Mainokset

Pirkanmaan käräjäoikeus päätti lakkauttaa Vastarintaliikkeen

5664587_

Pirkanmaan käräjäoikeus päätti ratkaisussaan, että on lakkautettava laittoman ja hyvän tavan vastaisen toiminnan vuoksi. Käräjäoikeuden mukaan Vastarintaliikkeen toiminta on demokratian vastaista.

Niin ikään käräjäoikeus katsoo, että liike käyttää väkivaltaa, kiihottaa väkivaltaan ja häirintään vastatahoja kohtaan. Käräjäoikeuden mukaan yhdistyksen toiminta ei ole yhdistymis- ja sananvapauden suojan piirissä.

Samalla käräjäoikeus päätti, että Pohjoisen Perinne-niminen yhdistys tulee lakkauttaa. Tämänkin toiminta on rasistista ja yhdistys ei saa jatkaa elinkeinotoimintaa, ts. Magneettimedian julkaisemista ja verkkokauppaa.

Vastarintaliike kertoo sivullaan, että päätös ei vaikuta sen itsenäisyyspäivänä suunnitelluun marssiin.

Yritämme saada asiasta lisätietoa.

Mainokset

13 Comments on Pirkanmaan käräjäoikeus päätti lakkauttaa Vastarintaliikkeen

 1. Nimetön // 30/11/2017 15:35 // Vastaus

  Vastarintaliikkeen kannattaa perustaa järjestönsä uudelleen moskeijassa vaikkapa nimellä kansanmurhataan vääräuskoiset.Pitävät ihan saman ideologiansa,samat jäsenensä,saman toimintansa mutta väittävät olevansa muslimeita.Toiminta muuttuu välittömästi lailliseksi ja saavat varmasti valtion tukeakin sitten.

  Tykkää

 2. Puosuvaari // 30/11/2017 15:46 // Vastaus

  Minun on vaikea ymmärtää miksi seuraava oppi ei olisi Vastarintaliikkeen oppeja tuomittavampaa, tämä suoraan sääntökirjasta jota ei saa edes muuttaa:

  2:187 Tappakaa heidät (vääräuskoiset), missä ikinä tapaatte heidät, ja karkoittakaa heidät sieltä, mistä he ovat karkoittaneet teidät, sillä kiusaus on pahempi kuin tappo.

  4:91 (Uskottomista)…Jos he kääntävät teille selkänsä, ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa heidät, missä ikinä he kääntävät teille selkänsä, älkääkä ottako heitä ystäviksenne eikä auttajiksenne.

  4:102 …Totisesti uskottomat ovat ilmeisiä vihollisianne.

  8:12 Ja kun Herrasi antoi enkeleille tämän ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne; vahvistakaa siis niitä, jotka uskovat! Olen paneva uskottomien sydämeen vavistuksen; katkaiskaa heidän kaulansa ja iskekää heiltä poikki kaikki sormet!”

  9:5 Mutta kun rauhoitetut kuukaudet ovat kuluneet, niin surmatkaa monijumalaiset missä heidät löydättekin. Ottakaa heidät kiinni, piirittäkää heidät ja asettukaa väijymään heitä joka paikkaan …

  22:19 On kaksi ryhmää, jotka kiistelevät Herrastaan. Siksi onkin uskottomille leikattu tuliset vaatteet, ja heidän päänsä ylitse vuodatetaan kiehuvaa vettä.
  22:20 Se liuottaa heidän sisuksensa sekä myös heidän ihonsa.

  40:70. Ne, jotka hylkäävät pyhän Kirjan ja sen sanoman, jonka Me olemme lähettänyt sananjulistajamme mukana, tulevat pian huomaamaan erehdyksensä,
  40:71. kun kahleet ja vitjat pannaan heidän kaulaansa ja heidät raastetaan
  40:72. kuumaan veteen ja senjälkeen kärvennetään tulella.

  44:45. Kuin öljysakka se kiehuu heidän vatsassaan,
  44:46. niinkuin kuuma vesi kiehuu.
  44:47. »Ottakaa hänet kiinni ja raahatkaa hänet keskelle helvettiä!
  44:48. Kaatakaa sitten hänen päänsä yli kiehuvaa vettä hänelle piinaksi!

  Eli Koraanin islamilaiseen opetukseen verrattuna Pohjoismaiset äärimmäisen vaaralliset vastarintaliikkeet pelaavat ihan hyvin järjestetyssä nappulasarjassa – suorastaan demokratian (=sananvapaus, uskonvapaus) pelisääntöjä noudattaen.

  Tykkää

 3. jorma hyvönen // 30/11/2017 16:04 // Vastaus

  Mussukat rikkovat omia sääntöjään kun tulevat tänne vääräuskoisten autettaviksi(elätettäviksi) 4:91 jossain lorukirjassa höpötettyä sontaa.Oisko millasta paperia jos vaikka joutus pyyhkäseen?

  Tykkää

 4. Tarja-Maria // 30/11/2017 18:36 // Vastaus

  Vääräuskoisten paratiisiksiko Suomi riepukin muutetaan vaikka sitten väkisin!?! Ei helvetti kuiten. Nää meidän käräjäoikeudet ovat yhtä tyhjän kanssa ja eivät rievut ymmärrä, että Vastarintaliikkeenkin ideologia ei niin vain pyyhkiydy pois tällä päätöksellä. Tai millään muullakaan.

  Tykkää

 5. Risto Kantonen // 30/11/2017 19:02 // Vastaus

  Päättäjät puuttuvat jälleen oireeseen, eivätkä tee mitään kausaliteetille. Tällä tulee olemaan todennäköisesti päinvastaiset vaikutukset kuin mitä tällä yritetään saavuttaa.

  Tämä jälleen kerran alleviivaa sen, että päättäjät eivät omaa juuri minkäänlaista ymmärrystä ihmisen käyttäytymiseen liittyvistä tieteistä.

  Tykkää

 6. mää vaan // 30/11/2017 20:16 // Vastaus

  Nyt kun linjaus tehty, niin näitä lakkautettavia ryhmiä onkin läjäpäin. Esim. Varis, antifa, demla,….

  Tykkää

 7. Talvisodanhenki // 30/11/2017 20:44 // Vastaus

  Tämä oli poliittinen ja ennalta sovittu päätös joka ajoitettiin juuri ennen Suomen itsenäisyyspäivää. Olen enemmän kuin varma etä viranomaiset kusivat nyt omille kintuilleen pahemmin kuin koskaan ennen taistelussa kansallismielisyyttä vastaan.

  -Onhan tämä nyt jo aivan saatanan sairasta! Ei mulla muuta.

  Tykkää

 8. Walitusoikeus // 30/11/2017 21:15 // Vastaus

  Sinä päivänä kun maahantunkeutujarikolliset tulittavat rynnäkkökiväärillä suomalaisen poliisin asuntoa, minä vain nauran ja sanon suomalaiselle paskapoliisille että ”muista olla suvaitsevainen”.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 01/12/2017 04:31 // Vastaus

   Minä teen samoin. Puollustusvoimien miesvahvuudesta poistuin jo silloin kun näin syksyllä 2015 omien joukkojen avustavan vihollisjoukkoja maahantunkeutumisessa. Maanpettureiden kanssa toimiminen ei sovi minun moraalikäsitykseen. Poliisi, rajavartiolaitos ja puollustusvoimat ovat kääntyneet omaa kansaa vastaan -ainut mihin kantasuomalainen kelpaa on näiden instanssien ylläpito. Poliisi sotkeutuu politiikkaan, rajavartiat ei vartioi rajoja ja armeija veljeilee valloittajien kanssa -TÄTÄ ON SUOMI 100 VUOTTA!

   Tykkää

 9. Uusi yhdistys on jo perusteilla. Sen nimi on Poliisin Vihaamat Lapsukaiset Ry. Sen ohjelmaan ei kuulu suoraan puhuminen vaan valikoiva suvaitsevaisuus, valikoiva vaino, valikoiva sananvapaus. Positiivisia tavoitteita siis kaikki.

  Tykkää

 10. Tätä islamille myötämielistä suuntausta ei estä ja korjaa kuin maailmanlaajuinen sota, jossa todellinen vihollinen on islam ja heidän hännystelijänsä. Eurooppa on jo hyvällä tiellä kun se on valjastanut viranomaisvoimat palvelemaan vaativaa islamia ja imaameja. Vaatimukset lisääntyvät sitä mukaan kun edellinen on saatu läpi. Sormea heristetään jo monessa Euroopan maassa ja viranomaistahot singahtavat tarvittaessa palvelemaan näitä vaativia ”vieraita”

  Tykkää

 11. Nimetön // 01/12/2017 13:19 // Vastaus

  Kyllä niiden kannattaisi perustaa metsästysseura. Koko maan kattava. Nehän on valtiovallan erityisessä suojeluksessa, varsinkin jos siihen liitetään uskonto.
  Sen puitteissa voi tehdä mitä vaan.

  Tykkää

 12. Sam Colt // 01/12/2017 22:12 // Vastaus

  Sata vuotta on sanottu, että oikeuslaitos on puolueeton.
  Pirkanmaan käräjäoikeus on tehnyt selvän poliittisen päätöksen.
  Siihen sitä rohkaisi maan presidentti kesäkuussa, kun hän kielsi Halla-aholta osallistumisen hallitukseen. Sauli ei ole sitä temppuansa osoittanut edes ”tehokkaasti katuvansa”.
  Odotettavissa on lisää likaisia puuhia, joille haetaan ”riippumattoman” oikeuslaitoksen siunaus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: