Monokulttuurin keskiviikkolive 29.11 klo 19.00 alkaen

13

Vihaa eetteriin pukkaavat Tina ja Julius. Paavo saikulla ja Tuukka ”opiskelee”. Vihan taso on kuitenkin kova. Mukana parit erikoisaiheet.

Advertisements

1 thought on “Monokulttuurin keskiviikkolive 29.11 klo 19.00 alkaen

  1. Koska vihervasemmistolaiset kommunistit ovat olleet oikeudenmukaisia KANTASUOMALAISIA kohtaan ( ei koskaan) he ovat aina halunneet tuhota isämaamme . Vihervasemmistolaiset kommunistit haluavat antaa ilmaiset terveyspalvelut laittomasti maassa oleville veronmaksajien selkänahasta revittävillä rahoilla. Esim. raskaana oleville Nigerialaisille prostituoiduille halutaan antaa ilmainen terveydenhoito. Aivoverisuoneni pullistelevat näiden idioottien puheita kuunnellessani . Arhinmäki ja Emma Kari kaksi pahinta Suomen tuhoojaa. Ainoa järjen ääni on HALLA-AHO. Voisiko joku tukkia noiden turvat, ennen kuin ehtivät tuhota loputkin maastamme. Täytyy olla idiootti, jos on samaa mieltä noiden puhujien kanssa. Per…….. että tulin vihaiseksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.