P.C. Matthiessenin ennustus liki 20 vuoden takaa kävi Tanskassa toteen

13
Poul_Christian_Matthiessen_01-02-2013_TRFTIGN
Hänet haukuttiin, miltei ristille naulittin ennustuksistaan miten Tanskalle käy 20 vuoden kuluttua. Mutta kukaan ei kuunnellut. Pikemminkin häpeäpaaluun pistivät.

Elokuussa 1999 tanskalainen väestötieteen erikoistutkija professori P.C Matthiessen kirjoitti Jylland Posteninissa julkaistussa etusivun pääartikkelissa siitä, kuinka Tanskassa asuisi jo 20 vuoden päästä  puoli miljoonaa maahanmuuttajaa ja näiden jälkeläistä.

Hän totesi näin, siis vuonna 1999:

– Nykyisellä maahanmuutolla ei ole mitään olemassaolevaa vertauskohtaa. Se tulee aiheuttamaan niin suuria muutoksia tanskalaiseen elämäntapaan, vapauteen ja koko kulttuurin, että emme uskalla edes keskustella näistä seurauksista. Ja koska kukaan ei tosissaan välitä tai halua arvioida tulevia muutoksista, iskevät nämä yllältyksenä suoraan tavallisen tanskalaisen arkipäivään.

Ja edelleen:

– Kun muslimiväestön määrä kasvaa, he vaativat luonnollisesti, että heidän uskontoaan, perinteitään ja tapojaan pitää kunnioittaa. Tämä taas tulee törmäyskurssille tanskalaisen elämäntavan kanssa alkaen jo lastentarhojen kasvatustavoista koulujen opetusmenetelmiin ja lopulta se lyö läpi myös työelämän arkirutiineissa.

Akateemikko ja kahden Tanskan valtamedian päätoimittajanakin pitkän työruran tehnyt Jens Grund kirjoittaa nyt 18 vuotta myöhemmin BT.dk– lehdessä, joka on yksi Tanskan suurimpia ja suosituimpia päivälehtiä, 30. marraskuuta näin:

– Mutta se oli silloin. Kukaan ei olisi pitänyt sinua täysjärkisenä, jos olisit sanonut että maahanmuuttajajengit surmaisivat ampumalla toisiaan ja siinä sivussa myös sivullisia keskellä kaunista Kööpenhaminaa kuten tänä vuonna on tapahtunut jo monta kertaa.

Hän jatkaa:

– Eikä kukaan voinut edes kuvitella, että maahan huonosti kotoutuneiden ganstereiden isät imaamien avustuksella solmisivat ”aselevon” Kööpenhaminassa aivan kuin Tanskassa olisi sotatila.

Mutta mitä sanoivat professorin tilastolaskelmat jo vuonna 1999: hän laski, että maassa olisi ennen vuotta 2020 peräti 13,7% maahanmuuttajia ja heidän jälkeläisiään.

– Tänään olemme niin ”onnellisessa” asemassa, että ei tarvitse uskoa tai ”ei-uskoa” enää ennustuksiin. Väestölaskennan mukaan jo vuonna 2017 on 13 prosenttia väestöstä maahanmuuttajataustaisia. Asukasmääränä tämä luku on 740.000 ja erittäin kiusalliseksi professorin mustamaalaajille tekee ns. ei-länsimaisten osuus: jo yli 450.000 henkilöä, joista suuri pääosa islamilaistaustaisista lähtömaista, Jens Grund kirjoittaa.

Päätoimittaja jatkaa:

– Tanska tarvitsee työvoimaa ulkomailta. EU-maista tulevat sopeutuvat yleensä sujuvasti paitsi tanskalaisille työpaikoille myös avoimeen tanskalaiseen yhteiskuntaan ja elämäntapaan. Haasteita tuovat yksinomaan maahanmuuttajat, jotka saapuvat länsimaiden ulkopuolelta. Kun heidän määrä on 30 vuodessa viisinkertaistunut, voimme muutaman yksittäisen valopilkun takaa nähdä vain synkän todellisuuden: Länsimaiden ulkopuolelta saapuneista jo kauan maassa olleista 55-59 -vuotiaista miehistä elää yli 65% yksinomaan sosiaalituella. Se on uskomattoman suuri rasite tanskalaiselle hyvinvointijärjestelmälle, Jens Grund kirjoittaa.

Hän jatkaa:

– No, asiat korjaantuvat toisen sukupolven maahanmuuttajien myötä vähitellen, ajateltiin yleisesti julkisessa keskustelussa. Mutta näin ei vain käy, sillä kaikille avoimessa ja tasapuolisuutta painottavasta tanskalaisessa koulujärjestelmässä maahanmuuttajien jälkeläiset ovat huomattavasti jäljessä kaikissa keskiarvoissa. Tosin yksi valopilkku löytyy täältäkin: toisen sukupolven maahanmuuttajista tytöt ovat kohentaneet peruskoulun jälkeisten opintojen koulutuksen läpiviemistä kymmenessä vuodessa joka toisesta  yli 70 prosenttiin. Vastaavalla tanskalaistyttöryhmällä tuo prosenttiluku on 82. Näitä hienoja esimerkkejä löytyy  sekä lääke- ja oikeustieteen vaativilta aloilta, Jens Grund kertoo.

Hän jatkaa muutamilla prosenteilla:

– Jos kaikki sosiaaliset ja ekonomiset erot suljetaan pois, niin maahanmuuttajanuorilla rikollisuus on 13 % korkeampi kuin kantaväestöllä. Tuo luku voisi olla jopa siedettävä, mutta kun otetaan vastaava lukema toisen polven maahanmuuttajista, niin se on peräti 140% korkeampi kuin kantaväestön vastaavan ryhmän. Listan surullisessa kärjessä komeilevat virallisten tilastojen mukaan toisen polven maahanmuuttajat Libanonista, Somaliasta, Irakista, Pakistanista, Marokosta ja Syyriasta – tässä järjestyksessä.

Trivsamt

 

Tässä yhteydessä voidaan mainita, että varsinkin Ruotsin suosimia afghanistanilaisia nuoria miehiä ei Tanskassa ole sellaisia määriä kuin Ruotsissa  – muuten nuo Tanskan rikollistilastojen kärkimaat ovat hyvin edustettuina myöskin Suomessa (toim.huom)

Jens Grund jatkaa:

– Tämä on sekä pelottava että kahtiajakava kehitys. Koulutuksestaan huolehtivat menestyvät hyvin, mutta suurin osa laiminlyö tämän turvautuen jengielämään ja syntyneiden varjoyhteiskuntien lakeihin täysin yhteiskuntamme ulkopuolella, jossa ei ole edes kiinnostusta sopeutua tanskalaiseen yhteiskuntamalliin.
Päätoimittajan mukaan Tanskan hallitus on siten tehnyt vain oikein koventaessaan maahanmuuttolinjaansa:

– Pehmoilulla ei ole saavutettu minkäänlaisia tuloksia. Tämä pahuuden ympyrä on pystyttävä rikkomaan. Minkäänlaisia rinnaikkais- tai varjoyhteiskuntia ei tarvita ja siksi nykyinen hallitus tekee aivan oikein vaatiessaan entistä tiukempaa maahanmuutto- ja ulkomaalaispolitiikkaa. Se on ainoaa hyväksyttävää asiainhoitoa tänä päivänä meidän kaikkien tanskalaisten puolesta. Olemme kokeneet tämän pahuuden ilmapiirin jo liian monta kertaa ja liian monessa paikassa.

Lopuksi päätoimittaja Jens Grund toteaa:

– Professori P.C. Matthiessen oli oikeassa kirjoittaessaan asiasta jo 1999. Valitettavasti.

– Artikkelin koosti K. Ilmarinen –

Advertisements

16 thoughts on “P.C. Matthiessenin ennustus liki 20 vuoden takaa kävi Tanskassa toteen

 1. Ajatus siitä että maahanmuttajat tulisivat muista euroopan maista on kannatettava. Mutta kun otetaan huomioon sodat ja niiden jälkeiset suure ikäluokat, tullaan siihen johtpäätökseen että muutaman seuraavan vuoden aikana KOKO EUROOPASTA poistuu hirvittävä määrä ihmisiä luonnollisen kiertokulun kautta.

  Kun euroopasta poistuu 35% eurooppalaisista vuoteen 2025 mennessä (siis seitsemässä vuodessa) se tarkoittaa että maahanmuuttajien prosentuaalinen väkimäärä ottaa aimo harppauksen kohti ”johtavaa väestönosaa”. Jo pelkästää Tanskalsiten kuoleminen nostaa prosenttualista osuutta 13:sta 18:sta. Ja kun huomioidaan että maahanmuuttajat lisääntyvät 4-kertaa enemmän kuin kantaväestö, se tarkoittaa että 120 vuodessa maassa ei asu kuin maahanmuuttajan jälkeläisiä.

  Eurooppa on jo hävinnyt sodan!! Ihmiset eivät vain vielä ymmärrä sitä!!

  Vaikka entiset itäblockin maat ovat jyrkästi maahanmuuttoa vastaan niin mitä ne voivat lökäpoksyille kun kaikki ympäröivät valtiot on miehitetty? Kauppa ei käy ja jos käykin niin kukaan ei maksa laskujaan? Se taannuttaa koko euroopan talouden maakohtaiseen alkutuotantoon. Sillä pidetään kansa elossa mutta valtiollinen infra ja rakennukset, ne rapistuvat. Palataan keskiajalle koska eihän lökäpöksyt tee valkoisen miehen töitä. Nehän on miehittäjiä.

  Onko kukaan vielä ajatellut sitä minkälainen on Suomi esim. vuonna 2080? Viimeinen suomalinen täyttää13 vuotta ja maa on tuhon oma. ELLEI, koko eurooppaa siivota muslimeista pois. Niillä on paikkansa, mutta ei nationalistisissa valtioissa. Ne voivat hakea työviisumia ja tehdä töitä. Mutta jos työ ei maita, niin kahdessa viikossa maasta pihalle. Ja jos on naisia jotka haluavat islamistin kanssa naimisiin, niin heidän kotimaassaan on paljon tilaa. Sielä on kaikki mahdollisuudet aina jälleenrakennuksesta suuren maatalon emännäksi. Ja kaiken mahdollistaa islam.

  Niin se oli ennen eu:takin Saksassa. Suomalaisenkin piti hakea työviisumi ja jos ei ollut töitä, niin maasta pois.

  1. Ihmiset eivät tunnu ymmärtävän perus matematiikkaa, länsi eurooppa tulee luhistumaan muutamassa vuosikymmenessä jollei merkittäviä muutoksia tapahdu. Joissain maissa alkaa muutoksen mahdollisuuskin olla myöhäistä. Sota odottaa meitä jokatapauksessa haluttiin sitä tai ei. Kyse on vain ajasta sekä halutaanko sitä voittaa vai annetaanko vihollisen vahvistua liikaa.

  2. ”Jo pelkästää Tanskalsiten kuoleminen nostaa prosenttualista osuutta 13:sta 18:sta. Ja kun huomioidaan että maahanmuuttajat lisääntyvät 4-kertaa enemmän kuin kantaväestö, se tarkoittaa että 120 vuodessa maassa ei asu kuin maahanmuuttajan jälkeläisiä.”

   Tässä lauseessa ei oteta huomioon sitä, että jos maahanmuuttajien tulot ovat pitkälti yhteiskunnan tukien varassa, ei yhteiskunta voi millään kyetä rahoittaamaan tuota touhua noin pitkälle. Sosiaalitukijärjestelmä ainakin kaatuu tai joudutaan ajamaan paljon alemmas, jolloin maahanmuuttajien perheet joutuvat vaikeuksiin. Tähän päättyy ongelmaton suuren jälkikasvun ja kotona olevan mustasilmäisen naisen (naisten) ylläpito.

   Edellämainitsemani johtaa suuriin yhteiskunnan toimintojen ja väestöryhmien välisiin ongelmiin, jolloin todellakin voidaan joutua jonkinlaiseen vihanpitoon kantaväestön ja maahanmuuttajaväestön välille. Ja jos asiat eivät siitä ole parannettavissa, niin yhteenotto on väistämätön.

  1. ^ Sama kaiku on askelten meilläkin. Helsinki näyttää mallia. Ja vihreä kansanedustaja on jo eduskunnassa vaatimassa samaa mallia koko Suomeen.
   Omat osattomat jätetään heitteille – eikä näytä näitä ’edistyksellisiä’ edes mitenkään vaivaavan!

   1. Mikä se tuoki Razima tai pikä piru se onkaan on vaatimaan suomalaisilta elatusta kokomaailmalle ja varsinkin afkaaneille joita itse on.
    Samanlainen maahantunkeutuja joskin tuli Neuvostoliitosta vanhempainsa muana kun siellä elättäjää ei enää ollu kommunistivallan luhistuttua.Mutta äläs mitään,huomasivat että ääliöt suomalaiset asuvat lähellä,sinne vaan.Ja taas tulee vehnäpullaa koko klaanille.

    Ei ne helsinkiläiset kauan maksa matujen sairaskuluja,kohta vaativat muutkin kun vain racimat koko Suomen osallisumita heidän matu kuluihinsa.

 2. On kertakaikkiaan vastuutonta tehdä massiivista mantereen laajuista väestönsiirtokokeilua, kun lopputuloksesta ei ole mitään varmuutta. Nyt elävät ovat velkaa niille sukupolville, jotka ovat rakentaneet yhteiskuntia ennen heitä. Samoin he ovat vastuussa tuleville sukupolville.

  Sen sijaan emme ole mitään velkaa kehitysmaille. Siellä sössitään asiat aivan itse. Valtiot ovat Euroopassa nousseet parissa vuosikymmenessä raunioista. Kehitysmaissa valta on siirtynyt paikallisille jo kauan siteen ja yhä edelleen niissä poljetaan tyhjää, kun ketjut ovat tippuneet.

  Heillä on ollut tilaisuutensa pistää maansa kukoistukseen kymmeniä vuosia, mutta ainoa, mitä he ovat osanneet, on ollut suuren väestönkasvun aikaansaanti, jolloin osattomia ja tulevaisuudentoivottomia sikiää vain koko ajan enemmän.

  Kehitysmaaturvapaikkaralli on kertakaikkiaan saatava loppumaan.

 3. Ja ainakin kiihkoton, tosiasioihin perustuva keskustelu olisi saatava alkamaan. Poteroiden kaivaminen kuuluu sotatilaan ja varusmiesten ja -naisten perusharjoitteluun – ei avoimeen ja sananvapautta vaalivaan kehittyneeseen pohjoismaiseen demokratiaan.

 4. Kehitysmaamuslimit upottavat suuren osan Eurooppaa. Muutaman vuosikymmenen sisään Ruotsissa on vähintään kolmannes väestöstä musuja. Ja silloin alkaa heillä olemaan valta joko poliittisesti tai (puoli)väkisin otettuna. Ja sehän tässä asiassa vituttaa, että vaikka seuraamukset olisi äärimmäisen helppo nähdä – jos päästät maahan kymmenien prosenttien väestöosuudella kehitysmaalaisia, sinulla on kohta kehitysmaa – niin silti toimitaan samalla itsetuhoisella tavalla. Miten voi lyödä itseään kirveellä ilman, että tajuaa asiaa?

  Ensimmäisenä uppoaa Ruotsi ja silloin alkavat (seksuaali)vähemmistöjen lentotunnit. Vaikka kantiksissakin monet karsastavat vaikka homoja, he saavat silti olla rauhassa – muslimeiden kanssa eivät saa. Saatanan tunarit.

  1. > heillä olemaan valta joko poliittisesti tai
   > (puoli)väkisin otettuna.

   Vääjäämättä edessä on hetki, jolloin omat asevoimamme luovutetaan islamistien hallintaan Ruotsissa. Alkaako siitä ”Ruotsin suuruuden” palauttaminen. Hyökkäykset naapurimaihin, jos eivät suosiolla usko ja luovuta omia armeijoitaan uskonsodan välineiksi.

   Tässä vaiheessa asevelvollisista koostuva armeija on uhka viholliselle. Siinä missä palkka-armeijan voi aina odottaa tottelevan asevelvollisarmeija voi alkaa kapinoimaan, kun omia kansalaisia aletaan murhaamaan.

 5. Hitaasti -hyvin hitaasti todellisuus alkaa valkenemaan. Mielenkiinnolla odotan milloin ensimmäinen näistä hyvistä ihmisistä saa muotoiltua julkisuuteen kirjoituksen missä tunnustetaan että ainut keino kantaväestön selviytymiseen on aseellinen puuttuminen tapahtumien kulkuun. On tehty niin valtavia virheitä ettei niiden korjaamiseen enää riitä edes täydellinen maahantulon estäminenkään -vihollisen joukkoja on PAKKO harventaa tuntuvasti tai maa valloitetaan pelkällä muslimien lisääntymisellä.

  1. Hyvä ihminen huutaa täyttä kurkkua lisää kehitysmaalaisia, vaikka olisi itse joukkoraiskauksen päätähti. Näin se vain on.

 6. Naisten yleisen äänioikeuden 200 vuotispäivää ei Euroopassa juhlitakaan ! Eli kaikissa asioissa on myös valoisat puolensa.

 7. Huipuksi Heksinki päätti laittomasti maassa olevien töysihoidosta jopa hammaslääkärin ilmainen. Yksi hammasimplantti maksaa 3000€ , laskekaa siitä matujen puuttuvia hampaita. En ymmärrä, että stadin kaupunginvaltuusto, että koko Suomi osallistuu kustannuksiin. Matuille stadi on ilmainen ryöstö- ja raiskausparatiisi.

  1. Ei punavihreällä vasemmistolla päätä palele.Aina luottavat siihen,että muualta löytyvät maksajat heän päätöksilleen.Tähän saakka niin on ollutki,saapas nähä tämän jutun kanssa.

 8. EUn sisäinen tuho alkoi käsitteestä turvapaikka, jota ei osattu määritellä järkevästi. Pummit menevät sinne, missä pummaamalla saa eniten etua. EU tuhoutuu ja mukana uppoavat kaikki valtiot, jotka eivät ymmärrä erota EU:sta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.