Talvisota alkoi tänään 78 vuotta sitten

12

0040

Talvisota alkoi tänään 78 vuotta sitten 30.11. vuonna 1939. Suomi oli elänyt kireitä aikoja koko syksyn neuvotellessa Neuvostoliiton kanssa.

Neuvostoliitto vaati mm. rajan siirtoa Karjalan kannaksella kauemmas Leningradista. Lopulta tilanne meni siihen, että Neuvostoarmeija lavasti ns. Mainilan laukaukset 26. marraskuuta ja lopulta hyökkäsi aikaisin aamulla 30. marraskuuta klo 06.50 puna-armeija avatessa tykistötulen kannaksella.

Samana päivänä puna-armeijan lentokoneet pommittivat useita kaupunkeja, mm. Helsinkiä. Kuvassa Helsingin ensimmäistä pommitusta.

Ilmapommituksen tuhoja Helsingiss�aitokeskus.

Joidenkin arvailujen mukaan Neuvostoliiton tarkoitus oli miehittää Suomi. Tätä tukee se, että Neuvostoliitto kieltäytyi neuvottelemasta 1.12. perustetun Risto Rytin hallituksen kanssa ja neuvotteli ainoastaan ns. Terijoen hallituksen kanssa. Siihen kuului Suomesta 1918 Neuvostoliittoon loikanneita punaisia, mm. Otto Wille Kuusinen. Neuvostoliitto katsoi, että Rytin hallitus oli kapinallishallitus.

 

 

 

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Talvisota alkoi tänään 78 vuotta sitten

 1. Onneksemme tuhannet maahanmuuttajamuslimit TAISTELIVAT ja VOITTIVAT Suomelle itsenäisyyden, kun raukkamaiset homonuorukaisemme KAIKKI soutivat Ruotsiin! Olemme heille satoja sukupolvia eteenpäin ilmaisen elämän velkaa! HÄPEÄ SATAVUOTIAS ITSEKÄS VALEHTELEVA PASKASUOMI !!!! Kaikki tietää että Tuntemattoman Sotilaan pääosassa pitäisi olla mahtava uljas voimakas MOHAMMED! Simo Häyhäkin meni hautaansa häpeällisesti valehtelevana pikku kääpiöpelkurina, kun varsin hyvin tiesi että komppanian YLPEYS, MOHAMMED, ampui yli tuhat ryssää tunnissa käyttäeen ainostaan kolme ammusta käpyjä ja teräwää keppiä! ON AIKA LOPETTAA VALEHTELU!!!!! SUOMALAISILLE MIEHILLÄ EI OLE SIITTIMIÄ!!! ILMAN MUSLIMIEN YLIVOIMAISIA JÄTTIKULLEJA EI SUOMEN KANSAA OLISI!!!! ANTAKAAA MEIDÄN RAHAT!!!! MÄKI HALU TURVAPAIKA!!!!!!!!!

  1. Viholinen on edelleen sama mitä se oli 78 vuotta taaksepäin -vain tulosuunta ja taktiikka on muuttunut mutta tavoite ei. Kannattaa tutkia minkä (((kansanryhmän))) edustajia oli Neuvostoliiton päättäjinä ja ketkä löytyy myös Eurostoliiton taustalta. Ne perkeleet on nyt aika laittaa ojennukseen! Vaihtoehtoja ei ole mikäli emme halua elää mielivaltaisen kontrollin alaisina orjina omassa maassamme.

   1. Hyvä huomio. Olin todella yllättynyt kun sain selville mikä väestöryhmä oli venäjän vallankumouksen takana. Venäläisiäkin oli tietysti mukana, mutta he olivat selkeänä vähemmistönä. Sama väestöryhmä oli Yhdysvalloissa vuoden 1965 maahanmuuttouudistuksen takana.

    1. Ja ketkä ilmaantuivat haaskalle kun Neuvostoliitto romahti? Mukana kassaa tyhjentämässä oli mm.eräs G.Soros jolla nykyiselle Venäjälle onkin ikuinen porttikielto…ja länsimaissa kyseistä saastaa palvotaan kuin jotain jumalaa.

     -Ei tarvinne erikseen mainita mihin (((kansanryhmään))) soros joukkoineen kuuluu? Ovat nyt tekemässä samas puhallusta euroopassa mikä Venäjällä jäi tekemättä kun Putin puuttui peliin viimehetkellä.

     -Mistä löytyy euroopan pelastaja? Suurta johtajaa tarvitaan sillä demokratia on valjastettu globalistien käsikassaraksi -tällä poliittisella järjestelmällä kansallisvaltioiden tuho on täysin varmaa.

  2. Odotan pelonsekaisin tuntein että onkohan itsenäisyyspäivänä liian märkää/kylmää että juhlallisuuksiin soluttautuneet muslimit eivät ehkä ehdikään seksuaalisesti ahdistella niin monta Suomineitoa ja homoa kuin ovat suunnitelleet. Siitä vaan rohkeesti joulukadun lanausta rekalla niin että naiset ja lapset saavat yhtyä asvalttiin, eiköhän se naurettava muslimin 400e sossuraha/kk käteen siitä nouse! Sipilä shokkiin!

 2. Hävettää että me olemme päästäneet Isänmaan näin huonoon kuntoon -meidän on löydettävä uudestaan TALVISODAN HENKI!

  1. Miten näin kahtia jakautuneeseen kansaan voisi enää koskaan saada sellaista henkeä? Ei mitenkään. – Tämän päivän Talvisodan henkeä kuvaa hyvin se, että kytät päästivät eilen ”kamoissa” ajaneen Mikael Gabrielin Pasilan putkasta suoraan Finlandia-talolle räppäämään neljäsluokkalaisille. Pormestari Jan Vapaavuorikaan ei tiennyt asiasta mitään? Sai tiedon kuulemma vasta huippu räppärimme esityksen jälkeen. Ihme yleensä se, että ehti ajoissa esiintymään. Liekö Pervitiinillä osuutta asiaan?

   1. Kun vertaa Berliiniä 1920-luvulla ja HELLsinki 2017 löytyy hämmästyttävän paljon yhtäläisyyksiä -saasta on levinnyt kaikkialle. Homolobbausta, huumeita, ihmiskauppaa ja kaikkea moraalitonta paskaa pakkosyötetään yhä kiihtyvällä tahdilla. Kohderyhmäksi on valittu lapset ja nuoriso koska heillä ei ole käsitystä miten terve yhteiskunta toimii -nykyisestä mielipuolisuudesta on tarkoitus tehdä pysyvä tila johon kuohitut lampaat suostuvat kun eivät paremmasta tiedä.

    1. Joku ihme taho on kaiken takana. Tämä mädätys alkoi jo ennen 2015 mutta sai vasta kunnolla vauhtia tuosta matuinavaasiosta. Nyt kaikki mädännäisyys on hyväksyttävää ja kaikki se mikä oli ennen normaalia on nyt jotenkin wanhanaikaista ja huonoa josta on päästävä eroon hinnalla millä hyvällä. Tuorein esimerkki oli tuo kirja Finalndia kirja show. Palkinnon päättäjäksi ”valitaan” suomeruotsalaisten ikoni, joka tasan tarkkaan valitsi puoluellisesti suomenruotsalaisuutta fanittavan, muutaman vuoden ruosissa asuneen ja päänsä sekoittaneen idiootin ja joka pääsi samalla haukkumaan Suomalaisuutta ja nostamaan ruotsin kielen taas tikun nokkaan.Tuon idiootin anteeksipyyntö joka YLEN:n mukaan oli anteeksipyyntö, mutta oli todellisuudessa rankkaa vittuilua. Suomenruotsalaisten aloittaman karjalan evakoiden vertaaminen maahan tulleisiin elintasopakolaisiin on kaikken aikojen rimanalitus johon mm. YLE lähti heti mukaan. Tarkaan harkittu operaatio. Olen samaa mieltä että maailma ja varsinkin Eurooppa on juurikin samanlaisessa tilanteessa kuin maailma oli ennen toista maailmansotaa.

 3. Aika outo fiilis lukea vanhan lehden otsikkoa: Kaksi lentohyökkäystä Helsinkiin. Kun en itse enää pidä sitä nykypäivänä niin hirveän huononakaan ideana. 🙂

  Free Aleppo. Free Helsinki.

 4. Suomi on joukkopsykoosissa päästänyt käärmeen povelleen. Ryssä ei onnistunut meitä alistamaan mutta muslimit tejevät sen valehtelemalla. Eurooppa on sodassa vielä tämän vuosikymmenen aikana ja vihollinen on jo keskuudessamme. Ei tule mikään siisti sota.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.