lehdet. Otsikossa oli Jaajo jostain pilluvitseistä. Ei riviäkään mm Tajukankaan raportoimasta epäinhimillisestä raiskausjuhlasta.

  Kyllä näitä toimittelijoita mahtaa sattua sisäisesti paljon, kun pitää leikkiä että semmoista ei tapahdu. Mieli ei vain suostu uskomaan että se ei ole totta, mutta ideologinen hurmos ajaa yli siitäkin, ja näin ongelmat projisoidaan sinne missä ne eivät tietenkään ole. Kuten pilluvitseihin ja ”ahdisteluun” jota ennen on kutsuttu ehdotteluksi ja jopa vonkaamiseksi.

  20 kädellisen raiskaama, mm. siemennesteellä ja väkivallalla häväisty nainen ei saa riviäkään palstatilaa, mutta Suomipopin Jaajo kun heittää roisin vitsin niin on alta vuorokaudessa etusivulla.

  MITÄ VITTUA?? Mitä noille idiooteille syötetään aamuisin? Fluoritabletit on ainakin otettu tunnollisesti. Ei tuommoista henkistä tilaa ihan luomuna hankita.

  1. Tutustu Kalergi suunnitelmaan niin ymmärrät mikä on globaalin eliitin lopullinen tavoite.

 5. Tämä ei mene valitettavasti ihan näin – kiitos EU:n. Pahimmallakin rikoksentekijällä on oikeus JO ANNETUN tuomion (karkoitus) jälkeen viedä asia eteenpäin valituksena EU:n ihmisoikeuspykälien rikkomisen johdosta. Ja jos lähtömaassa odottaa hammasten kiristys ja kidutus tai muu sellainen, niin EU-maa ei saa tätä pykälää rikkoa. Sanktioita löytyy – ja juuri tätä tanskalaiset syyttäjäviranomaiset pelkäävät.
  Eli kysymys jää todellakin auki: ovatko ihmisoikeudet vain lainrikkojia varten?

  1. Kieltämättä näin, mutta kyseistä rikoksentekijää ei ainakaan Suomen lakien mukaan olisi mikään pakko (ellei asianomaiselle ole myönnetty kansalaisuutta) päästää kävelemään kaduilla tekemässä uusia rikoksia, vaan hänet voitaisiin ihan olemassaolevien pakkokeinosäädösten nojalla pitää internoituna.

   Tässä eivät tule vastaan siis EU:n ja muiden kansainvälisten toimijoiden säädökset, vaan niiden käytäntöön soveltaminen. Englanniksi molemmat kuuluvat termin ”politiikka” piiriin mutta eri termein: ensinmainittu on ”politics”, jälkimmäinen ”policy”. Ja se viimemainittu on edelleen EU-jäsenmaallakin paljolti omissa käsissä, kuten Unkari,Tšekki, Slovakia ja Puola ovat osoittaneet.

   Joten poliittisesta tahdosta se lähinnä on vain kiinni.

 6. Tässä suoraa tekstiä ruotsiksi (ehken Paavo kääntäisi – asia on sen verran tärkeä ja valtamediassa meille väärin syötetty:
  Lissabonfördraget
  Efter att Lissabonfördraget trätt i kraft under 2009, är Sverige bundet av Europeiska unionens stadga om de grundläggande rättigheterna.

  Europakonventionen
  Sverige är part till Europakonventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna (ECHR) och de flesta av dess protokoll, samt ett antal av Europarådets övriga konventioner om mänskliga rättigheter. En person, en icke-statlig organisation eller en grupp enskilda personer som anser sig vara utsatt för en kränkning från Sveriges sida av de rättigheter som anges i Europakonventionen eller dess protokoll kan vända sig med ett klagomål till Europadomstolen.

  Som part till konventionen åligger det Sverige att rätta sig efter domstolens slutgiltiga dom i mål där Sverige är part. Domar mot Sverige har i ett antal fall föranlett utbetalning av skälig ersättning till klaganden och i vissa fall föranlett ändringar i svensk lagstiftning, bland annat beträffande ökad tillgång till domstolsprövning. Under överinseende av Europarådets ministerkommitté kommer regeringen att fortsätta att vidta alla nödvändiga åtgärder för att verkställa domstolens domar.

  Surullista luettavaa jos ja kun EU:n virkamiehiin ei ole luottoa. Minulla ei ainakaan ole.

 7. Niin ja lisäyksenä vielä, että niin Suomi (hyvin nopeasti) kuin Tanskakin ovat Lissabonin sopimuksen allekirjoittaneet ja se selvästi vie vallan näissä(kin) asioissa Brysseliin. Tsekit allekirjoittivat viimeisinä tämän, Irlanti niin ikään kovan painostuksen jälkeen vain pienehköllä äänienemmistöllä. Ei varmaan osattu edes unissa ajatella noina aikoina, että Eurooppaan jo seuraavalla vuosikymmenellä tulee miljoonia ihmisoikeuksiaan vaatimaan alikehittyneiden maiden ylijäämistö ihmisistä.

 8. Tämä menee vähän monologiksi nyt, mutta kun Paavolla oli ne viininmaistiaisetkin, niin tässä selvällä Suomen kielellä Lissabonin sopimuksen seurauksia:

  ”Lissabonin sopimuksen myötä perus- ja ihmisoikeuksien suojelusta tuli yhä selkeämmin Euroopan Unionin päämäärä ja toimeksianto. Perussopimuksessa on nyt mainittu nimenomaisesti unionin perustana olevista arvoista: ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, kansanvalta, tasa-arvo, oikeusvaltio, ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen sekä vähemmistöihin kuuluvien oikeudet. Nämä ovat EU:n jäsenvaltioille yhteisiä arvoja yhteiskunnassa, jolle on ominaista moniarvoisuus, syrjimättömyys, suvaitsevaisuus, oikeudenmukaisuus, yhteisvastuu sekä naisten ja miesten tasa-arvo. Unionin päämääränä on myös edistää rauhaa, omia arvoja ja kansojensa hyvinvointia (SEU 3 artikla 1 kohta).[37]
  Lissabonin sopimuksella muutettiin kahta keskeisintä EU:n perussopimusta…
  Perus- ja ihmisoikeuksien kannalta Lissabonin sopimus on merkittävä erityisesti kahdesta syystä.[37]
  Ensinnäkin EU:n perusoikeuskirja muuttui oikeudellisesti sitovaksi. Ennen tätä EU:n perusoikeuskirja oli vain vuonna 2000 hyväksytty poliittinen julistus. Lissabonin sopimuksen myötä perusoikeuskirjalla on sama oikeudellinen painoarvo ja asema kuin perussopimuksilla (SEU 6 artikla 1 kohta).”

  Huomaa kohta: ”PERUSOIKEUSKIRJA MUUTTUI OIKEUDELLISESTI SITOVAKSI”

  1. Miksi sekoitetaan ihmisoikeudet ja muslimit=terroristit. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään.

 9. Ei pitäisi vapauttaa ollenkaan jos ei pysty palauttamaan maksaa sen ylläpito kuitenkin olipa vapaana tai suljetulla tuomiot vaan niin koviksi että pistää miettimään niin kyllä ne raiskauksetkin vähenee

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.