Musimijärjestöt yrittivät tuoda Helsingissä propagandaansa vasemmiston avulla tekeytymällä Libyan orjakaupan vastustajiksi

13

94566023

Myös Suomessa pidettiin viikonloppuna Libyan orjakauppaa vastaan mielenosoitus Helsingissä. Anter Yasan mukaan mielenosoituksenyhtenä tukijana oli Suomen nuoret muslimit-niminen järjestö, jolla on mm. hyvät suhteet Ruotsin radikaaliin veljesjärjestöön.

Mielenkiintoista asiassa on se, että paikalla mielensoituksessa oli Libyasta tulleita afrikkalaisia ja libyalaisia, jotka yrittivät kertoa, että orjakauppaa harrastavat juuri arabimuslimit. Islamistit mm. Al-qaeda on ottanut suuren vallan Libyassa ja sitä myöten myös sortaa mustia, jotka ovat ”oikeille muslimeille” koiran arvoisia. Lisäksi pakkaa sekoittaa se, että afrikaanot yrittävät jollain tavalla saada matkarahansa Eurooppaan.

Ts. Suomessa hääräävät ääri-islamistit ovat ottaneet ikäänkuin Libyan orjakaupan asian ajaakseen, vaikka he kuuluvat samaan pooliin. Muslimijärjestö käyttää taitavasti suomalaisia äärivasemmistolaisia asiansa ajamiseen, huudattamalla suomalaisilla rasismia, vaikka Libyan orjakauppaa harrastavat arabimuslimit. Anter Yasan mukaan afrikkalaiset olivat hyvin vihaisia sen jälkeen kun tajusivat, ketkä olivat mielenosoituksen takana.

Äärivihervasemmiston agenda alkaa päivä päivältä mennä sekoipäisemmäksi Ruotsin malliin. He olivat nyt siis sen tahon järjestämässä mielenosoituksessa, joka Libyan orjakauppaa harrastaa. Suomalaiset äärivasemmistolaiset yrittivät tehdä asiasta jonkinlaisen rasisti-ongelman, jota äärimuslimit käyttävät hyväkseen taas ajaakseen omaa asiaansa.

Kannattaa katsoa Anter Yasan paikalla kuvaama pikku filmi:

Advertisements

15 thoughts on “Musimijärjestöt yrittivät tuoda Helsingissä propagandaansa vasemmiston avulla tekeytymällä Libyan orjakaupan vastustajiksi

 1. Filmi taisi kadota Facesta… Ehdin kyllä nähdä sen, mutta kaipa nuorisomusut vaativat sen sensurointia.

 2. Toisen hätä on toisen hyöty. Kaikki uhriutumaan niin Suomineito avaa lompakkoa. Eli Sinä suomalainen veronmaksaja saat pian pikku lisälaskun Libyan tilanteen perusteella koska pitäähän meidän auttaa. Ei maailmassa ongelmaa johon ei lääkkeeksi suomalaisia verovaroja. Ehkäpä joku hyvä ihminen™ piankin tajuaa alkaa vaatimaan että Libyan afrikaanot haetaan Viking Gracella lihapatojemme ja sosiaaliturvamme piiriin ja ilman turvapaikkasirkusta koska ihmisoikeudet. Ja kun jotkut niin sitten muutkin. Kaikki hyötyvät ja Suomi saa rikkautta ja voimavaraa. Not ?

 3. Siinä onkin vihervassareilla skitsofreninen tilanne, kun sekä sortajat, että sorretut ovat osa Voimavaraa. Ja jos osapuolet käyvät toistensa kimppuun, millä keinolla homma kiepautetaan Virtasen syyksi? Jännää!

  1. Suomessa näistä siirtolaisista hyötyy eniten homeisien hotellien omistajat, vuokraamalla kiinteistönsä pakolaiskeskuksiksi. Suurin huuto sieltä tulee, jos pakolaiskeskukset suljettaisiin.

 4. Meitä yritetään saada protestoimaan vaikka mitä vastaan jotta emme ajattelisi mitä omassa maassamme tapahtuu. Täällä se suurin mätä kuitenkin on. Ainakin Ruotsissa.

  1. Missä muslimi siellä ongelma,tämän pitäis ääliöidenki jo ymmärtää.

   Ei kun välimerelle raja mitä ei kehitysmaamuslimit ylitä,sopikoon välinsä kun varpaat keskenään omilla alueillaan.Sama helvetin sekasorto on kohta euroopassaki näitä suojomalla.

 5. Muslimi puhuu muunnettua totuutta kuten Suomen poliitikot.Ei mene enää läpi kuin puhki nussitulle suvakille.

 6. Taas kerran vasemmistolaiset paljastuvat huijareiksi. Ei ne ole missään asiassa sitä mitä ne väittää olevansa.

 7. Eikös tämä Antero Jasa ole perussuomalainen (joskaan ei suomalainen) arabi (joskaan ei muslimi)?

 8. Tässä maassa olisi syytä perinpohjaisesti selvittää kaikkien näiden ”yhdistysten” kytkennät ja ennen kaikkea mistä erilaisia rahavirtoja ohjaillaan.

  Etusijalle pitäisi asettaa Muslimiveljeskunnan ohjauksessa olevat tahot. Heitä taitaa eniten rahoittaa suomalainen veronmaksaja…

  Toiseksi on tutkittava onko Soroksella tai vastaavilla ”hyväntekijöillä” sormensa pelissä näissä hommailuissa.

  On ihan selvää, että näitä kampanjoita johdetaan keskitetysti, suomalaisten täytyy saada tietää kuinka organisoitua tämä toiminta on ja kuka sen rahoittaa!!!!

 9. Jotenkin kornia käyttää sanaa ”taitava” kun loppupeleissä kuvaa kuitenkin sukurutsaisia kamelin joukkoraiskaajia kusettamassa täysipäiväisesti vajaaälyisiä komukoita.

 10. Aikanaan parhaat orjakauppiaat olivat afrikaano/arabiinoja. Ei kai sitä esi-isien perinnön päälle sylkeäkään pidä.

 11. Katoin kans ton videon. Ei siinä vasemmistosuvakit paljoo keksi sanottavaa, kun kiukkuiset neekerit syyttää arabimuslimeita näistä orjamarkkinoista 😀

  1. Hyvää työvoimaa maata rakentaen uuteen kukoistukseen ruokapalkalla. Ja tulevat vielä vapaaehtoisesti, mitä omatoimisuutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.