Jos Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös pitää hovissa, silloin myös islam kielletään Suomessa

12

islam-fact

Pirkanmaan käräjäoikeus sanoo Vastarintaa koskevassa kieltämispäätöksessään mm, että ”Vastarintaliikkeen lain ja räikeästi hyvän tavan vastainen toiminta on monipuolista ja keskeinen osa sen toimintaa. Yhdistyksen tavoitteet ovat päätöksen mukaan demokraattisten arvojen vastaisia.

Niin ikään ”Käräjäoikeuden mukaan yhdistys käyttää väkivaltaa ja kannustaa myös kannattajiaan väkivallan ja häirinnän käyttöön viholliseksi väitettyjä tahoja vastaan.

Hyvä. Nythän voimme odottaa käräjäoikeuksien päätöstä lakkautta islam ja kieltää koraani väkivaltaisena opuksena. Mainitakseni muutaman kohdan:

2:187 Tappakaa heidät (vääräuskoiset), missä ikinä tapaatte heidät, ja karkoittakaa heidät sieltä, mistä he ovat karkoittaneet teidät, sillä kiusaus on pahempi kuin tappo.

4:91 (Uskottomista)…Jos he kääntävät teille selkänsä, ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa heidät, missä ikinä he kääntävät teille selkänsä, älkääkä ottako heitä ystäviksenne eikä auttajiksenne.

4:102 …Totisesti uskottomat ovat ilmeisiä vihollisianne.

8:12 Ja kun Herrasi antoi enkeleille tämän ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne; vahvistakaa siis niitä, jotka uskovat! Olen paneva uskottomien sydämeen vavistuksen; katkaiskaa heidän kaulansa ja iskekää heiltä poikki kaikki sormet!”

9:5 Mutta kun rauhoitetut kuukaudet ovat kuluneet, niin surmatkaa monijumalaiset missä heidät löydättekin. Ottakaa heidät kiinni, piirittäkää heidät ja asettukaa väijymään heitä joka paikkaan …

22:19 On kaksi ryhmää, jotka kiistelevät Herrastaan. Siksi onkin uskottomille leikattu tuliset vaatteet, ja heidän päänsä ylitse vuodatetaan kiehuvaa vettä.
22:20 Se liuottaa heidän sisuksensa sekä myös heidän ihonsa.

40:70 Ne, jotka hylkäävät pyhän Kirjan ja sen sanoman, jonka Me olemme lähettänyt sananjulistajamme mukana, tulevat pian huomaamaan erehdyksensä,
40:71 kun kahleet ja vitjat pannaan heidän kaulaansa ja heidät raastetaan
40:72 kuumaan veteen ja senjälkeen kärvennetään tulella.

44:45 Kuin öljysakka se kiehuu heidän vatsassaan,
44:46 niinkuin kuuma vesi kiehuu.
44:47 Ottakaa hänet kiinni ja raahatkaa hänet keskelle helvettiä!
44:48 Kaatakaa sitten hänen päänsä yli kiehuvaa vettä hänelle piinaksi!

Nyt vain rauhassa odottelemaan milloinka koraani ja islam kielletään.

25 thoughts on “Jos Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös pitää hovissa, silloin myös islam kielletään Suomessa

 1. Onhan se koranin teksti melkosta(vihapuhetta),:En ymmärä mikä maa ja ketkä ihmiset tuomosta uskontoa tarvitsevat.
  Mutta niin se on,ennen kielletään kristinusko Suomessa kun islami ja islamistit.

 2. Tanskassa esimerkiksi Nye Borgerlige -puolueen riveistä on ehdotettu islamin kieltämistä sharia-lain takia. Muslimit rinnakkaisyhteiskuntineen poikkeavat niin paljon Tanskan lainkäytöstä, että muslimien tulee siirtyä maihin, missä sharia on voimassa. Tanskan laki asettaa myös evankelisluterilaiselle kansankirkolle toiminnan ehdot ja rajat, joten ei pitäisi sallia islamin toimivan vapaasti omia sääntöjään noudattaen. Uskonnonvapaus ei merkitse että väkivaltaista, alistavaa uskontoa täytyy sietää. Myös naisen ja miehen tasa-arvo puuttuu islamista, mikä on Tanskan perustuslain vastaista. On ollut todella suuri virhe laskea islamin poliittinen ideologia uskontojen piiriin.

 3. Islamilla on uskonnon suoja natseilla ei.Natsien pitää siis ryhtyä saarnaamaan Hitleristä allahin uutena profeettana,Mein kampfista allahin pyhänä sanana ja natsismista rauhan ideologiana.Myös muslimit haluavat juutalaiset hengiltä joten se on ihan selvästi ihanan maltillista eikä ole ongelma.Jumalaiset ihmeteot profeetta Hitlerillä toki olivat hieman harvassa mutta niin ne vaan jäivät mohammedillakin lähinnä erektioon 9-vuotiasta lasta raiskatessa..

 4. Joo, lätkäottelut,nyrkkeilyt pitää kans kieltää,liian väkivaltaista ja yleensäkin kaikki kontaktilajit ettei kaverille satu ja tule paha mieli.
  Moottoripyöräkerhot.
  Äärivasemmistolaiset liikkeet,kaikista hulluimpiahan ne on.
  Juha SIpilä pitää kieltää kun valehtelee, ”teille minä annan taloni”.
  Li Andersson pitää kieltää.
  Paavo Arhinmäki pitää kieltää.
  Vittu sana pitää kieltää vaikka vituttaakin ja perkele kans.
  Varikset pitää kieltää,ne munarosvot.
  Ketut,ilvekset,sudet ja karhut pitää kieltää ja kaikki muutkin petoeläimet ja petolinnut paitsi ne jotka talvehtii afrikassa koska se olisi muuten rasismia.

  1. Jos sillä islamista ja ählämeistä eroon päästäis Suomessa,että nuo muutki edellä mainitut kiellettäis,niin kuin vastalahjana se sopii pirun hyvin.
   Nuilla kielloilla Suomi paranis ratkaisevasti.

 5. On selvää, että tuollainen liike saa lisää vettä myllyyn ja uudet liput tulee tilalle ja nimi vain muuttuu. Pakkoko niitä arvojaan on toitottaa kaikelle kansalle. Liike vaan siirtyy enemmän ”maan alle” . Mutta joka tapauksessa äärivasemmistoliikkeet ja kaikki ääri-islamilaiset ryhmittymät pitäisi kieltää. Mutta saatte nähdä ja arvata, että että näin ei tapahdu. Täällä jihadistit saavat vapaasti halal- teurastaa ihmisiä, jos haluavat. Ja loppujen lopuksi voi kysyä, mitä tällä kiellolla saatiin aikaiseksi? PVL suomessa tuskin on saanut pierua kovempaa meteliä.

 6. Milloin mustalaiset kielletään? Polpo ilmotti että kaikkiin valepoliisi tapauksiin liittyy manneja. Toiminta on järjestelmällistä, selkeästi on kehotettu laittomaan toimntaan ja huijaamalla on saatu palkkiotakin osallisille. Lähes poikkeuksetta laiton toiminta on kohdistettu suomalaisiin vanhuksiin, kai se jo jonkinasteista kiihotusta aiheuttaa kansanryhmiin?

   1. Mitä väliä vaikka kiellettäisiin? Uutta tuotantoa tuskin tulee. Ne jotka siitä renkutuksesta tykkää kunnelkoon vaikka vanhoilta venyttäviltä c-kaseteilta walkmanilla, toki kasetit kannattaisi pitää hyvässä piilossa mahdollisen polpon kotietsinnän pelossa.

 7. Islam on vihollisen työkalu kansallismielisiä vastaan -sitä ei tulla koskaan kieltämään.

  1. Myös valkoisten kansanmurha (8% maailman väestöstä) on ”hyvien tapojen vastaista”

 8. Kieltää islam??????? Älä hulluja puhu! Sehän on sama kuin kiellettäisiin RAKKAUS!!!!! Jos 900 miljoonalle muslimimiehelle yhtäkkiä annettaisiin vapaus islamista, yksilöllinen vapaus, siitä seuraisi pelkkää pahaa: rupaisivat tappamaan, valehtelemaan ja raiskaaman kun ei ole tiennäyttäjää!

 9. Islamissa on myös kerettiläisenä pidettyjä, rauhallisia suuntauksia kuten sufilaiset. Salafistit eli ISIS tappoivat juuri 300 tällaista kerettiläistä Egyptissä. Tietyt islamin suuntaukset voisi oikeasti jopa saada kiellettyä, samoilla perusteilla kuin scientologia Saksassa.

 10. Islam kulkee voittokulkuaan maailmalla ja viranomaiset tasoittavat sen tietä maailmaa hallitsevaksi järjestelmäksi.

 11. Hölmölä, sen päättäjät ja pääkaupunki voittaa ainakin aivopieru kilpailut ja jalkaan ampumisen maailmanmestaruus kisat mennen tullen. Kun lait ja päättäjät ovat idiootteja on kansalaisen velvollisuus jättää sellaiset huomioimatta ja toimeen panematta. Kyllä tähän nykyiseen hölmöilyyn pitää kansalaisten laittaa roti joko hyvällä ja jos nämä päättäjät ei ymmärrä niin sitten pahalla, koska muuten muutosta ei tule ja maa menee vain hölmömpään suuntaan. Päättäjillä mopo keulii turhanpahasti, kun kassakin on auki.

 12. ON useita vasemmistoanarkistijärjestöjä jotka olisi myös kiellettävä väkivaltaisina ja yhteiskuntarauhaa uhkaavana. Tuhoavat vähänväliä bussivarikkoja ja autoja polttelevat sekä mellakoivat kaupungeilla.

 13. Saadaan varmaan sit odottaa kieltoa ihan maailman tappiin asti…
  Jonkun pitäisi ensin tehdä rikosilmoituskin asiasta, jotta asia etenisi.
  Syytekin pitäisi saada, mutta veikkaan, että huonosti kävisi. Syytettä ei nostettaisi esim yleisen edun vuoksi..

 14. Nyt meni puurot ja vellit sekaisin. Pirkanmaan käräjäoikeus ei kieltänyt kansallissosialismia aatteena. Ainoastaan yhden sen toteuttamiseen pyrkivän järjestön. Vastaavasti Al Qaidan ja Isiksen kaltaiset järjestöt on jo Suomen rikoslain mukaan kielletty.

 15. Ja kaikki muut uskonnot siinä mukana, sekä vasemmistoliitto, takku, vihreät, oikeutta eläimille, antifa jne lukematon määrä muita vastaavia viharyhmittymiä.

  Ehkä budhalaisuus saattaa olla poikkeus.

 16. islami ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla.
  Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.