Mainokset

Uppsalan poliisiasemalle tehtiin pommi-isku

Kuvakaappaus 2017-11-28 08-30-13

Maanantai-iltana tehtiin Uppsalan poliisilaitosta kohtaan jonkinlainen pommi-isku. Klo 23.10 aikaan poliisiaseman kupeessa olleessa parkkihallissa räjäytettiin pommi tai pommeja. Useita autoja vahingoittui käyttökelvottomaksi räjähdyksessä.

Poliisin teoria on, että pommi oli sijoitettu yhteen autoista ja muut autot ympärillä vahingoittuivat. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä. Yön mittaan poliisin pommiryhmä tutki useita paikkoja Uppsalan keskustassa, mutta mahdollisia lisäpommeja ei löydetty. Tapahtuma kirjattiin vaaran aiheuttamiseksi ja ketään ei aamuun mennessä ollut otettu kiinni.

 

Mainokset

17 Comments on Uppsalan poliisiasemalle tehtiin pommi-isku

 1. Monikulttuurinen rikastus on hiipinyt jo melko lähelle turistialuetta.
  – Sääli. Joskus kauan sitten olen Uppsalassa käynyt ja hieno paikkahan tuo oli.

  Tykkää

 2. Nimetön // 28/11/2017 12:16 // Vastaus

  Aikamoista juopon tuuria tuntuu ruotsilla olevan kun taaskaan kukaan ei loukkaantunut. Muuttuukohan mielipiteet/uutisointi sittenkään kun tulee pottunokka ruumiita.

  Tykkää

  • Oma veikkaus on että järkiintymiseen vaaditaan ruumiita. Ikävä kyllä.
   – Surullisinta on että ihmisen pää ei kestä 200 vuotta rauhaa ja hyvinvointia. Ihmisen historia on ollut täynnä sotaa, nälänhätää ja tauteja. Kun ihminen(tässä tapauksessa ruotsalaiset) otetaan pois tästä normaalista olotilasta, kulttuuri alkaa osoittamaan rappion merkkejä.

   Tykkää

   • Valtsu // 28/11/2017 14:59 // Vastaus

    Eipä taida ruumiitkaan auttaa: johon niitä on saatu Pohjolan perukoitakin myöten. Tämä oli poikkeuksellisen upeasti sanottu ja analysoitu:”Surullisinta on että ihmisen pää ei kestä 200 vuotta rauhaa ja hyvinvointia.”

    Tykkää

    • Talvisodanhenki // 28/11/2017 16:02 // Vastaus

     Olet oikeassa -monikulttuurinen kansainkoti on maalannut itsensä nurkkaan eikä sieltä ole tietä ulos. Kovilla keinoilla ( armeija kaduille ja massiiviset maastapoistot käyntiin ) tilanne kenties saataisiin vielä hallintaan mutta kuten olen täälläkin useasti sanonut -ruåtsalaiset eivät tule tarttumaan tuohon mahdollisuuteen vaan tekevät mieluummin kansallisen itsemurhan. Oma lukunsa on myös kapasiteetin riittävyys -pystyisikö alasajettut puollustus”voimat” laittamaan miehittäjän kuriin? Selvää jokatapauksessa on se ettei poliisi pysty -kytät ovat nykyisin ne jotka pakenevat uusien isäntien tieltä. Ruåtsia odottaa verinen tulevaisuus -on vain ajan kysymys kun näemme sinitakkisia raatoja kaduilla. En tosin usko että sekään muuttaa toimintaa, #unelma aiotaan viedä katkeraan loppuun asti miestappioista välittämättä.

     Tykkää

     • Eihän Ruotsilla enää ole armeijaa,ei ainakaan sellaista joka pystyy maalla tapahtuviin operaatioihin.
      Hävittäjiä niillä on,mutta niillä ei tämmösiä asioita hodeta. Kyllä se on ruotsalaisilla menoa nyt,ei ne
      pysty pitään puoliaan vaikka joillaki olis haluaki.

      Tykkää

      • Talvisodanhenki // 28/11/2017 21:50 // Vastaus

       Ruåtsi on niin epästabiilissa tilassa että rajavalvonta on palautettava välittömästi. Norja on jo tehnyt suunnitelmat miten toimitaan kun ruåtsin yhteiskuntajärjestelmä lopullisesti romahtaa. Valmistautumaton Suomi siis vastaanottaa kaiken saastan mitä silloin rajojen yli alkaa valumaan.

       Tykkää

       • jusse // 29/11/2017 00:28 //

        Saastankin valuminen on ihan halusta kiinni. 2-3h, niin on valmius.. joku paikalla, jos käsky käy? Tod.näk. kuitenkin sanotaan, että tuli ylläri, eikä mitään puomia ole olemassakaan, jonka laskisi.

        Tykkää

       • Talvisodanhenki // 29/11/2017 19:17 //

        Totta tuokin. Suomalaiset siviilitkin pystyvät sulkemaan rajan omia aseitaan käyttäen jos tarve vaatii. Mitä olen kuullostellut niin vapaaehtoisista rajakontrollin suorittajista ei olisi pulaa jos tarvetta ilmenee. Maanpetturit päättäjät on käskytetty pitämään rajat auki ja jokaisen kansallismieliseksi itsensä tuntevan olisikin hyvä miettiä mitä on valmis tekemään jos kehitysmaalaisten hyökyaalto saapuu rajalle? Annetaanko tulla koska ”herrat niin määrää” vai järjestetäänkö vastaanotto -maanpettureilta lupaa kysymättä?

        -Tämä voi olla todellisuutta jo ensi kesänä -oletko valmis?

        Tykkää

 3. Numento // 28/11/2017 12:35 // Vastaus

  Oliko virkavallan edustajien biilit jotka saivat osumaa ? Jos niin oli, teko on kehitysmaalaisten kulttuuriinkuuluvaa viestintää.

  Tykkää

 4. Elämän kevät ja pyhä yksinkertaisuus // 28/11/2017 12:45 // Vastaus

  ”Emme voi tällä hetkellä laskea pois sitä mahdollisuutta että kyseessä on poliisia kohtaan tarkoitettu uhkaus” sanoo Uppsalan poliisin tiedoittaja. Sillä tuskin enää lienee niin suurta väliä kun maan ja omaisuuden tuhoaminen muutenkin on jokapäiväistä ympäri maata.

  Tykkää

 5. Vielä Ruotsissa alkaa kaatumaan poliiseja virkatehtävissä. Mutta koulutetaan uusia, sillä siitä pääsee.

  Tykkää

 6. Nimetön // 28/11/2017 17:48 // Vastaus

  Maanantai oli siis varsin rauhallinen päivä sotatoiminalueella.

  Tykkää

 7. Jättäkää rauhaan poliisit, naiset ja lapset // 28/11/2017 22:47 // Vastaus

  Raukkamaista iskeä meihin puolustuskyvyttömiin.

  Tykkää

 8. Jättäkää rauhaan poliisit, naiset ja lapset // 28/11/2017 22:47 // Vastaus

  Raukkamaista iskeä meihin puolustuskyvyttömiin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: