Päivän rasmuksessa kilahdetaan Libyan orjista

13

IMG_20171129_002442

 

IMG_20171129_001108

Rasmuksessa Libyan orjat ovat saaneet aikaan suunnatonta vihaa eurooppalaisia valkoisia rasistimiehiä kohtaan.

Viha suorastaan tihkuu kun muuan rasisminvastustelija jakaa ryhmään kuvan, jossa mustat miehet makaavat maassa aseellisten arabiinojen pitäessä vahtia. Hashtagiksi ollaan viritelty #stopslaveryinlibia.

Mutta kas. Ah ja voih. Kuva kun nyt ei satu esittämään myytäviä orjia viime viikolta vaan se on otettu vuonna 2011 ja kuvassa luultavasti Gaddafin tukijat ovat vanginneet kapinallisia tai toisinpäin.

Mutta kun rasisminvastustelun kiima on kova, ja sitä ajaa eteenpäin viha, saattaa sattua pieniä epähuomioita.

 

Advertisements

21 thoughts on “Päivän rasmuksessa kilahdetaan Libyan orjista

  1. Kehitysmaamuslimi on aina Uhri, jos hän kerta niin sanoo. Ei haittaa vaikka olisi vedetty rynkkysarjoja siviileihin ja siitä olisi videotodisteita – se voi hyvin olla joku luomia ja arpia myöten yhdennäköinen! Ja hätähuutohan se viime kädessä on. Paahan, Virtanen (saatanan oletusrasisti!), turpa kiinni ja lompakko auki.

 1. Kivasti muotoiltu lauseviritelmän tapainen aakkosista koostuva sekamelska jonka voi ja ihan vittuillessani tulkitsenkin niin että ongelma selvästi ei ole orjakauppa itsessään vaan se että kauppatavara on mustaa. – Kyseisen ongelman voisi ratkaista lähettämällä RHC lehmät konteissa Libyaan.Vaihdetaan heidät vaikka lautaselliseen palleron keittämää riisiä.Win win.

 2. Lienee ihan tahallinen suwacoslutbait trollaus tuo postaus. Tarkoituksena yrittää osoittaa Rasmus-natzzeille heidän epälooginen ja älynvastainen fanatisminsa. Mutta turhaa on, rasmus-faccicteihin ei järki putoa eikä tolkku kolahda. Laskisin 90% siitä porukasta menetetyiksi, pilaantunutta tavaraa ja loputkin sen verran syvässä psykoosissa ettei siitä ole helppo palata.

  Suwaco-stalinismi on huume, ideologia, uskonto, lahko ja kultti joka syö uhrinsa kuin venäläinen krokodil-huume konsanaan.

  Äärisuvakismi voi päättyä vain surullisesti. Toivon kuitenkin että he kaikki paranisivat. Ehkä joku keksii siihen vielä lääkkeen.

 3. Oliko sattunut kirvoitusvihreä joka mietti #stopslaveryinlabia…
  Seksiorjatkin ovat tosi paha juttu, vai miten se meni…

 4. Siinähän nuo on kauniissa nipussa kun tapolan mustamakkara torstai aamuna marketin lämpötiskissä.

  1. No mutta samanlainen neekerimieshän niitä makaavia oli pyssyn kanssa vartioimassa.
   Ties vaikka olis nuitten velipoika,otappas nuista selvää kuka on orja ja kuka on orjuuttaja.
   Eikä suoraan sanoen paljon kiinosta.Sielä sestokoon kunhan pysyvä välimeren eteläpuolella.

 5. Onhan tuo aina tiedetty että useissa arabimaissa orjakauppa on ihan arkipäiväistä. Jopa muutamassa paikassa jossa se on virallisesti laissa kielletty, koska aikanaan noiden hallitukset ovat taipuneet länsimaiden painostuksesta sen kieltämään. Ihan viime vuosiin asti on tihkunut tietoa siitä kuinka afrikasta on kyliä tyhjennetty ja eloonjääneet kuskattu orjiksi.
  Nyt se sitten vasta alkaa kiinnostaa, kun joku saa päähänsä että ne arabien orjat voisi myös ”pelastaa” suomeen pakolaisiksi.
  Jossain määrin tekopyhää sanon minä.

 6. Eletään vuotta 2017 ja Hyvät Ihmiset tekevät kaikkensa ylläpitääkseen orjuutta ja Välimereen hukkumisia. Kertoa voi aivan mitä tahansa ja (korkea)koulutetut ihmiset vetävät homman tunteisiin ilman alkeellisintakaan lähdekritiikkiä. Mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa?

  1. Katso Etan Cohenin käsikirjoittama idioluutio elokuva . Rupeaa olemaan samaa käsikirjoitusta tosielämässä.

 7. Libyalaiset ovat pitäneet kautta aikojen muualta afrikasta pohjoiseen pyrkiviä alempiarvoisina. Siinä ei ole mitään uutta. Gaddafin aikoina niitä rahdattiin kuorma-autoilla etelään ja annettiin sellaisia oppiläksyjä ettei pohjoiseen kannata lähteä paremman ja makeamman elämän toivossa, vaan omaa maata pitää rakentaa.

  No, Ranskalaiset ja Englantilaiset pommittivat Libyan infran tuusan nuuskaksi yhdessä NATO:n kanssa. Ja siksi meillä on nyt tuo järjestetty invaasio neekereiden ja hiekkaneekereiden osalta.

  Kyllä tulevat sukupolvet tulevat pitämään meitä tyhminä kun emme nähneet selvää asiaa.

 8. Gaddafin murhasta tämä saastan valuminen eurooppaan alkoi -kiitos jenkit (ja erityisesti taustalla määräilevät (((eräät))) kun järjestitte tämän meille) Onkohan tuolla saatanan rasmuksessa ensimmäistäkään tyyppiä joka oikeasti ymmärtää mistä tässä kaikessa on kysymys? Riittääkö yhdenkään ymmärrys näkemään kokonaisuutta? Ketkä on niitä oikeita pahiksia ja ketkä tämän tivolin rahoittaa?

   1. Globalistit rahamaailman edustajat jotka käskyttävät taustalla. Gaddafi tapettiin koska aikoi aloittaa öljykaupan kultadinaareilla dollarin sijasta. Tämä ei tietenkään käynyt rahanpainokoneen omistajille ja niin lähdettiin jälleen kerran ”viemään demokratiaa” nähdyin seurauksin…itseasiassa globalistit saivat tuplavoiton Gaddafin murhatessaan -Dollarin valta säilyi ja viimeinen tulppa ihmismassojen vyörylle eurooppaan saatiin poistettua.

    Kasaarijuutalaiset ovat erittäin suuressa roolissa tässä toiminnassa.

 9. RAHA.
  -Halpatyövoimaa joka laskee palkkatasoa = globaalit yritykset suurimpina hyötyjinä.
  -Vastakkainasettelua kantaväestön keskuudessa mikä luo ”savuverhon” jonka turvin kansallisomaisuuttamme on helpompi ryöstää.
  -Kantaväestön valvonnan tiukentaminen muslimien tekemiä iskuja keppihevosena käyttäen
  (Suomessa parhaillaan sunnitellaan uutta TÄYDEN KONTROLLOINNIN sallivaa tiedustelulakia joka vie toteutuessaan KAIKEN yksityisyyden kantaväestöltä mikä tarkoittaa käytännössä poliisivaltiota)
  -Valtioiden tahallinen velkaannuttaminen (Suomi ottaa velkaa (((näiltä tyypeiltä))) ja käyttää rahat kehitysmaalaisiin = Pankkiirit tekevät valtavat voitot maahanmuuttobisneksellä kun lainaavat itse painamaansa valtioille) Tämä on varsinkin €uromaille suurinta myrkkyä.
  -Rotujen sotkeminen ja uuden vähä-älyisen ihmisen luominen (tarkoitus on laskea keskimääräistä älykkyyttä ja saada luotua orjarotu joka pystyy suorittamaan yksikertaisia työtehtäviä mutta on kykenemätön nouseman vastarintaan) Esim. Ruåtsin syöksykierteessä olevat PISA tulokset kertovat että globalistien sunnitelmat etenevät varsin nopeasti.
  -Kansallisvaltioiden kaikenpuolinen heikentäminen ja niiden haltuunotto. Tähän kehitysmaalaisten, varsinkin muslimeiden massasiirrot ovat kaikkein toimivin keino.

  Tiivistettynä siis YHTEISKUNNAN RAKENTEIDEN JA KANSALLISMIELISYYDEN TÄYDELLINEN TUHOAMINEN = UUSI MAAILMANJÄRJESTYS ilman kansallisvaltioita ja rajoja.

  Kaiken takaa löytyy siis RAHAN ja VALLAN tavoittelu -vassarit, vihreät ym.hyyssärit eivät ole kansallismielisten pahin vihollinen vaan AHNEET GLOBALISTIT.

  1. En ihan usko suorilta käsin, että pahimmat mokuttajat ajattelevat tekevänsä sitä siksi, että sillä ”dumpataan palkkoja” tai autetaan ”uutta maailmanjärjestystä”.

   1. Mokuttajat voi jakaa karkeasti kolmeen eri ryhmään: -Taloudellisia etuja haluavat kusipäät
    -Uusia äänestäjiä ja liittolaisia haaveilevat
    maanpetturit
    -Vuosien propangandan täydellisesti
    vastaanottaneet hörhöt

    -Ne jotka mokuttavat tietoisina siitä mihin tämä tulee johtamaan ovat näistä ne vaarallisin porukka.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.