Alkavan viikon ekumeeninen paatos: Missä ovat tuhannet arabinaiset?

12

shutterstock_145317754

 

Syksyn 2015 invaasiosta on nyt kulunut pari vuotta. Eurooppaan lonni tuolloin toista miljoona nuorta arabi- ja afrikaanomiestä. Lähinnä islamilaisen maailman arabimiehiä. Saksaan yli 1,3 miljoonaa, Ruotsiin 160 000 ja Suomeenkin reilu 30 000 henkeä. 80-90% tulijoista oli miehiä.

On aika kysyä missä naiset?

Tuolloin vakioselitys miesten tulolle oli se, että he ovat jättäneet vaimot ja lapset turvaan ja lähteneet itse maailmalle etsimään pakopaikkaa. Vaimo ei kuulemma selviäisi pitkästä matkasta. Matkalla oli vaaroja ja vaimo saattaisi joutua raiskatuksi. Oli parempi jättää vaimo ja lapset sotatoimialueelle. Arabikulttuurissa kuulemma rakastetaan perhettä ihan eri tavalla kuin euroopassa. Me suomalaiset emme voi ikinä ymmärtää arabimiehen perherakkautta – hän jopa jättää perheensä sotatantereelle rakkaudesta.

Mutta missä ovat sinkkunaiset?

Missä ovat kaikki miljoonat tummat ja tuliset syyrialaiset ja irakilaiset 20-30-vuotiaat kaunottaret? Nelikymppinenkin vielä menisi. Ja ennenkaikkea missä ovat afgaanikaunottaret? Niitä ei näy missään. On vain miehiä, miehiä ja lisää miehiä.

Missä todellakin ovat arabinaiset? Onkohan rasmuksessa tai refugees hospitality clubissa uhrattu yhtään ainoaa ajatusta niille sotatoimialueille jääneille nuorille naisille, jotka ovat todellisessa vaarassa?

Yhtä kaikki, leikitellään ajatuksella. Allaolevassa kuvassa muuan keskisuomalainen vapaaehtoinen nainen tapaa juuri maahan tulleita arabinuorukaisia. Kuvassa on jotain… erikoista sähköä. Jotenkin erityisen herkkä kuva.

1896964_
Kun katsoit minuun… (klikkaa kuvaa isommaksi)

 

Kuvitellaan tilanne toisinpäin ja maahan olisikin tullut tuhansia nuoria arabinaisia. Olisin ollut ensimmäisten joukossa ottamassa heitä vastaan. Olisin ollut vokissa petaamassa naisille sänkyjä ja kutomassa villasukkia heille. Olisin ottanut itselleni muutaman erikoisen nätin arabinaisen maskotiksi kotiini asumaan. Pieni kämppä, mutta sopu sijaa antaa.

Keski-ikäisten  eturauhasvaivaisten miesten kerhomme olisi järjestänyt naisille illanistujaisia. Olisimme opetelleet yhdessä silmä-nenä-suu- ja mahdollisesti peppuleikkejäkin. Olisimme laulaneet satojen muiden miesten kanssa vokissa nuorten arabinaisten kanssa kumbaijaa myöhään yöhön. Rennossa kansainvälisessä tunnelmassa. Baklavaa syöden ja saattaisi siinä herkkänä hetkenä antaa omasta kädestä suupalan kauniille arabinaiselle… kulta, summu auki.

 

Matulle-syötetään-kakkua-Oulun-Rotuaarilla

 

Näen mielessäni miten moni mies rakastuu nuoriin iloisiin arabinaisiin. Heidän seurassaan on helppo olla. He ovat niin välittömiä. Tällainen vanheneva mies saisi jopa seksiä heiltä. Kesällä järjestäisimme vokin arabinaisille saari-viikon. Soudamme läheiseen saareen Juhannukseksi taikoja tekemään. Kesäyössä on taikaa. Arabinainen ymmärtää suomipoikaa jotenkin aivan eri tavalla kuin suomityttö. Riisikin on parempaa arabinaisen keittämänä<

Invaasion aikana maahan tuli myös paljon ns. yksintulleita pakolaislapsia. Poikia. Jotkut olivat alle, jotkut ylle 18. Moni mies ottaisi kotiinsa asumaan yksintulleen 16-vuotiaan pakolaistytön. Tyttö kutsuisi miestä ”isäksi”. Mies opettaisi tyttöä kuin konsanaan adoptiolasta. Nukkuisi ”isän” kainalossa kun ”sotatraumat tulivat pintaan”.

Sitten tilanne ajautuu siihen, että suurin osa arabinaisista saakin lähtöpassit. Ei tule oleja, tulee vain negoja. Mutta halu Suomeen olisi kova. Minä ja sadat miehet pykäisimme asemalle mielenosoitusleirin naisten puolesta. ”Stop deporteisson”, ”Irak ei ole turvallinen naisille!”

Jos tosiaan, ottaisin kotiini asumaan jonkun teini-ikäistä leikkivän tytön, niin luultavasti saisin perverssin elostelijan maineen. Meitä kutsuttaisiin irstaiksi pervoiksi, jopa lapsiinsekaantujiksi (yksin tullut sotalapsi, joka olisi edes joskus tyttö). Koko vihervasemmisto Emma Karista Veronika Honkasaloon olisi huutamassa meitä miehiä naamat punaisena roviolle. Feministit teurastaisivat ja kirkko vaatisi meitä miehiä hirteen.

Mutta edelleen kysyn, missä tosiaan ovat 20-30-vuotiaat arabinaiset?

56 thoughts on “Alkavan viikon ekumeeninen paatos: Missä ovat tuhannet arabinaiset?

 1. Ne on lähtiessä myyty että saatiin mulliturville matkarahaa. Harjoittavat tällähetkellä maailman vanhinta ammatti jossain kamelinpaskasta valmistetussa majassa aavikon laidalla – palkatta.

  Kun tämä vouhotus on saatu hallintaan meidän Suomalaisten miesten VELVOLLISUUS on järjestää ”jotain kivaa ohjelmaa” näille kotimaisille horoperseille jotka tätä sirkusta ovat täällä pyörittäneet. Sen me olemme niille näiden ananastukkien pulaan jättämille tytöille/naisille velkaa.

  Vihollisen kanssa veljeilyä ei tulla unohtamaan!

  1. Näin juuri. Jos on vaikkapa joku nainen etsintäkuulutettu, niin yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien vuoksi poliisin pitää tutkia keskimäärin yhtä monta mieshenkilöä tätä etsittyä hakiessaan. Ja sama pätee ikään: jos etsitty on 40- vuotias, niin kaheksankymppisiä ja sylivauvoja on myös ratsattava säälittä.

 2. Satiirin keinoin tuotiin esille todelliset syyt nykyiselle tilanteelle.
  Suomalaisen naisten seksinhimo ja kiima on suurin syy nykyiseen trendiin, villitykseen joka mediassa roihuaa, suurin osa toimittelijoista on keski-ikäisiä naisia joiden jalkoväli kostuu pikislimien edessä.

  Kuvaa katsoessa huomaa miten kiima paistaa naisista, heti valmis nussimaan pikisilmän kanssa.
  Sinänsä ihan sama miten ihmiset seksielämänsä hoitaa, mutta totuus pitää silti muistaa :

  1. Geelitukkia paapotaan naisten toimesta, koska takana on seksinhimo ja ihastus.
  2. Naiset harvoin myöntää alkukantaista viettiään, eli brutaalia kiimaa, se maskeerataan ”inhimillisyydeksi ja huolenpidoksi turvapaikanhakijoita kohtaan”, ” haluun olla ihminen toiselle, humaanisuus pakottaa hyväntekeväisyyteen”., … ei uskalleta sanoa että oma etu on tärkeämpi kuin yhteiskunnan etu, yhteiskunta saa kärsiä kunhan tarjolla on silmänruokaa kiiman turvottamille naisille ja joillekkin seksiä, pikisilmien kanssa.

  Ennenvanhaan naiset meni ”tyttöjen kanssa kulttuurimatkalle Turkkiin” ja miehet ”kaveriporukalla Thaimaaseen rentoutumaan”, mutta olennaista on että seksimatkat maksettiin itse,
  Nyt keski-ikäiset naiset (suvakki-kantturat, esim.kuvassa esiintyvät) katsovat että veronmaksajien pitää maksaa heidän seksiturisminsa, joka on tänne suomeen tuoto, kuskaamalla suomeen 50 000 rattopoikaa.

  Logiikan mukaan suoeen pitää myös kuskata samainen määrä 20-30-vuotiaita ”sotaa ja vainoa pakoon tulevia” kauniita naisia (samoin kuin pikisilmien seksinhimon, näiden naistenkin pitää olla seksiholisteja), jotka voivat tulla mistä maasta tahansa (koska tänne ei todellisuudessa sota-alueelta pikisilmät ole tuleet).

  Naisilla on jo julkinen ”bordelli”, pikisilmä-poikia aina valmiina nussimaan.
  Siispä miehille oma ”bordelli”, jossa kauniit naiset aina valmiina nussimaan.

  1. Feministit ovat nykyajan sovinistit!

   Feminismi ja uskonnollisten perusarvojen alasajo on pilannut ns. perinteiset perhearvot – ja tässä ovat kyllä miehetkin mukana…
   – suomalaiset miehet ja naiset eivät enää kunnioita ja arvosta toisiaan, harvat tekevät lapsiakaan, laiskamato vaivaa ja minäitse -asenne kukkii jne.

   Jossain Etelä- ja Keski-Euroopassa, Italiassa yms. sekä hyvinvoivien kesken USA:ssakin
   – joissa on kristinuskontokin vielä vahvana, niin naiset eivät juuri katso muslimien yms. perään juuri lainkaan – ja ihmiset vaikuttavat muutenkin suht tyytyväisiltä tiettyihin perusasioihin ja perheetkin ovat yhä arvossaan…

   Mutta kyllä tuo on totta, että nuo naiset ovat tuolla myös kiimansa takia – ovat yleensäkin sellaista naisväkeä, joka vaihtaa miestä kuin sukkia – ja monilla lapsiakin on ties kuinka monille miehille…
   – ja jotka jo nuoresta pitäen ovat kiertäneet jopa ympäri maailmaakin paneskelemassa ja bailaamassa, pilaten suomalaisten naisten mainetta – tosin en niin ulkomaiden kaksoisstandardeistakaan tykkää, mutta joku roti pitää sentään olla – tosin molemmilla sukupuolilla, kuten Suomessa ennen olikin…
   – toki muutama tynnyrissä kasvanut kiltti tyttökin on joukon jatkona…

   1. Suvakkien Unelman päätepiste on iloton islamilainen monokulttuuri - etenkin naisille! sanoo:

    Suomessa liian monet ajattelevat, että konservatiiviset ja eritoten kaikki vähänkään kristillisyydestä kumpuavat arvot ovat huonoja ja vain tylsiä – mutta eivät mielestäni jotkut espanjalaiset tai jenkit niin tylsiä ole, vaikka siellä on konservatiivisia arvoja vallalla huomattavasti enemmän, esim. juuri perhearvot…
    – USA:kin on hyvin dynaaminen yhteiskunta – kaikesta pask*stakin huolimatta…

    Samaten jossain latinomaissakin, joissa on jyrkkääkin katolisuutta, vaikka toki on paljon ongelmiakin – niin on kuitenkin myös elämäniloa ja karnevaalia…
    – toki ilmastokin vaikuttaa asiaan – mutta lämmintähän on monissa muslimimaissakin, eikä niissä kyllä ole karnevaalia; islamin takia…

    Suomi -80-luvulla oli aika jees näin jälkikäteen katsoen – ja jopa Suomi -50-luvullakin, etenkin kun miettii sitä, mihin olemme menossa tämän islamilaisen väestönvaihdon ja kaikenlaisen rasismi- ja setahörhöilyn seurauksena…

 3. Samat sanat ja mielestäni hyvä teksti, mikä kuuluisi isoihin lehtiin uutiseksi. Kiitos. Lähetin sen sähköpostilla miljardeille ihmisille. No kymmenelle.

 4. Juurikin näin. Erittäin hyvä kolumni Paavolta.

  Geelitukka, hoidettu parta ja tummat silmät. Siinä se noin suurinpiirtein: luku- ja kirjoitustaidottomuudesta tai ”kunniakulttuurista” viis… Monikulttuuria ajetaan kuin käärmettä pyssyyn vaikka kyseessä on poliittinen islam. Ja ”joku toinen” maksaa.

  Parku ja vastustus olisi ollut infernaalista, mikäli esim. Ukrainasta olisi alkanut lompsia naisia Suomeen sotaa pakoon!

  1. Suomalaiset suvakkinaiset ovat olevinaan jotain uusaatelisiä…
   – sanotaan nimittäin, että esim. Britanniassa, joka on yhä jyrkkä luokkayhteiskunta varsinkin ylätasolla, niin yläluokkainen britti ei voi oikein avioitua alaluokkaisen britin kanssa, ilman että sosiaalinen status kärsii – mutta monesti ulkomaalaiset ovat tässä jonkinlainen poikkeus, koska eivät ole samaan tapaan arvioitavissa ja etenkin jos heillä ole alaluokkalaisia sukulaisia Briteissä häiritsemässä…

   Monille akateemisille suomalaisnaisille ei esim. kelpaa suomalainen mies, jos tämä ei ole akateemisesti koulutettu, vaikka mies olisi jopa varakkaampikin kuin joku pätkätöitä tekevä akateeminen nainen – mutta toisaalta tälle samalle akateemiselle suvakkinaiselle sitten kelpaa jopa joku ääripatriarkaalinen ja miltei luku- ja kirjoitustaidoton muslimi tai afrikkalainen, koska se luo niissä omissa suvakkipiireissä ns. hyvän ihmisen statusta ja on ns. eksoottinen ilmestys…

   Suvakkinaiset itse asiassa rodullistavat ja eksotisoivat matumiehiä aivan hurjasti, vaikken noista termeistä ja niihin liittyvistä teorioista muutoin tykkääkään…
   – suvakki nimenomaan näkee ruskean tai mustan ihon – ja nostaa sen jalustalle palvottuna ns. toiseutena…

  2. Ukrainasta ilomielin ottaisin naisia Suomeen sotapakolaisiksi.Niistä sais moni suomalainen poikamies elämänkumppaninja jonka kanssa elämä onnistuis.
   Yritäppä samaa jonku muslimi-akan kanssa, niin puukko on kylkiluittesi välissä hyvin äkkiä.
   ”Kunnianpalautus” laitettais heti käyntiin.

  1. Kiima loistaa tuon akan silmissä ja on todella hädissään, että jos tämä kaikki otetaan häneltä pois kun loisijoita aletaan palauttamaan kotimahinsa takaisin.

 5. Täällä on lapsia ja naisia. Niinhän se meni, vai olenko käsittänyt jotain väärin?

  Vitsi vitsinä, mutta olisi tosiaan kiva nähdä edes YKSI sinkkunainen tulijoiden joukossa. Niiden kymmenien ja satojen tuhansien joukossa.

  1. Eiköhän ne naispuoliset ole jo naitettu hyvissä ajoin, joten ei sieltä voikaan tulla parikymppisiä sinkkunaisia 😁

 6. Oikeastaan tuo Paavon juttu selittää aika paljon.
  Sanotaan, että rakkaus tekee sokeaksi. Suvakkirakastunut näkee ”avustettavan” kohteen eräänlaisten linssien läpi. Tämä suvakkien raukkaus on jonkinlainen sekoitus hoivaa, himoa ja ties mitä. Järki katoaa ja realiteetteja ei tajuta.
  Tämän takia näille suvakkinaisille on tavattoman vaikea saada järkipuhetta perille. Ja siksi he ovat niin fanaattisia ja kiistävät kaiken kriitiikin.

  1. Eikös tässä ole juuri siitä kyse? Suvakkiraukat eivät rakkautensa huumassa todellakaan tajua, että jos he saisivat tahtonsa läpi ja kaksi miljoonaa nuorta arabijätkää Suomeen, heidän kotileikkinsä loppuisivat siihen paikkaan ja he löytäisivät itsensä nyrkin ja hellan välistä.

   Ei olisi enää tietoakaan siitä ihanasta suklaasilmästä, joka syö kiltisti kun häntä syötetään kuin pikkuvauvaa. Päinvastoin näille suvakkiraukoile tulisi hirvittävänä järkytyksenä se, kun abdullahit alkaisivat kostaa heille heidän tekemänsä veriset nöyryytykset. Voitte kuvitella, mitä valloittamaan tulleen arabijätkän sisälmyksissä kiehuu nyt, kun suvakkimamma kameroiden edesä syöttää häntä ja lepertelee kuin sylivaavile, samalla kun hänen on toistaiseksi yritettävä näyttää ystävällistä ja miellyttävää naamaa.

   Vihollista voi aina kunnioittaa, vaikka häntä vihaakin. Nöyryyttäjää kohtaan ei kukaan voi tuntea muuta kuin murhanhimoista raivoa ja kostonhimoa. Ja kuten sanottu, nämä suvakkiraukat eivät vähääkään tajua sitä itse.

 7. No eihän ne ”tummat ja tuliset syyrialaiset ja irakilaiset 20-30-vuotiaat kaunottaret” saa sekaantua pottunokka-Jussi-Pettereihin. Johan siitä alkaisivat kivet lentelemään!

 8. Suvakkimiesten Li Andersson kieltäisi ikätestit liian stressavina, mutta joissakin ääritapauksissa niitä tehtäisiin kuitenkin. 14 vuotiaalle tulee automaattisesti se 2 vuotta lisää varmuuden vuoksi, ettei aidosta rakkaudesta ketään sakotettaisi. (Älkäätten ottako liian tosissanne, on se 16v:kin liian nuori, siis mulle.) Ruotsissapa 12 vuotias voi olla 49v, vai miten se oli?

  Olisi joo VOK:ssa kuhinaa, kun maaseudun naimattomat maajussit rientäisivät emäntää hakemaan. (Tuo on ihan oikea ongelma joillain paikkakunnilla naisten puute, he kun muuttavat kaupunkiin opiskelemaan ja jäävät sinne tilojen periytyessä usein pojalle, eikä ehkä oikein sovi huumorin aiheeksi.) Missä muka on mukavia, naimattomia naisia haitaksi asti, siis liikaa? Saati valmiita muuttamaan sinne maalle? Milläs riiustat, kun on ne lehmät?

  Sanotaan ennemmin, että keski-ikäiset, epäsosiaaliset, juoppouteen taipuvaiset, lihavat, huonotapaiset, rahattomat, mahd. työttömät, rumat B-miehet saisivat kivoja seksileluja tarpeeseen. Sekös suivaannuttaisi kaltaisensa yli-ikäiset ja -painoiset naiset, jotka kateellisina haaveilisivat nuorista, kiimaisista ja komeista miehistä, joita eivät saa, ainakaan ilman rahaa. Viikset hulmuten nämä natsirasistifasistimenkäätöihinpääperseessä, kaljuuntuvat naisenkuvatukset huutaisivat viereisessä leirissä, kun taas siinä oikeamielisten leirissä kivoja ja kauniita pakoneitoja pidettäisiin hyvänä. Jollain pakotyttöjä hoivaavalla toki olisi vaimo kotona, mutta sellainen, joka uskoo kaverisi auton taas hajonneen keskellä yötä.

  Mitä nämä (ihan oikeasti) kotitöiden rasittamat, Koraanikoulun alistamat, sukulaisten pakkonaittamisen uhan alla olevat, ihanat, nuoret neitsyen muuta tekisivät pakkopalautuksen ollessa todellinen vaihtoehto, kuin avioituisivat näiden setämiesten kanssa saadakseen oleskeluluvan? Lapsenkin hoitaa yhteiskunta, ellei yhteiselämästä tule mitään. Ei voi hävitä.

  Arabityttösiä odotellessa…

  1. Otetaan vastaan mieluummin kristittyjä ukrainalaisia, etelä-Afrikan buureja tai etelä-Amerikan muodokkaita ”17v-asylum” sinkkunaisia joiden ulkomuodon ”sota ja vaino” on muokannut hehkeään 20-30v malliin.
   Ei haittaa vaikka selviää että tulkkaus meni pieleen iän suhteen 5 tai 10 vuotta kunhan turvapaikka on myönnetty.
   35 000 ukrainalaisneitosta toisi Suomeen mahtavaa monikulttuurisuutta, rikkautta, voimavaroja, auttava käsiä ja jännää värinää… 🙂

 9. Uskallan hyvin vahvasti epäillä, että näiden maahantunkeutujien tekemiä sekarotuisia ei huolita sinne Lähi-Itään. Tästä olen melko varma. Että se siitä rotujen sekoittumisesta ja kulttuurien hyväksymisestä, jotka ovat vain satuja heikkomielisille.

 10. Huomioita:
  1) Naiset olisi totaalisen hunnutettuja.
  2) Huntukäyttöä rikkoessaan rankaistaisiin miesten toimesta.
  3 Matka on vaarallinen naisille ainoastaan koska ne on juuri nuo pakolaismiehet jotka raiskaisivat matkalla ja perillä.

  1. Kyllä tuonkin karkotusta vastaan moni suvakki jo prääkyi somessa…

   Eivät tajua, että muslimiraiskaajat ovat riski kuitenkin vain lähinnä ei-muslimeille, siis vääräuskoisille…
   – tuonkin tyypin uhrit ei-muslimeita suomalaisia tyttöjä, vaikka muutoinhan somalit liikkuvat lähinnä omissa piireissään…
   – tosin tuon vankilalomalla raiskatun pikkulapsen taustasta en ole niin varma, mutta nuo muut olivat suomalaisia ainakin…

   Suvakit kuitenkin itse ajattelevat, että kaikissa etnisissä ryhmissä on sama määrä raiskaajia – eli tuo karkotettu kuuluu sitäkin kautta Somalian raiskaajakiintiöön, eikä Suomen, sillä meillä on jo omamme…

   Sitä paitsi ei tuo Somaliassa uskalla hevin raiskata, puhumattakaan murhata – mutta täällä olisi jo jossain ostoskeskuksessa vaanimassa huono-osaisia suomalaistyttöjä…

 11. Ei tänne arabieukkoja kaivata, vääntäisivät lisää musuja maailmaan jo täällä olevien arabien kanssa. Kaikki pois Suomesta. Myös somalit.

  1. Monet musliminaiset ansaitsevat kohtalonsa islamia kannattamalla... sanoo:

   Mielestäni musliminaiset ovat myös usein ihan kauheita kuin muslimimiehetkin, koska islam – siis arvot ovat täsmälleen samat…

   Ja aivan kauheaa somekäytöstä on nähty musliminaisiltakin Suomessakin, esim. riemuitsevat murhista, joukkoraiskauksista, terrorismista yms.

   Ja joku Maryam Askar/Hussein on ihan tyypillinen tapaus, vaikka kaikki vastaavat eivät julkisuudessa hillukaan…

 12. Nämä leikatut musliminaiset ovat bakteeripesäkkeitä ,hyi olkosten, EI SAMAAN UIMA-ALTAASEEN SUOMALAISTEN KANSSA!!

 13. Ne muutamat sadat naiset jotka tulivat olivat miestensä seurassa, ja nyt miehensä pakottavat heidät istumaan sisätiloissa ettei vaan tekisi mieli länsimaista kulttuuria. Ikkunasta on kiva katsella vapautta, tervetuloa Suomeen vaan. Kaikki noi muslimiperheet on isiensä kanssa täällä ihan kusessa, lapset ja vaimo haluavat vapautta mutta muslimityranni pistää kapuloita rattaisiin. Ihan hirveetä iskäparalle kun länsimaissa vaimo ja lapset eivät olekaan orjia, stressaavaa kun täytyy suunnitella kunniamurhia koko ajan. Ikäänkuin valehtelevalla rupusakilla mitään kunniaa olisikaan, naurettava ajatus. Ainoat muslimit jolla on edes pieni mahdollisuus integroitua ja yrittää tehdä elämällään jotain ovat ne pienet lapset jotka oppivat kielen ja joilla on harvinaisen liberaali muslimi-isä joka ei ole heitä orjuuttamassa, hakkaamassa, nussimassa ja tappamassa joka päivä. Ikävä kyllä kaikista ”pakolaisista” noita lapsia löytyy ainoastaan kourallinen. Sitten myös se vaikuttaa minne nuo lapset laitetaan asumaan. On katastrofi laittaa heidät omiensa sekaan suurkaupunkien ghettoihin, sillä siellä heistä kasvaa vain ryhmissä likkuvia älämölöä höliseviä rap-artisteja. Asumaan pieniin kaupunkeihin vaan missä ei ole pakko ruveta apinaksi eikä ole satoja muslimivakoojaa kyttäilemässä joka liikettä.

   1. Niinpä. Mutta se matsi on jo hävitty, nyt pelataan korteilla jotka on jaettu. Jotenkin tämän kaaoksen keskellä on löydettävä ratkaisuja jotka minimoivat haittaa alkuperäisväestölle sekä maksimoivat mahdollisuuksia ihmisille jotka ovat oikeasti hätää kärsimässä ja turvapaikan tarpeessa. Nämä muutamat miljoonat valehtelevat discorunkkarit ja puskaraiskaajaöljytukkapiilohomot ovat pilanneet avuttomienkin maineen. Pienie viattomia lapsia ja naisia autan ja opastan mielelläni, aikuista valehtelevaa paskiaista halvennan ja puukotan mielelläni.

    1. Miten niin matsi on hävitty? Emme ole vielä Ruotsi, jonka puhdistaminen on mahdotonta. Geelitukkien määrä on toistaiseksi sen verran pieni, ettei tarvita kuin kansallismielisille riittävä ylivoima eduskuntaan ja sitä myötä hallitus, joka ilmoittaa Taikaseinän sulkeutuneen ja laittomien maahantunkeutujien poistamisten alkavan.

     Sen jälkeen ei Helsingin kaduilla nähtäisi poliiseja, jotka kuuntelevat matun käskytystä hiljaisina, vaan vääntävät matun sormea heristelevän käden niskaan ja litistävät nenän koiranpaskaiseen asfalttiin. Se kuulkaa onnistuu! Kyvykästä ja halukasta virka-apuhenkilöstöä saataisiin enemmän kuin riittävästi kutsumalla palvelukseen viimeisen 15 vuoden aikana koulutetut sotilaspoliisit ja muosostamalla heistä poliisijääkäripataljoonia.

     Ei tarvitse kuin äänestää oikein.

     1. Ihana ajatus teoriassa, käytännössä miltei mahdoton. Tarkoitin hävityllä matsilla sitä että tuo torakka-invaasio ei tule länsimaissa ikinä loppumaan. Oikeassa olet, tarvitaan miehisiä otteita nyt. Puola näyttää meille muille mallia.

    2. ”Mutta se matsi on jo hävitty, nyt pelataan korteilla jotka on jaettu. ”
     – En sanoisi että ollaan vielä hävitty. Suomessa suuri osa väestä on ns tolkun ihmisiä ja Suomessahan on vielä parin sadan tuhannen sotilaan armeija. Ruotsistahan armeija puuttuu(jotain armeijan rippeitä kyllä on) koska he ovat päättäneet että tulevaisuudessa ei voi olla enää sotia.

 14. Taitaa suurin osa kommentoijista olla ns.peräkammarin ”poikia”,jotka ei ole saanut naista.
  Ja nyt itketään,että pikisilmät panee naisiamme:D
  En minäkään halua tänne enää yhtään pakolaista.
  Liikaa on jo nyt ja kulut helvetilliset.
  Mutta tuo parkuminen siitä että joku panee ”meidän”naisia,on lähinnä huvittavaa..
  Kammatkaa naamanne,käykää suihkussa ja pudottakaa se ylim.25kg painostanne,niin eiköhän ala pillua teillekin lohkeamaan.

   1. Jaa a, mulla on lapsia ja lastenlapsia ja kaksi vaimoa joista toinen jo edesmennyt. Omassa talossa ja omilla voimilla mennään työelämässä. Ei minusta peräkammarin poikaa saa.
    Ehkä muutkin voisivat avata vähän taustaa.

    1. Onko siitä vastavaa hyötyä, kun olemme kasvottomia nimimerkkejä ja voimme kertoa itsestämme vaikka millaisia casanova-tarinoita? En siis tarkoita, että sinä niin tekisit, mutta pelkäänpä pahoin täällä olevan muutamia, joille se ei tuottaisi vaikeuksia.

     1. ”Onko siitä vastavaa hyötyä, kun olemme kasvottomia nimimerkkejä ”
      Kyllä rehellisyyden yleensä ”haistaa” muutemasta viestistä oli sitten kyseessä Tajukankaan tai esim. kauppalehden foorumi. Kertakäyttönimimerkeistä ei tietenkään tiedä.

  1. En minä ainakaan panis noita ”pakoloispatjoja”, vaikka saisinkin. 😀
   Jotain rajaa sentään.

  2. Siis huumorillako tuon heitit.Kuka helvetti haluaa edes tikulla koskea näitä elähtäneitä ylipainoisia vitunvirkkaajia joiden mielenmaailma on sekaisin kuin seinäkellolla. No jaa, yli 50 vuotias ja pyöräilen vuodessa 4000-5000 km muun liikunnan ohella. On totta ettei saa jäädä sohvalle makoilemaan, muuten tulee noutaja.

 15. Tuosta J.J.Rambon nimimerkistä vielä. Siinä on useita kohtia joiden perusteella voi päätellä, että hän on nainen.

  1. Varmaankin joku ns. suvakkihuora – ainakin elämäntavoiltaan 😉

   Ikävää, jos joku loukkaantuu, mutta suomalaisten naisten kyllä pitäisi jo tajuta, että maineensa alkaa olla jo aivan supernolo maailmallakin – ihan liian monet tapaukset pilaavat kaikkien maineen ja toimivat ns. houkuttimenakin…
   – suomalaisilla miehilläkin toki on omat vikansa, eikä esim. rakkikoiramainen paneskelu ja muu sekoilu ole kunniaksi miehillekään…
   – mutta eihän mitään huoripukkejakaan ole Suomessa perinteisesti arvostettukaan, vaikka jossain hyvin patriarkaalisissa machokulttuureissa toki sitten sitäkin enemmän – ja kuitenkin islamilainen kulttuuri on varmasti patriarkaalisinta ja sovinistisinta, mitä nykypallolta löytyy, mutta ihmeesti se vain kelpaa feminismin perään kailottaville suvakkinaisillekin ja moni suvakki kääntyy tai siis alistuu islamiiinkin, jossa hänen arvonsa on vain puolet muslimimiehen arvosta ja tahtonsa aviomiehen taskussa…

   Mitä tulee ulkonäköön, niin monista geelitukistakin voi todeta; moni kakku päältä kaunis, vaik’ on silkkoa sisältä…

   1. Selvittäkääpä tuo muslimien arvoluokitus ihan piruuttanne.
    Menikö se näin:
    1 muslimimies vastaa 2 musliminaista tai 4 vääräuskoista miestä tai 8 vääräuskoista naista?
    1 musliminainen vastaa 2 vääräuskoista miestä tai 4 vääräuskoista naista?
    Puhe tasa-arvosta loukkaa muslimin kunniaa ja vaatii verisen koston?

    1. Aihe on todella mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Turkin presidentti kehotti jokaista kansainvaeltajaa tekemään / teettämään ainakin viisi lasta. Kahdeksan vääräuskoisen kanssa yksi muslimisoturi tekee siis 40 uutta muslimia.

     Kyllä sunnimuslimit Saddamin laskuopin osaavat. Omat naiset myyntiin matkarahojen saamiseksi ja sitten Kalifaatin pohjoisrajaa venyttämään Hammerfestiin saakka. Mielenkiintoista on, että myös vääräuskoiset naiset kelpaavat aitojen muslimien tuotantoon. Juutalaisillahan se menee kai niin, että uskonnollinen sukulaisuus jatkuu naisen kautta. Vääräuskoinen nainen ei voi synnyttää aitoja juutalaisia.

     Kyllä ne Kyllikkimme pian kyltyvät, kunhan kuskaamme heidät uusperheensä kanssa Mesopotamiaan.

     1. Kyllä juutalaiseksi voi kääntyäkin – ja käytännössä moni juutalainen onkin sitä vain isänsä puolelta, tosin joku uskonyhteisönsä voi toki vaatia tällaisilta muodollistakin kääntymystä juutalaisuuteen…
      Raamatun Vanhassa testamentissakin monen juutalaisen, kuten esim. Mooseksen, vaimo on ei-juutalainen ja ihan vierasta kansaa – eli käännynnäisiä siis ovat.

      Kristityksi kääntynyt juutalainen on kristittyjen mukaan silti edelleen myös juutalainen ja siksi kristinuskovaiset juutalaiset nimittävätkin itseään messiaanisiksi juutalaisiksi…
      – mutta taas moni juutalainen ei näitä enää sitten juutalaisiksi tunnusta…

      Muslimit jopa harhaisesti väittävät, että kaikki syntyvät muslimeina – mutta musliminainen ei silti voi avioitua ei-muslimimiehen kanssa, etteivät lapset seuraisi vääräuskoisen isänsä uskoa…
      – joku jossain muuten väitti, että juutalaisen kansanedustaja Zyskonkin, joka on kuitenkin poikkeuksellisesti tataarimuslimin kanssa naimisissa – tytär on kuitenkin kääntynyt kristityksi…

      Islamin ykköstarkoitus on aina ollut vain levittää islamia, jotta koko maailma saadaan liitetyksi maalliseen kalifaattiin ja islamin lakien alle, esim. ISIS-järjestökin aloitteli sen rakentamista…
      – ei siinä paljon paina verenperintö – ja islamilaiset maat ovatkin harvoin kunnon kansallisvaltioita, esim. sunnit ja shiiat diggaavat enemmän naapurimaan sunnista ja shiioista jne.
      – Islamin leviämien oikeastaan tappoikin monia kansallisia identiteettejä; ja useista eri kansoista tuli monin paikoin yhtä ja samaa arabimössöä…
      – jopa somalitkin jakautuvat riiteleviin klaaneihin, vaikka enemmän yhtä kansaa ovatkin…

      Raamatussa myös toki ajatus, että kaikki ovat saman Jumalan luomia, ikään kuin saman Isä-Jumalan lapsia – mutta itse saa sitten valita, että haluaako sinne Taivaan Isän kämpille vai ei. Ihmisiä pitää evankelioida tässä ajassa, mutta Taivasten valtakunta on vasta ikuisuudessa.

 16. Juurikin näin, vai mitä suvakkipaskaläjäelostelijapervoanarkistinatsiRASISTIT?

 17. Otsikon kysymykseen – naiset jäivät sotimaan. Miehet tulivat eurooppaan laulamaan kumbaijaa.
  Ja tämä kaikki on tasa-arvoa, kysykää vaikka länsimaalaisilta feministeiltä, eivät ole yhtä poikkipuolista sanaa asiasta sanoneet, joten sen täytyy olla hyvä.

 18. Ruotsin TV- uutisissa sanottiin että SEINÄLUTEIDEN määrä on VIISINKERTAISTUNUT vuodesta 2010. Västeråsissa, jossa on paljon maahanmuuttajia, on tilanne aivan kauhea. Ihmisiä on joutunut hakeutumaan jopa sairaalahoitoon lutikoitten puremien takia. Ties mitä tauteja levittävätkään.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/vaggloss-skapar-kaos-och-fortvivlan-i-hyreshuset

  Päätäitä on nykyään enemmän kuin sota-aikana. Lehdessä oli eilen mainos: ”Päätäin jokapäiväinen etsiminen kammalla pitää saada yhtä normaaliksi rutiiniksi kuin hampainen pesu”.

 19. Koko jutun idea on siinä, että mitään pakoon ajavaa sotaa ei olekaan, jos alueelle on voinut jättää perheensä, johon saa vielä matkapuhelimella yhteyden.
  Kommenttiosuus on sitten täyttynyt osin idioottien primitiivireaktioista ja osin pelkistä provokaattoreista – monet naisia kierolla huumorilla.

  Jos ”sota-alueelle” on voinut jäädä avuttomia naisia, lapsia ja vanhuksia oleksimaan ja puhelimeen vastailemaan, niin koko sota on pelkkää puhetta. Ainakin Irakissa ja Afganistanissa.

 20. Eräät kovimmat rasistit joiden kanssa olen Helsingissä jutellut ovat olleet suomalaisia naisia. Muutama vuosi asumista Saksan rikastetuilla alueilla oli tehnyt heistä hyvinkin nuivia muslimimiehiä kohtaan.

 21. Kalergi-suunnitelman mukaan eurooppalaiset naiset pitää tiineyttää muslimien ja afrikaanojen lemmenliemillä. Blondien sukupuutto on tosiasia kunhan Eurooppaan saadaan tarpeeksi viriilejä kehitysmaaorheja. Arabiinonaiset sotkisivat hyvin käyntiin lähteneen etnisen puhdistuksen tullessaan sähläämään tättähäärien ja ananastukkien hedelmällisten suhteiden väliin.

 22. He ovat odottamassa perheenyhdistämispäätöksiä. Monet usein jumissa jossain Libanonin ja Turkin rajalla, kun Turkki ei anna viisumeja heille, jotta he pääsevät laittamaan hakemusta Suomen Ankaran lähetystöön. Tämä ongelma ratkaistaisiin ottamalla syyrialaisia perheenyhdistämishakemuksia vastaan Beirutissa, jossa on myös toimiva Suomen lähetystö. Tätä on vaadittu jo vuosia, mutta UM ei ole suostunut siihen. Tässä olisi keski-ikäisten eturauhasvaivaisten miesten kerholle aihe osoittaa mieltä, joten toimintaa, hyvä miehet, toimintaa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.