Uppsalan poliisiasemalle tehtiin pommi-isku

13

Kuvakaappaus 2017-11-28 08-30-13

Maanantai-iltana tehtiin Uppsalan poliisilaitosta kohtaan jonkinlainen pommi-isku. Klo 23.10 aikaan poliisiaseman kupeessa olleessa parkkihallissa räjäytettiin pommi tai pommeja. Useita autoja vahingoittui käyttökelvottomaksi räjähdyksessä.

Poliisin teoria on, että pommi oli sijoitettu yhteen autoista ja muut autot ympärillä vahingoittuivat. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä. Yön mittaan poliisin pommiryhmä tutki useita paikkoja Uppsalan keskustassa, mutta mahdollisia lisäpommeja ei löydetty. Tapahtuma kirjattiin vaaran aiheuttamiseksi ja ketään ei aamuun mennessä ollut otettu kiinni.

 

Advertisements

17 thoughts on “Uppsalan poliisiasemalle tehtiin pommi-isku

 1. Monikulttuurinen rikastus on hiipinyt jo melko lähelle turistialuetta.
  – Sääli. Joskus kauan sitten olen Uppsalassa käynyt ja hieno paikkahan tuo oli.

 2. Aikamoista juopon tuuria tuntuu ruotsilla olevan kun taaskaan kukaan ei loukkaantunut. Muuttuukohan mielipiteet/uutisointi sittenkään kun tulee pottunokka ruumiita.

  1. Oma veikkaus on että järkiintymiseen vaaditaan ruumiita. Ikävä kyllä.
   – Surullisinta on että ihmisen pää ei kestä 200 vuotta rauhaa ja hyvinvointia. Ihmisen historia on ollut täynnä sotaa, nälänhätää ja tauteja. Kun ihminen(tässä tapauksessa ruotsalaiset) otetaan pois tästä normaalista olotilasta, kulttuuri alkaa osoittamaan rappion merkkejä.

   1. Eipä taida ruumiitkaan auttaa: johon niitä on saatu Pohjolan perukoitakin myöten. Tämä oli poikkeuksellisen upeasti sanottu ja analysoitu:”Surullisinta on että ihmisen pää ei kestä 200 vuotta rauhaa ja hyvinvointia.”

    1. Olet oikeassa -monikulttuurinen kansainkoti on maalannut itsensä nurkkaan eikä sieltä ole tietä ulos. Kovilla keinoilla ( armeija kaduille ja massiiviset maastapoistot käyntiin ) tilanne kenties saataisiin vielä hallintaan mutta kuten olen täälläkin useasti sanonut -ruåtsalaiset eivät tule tarttumaan tuohon mahdollisuuteen vaan tekevät mieluummin kansallisen itsemurhan. Oma lukunsa on myös kapasiteetin riittävyys -pystyisikö alasajettut puollustus”voimat” laittamaan miehittäjän kuriin? Selvää jokatapauksessa on se ettei poliisi pysty -kytät ovat nykyisin ne jotka pakenevat uusien isäntien tieltä. Ruåtsia odottaa verinen tulevaisuus -on vain ajan kysymys kun näemme sinitakkisia raatoja kaduilla. En tosin usko että sekään muuttaa toimintaa, #unelma aiotaan viedä katkeraan loppuun asti miestappioista välittämättä.

     1. Eihän Ruotsilla enää ole armeijaa,ei ainakaan sellaista joka pystyy maalla tapahtuviin operaatioihin.
      Hävittäjiä niillä on,mutta niillä ei tämmösiä asioita hodeta. Kyllä se on ruotsalaisilla menoa nyt,ei ne
      pysty pitään puoliaan vaikka joillaki olis haluaki.

      1. Ruåtsi on niin epästabiilissa tilassa että rajavalvonta on palautettava välittömästi. Norja on jo tehnyt suunnitelmat miten toimitaan kun ruåtsin yhteiskuntajärjestelmä lopullisesti romahtaa. Valmistautumaton Suomi siis vastaanottaa kaiken saastan mitä silloin rajojen yli alkaa valumaan.

       1. Saastankin valuminen on ihan halusta kiinni. 2-3h, niin on valmius.. joku paikalla, jos käsky käy? Tod.näk. kuitenkin sanotaan, että tuli ylläri, eikä mitään puomia ole olemassakaan, jonka laskisi.

       2. Totta tuokin. Suomalaiset siviilitkin pystyvät sulkemaan rajan omia aseitaan käyttäen jos tarve vaatii. Mitä olen kuullostellut niin vapaaehtoisista rajakontrollin suorittajista ei olisi pulaa jos tarvetta ilmenee. Maanpetturit päättäjät on käskytetty pitämään rajat auki ja jokaisen kansallismieliseksi itsensä tuntevan olisikin hyvä miettiä mitä on valmis tekemään jos kehitysmaalaisten hyökyaalto saapuu rajalle? Annetaanko tulla koska ”herrat niin määrää” vai järjestetäänkö vastaanotto -maanpettureilta lupaa kysymättä?

        -Tämä voi olla todellisuutta jo ensi kesänä -oletko valmis?

 3. Oliko virkavallan edustajien biilit jotka saivat osumaa ? Jos niin oli, teko on kehitysmaalaisten kulttuuriinkuuluvaa viestintää.

 4. ”Emme voi tällä hetkellä laskea pois sitä mahdollisuutta että kyseessä on poliisia kohtaan tarkoitettu uhkaus” sanoo Uppsalan poliisin tiedoittaja. Sillä tuskin enää lienee niin suurta väliä kun maan ja omaisuuden tuhoaminen muutenkin on jokapäiväistä ympäri maata.

 5. Vielä Ruotsissa alkaa kaatumaan poliiseja virkatehtävissä. Mutta koulutetaan uusia, sillä siitä pääsee.

  1. Ja ne uudet otetaan vihollisen riveistä. Muslimi poliisina on mädännäisyyden huipentuma.

 6. Raukkamaista iskeä meihin puolustuskyvyttömiin.

 7. Raukkamaista iskeä meihin puolustuskyvyttömiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.