Monokulttuurin keskiviikkolive 29.11 klo 19.00 alkaen

0

Vihaa eetteriin pukkaavat Tina ja Julius. Paavo saikulla ja Tuukka ”opiskelee”. Vihan taso on kuitenkin kova. Mukana parit erikoisaiheet.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Monokulttuurin keskiviikkolive 29.11 klo 19.00 alkaen

  1. Koska vihervasemmistolaiset kommunistit ovat olleet oikeudenmukaisia KANTASUOMALAISIA kohtaan ( ei koskaan) he ovat aina halunneet tuhota isämaamme . Vihervasemmistolaiset kommunistit haluavat antaa ilmaiset terveyspalvelut laittomasti maassa oleville veronmaksajien selkänahasta revittävillä rahoilla. Esim. raskaana oleville Nigerialaisille prostituoiduille halutaan antaa ilmainen terveydenhoito. Aivoverisuoneni pullistelevat näiden idioottien puheita kuunnellessani . Arhinmäki ja Emma Kari kaksi pahinta Suomen tuhoojaa. Ainoa järjen ääni on HALLA-AHO. Voisiko joku tukkia noiden turvat, ennen kuin ehtivät tuhota loputkin maastamme. Täytyy olla idiootti, jos on samaa mieltä noiden puhujien kanssa. Per…….. että tulin vihaiseksi.
    0    0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.