Skip to content
Mainokset

Uusruotsalaisten nuorten keskuudessa leviää viesti ”rövmånadenista” – persekuukaudesta

472286055.jpg

Uusruotsalaisten nuorukaisten keskuudessa leviää hauska kepponen. Someen levinnyttä viestiä jaetaan nuorukaiselta nuorukaiselle nimellä ”rövmånaden” (persekuukausi).

Viestissä sanotaan, että joulukuussa pojat saavat vapaasti kopeloida tyttöjen takamuksia niin paljon kuin sielu sietää. Tästä nimi rövmånaden – persekuukausi. Tyttöjen ei pidä myöskään suuttuman kopeloinnista. Viestissä kehoitetaan heittäytymään vapaalle ja antaa käden käydä.

Viesti on saanut suurta suosiota esimerkiksi Umeåssa 10-13-vuotiaiden uusruotsalaisten keskuudessa. Muutamissa kouluissa on yritetty dialogia, että kopelointi ”ei ole mukavaa”. Koulujen rehtorit ovat infonneet oppillaiden vanhempia ruotsalaisen wilman kautta ja kehoittaneet vanhempia tarkkaavaisuuteen ja keskustelemaan asiasta nuorten poikien kanssa.

#metoo

Mainokset

10 Comments »

 1. Aivan.Diskuteeraillaan vähän ja työnnetään se oma pää perseeseen piiloon toivoen että homma nyt vaan katoaisi omia aikojaan.Ei puhettakaan mistään me too,deadline kampanjoista kun uusi pyhä herrakansa on kyseessä.

  Tykkää

  • Eroa sikäli, että silloin saa kopeloia valkoinenki mies myös muslimiakan perää jos ilkeää.

   Tykkää

 2. Tähän ei taatusti päde mikään @miituu yms. jne. koska on niin perrrrguleen kulttyrelliä kourintaa että onhan sen oltava ok. Hyshys vaan hyshys. Matut on matuja.

  Tykkää

 3. Uskokaa tai älkää, mutta tässä käy niin, että tytöille aletaan kohta selittää, että heidän pitää suvaita kopelointi, koska yksintulleilla sotalapsilla on erilainen käsitys tutustumisesta, kuin ruotsalaisilla. Ja rakkaudestahan se hevonenkin potkii, joten aivan yksin tulleet sotalapset haluavat vain tutustua ruotsalaisiin nuoriin.

  Tykkää

 4. Jotta rasismi ei saa valtaa, tulee joku onneton kantaruotsalainen lynkata tämänkin asian takia. Sotalapset hairahtaneet väärälle polulle koska ruotsalainen/länsimaalainen rakenteellinen… jotain…?

  Tykkää

 5. Voisiko tehdä niin, että kopeloitu soittaisi poliisin, joka veisi himoahmedin kahdeksi yöksi putkaan ja päästäisi pois, kun ahmed itse kertoisi, miten tulee käyttäytyä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: