Fredrik Reinfeldt vertaa turvapaikkamaahanmuuttoa lasten hankintaan

13

1036763442

Ruotsin entinen pääministeri Fredrik Reinfeldt on tullut maailmankuuluksi lausunnoistaan Ruotsin maahanmuutosta. ”Avatkaa sydämenne” kuuluu klassikoihin. Nyt Reinfeldt sivaltaa jälleen rasisteja.

Tällä kertaa Reinfeldt kertoo, että turvapaikkamaahanmuutto Ruotsiin on kuin hankkisi lapsia.

– Se, mikä ensin nähdään kustannuksina, siitä tulee lopulta elämäsi paras investointi, Reinfeldt kertoo Expressenin poliittisessa ohjelmassa ”Bara Politik” (vain politiikkaa).

Reinfeldt on aina sanonut, että maahanmuutto on Ruotsille hyvä sijoitus ei vain taloudellisesti.

– Yhdysvaltoihin muutti ennenvanhaan miljoona Ruotsalaista siksi, että heillä oli Ruotsissa köyhät olot. Maa, joka on ollut avoin maailman kaikille ihmisille, jotka ovat tulleet yhteiskuntaamme ja tulleet osaksi maatamme, ovat tulleet ruotsalaisiksi ja auttaneet rakentamaan hyvinvointia työpanoksellaan, Reinfeldt kertoo.

108348733_In_this_photo_taken_on_Saturday_Sept_10_2016_African_refugees_and_migrants_wait_aboard-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqIQFV6sc7y1m2xd545CmIiUJgtUbXduLyxViRCiOxcIA

 

Kun ohjelmassa puhutaan Ruotsin Maahanmuuttoviraston kustannuksista vuonna 2016 yli 59 miljardia kruunua, joka yksin on 10 miljardia enemmän kuin vaikkapa puolustusvoimien budjetti, Reinfeldt kertoo:

– Enpä ole niin varma onko lapsien hankkiminen kallista, miksi lapsia nyt ylipäätään hankitaan? Pitääkö alkuvuosien kuluista vain jotenkin päästä eroon? Vaipat ja kaikki maksavat paljon.

Reinfeldt jatkaa:

– Henkilö, jolla on laajempi näkemys asioista, tietää, että lapset kasvavat aikuisiksi, hankkivat työtä ja näin ottavat osaa yhteiskunnan rakentamiseen. Ja jokin kaunis päivä huomaakin, että se auttaa sinua. Se, joka aluksi nähdään kustannuksina, tuleekin lopulta elämäsi parhaaksi investoinniksi.

Advertisements

27 thoughts on “Fredrik Reinfeldt vertaa turvapaikkamaahanmuuttoa lasten hankintaan

 1. Mädättäjien polttamista uuneissa voi verrata siivoamiseen.Joskus se on kuitenkin tehtävä.

 2. Missä kaupungissa, missä maassa – millä planeetalla tämä kaljupää oikeastaan elää?

  1. NWO-planeetalla. Ja siellä eletään me kaikki hetken kuluttua halusimme tai emme.

   -Kannattaa muuten tutkia tämänKIN nilkin taustat niin kytköksiä löytyy runsaasti…arvatkaapa mihin (((ryhmään)))?

   -Varmaankin ”pelkkää sattumaa”…eikö niin?

 3. Vaikka muuttaisin Japaniin ja opettelisin kielen ja tavat niin minusta ei silti tulisi koskaan japanilaista.

 4. Pakkaan jo laukkuani ja muutan USA:han. Ilmoitusluontoisesti totean perillä lentokentällä ”tulin tänne koska miljoona ruotsalaistakin, ge mig pengar fy fan!”

  1. Ei taitais’ Trumppi tykätä – se tykkää enemmän amerikkalaisista. Siksi kai suvakit sitä sydämensä pohjasta vihaavat. Ei ole avannut sydäntään (eikä lompakkoaan) muslimeille ja muille matuille.

 5. Universumin suurin idiootti kautta aikain. Uskomatonta että tuon aivottoman ulosteen annettiin tuhota Ruotsi, ja sitämukaa ennenpitkää myös muut Pohjoismaat, ilman sen kummempaa vastarintaa. Vieläkin uskomattomampaa että uloste saa vieläkiin suoltaa mieletöntä paskaa valtamediassa. Se on onnen päivä kun tuo sekopää potkaisee tyhjää.

 6. Munapää on menneen talven lumia ja toivottavasti ei koskaan enää tule takaisin politiikkaan. Ja miksi tulisi kun tienaa miljoonia hamaan hautaan asti, hallituseläkkeitä ja lässytyspalkkioita. Suomi sen sijaan on mennyt ja kieltänyt Vastarintaliikkeen! Nyt lähtevät Ruotsin rasisteeratut matut Suvakki-Suomeen joukolla. Sumpit pihisemään!

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/nordiska-motstandsrorelsen-forbjuds-i-finland

 7. Tuo ei ymmärrä että on ihmisrotuja, joilla on erilaisia ominaisuuksia..geneettisiä joita ei käy muuttaminen, kotoutti sitten kuinka paljon tahansa..oman rotunsa tuhoaa

 8. Kapteenini kertoi jo 1990-luvulla, että Pariisissa on julkinen käymälä, jonka seinällä lukee selvällä suomen kielellä:
  ”Jo päältä näkee, että keltainen rotu on ihan sairas rotu, punainen rotu ihan raivoisa rotu ja musta rotu ihan pimee rotu. Mutta jo päältä näkee, että valkoinen rotu on puhdas ja viaton.”

 9. Reinfeldin ajatusmallin mukaan Usa:ssa elää nyt yli 300 miljoonaa intiaania.
  Taisi kuitenkinkin alkuperäisväestö lähes tuhoutua. Mikä hulluus näitä idiootteja oikein ohjaa?
  Usa argumenttiakin pukkaa taas. Miettikää, että tämmöinen töhö jäbä on ollut ruotsin pääministeri. This is madness! Madness? This is Sweden !!!!!!!

 10. Reinfeldt on itse viiden prosentin neekeri.
  Sitten kun tulijat ovat päässeet niskan päälle, on turha parkua vanhan hyväntahtoisen ruotsalaisuuden perään.

  1. No sitä olen aina vähän katsonut että nuo piirteet ovat jotenkin afrikkalisen näköiset. Ruotsissa nousee muutamassa vuodessa päättäviin asemiin maahanmuuttaja taustaisia ja se on Ruotsin menoa siitä kansankodista jona se on tunnettu.

   1. Ei tarvi odottaa vuosia.
    Löfvenin hallituksessa on jo loisia: Julkishallintoministeri iranilainen Ardalan Shekarabi, turkkilainen energiaministeri Ibrahim Baylan, turkkilainen asuntoministeri Mehmet Kaplan ja kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnke, Ruotsissa syntynyt ja isä Gambiasta.

    Reinfeldtin omassa hallituksessa oli nuorisoministerinä Burundissa syntynyt nääkäri Nyamko Sabuni.
    Mihin suuntaan uskotte noitten ihmisten olevan lojaaleja…?

 11. Miljoonia mustia ja parrakkaita äijälapsia tulossa vielä ruotsiin.Riittääkö neitsyeitä kaikille.

 12. Taisto Saunantaka kirjoitti: ”Tuo ei ymmärrä että on ihmisrotuja, joilla on erilaisia ominaisuuksia..geneettisiä joita ei käy muuttaminen, kotoutti sitten kuinka paljon tahansa..oman rotunsa tuhoaa”

  Mitä rotua tarkoitat? Etkö tiedä että Fredrik Reinfeldtillä on afrikkalaista verta. Ei hän aivan valkoinen ole, vaikka sitä on vaikea huomata. Olisiko siinä syy maahanmuuttomyönteisyyteen?
  http://www.kysy.fi/kysymys/hei-tietoviisaatruotsin-paaministerin-sukunimi-kiinnostaa
  –Nykyisen pääministerin isoisän isoisä oli nimeltään John Hood, todennäköisesti amerikkalainen, ”mulatti” eli hänessä oli afrikkalaista verta. Elegantti ja eläväinen, ei siis ihme että nuori Emma Dorothea Reinfeldt lankesi hänen käsivarsilleen.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab

  1. Mulatti 60-40. Ne geenit ohjaa elämää ja ovat koko ajan takarivossa vaikka sitä oltaisiin niin valkoista ”ruotsalaista” Vähän ajatellut että pitääkö ruotsin Suomen taustaiset ottaa tilanne haltuun.Olisi varmaan geenissä miten toimia vihollisen edessä. Tilannetta ei passaa päästää liian pitkälle. Onkohan koneellani joku ”pöpö” kun menee sellaista isompaa lumisadetta harvakseltaan tekstien seassa ylhäältä alas. Ei windosaa.

 13. Kun meillä on tällaiset poliitikot emme tarvitse muita vihollisia sanoo:

  Näk(er)i tuli ja voi(vo)tti. Paljon tilasi, paljon pilasi. Saamme kärsiä tästä virhevalinnasta Ruotsin yhteiskunnassa- ja koko Pohjolassa- hamaan tulevaisuuteen asti. Retu teki Juhadit jo ennen kuin Juhad itse oli edes päässyt vallan kahvaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.