Media symppaa viime viikolla ammuttua uusruotsalaista mafiapäällikköä

0

Kuvakaappaus 2017-11-29 10-03-11
”Ampumisen jälkeen – suru valtaa Bredängenin keskustan”

Viime viikolla Tukholman pohjoispuolella Mariehällissä autoon hengiltä ammuttua 28-vuotiasta gangsteria muisteltiin nyt alkuviikosta Bredängenissä, josta uusruotsalainen oli ”kotoisin”. Bredängenin toreille oli pykätty pystyyn kynttiläsydämiä ja metroaseman torille tuotiin kukkasia ja kynttilöitä.

Nyt torilla ollaan hartaissa tunnelmissa, kertoo Stockholmsdirekt. ”Surullista, kertoo muuan mies, minulla on samanikäinen poika. Nainen tuo kynttilän muistopaikalle. Tunsin hänen perheensä jo kun hän oli pieni. Kävin osoittamassa tukeani hänen vanhemmilleen.”

Poliisin tiedotuspäällikkökin herkistelee: ”teko osoittaa suurta välinpitämättömyyttä ihmishenkiä kohtaan ja tulemme tekemään kaikkemme, että tekijät saadaan lain eteen”.

bappkxghs6teuz6nixaqnslvc2ee9kd

 

Pitääkö surmattua surra julkisesti ja kirjoitella paikallislehtiin juttuja ihan kuin henkilön kuolemalla olisi jotain syvällistäkin yhteiskunnallista menetystä?

Ei tietenkään. Tämäkin mies oli kylmäverinen gangsteri, nimeltään Joaquin Morales Basilio. Irakin kurdi. Hänen mafiajengistään, Bredäng-nätverk:istä on onneksi ammuttu jo kuluvan vuoden aikana useita hengiltä. Jokin aika sitten ammuttiin kaksi veljestä, joista toinen pistoolitettiin viime kesänä Österbergassa. Julkinen itkeminen lehtien sivuilla osoittaa vain toimittelijoiden surkeaa tilannetajua ja paikallisten uusruotsalaisten sympatioita. Ihan sama kuin kertoisi, että ”Jammu Siltavuoren kuolema oli surun paikka monille”.

Yhtä kaikki tapauksen tiimoilta on vangittu kaksi uusruotsalaista, Mohammde Danier ja Marof Salam.

Kuvakaappaus 2017-11-29 09-57-43

15 thoughts on “Media symppaa viime viikolla ammuttua uusruotsalaista mafiapäällikköä

 1. Taas menetettiin yksi voimavara, on se niin ikävää! Ja että Poliisikin kaipaa rikollista, jaa… on se niin sympaattista ja empaattista!

 2. Ruotsalaisten deg sairaus etenee vauhdilla. Onneksi italiassa ei meno ole yhtä sairasta,ei myöskään japanissa,mesikossa,venäjällä.suomessa VIELÄ!!!!!

 3. Voimavarat ovat väkivaltaisia ja siksi hyödyllisiä ainoastaan väkivaltaa vaativissa tilanteissa. Mutta jos jokin vihamielinen valtio hyökkäisi Ruotsiin, niin voimavaroista ei olisi hyötyä: hehän lähtisivät tietysti sotaa ja vainoa pakoon.

  Noiden jotka vähättelevät Euroopassa tapahtuvia terroritekoja, ja sanovat että kuolemia tapahtuu hyvin vähän ja siksi terrorismia ei pidä pelätä, kannattaisi muistaa, että terroriteot ovat pienimuotoisia vain niin kauan kuin kykyä isomman iskun tekemiseen ei ole. SItten kun se kyky tulee, saamme taas osaksemme isomman iskun, kuten New Yorkissa 2001.

  Kenties isommankin. Ikinä ei voi tietää, minkälaisia menetelmiä voi tulevaisuudessa keksiä joukkotuhontaan. Vihollinen voi saada käsiinsä biologisia tai kemiallisia aseita. Ja sitten saavat länsimaat kunnolla turpaan löperön turvapaikkapolitiikkansa ja avoimien rojojensa takia. Päättäjät eivät tätä tajua tai jos tajuavat, he odottavat jotain tapahtuvaksi ja aloittavat toimintansa vasta sitten. Sitten taas hoetaan, että nyt tutkitaan miten näin on päässyt käymään ja koitetaan tutkia miten moinen estettäisiin jatkossa.

  Paino on sillä tosiasialla, että mitään ei tehdä nyt, kun pitäisi.

 4. Tuo Bredängenkin… aikoinaan hieno ja moderni lähiö, nyt viimeisen päälle matutettu ghetto täynnä rikollisuutta, huumeita, tulipaloja, ampumista. Kiitos taas jälleen kerran ruotsalaisten poliitikkojen jotka eivät saa matuja kuriin koska vainoavat mielummin tavallista kansalaista.

 5. Poliisipäällikkö sanoi eilen telkkarissa ettei missään länsimaassa ole päästy eroon järjestäytyneestä rikollisuudesta kun sille kerran on annettu jalansijaa. Niinpä. Kiittäkäämme siitäkin kelvottomia poliitikkoja, oikeuslaitosta ja poliisia joka ei toimi kuten pitäisi.

  1. Ja kaikkein vähimmin järjestäytyneestä rikollisuudesta ruotsissa eroon päästään,kun antoivat rikollisten ihan vapaaehtoisesti vallata maansa.Nyt tarvittais armeijaa kurin pitoon,jota ruotsilla ei ole! Pölvästit popettivat armeijansakkin ,kun kuvittelivat maailman muuttuneen.

 6. Katsoin tuon StockholmsDirektin jutun. Ei nimeä eikä alkuperää.
  Paavon mainitsema uhrin nimi viittaisi enemmän Etelä-Amerikkaan kuin kurdimaahan..?

 7. Tässä vahan laajempaa taustaa alueen jengeistä, touhu alkoi jo yli 10 vuotta sitten mutta poliisilla ja muillakin viranomaisilla tuttuun tapaan sormi suussa ja näistä ongelmista ei saa ainakaan syyttää maahanmuuttajia tai täysin perseellään olevaa ”kotouttamista”. Huomaathan kuinka monta ”svenssonia” kirjoituksessa mainitaan…
  http://blog.zaramis.se/2017/03/06/bredangsnatverket/
  Huom2.: Kirjoitus tulee vasemmalta laidalta, ei kansallismielisistä vai muukalaisvihamielisistä piireistä.
  Huom3: Artikkeli kirjoitettu jo maaliskuussa, ennen näitä tyypillisen raukkamaisia selkään – siis päähän takaapäin – ampumisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.