Luteet ja täit yhä suurempi ongelma Ruotsissa

0

C8oky28XoAIVwpz

Västeråsissa on erästä vuokra-taloa kohdannut pirullinen pikku ongelma, nimittäin talo on täynnä lutikoita. Tilanne on jatkunut SVT:n mukaan jo kuukauden ja nyt alkavat asukkaat olemaan kyllästyneitä.

Asukkaa kertovat, että talossa on täydellinen kaaos. Ihmiset saavat jopa psyykkisiä oireita, jotkut ovat hakeneet sairaslomaa ja jotkut ovat muuttaneet hotelliin asumaan.

Asukkaiden mukaan lutikat levisivät kesällä yhdestä huoneistosta ainakin viiteen huoneistoon. Vuokraisäntä halutaan roviolle. Asukkaiden mukaan kunnallinen vuokra-asuntoyhtiö paremmalla informaatiolla tilanne ei olisi mennyt niin pahaksi.

Lutikkaongelma Ruotsissa on arkipäivää. Lisäksi kouluissa pidetään lapsille hiusten täitarkistuksia ja vuokra-asuntoyhtiö siellä sun täällä joutuu lutikkapuhdistukseen.

Monilta on jäänyt huomaamatta mikä on ludeongelman todellinen syy ja miksi se leviää. Esimerkiksi Grytanin vastaanottokeskuksessa Östersundissa on jo vuodesta 2014 asti jokainen tulijaerä on täisaunotettu ja vaatteet pestään kuumassa. Tulijat Grytanissa ovat syyrialaisia, eritrealaisia, ghanalaisia ja albaaneja, joiden kerrotaan olevan niin tottuneita lutikoihin ja täihin, että he eivät edes huomaa niitä.

Alla kuvassa Grytanin yhden tulijaerän vaatteet säkitetty pesua varten elokuussa 2014.

3382407_2048_1152

16 thoughts on “Luteet ja täit yhä suurempi ongelma Ruotsissa

 1. Ai tässä puhutaan lutikka ja täiongelmasta oikeasti.Luulin että on uusia nimityksiä tullut Afrikkalaisille ja Arabeille.

 2. Jotain positiivista sentään, torakoita ei ole. Tai no, miten sen nyt ottaa. Syöpäläinen kuin syöpäläinen, isompi tai pienempi. Voi olla jopa kahdella jalalla kulkeva. Syöpäläisongelma ratkeaisi aikaamyöten oikeanlaisella maahanmuuttopolitiikalla.

 3. Nämähän nimen omaan on afrikkalaisia ja arabeja täi mohamed ja lutikka ali
  mamut on niin hipstereitä että niillä on koko ajan leivän leivonta aineet mukana

 4. Profeetta Muhammedilla oli varmaan jokin patenttiratkaisu syöpäläisongelmaan 🙂 esim. sairaudet paranee juomalla kamelinkusta 😀

 5. ”Siellä on kirppuja, luteita, täitä -seassa lapsia pellavapäitä -itkua parkua jatkuvaa, olet maamme armahin synnyinmaa”

  ◆IRWIN GOODMAN / RYYSYRANTA◆

 6. Laittakaa jo lähtömaan tullissa tarkastus ja kielto: kaikenlaisten elukoiden maahan vienti kielletty. Maahan tullessa tarkastus ja takaisin käännytys, jos syöpäläisiä ’salakuljettaa’.
  Pakistanilaisilla mm. tapana antaa häälahjaksi russakkapariskunta tulitikkulaatikossa. Mitä enemmän ne leviää, sitä enemmän onnea pariskunnan elämään. Olen asunut pakistanilaisten naapurihuoneistossa ja olen jo expertti torakoiden tuhoamisessa. Huh huh!

 7. Päästään täälläkin Takapajulassa edistämään luonnon monimuotoisuutta. Lienee kaiketi jo kielellettyä sivistysvaltioissa lisätä tukkageelin ainesosaksi DDT:tä. Tarjotaan vain siedätyshoitoa.

 8. nyt harjoitettu lude/täi sauna ei siis ole tarpeeksi tehokas? vai jostain tunkee täisaunonotattomia matuja?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.