Mainokset

Jos Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös pitää hovissa, silloin myös islam kielletään Suomessa

islam-fact

Pirkanmaan käräjäoikeus sanoo Vastarintaa koskevassa kieltämispäätöksessään mm, että ”Vastarintaliikkeen lain ja räikeästi hyvän tavan vastainen toiminta on monipuolista ja keskeinen osa sen toimintaa. Yhdistyksen tavoitteet ovat päätöksen mukaan demokraattisten arvojen vastaisia.

Niin ikään ”Käräjäoikeuden mukaan yhdistys käyttää väkivaltaa ja kannustaa myös kannattajiaan väkivallan ja häirinnän käyttöön viholliseksi väitettyjä tahoja vastaan.

Hyvä. Nythän voimme odottaa käräjäoikeuksien päätöstä lakkautta islam ja kieltää koraani väkivaltaisena opuksena. Mainitakseni muutaman kohdan:

2:187 Tappakaa heidät (vääräuskoiset), missä ikinä tapaatte heidät, ja karkoittakaa heidät sieltä, mistä he ovat karkoittaneet teidät, sillä kiusaus on pahempi kuin tappo.

4:91 (Uskottomista)…Jos he kääntävät teille selkänsä, ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa heidät, missä ikinä he kääntävät teille selkänsä, älkääkä ottako heitä ystäviksenne eikä auttajiksenne.

4:102 …Totisesti uskottomat ovat ilmeisiä vihollisianne.

8:12 Ja kun Herrasi antoi enkeleille tämän ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne; vahvistakaa siis niitä, jotka uskovat! Olen paneva uskottomien sydämeen vavistuksen; katkaiskaa heidän kaulansa ja iskekää heiltä poikki kaikki sormet!”

9:5 Mutta kun rauhoitetut kuukaudet ovat kuluneet, niin surmatkaa monijumalaiset missä heidät löydättekin. Ottakaa heidät kiinni, piirittäkää heidät ja asettukaa väijymään heitä joka paikkaan …

22:19 On kaksi ryhmää, jotka kiistelevät Herrastaan. Siksi onkin uskottomille leikattu tuliset vaatteet, ja heidän päänsä ylitse vuodatetaan kiehuvaa vettä.
22:20 Se liuottaa heidän sisuksensa sekä myös heidän ihonsa.

40:70 Ne, jotka hylkäävät pyhän Kirjan ja sen sanoman, jonka Me olemme lähettänyt sananjulistajamme mukana, tulevat pian huomaamaan erehdyksensä,
40:71 kun kahleet ja vitjat pannaan heidän kaulaansa ja heidät raastetaan
40:72 kuumaan veteen ja senjälkeen kärvennetään tulella.

44:45 Kuin öljysakka se kiehuu heidän vatsassaan,
44:46 niinkuin kuuma vesi kiehuu.
44:47 Ottakaa hänet kiinni ja raahatkaa hänet keskelle helvettiä!
44:48 Kaatakaa sitten hänen päänsä yli kiehuvaa vettä hänelle piinaksi!

Nyt vain rauhassa odottelemaan milloinka koraani ja islam kielletään.

Mainokset

25 Comments on Jos Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös pitää hovissa, silloin myös islam kielletään Suomessa

 1. se siitä asiasta // 30/11/2017 16:15 // Vastaus

  Onhan se koranin teksti melkosta(vihapuhetta),:En ymmärä mikä maa ja ketkä ihmiset tuomosta uskontoa tarvitsevat.
  Mutta niin se on,ennen kielletään kristinusko Suomessa kun islami ja islamistit.

  Tykkää

 2. Bogreol // 30/11/2017 16:56 // Vastaus

  Tanskassa esimerkiksi Nye Borgerlige -puolueen riveistä on ehdotettu islamin kieltämistä sharia-lain takia. Muslimit rinnakkaisyhteiskuntineen poikkeavat niin paljon Tanskan lainkäytöstä, että muslimien tulee siirtyä maihin, missä sharia on voimassa. Tanskan laki asettaa myös evankelisluterilaiselle kansankirkolle toiminnan ehdot ja rajat, joten ei pitäisi sallia islamin toimivan vapaasti omia sääntöjään noudattaen. Uskonnonvapaus ei merkitse että väkivaltaista, alistavaa uskontoa täytyy sietää. Myös naisen ja miehen tasa-arvo puuttuu islamista, mikä on Tanskan perustuslain vastaista. On ollut todella suuri virhe laskea islamin poliittinen ideologia uskontojen piiriin.

  Tykkää

 3. Nimetön // 30/11/2017 17:20 // Vastaus

  Islamilla on uskonnon suoja natseilla ei.Natsien pitää siis ryhtyä saarnaamaan Hitleristä allahin uutena profeettana,Mein kampfista allahin pyhänä sanana ja natsismista rauhan ideologiana.Myös muslimit haluavat juutalaiset hengiltä joten se on ihan selvästi ihanan maltillista eikä ole ongelma.Jumalaiset ihmeteot profeetta Hitlerillä toki olivat hieman harvassa mutta niin ne vaan jäivät mohammedillakin lähinnä erektioon 9-vuotiasta lasta raiskatessa..

  Tykkää

 4. Joo, lätkäottelut,nyrkkeilyt pitää kans kieltää,liian väkivaltaista ja yleensäkin kaikki kontaktilajit ettei kaverille satu ja tule paha mieli.
  Moottoripyöräkerhot.
  Äärivasemmistolaiset liikkeet,kaikista hulluimpiahan ne on.
  Juha SIpilä pitää kieltää kun valehtelee, ”teille minä annan taloni”.
  Li Andersson pitää kieltää.
  Paavo Arhinmäki pitää kieltää.
  Vittu sana pitää kieltää vaikka vituttaakin ja perkele kans.
  Varikset pitää kieltää,ne munarosvot.
  Ketut,ilvekset,sudet ja karhut pitää kieltää ja kaikki muutkin petoeläimet ja petolinnut paitsi ne jotka talvehtii afrikassa koska se olisi muuten rasismia.

  Tykkää

  • sopii-miettiä // 30/11/2017 22:21 // Vastaus

   Jos sillä islamista ja ählämeistä eroon päästäis Suomessa,että nuo muutki edellä mainitut kiellettäis,niin kuin vastalahjana se sopii pirun hyvin.
   Nuilla kielloilla Suomi paranis ratkaisevasti.

   Liked by 1 henkilö

 5. vertapakkiin // 30/11/2017 18:50 // Vastaus

  On selvää, että tuollainen liike saa lisää vettä myllyyn ja uudet liput tulee tilalle ja nimi vain muuttuu. Pakkoko niitä arvojaan on toitottaa kaikelle kansalle. Liike vaan siirtyy enemmän ”maan alle” . Mutta joka tapauksessa äärivasemmistoliikkeet ja kaikki ääri-islamilaiset ryhmittymät pitäisi kieltää. Mutta saatte nähdä ja arvata, että että näin ei tapahdu. Täällä jihadistit saavat vapaasti halal- teurastaa ihmisiä, jos haluavat. Ja loppujen lopuksi voi kysyä, mitä tällä kiellolla saatiin aikaiseksi? PVL suomessa tuskin on saanut pierua kovempaa meteliä.

  Tykkää

 6. LiisaIhmeellinen // 30/11/2017 18:56 // Vastaus

  Islamhan on rauhan ja rakkauden uskonto.. Paavolla tullut käännösvirhe..

  Liked by 1 henkilö

 7. Väkivaltaideologia, laiton maahantunkeutuminen, laiton jääminen ja iän ja henkilöllisyyden valehtelu…?
  16- vuotias MMA- jäba, joka hakkasi kaikki muut, osoittautuikin 33- vuotiaaksi mutta sitä ei olisi saanut puhua koska rasismi:

  https://www.metro.se/artikel/reza-madadi-varf%C3%B6r-f%C3%A5r-jag-inte-fr%C3%A5ga-om-hans-%C3%A5lder

  Tykkää

 8. Pulukkinen // 30/11/2017 21:05 // Vastaus

  Milloin mustalaiset kielletään? Polpo ilmotti että kaikkiin valepoliisi tapauksiin liittyy manneja. Toiminta on järjestelmällistä, selkeästi on kehotettu laittomaan toimntaan ja huijaamalla on saatu palkkiotakin osallisille. Lähes poikkeuksetta laiton toiminta on kohdistettu suomalaisiin vanhuksiin, kai se jo jonkinasteista kiihotusta aiheuttaa kansanryhmiin?

  Tykkää

  • DonnerHeim // 30/11/2017 22:08 // Vastaus

   Eli pitääkö kieltää HURRIGANES!!!!???? Nyt jätkä jumalauta.

   Tykkää

   • Pulukkinen // 01/12/2017 05:40 // Vastaus

    Mitä väliä vaikka kiellettäisiin? Uutta tuotantoa tuskin tulee. Ne jotka siitä renkutuksesta tykkää kunnelkoon vaikka vanhoilta venyttäviltä c-kaseteilta walkmanilla, toki kasetit kannattaisi pitää hyvässä piilossa mahdollisen polpon kotietsinnän pelossa.

    Tykkää

 9. Talvisodanhenki // 30/11/2017 21:16 // Vastaus

  Islam on vihollisen työkalu kansallismielisiä vastaan -sitä ei tulla koskaan kieltämään.

  Tykkää

 10. Daniel Pitkänen // 30/11/2017 21:25 // Vastaus

  On hyvän tavan vastaista arvostella maan laillista hallitusta.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 30/11/2017 23:27 // Vastaus

   Myös valkoisten kansanmurha (8% maailman väestöstä) on ”hyvien tapojen vastaista”

   Tykkää

 11. DonnerHeim // 30/11/2017 22:06 // Vastaus

  Kieltää islam??????? Älä hulluja puhu! Sehän on sama kuin kiellettäisiin RAKKAUS!!!!! Jos 900 miljoonalle muslimimiehelle yhtäkkiä annettaisiin vapaus islamista, yksilöllinen vapaus, siitä seuraisi pelkkää pahaa: rupaisivat tappamaan, valehtelemaan ja raiskaaman kun ei ole tiennäyttäjää!

  Tykkää

 12. Islamissa on myös kerettiläisenä pidettyjä, rauhallisia suuntauksia kuten sufilaiset. Salafistit eli ISIS tappoivat juuri 300 tällaista kerettiläistä Egyptissä. Tietyt islamin suuntaukset voisi oikeasti jopa saada kiellettyä, samoilla perusteilla kuin scientologia Saksassa.

  Tykkää

 13. Islam kulkee voittokulkuaan maailmalla ja viranomaiset tasoittavat sen tietä maailmaa hallitsevaksi järjestelmäksi.

  Tykkää

 14. Jarkko kainulainen // 01/12/2017 07:16 // Vastaus

  Pitäisi kieltää mutta arvatkaapa kahdesti miten käy

  Tykkää

 15. dirty dog oroagius kad say's // 01/12/2017 12:26 // Vastaus

  Islam ei ole religija ,se on politiikkaa .

  Tykkää

 16. Pekka Paananen // 01/12/2017 15:54 // Vastaus

  Hölmölä, sen päättäjät ja pääkaupunki voittaa ainakin aivopieru kilpailut ja jalkaan ampumisen maailmanmestaruus kisat mennen tullen. Kun lait ja päättäjät ovat idiootteja on kansalaisen velvollisuus jättää sellaiset huomioimatta ja toimeen panematta. Kyllä tähän nykyiseen hölmöilyyn pitää kansalaisten laittaa roti joko hyvällä ja jos nämä päättäjät ei ymmärrä niin sitten pahalla, koska muuten muutosta ei tule ja maa menee vain hölmömpään suuntaan. Päättäjillä mopo keulii turhanpahasti, kun kassakin on auki.

  Tykkää

 17. ON useita vasemmistoanarkistijärjestöjä jotka olisi myös kiellettävä väkivaltaisina ja yhteiskuntarauhaa uhkaavana. Tuhoavat vähänväliä bussivarikkoja ja autoja polttelevat sekä mellakoivat kaupungeilla.

  Tykkää

 18. Mammutti // 02/12/2017 00:08 // Vastaus

  Saadaan varmaan sit odottaa kieltoa ihan maailman tappiin asti…
  Jonkun pitäisi ensin tehdä rikosilmoituskin asiasta, jotta asia etenisi.
  Syytekin pitäisi saada, mutta veikkaan, että huonosti kävisi. Syytettä ei nostettaisi esim yleisen edun vuoksi..

  Tykkää

 19. Pakka Tahko // 03/12/2017 12:24 // Vastaus

  Nyt meni puurot ja vellit sekaisin. Pirkanmaan käräjäoikeus ei kieltänyt kansallissosialismia aatteena. Ainoastaan yhden sen toteuttamiseen pyrkivän järjestön. Vastaavasti Al Qaidan ja Isiksen kaltaiset järjestöt on jo Suomen rikoslain mukaan kielletty.

  Tykkää

 20. Stulex Abido // 03/12/2017 15:06 // Vastaus

  Ja kaikki muut uskonnot siinä mukana, sekä vasemmistoliitto, takku, vihreät, oikeutta eläimille, antifa jne lukematon määrä muita vastaavia viharyhmittymiä.

  Ehkä budhalaisuus saattaa olla poikkeus.

  Tykkää

 21. jussi999 // 03/12/2017 15:54 // Vastaus

  islami ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla.
  Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: