Mainokset

Helsingin kaupunginhallitus päätti laittomien oikeuksista

IMG_20170523_005459

Suomi näyttää tekevän väistämättä ne samat virheet, jotka Ruotsi ja Tanska ovat tehneet. Ruotsi ei niistä virheistä ole mitään oppinut, mutta Tanska on. Nykypolitiikkallaan Tanska mm. tekee sen, että maan houkuttavuus pienenee.

Kun taas Suomi ja Ruotsi ovat tehneet kuluvan viikon aikana jättiharppauksia päinvastaiseen suuntaan. Aiemmin Ruotsin hallitus päätti, että ns yksintulleet afganistanilaiset turvapaikanhakijalapset saavat – jos ovat tulleet ennen marraskuuta 2015 – automaattisesti oleskeluluvan jos maassaolo täyttää tietyt kriteerit. Kuten rikoksettomuus ja se, että henkilö on opiskelija.

Yksintulevat turvapaikanhakijalapset: he eivät tule yksin, eivät ole turvapaikantarpeessa ja kaikkein vähiten ovat lapsia. Afgaanien tapauksessa kaikki ehdot täyttyvät. On selvää, että oletettu 10-15 lapsi ei yksin matkaa maailman toiselle puolelle. 90 % afgaaneista tulee Iranista, joka on rauhallinen sotaa käymätön maa, jossa afgaani voi elää kuten muutkin maan asukkaat. Lisäksi Lääketieteellisen mukaan 80-90 % ”lapsista” on aikuisia.

Afgaaneille vaadittu oleskelulupa on Miljööpuolueen (Ruotsin vihreät) agenda. Jotta ymmärtää miksi ”afgaanilaki” meni läpi, pitää ymmärtää Ruotsin hallituksen koostumus. Hallitus on ns. koalitiohallitus, joka koostuu Sosiaalidemokraateista ja Miljööpuolueesta. Sosiaalidemokraateilla on suurin osa ministerisalkuista, mutta Miljööpuolueella on useita salkkuja. Monien mielestä liian monta suhteessa sen äänimäärään.

Ruotsin kolme suurinta puoluetta ovat Sosiaalidemokraatit, Moderaatit ja Sverigedemokraatit, joiden prosenttilukemat olivat viime vaaleissa noin 12-30 prosentin väliltä. Loput puolueista kuuluvat pikkupuolueisiin – + 5 % äänimäärillä ja vihreät ovat näistä pikkupuolueista suurin reilulla 6 % äänimäärällä.

Sosiaalidemokraatti Stefan Löfvenin hallituksen olemassaolo perustuu siis puhtaasti vihreisiin. Afgaanikysymyksessä Miljööpuolue painosti Stefan Löfveniä sillä, että se lähtee hallituksesta jos Löfven ei suostu afgaanikysymyksen läpiviemiseen. Stefan Löfven siis hyväksyi afgaanilain siksi, että hallitus pysyy kasassa. Näin pieni Miljööpuolue siis sai kiristettyä läpi yhden tällaisen järjettömän lain, jota edes Sosiaalidemokraatit eivät itse halunneet.

Nyt Helsingin kaupunginhallitus päätti, että laittomasti maassaoleville pitää tarjota tiettyjä sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Tällainen toteutui jo ennestään. Kuka tahansa on saanut Suomessa ensiavullista hoitoa akuuteissa sairauksissa riippumatta kuka ja mistä on. Sen sijaan voidaan kysyä, että miksi sosiaalipalveluja, kuten rahallista apua, tarjotaan laittomasti maassaoleville.

Luultavasti tällainen laittomille tarjottava sosiaaliapu ei lisää tulijoiden määrää suoraan Afrikasta tai Lähi-idästä, mutta Euroopassa ja yksin Ruotsissa on kymmenien, Ruotsissa jopa arviolta sadan tuhannen laittomasti maassaolevien joukkio. Näille henkilöille Suomesta ja Helsingistä tuli vetovoimatekijä.

On turha väittää, että he ovat paperittomia. Heillä on papereita, joissa lukee mm. ”negatiivinen oleskelulupa” ja ”pakkopalautettava”.

Mainokset

25 Comments on Helsingin kaupunginhallitus päätti laittomien oikeuksista

 1. Puosuvaari // 30/11/2017 11:30 // Vastaus

  Kun luvut kulubudjetissa (100.000 tai 200.000 euroa) olivat hatusta vedettyjä, samoin se annettu ”totuus” ”vain” 0,03 prosentin osuudesta budjetista (miten voidaan laskea kun ei tiedetä jaettavaa, ei jakajaa – Elon laskuopit ainakin täydellisesti hukassa – ja rekisteröinnin vaikeuden selittämiseksi ei riitä, että ”näppäimistöstä puuttuu sana paperiton”), niin eiköhän tämä päätös tehty väärin perustein?!
  Valtamedia sensuroi järjestään kommentit sekä tosiasiallisista luvuista että apulaiskaupunginjohtaja Nasiman kytkennöistä maahanmuuttobisnekseen (Viittakivi Oy). Uskomatonta tietämättömyyttä, pätevyyden puutetta tai tietoista sumuttamista – mikään vaihtoehto näistä ei ole hyvä.
  Ihan esimerkkinä yhden ainoan C-hepatiittipotilaan hoitokustannus akuuttitapauksessa on yli tuon arviona annetun alarajan. Ja yksi vaaditun kolmen kuukauden lääkehoito maksaa noin saman..
  Duodecimin mukaan 10% länsiafrikkalaisista kantaa tätä – eli joka kymmenes tänne tulijoista tuosta ilmansuunnasta.

  Tykkää

  • kelpaako_tarjous // 30/11/2017 22:53 // Vastaus

   Kyllä se on viisainata luovuttaa koko Helsinki kehä kolmosen sisäpuoli matuille.
   Mutta sillä puheella,että sen jälkeen on omillaan pärjättävä,suomalaiset ei enää elätä.
   Ja matujen on sitte pysyttävä rajan sisäpuolella ,eikä seikkailla ilman passeja missä haluaa
   vaan jäljelle jäävässä Suomessa aletaan jälleen noudattaan Suomen lakeja.

   Siinähän se toteutuis ulkomailta tuodun islamisti vihasaarnaajan lupauski,että Suomen eduskuntatalon katolla liehuu tulevaisuudessa islamin lippu.

   Tykkää

 2. Suomalainenmies // 30/11/2017 11:56 // Vastaus

  Toivottavasti Helsinki saa 100 000-1000 000 uutta loista. Onnea!

  Tykkää

  • perkeleen-pölvästit // 30/11/2017 22:37 // Vastaus

   Ja toivottavasti Helsinki ei hetken makseltuaan laittomasti maassa olevien lääkärinlaskuja
   ala työntämään valtion maksettaviksi näitä laskuja! Erittäis suuri mahollisuus on, että tämä on punavihreillä alun alkuaankin ollut tarkoituksena maksattaa heidän laskunsa valtiolla.

   Toivottavasti jokainen laittomasti maassa oleva matu muuttaa Helsingin Eiraan.

   Tykkää

 3. Pekka Pylkkänen // 30/11/2017 12:17 // Vastaus

  EUn Lääkevirasto meni Helsingiltä sivusuun, mutta ei hätää, saatiinhan paljon suurempi Sosiaalivirasto!

  Tykkää

  • helsini-voitti-TAAS // 30/11/2017 16:21 // Vastaus

   Sanoppas muuta kun asiaa,onhan näihin laittomasti maassoleviin sijoittaminen paljon kannattavampaa kun johonkin Eu lääkevirstoon.

   Tykkää

 4. Puosuvaari // 30/11/2017 12:19 // Vastaus

  Hyvä että huumori loistaa yönmustissa päätöksissäkin..

  Tykkää

 5. Kekgek // 30/11/2017 12:21 // Vastaus

  Tsiigaa Paavo Ruotsin tilannetta 2050!! kaik män https://twitter.com/Herr_Meenzer/status/936165079980150784

  Tykkää

 6. Suomi Finland // 30/11/2017 12:43 // Vastaus

  Vilkaisu kaupunginhallituksen äänestäneiden puoluetaustaan kertoo jo hyvin paljon. Jos helsinkiläiset haluavat jatkossa maksaa selvästi korkeampaa kunnallisveroa, niin äänestäkää toki jatkossakin vihreitä, sdp:tä, vasemmistoliittoa ja ruotsalaista kansanpuoluetta.

  Kyllä siinä menee köyhäkansalta sormi suuhun kun leivänpäälle jää entistä vähemmän särvintä sellaisten tahojen toimesta, joiden pitäisi pitää köyhäkansan puolta. Työväelle jää sitten vain oikeistovaihtoehtoja, mikäli mielivät etsiä tahoja, jotka ajavat suomalaisten asiaa. Eipä olisi ikinä -80 luvulla arvannut, että vasemmisto alkaakin ajaa kaikkien maailman köyhien ja kurjien asemaa, kun omassakin maassa olisi ihan tarpeeksi parannettavaa.

  Tykkää

  • Walitusoikeus // 30/11/2017 14:02 // Vastaus

   ”Eipä olisi ikinä -80 luvulla arvannut, että vasemmisto alkaakin ajaa kaikkien maailman köyhien ja kurjien asemaa..”

   Puhumattakaan siitä että ne muuttuvat suorastaan vihamielisiksi suomalaista köyhällistöä kohtaan. Ne puhuvat suomalaisista köyhistä jo ihan avoimesti sisäsiittoisina autisteina ja huonosti koulutettuina idiootteina.

   Tykkää

   • klaklak // 30/11/2017 15:36 // Vastaus

    Tuohan perustuu kulttuurimarksistiseen ideologiaan (googleta tai youtubeta dokumentti Frankfurter Schoolin historiasta), joka kehitettiin sen seurauksena että taloudellinen marksismi ei onnistunutkaan aiheuttamaan maailmanlaajuista vallankumousta. Tämä kulttuurimarksismi shipattiin maailmansodan jälkeen USA:han ja on siellä ylittänyt kaikki odotukset. Juuri muutama päivä sitten teksasilainen yliopistolehti julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin valkoihoisille: ”ihonvärisi on inhottava”. Rasismi on jo täysin institutionalisoitu. Sama homma Suomessa. Vassarit siis vain ovat 90-luvun alusta vaihtaneet kelkkaa yhdestä marksismista toiseen, joka vihdoinkin on onnistunut tuhoamaan kansakuntien kulttuurin ja historia.

    Tykkää

 7. MP keskittykööt vain miljööjuttuihin // 30/11/2017 12:48 // Vastaus

  Lööperi on tyhmä kun kuuntelee 5%sen Miljööpuolueen cannabishorinoita. MPn kuunteleminen tulee laskemaan sossujen kannatuksen vaan hyvä niin jos se hyödyttää SDtä. Tässä aktuellit luvut Novuksen mukaan:

  https://www.svt.se/special/valjarbarometern/

  Tykkää

 8. klaklak // 30/11/2017 12:50 // Vastaus

  Helsingin lahja Suomelle 100v-päivänään?

  On valitettavaa, että koko Suomi on samassa veneessä sen suhteen mitä muutama huumehouruissaan elävä sekopää ja rasmus-fanaatikko Helsingin kaupunginhallituksessa tekee. Sebastian Tynkkysen innoittamana tosin muut voivat vielä vähentää itseensä kohdistuvia vaikutuksia teettämällä mainoskampanjoita Suomen sisäisesti Helsingin ilmaisista ”palveluista”. Toisin kuin Tukholma, Helsinki on pieni kaupunki ja myös kaikki helsinkiläiset tulevat olemaan tämän päätöksen edellä samassa veneessä hyvin pian. Ei tule olemaan mitään ”Itä-Helsingin slummiutumista” kuten moni tuntuu kuvittelevan, vaan hyvin pian koko Helsingin slummiutuminen, ml. Töölö, Punavuori ym. Vapaavuoren kunnallisveronalennus ei kauaa tule pitämään, ja sekin on mahdollista vain sen takia että muu Suomi maksaa periaatteessa Helsingin elatuksen.

  Vuosittaiset juoksevat menot voivat jatkossa kasvaa Suomessa mm. tämän seurauksena lähes miljardiluokassa, kun sana alkaa oikeasti kiirimään.

  Tykkää

 9. Nimetön // 30/11/2017 12:52 // Vastaus

  Tuota on ryhdyttävä aktiivisesti mainostamaan ryssäksi.Pelkästään Pietarin talousalueelta löytyy riittävästi väkeä jotka romahduttavat koko tuon saatanan ilveilyn päivässä kun tulevat Suomeen ilmaiseen hoitoon.Kyllä ryssillä varmasti on sama ihmisoikeus kuin loisivilla nekruarabeilla hukata passit ja paperit akuutin hoidon ajaksi Välimereen.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 30/11/2017 23:59 // Vastaus

   En usko että noin tapahtuu -globalistien pitkän tähtäimen suunnitelmiin kuuluu hävittää valkoiset euroopasta eikä Venäläisten suosiminen tue tätä tavoitetta. Tämän helvetillisen päätöksen taustalta löytyy kehitysmaalaisten ja ählämien haaliminen suomeen. Venäläisten kansallismielisyys on globalisteille myrkkyä -sanoisin että tämä on yksi syy ettei Viroon ole keharimusuja rahdattu. Pelkäävät että tulee ”etnisiä jännitteitä”

   Tykkää

 10. Tarja-Maria // 30/11/2017 13:04 // Vastaus

  Helsinki astui valtiovallankin yli tällä päätöksellä ja tuntuu kyllä ihan siltä, että tämäkin on osa sitä suurempaa käsikirjoitusta koska kukaan ei sano mitään…kaiken annetaan vain tapahtua. Mutta sitä saa mitä tilaa, eli paskaa tuutin täydeltä! Helsingin talous on kohta niin kuralla, etteivät vielä sitä edes tiedä miten kuralle se voi tällä päätöksellä mennä. Tottapa ovat laskeneet, että tulee halvemmaksi kustantaa mm. ählämi Hiv-potilaiden hoito kuin vaikka suomalaisten diabeetikoiden… 1:den Hiv potilaan hoito 15 000€/v. ja 1:den Tuberkuloosi potilaan hoito 100 000€/v. Mielenkiintoista!!

  Tykkää

  • Hirvittävän kalliit hoidot tyypeille jotka eivät ole tehneet päivääkään työtä eivätkä tee. Pitäisi siis järjestää heille jonkinlaista pakkotyötä jonka tuotosta hoitokustannukset otettaisiin vähittäismaksulla takaisin. Ja sitten kipinkapin kotimaahan takaisin, mieluiten.

   Tykkää

 11. Odottaminen on myrkkyä // 30/11/2017 13:07 // Vastaus

  Ruotsin rajapoliisin päällikkö Patrik Engström sanoi männäpäivänä että heillä on jo nyt 17000 karkoituspäätöstä toimeksipantavana ja että ensi vuonna tulee 40000 lisää. Nyt ilmeisesti vihdoinkin tajutaan ettei laittomia saada ikinä ulos ellei poliisille anneta suurempia valtuuksia. Tähän mennessä ovat vihervassarit aina nostaneet älämölön etnisestä profiloinnista ja se on edelleenkin kiellettyä. Nyt ehdotetaan poliisille kuitenkin oikeutta ruumiintarkastukseen, valokuvaamiseen ja sormenjälkien ottoon jos henkilöllä ei ole papereita. Pientä edistystä siis tulossa jos tämä menee läpi. Meneehän se ennenpitkää mutta kun on KIIRE NYT.

  Tykkää

 12. Nimetön // 30/11/2017 13:37 // Vastaus

  ”On turha väittää, että he ovat paperittomia. Heillä on papereita, joissa lukee mm. ”negatiivinen oleskelulupa” ja ”pakkopalautettava”.” hehee 😂. Mahtavasti kiteytetty.

  Tykkää

 13. Nimetön // 30/11/2017 14:18 // Vastaus

  ”Tuota on ryhdyttävä aktiivisesti mainostamaan ryssäksi.Pelkästään Pietarin talousalueelta löytyy riittävästi väkeä jotka romahduttavat koko tuon saatanan ilveilyn päivässä kun tulevat Suomeen ilmaiseen hoitoon.Kyllä ryssillä varmasti on sama ihmisoikeus kuin loisivilla nekruarabeilla hukata passit ja paperit akuutin hoidon ajaksi Välimereen.”

  Näin sen pitäisi loogisesti mennä, mutta näin se ei kuitenkaan mene. Koska kukaan ei puhu monikulttuurisuudesta ja suomeen töihin tulevasta venäläisestä rakennusmiehestä samassa lauseessa. Eikö ole ihmeellistä, että suomen itäraja saatiin nopeasti kiinni 2015, mutta länsiraja on auki edelleen.

  Vasemmistolainen maailmanhalaaja vihaa ryssää, mutta voi kuinka suloinen ressukka välimeren yli tullut afrikaano tai arabiino onkaan. Siinä teille ihmisoikeuksia vuonna 2017.

  Tykkää

  • voi sitä likaista peliä pelata muutkin.. // 30/11/2017 15:01 // Vastaus

   Ei muuta tilannetta mitenkään.Siinä tapauksessa mainostetaan sitten sitä Suomessa vallassa olevien mädättäjien RASISTISTA vihaa ryssää kohtaan.Kyllä sillä vaikutuksia on kun saa viestin läpi että ryssä on Suomessa ali-ihminen jolla ei ole mitään ihmisoikeuksia toisin kuin loisivilla arabilaumoilla.

   Tykkää

   • klaklak // 30/11/2017 15:52 // Vastaus

    Venäjä on tätä nykyä viimeisiä maita (Euroopassa), jossa ei ole kulttuurimarksistista mädätystä. Samoin kuin Puola, Unkari, Baltit ja Tsekki. Tämän takia vallassa olevat vassarit vihaavat ko. maita enemmän tai vähemmän. Kulttuurimarksismin taustalla on tietysti idea yhdestä sionistien maailmanhallinnosta hajoita-ja-hallitse periaatteella. Vassarit, rasmukset, anarkomarkot tai mitä nimitystä haluaakaan käyttää, ovat vain hyödyllisinä idiootteina tässä välivaiheessa. Tämä on käytännössä suoraan Orwellin 1984.

    Laajemmassa mittakaavassa kulttuurimarksistoidut länsimaat ovat tietysti valjastettu Venäjää (ja suuressa määrin myös Kiinaa) vastaan, koska sionistit eivät pysty hallitsemaan sitä, eräänä maailman viimeisistä vahvoista, itsenäisistä maista.

    Tykkää

    • Talvisodanhenki // 01/12/2017 00:18 // Vastaus

     Todella lähellä oli ettei romahtanut Neuvostoliitto joutunut noiden niljakkeiden käsiin -kymmeniä miljardeja ehtivät ryöstämään mm. Jukos öljy-yhtiön kautta ennenkuin valtio puuttui peliin. Tästä johtuu globaalin rahaeliitin kyltymätön viha venäjää ja eritoten Putinia kohtaan.

     -Nämä ovat totuuksia mistä länsimainen media vaikenee täysin. Tämä on myös todellinen syy venäjänvastaisille pakotteille joista Suomi on yksi eniten kärsivistä maista -muiden käskytettävänä niinkuin ajan henkeen nykyisin kuuluu.

     Tykkää

     • klaklak // 01/12/2017 18:35 // Vastaus

      Venäjä oli USA:n (sionistien) siirtokuntana lähes 10 vuoden ajan ajautumassa täydelliseen kaaokseen ja köyhyyteen. Sitten asiat hiljalleen muuttuivat, kun korruptoituneet oligarkit pelattiin yksi kerrallaan vallasta, mitä sionistit eivät odottaneet tapahtuvan.

      USA vetäytyi ABM-sopimuksesta 2002, koska koki Venäjän olevan heikko. Sen jälkeen ovat katuneet tätäkin vetäytymistä, koska tämä ei osoittautunutkaan todeksi. Suurin syy kylmän sodan asevarustelulle, on vastikään julkisuuteen tulleet dokumentit, jossa USA:n suunnitelmana oli palopommittaa kaikki Venäjän kaupungit lähes välittömästi maailmansodan päättymisen jälkeen. Epäilemättä tämä oli jo silloin tiedustelupalveluiden tiedossa. Hiroshimaa ja Nagasakia onkin viime aikoina alettu pitämään lähinnä ”testeinä” suurempaa hyökkäystä varten. Ainut mikä esti USA:n pommittamasta Venäjän oli se, etteivät ajoissa kyenneet rakentamaan tarpeeksi atomipommeja, 1949 tulikin ensimmäinen Neuvostoliiton pommi ja loppu onkin historiaa. On ilmeistä, että tämä suunnitelma on olemassa vielä tänäkin päivänä, mutta vain ”jäissä”.

      https://www.globalresearch.ca/wipe-the-ussr-off-the-map-204-atomic-bombs-against-major-cities-us-nuclear-attack-against-soviet-union-planned-prior-to-end-of-world-war-ii/5616601

      Tykkää

 14. Tämä oli muun Suomen kannalta hieno uutinen. Helsinki imee lähes kaiken matuaineksen kunhan sana leviää ja sehän leviää kulovalkean tavoin. ”Rikas” helsinki kaikkine palveluineen, runsaine viihdytyksineen ja köyhä muu Suomi, ei ”virikkeitä”. Ei tarvitse olla Einstein tajutakseen miten tässä käy.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: