Tukholman Järvassa urakkagrillausta – liki 70 autoa käyttökelvottomaksi

0
2650217-650x.jpeg
Kistan autohalli tulessa.

Tukholmassa on harrastettu autogrillausta taas urakkatahdilla. Muutamassa palossa kymmeniä autoja on palanut käyttökelvottomaksi.

Eilen torstaina sytytettiin Kistassa Ärvingen puolella useita autoja tuleen autohallissa. Pelastuslaitoksen mukaan tallissa oli sytytetty kuusi autoa tuleen, jotka paloivat kokonaan. Palo aiheutti suurta savun- ja noen muodostusta, joten kaikki noin 20 tallissa ollutta autoa menivät myös käyttäkelvottomaksi. Palot sytytettiin keskellä kirkasta päivää hieman ennen klo 15.00:a.

Tenstassa sytytettiin viime yönä klo 2.40 aikaan Hidinge Backenilla sijaitsevassa autohallissa samalla kaavalla myös kuusi autoa tuleen. 30 autoa meni ajokelvottomaksi savu- ja nokivahinkojen takia.

Molempien palojen kerrotaan olleen tahallaan sytytettyjä. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni tapahtumien johdosta.

Järvan autogrillin saldoksi saatiin siis noin 12 tunnin sisällä vajaa 70 käyttökelvottomaksi mennyttä autoa.

Kuvakaappaus 2017-12-01 12-12-56.png

29 thoughts on “Tukholman Järvassa urakkagrillausta – liki 70 autoa käyttökelvottomaksi

 1. Monikulttuuri kukoistaa .Monikulttuuri tarkoittaa nykyään ählykulttuuria.

  1. No hyvä,että ei sentään ketään polttajia ole kiini otettu !!!!!!!!!!!!!!!????????????????

  1. Tuskin mitään, se on mennyt käyttökelvottomaksi savuvahinkojen takia.

   1. …tai vihdoin siirretty pankolta pykälän verran alaspäin -Suomi on nykyisin niin täynnä natseja ettei koskaan voi tietää milloin uuninluukut kolisee missäkin…🙋

 2. No ei sitä lasketa ,kun vain 20 autoa kärähti, pitä olla ainakin 100 ,jos se sitten herättäis pikku-uutisen verran valta- eli valemediaa..

 3. Nooo tenstan ja kistan krillimaisterit vähän kilvoittelivat.

 4. Kohta pitää olla pari murhaa samassa häppeningissä mukana että edes viitsitään uutisoida.

 5. BKT nousi joten A. Stupido ja komradit voivat taas juhlia fantastista monikulttuurisuutta.

 6. Joku pyromaani geeni noissa on. Tuhota täytyy kun se on kirjoitettu genomeihin. Ovat tappaneet ja tuhonneet satoja vuosia omia kontuja. Odotan milloin helsigissä alkaa roihut kunhan pakkautuvat alueelle.

  1. En jaksa uskoa että Paavon kokemuksella lähdetään feikki-uutisia julkaisemaan – eihän fanaattisimmat monikulttuurisen kansainkodin palvojat suostu uskomaan todellisia tapahtumiakaan. Kyllä ruåtsin kehitysmaalaisten armeija taatusti pitää huolen etyä kirjoitettavaa riittää -kaikkein saastaisimmat tapahtumat jäävät meiltä todennäköisesti edelleen kuulematta.

   -Linkkejä tai niiden puutetta huomattavasti silmiinpistävämpää ja ajatuksia herättävää on se seikka ettei suomen valtavirtamedia kerro edelleenkään mitään vaikka räjähdykset, tuhopoltot ja mellakat ovat päivittäisiä tapahtumia läntisen esikuvamme kaduilla. Jos samat asiat tapahtuisi vaikkapa virossa tai venäjällä niin niistä raportoiminen ja spekulointi olisi jatkuvaa kaikissa virallista totuutta julistavissa medioissa. Tästä selkeästi poliitisella päätöksellä sovitusta uutisoimatta jättämisestä ei voi tehdä kuin yhden johtopäätöksen -meidän ei haluta tietävän miten totaalisesti ruåtsin #unelma on epäonnistunut. Seuraavaksi samaa utopiaa aiotaan yrittää täällä vaikka sen helvetilliset seuraukset yhteiskunnalle tiedetään olevan täsmälleen samat kuin läntisessä Suur-kalifaatissa.

   Lähde tälle jutulle: Omat kokemukset

 7. En minä uskalla mihinkään tuollaista linkkiä laittaa, jos ei ole tapahtumalle osoitettu lähteitä!
  Siksi kysyisin PT-median edustajilta edelleen, että laittakaa ne lähteet uutisiin. Se on vähimmäisvaatimus uskottavuudelle. En esitä tätä mitenkään valeuutiseksi, vaadin vain sitä, että lähteet uutisille ovat olemassa, koska journalismin periaate.

  1. Katso flashback.xxx, ja näet mistä Ruotsissa puhutaan. (xxx tilalle org).
   Siellä on uutisiin linkkejä läjäpäin sitäpaitsi. Jos kuitenkin viittaat suoraan tuohon sivustoon, saat oitis valehtelijan leiman. Syy: se on ns. ”huonompi lähde” kermapärseille. (Vrt sanontaan ns. ”parempaa väkivaltaa”).
   Elämän ironiaa vai ihan loogista keskustelupalstojen elämää: nämä ”alempiarvoiset” palstat tietävät (eivät siis valehtele) jo paljon aikaisemmin mitä/missä kuin vanhamedia.

   Eipä ihme, että voimallisella sensuurilla nyt yritetään katkaista tiedon kulku joka paikassa.

 8. En laita linkkejä enkä viittauksi valtamediaan kuin poikkeustapauksissa. Tähän on muutamia syitä:

  1) Valtamedia on kilpailija ja kukaan yritystoimintaa harrastava toimija ei halua luoda kilpailevalle yritykselle etua.

  2) Vaikka kirjoitamme hieman ”eritavalla” kuin valtamedia, silti juttumme perustuvat tapahtuviin asioihin ja niitä ei tarvitse keksiä. Suurin lähde on polisen.se eli Ruotsin poliisin tapahtumasivu. Lisäksi Ruotsin ”hommaforum” flashback.org on paikka, josta löytää lähes jokaisen ruotsalaisen kylän tapahtumat. Sieltä löytyy joka ikiseen tapahtumaan silminnäkijöiden kuvauksia, oikeudenkäyntipöytäkirjoja ym ym.

  Niin ikään saan suoraan Ruotsin tietotoimistolta uutisia. Kuten myös saan maksullisia uutisia viideltä kuudelta eri tietolähteeltä. Kuten myös useilta yksityisiltä tiedonantajilta, joiden apu on tärkeää. Edelleen saan Ruotsin käräjä- ja hovioikeuksilta tuomioiden päätöslauselmia kuten kuka tahansa media, joka niitä haluaa.

  Pt-media on siis itsenäinen toimija eikä – kuten valtamedia haluaa väittää – valemedia kuten sana vale tarkoitetaan. On ensiarvoisen tärkeää uskottavuutemme kannalta tehdä juttuja, jotka perustuvat totuuteen. Joskus harvoin voi lipsahtaa virhe, ja sen me korjaamme aina. Kun virhe huomataan, se korjataan ja oikaistaan.

  Toimintamme tavoite on tietenkin se, että ihmiset luottavat juttuihimme ilman, että sitä tarvitsee erikseen vahvistaa tai todistaa oikeaksi.

  3) Koska valtamedia pitää meitä jonakin epäluotettavana valheiden levittäjän niin luonnollisesti emme linkkaa tällaisten medioiden sivuille. Me emme ole aisankannattajia.

  Jokainen jos epäilee jutun aitoutta voi itse googlettaa asioita. Vahvistuksia kyllä löytyy jos ei usko meitä.

 9. Ymmärtänette sen, että haluaisin enemmän itse keskusteluissa linkata tähän sivustoon, mutta se väistämätön kommentti on se: ”Missä lähteet!?”
  Minä tiedän, että tämä sivusto on luotettava, siksi luenkin liki päivittäin. Mutta jos minä linkkaan uutisia täältä, linkkini uskottavuus vaatisi lähteitä. Siksi en juurikaan linkkaa näitä uutisia.

  Lukijoilta ei pidä vaatia sitä, että itse hakevat lähteitä uutisille, vaan uutisen tarjoajan velvollisuus on esittää lähteet. Tuo on uskottavan journalismin periaatteita. Siksi en itse oikein halua vetää enää linkkejä tänne. Voin lainata uutislinkin ja googlata sen, mutta helpointahan olisi se, että teillä olisi uutisen perässä ne linkit, joista uutinen on saatu.

  Minusta ei liikaa vaadittua, ja myös uskottavuutta parantavaa.
  Kuten sanoin uutisista en ole eri mieltä ja nostan hattua sivustolle, joka kertoo jotain, mitä YLE tai HS eivät halua meidän tietävän. PT-median kaltaisia tarvitaan, mutta sanon, että lähteiden suhteen täytyy pelata samoilla pelisäännöillä.

  DuPont, vakiolukija.

  1. Kiitos asiallisesta palautteesta.

   Ymmärrän kyllä tietyltä kantilta sen, että juttuihimme halutaan lähteet.

   Tällä asialla on kuitenkin sen toinenkin puoli. Nimittäin se, että Pt-media on itsessään lähde. (!) Olemme kertoneet lukuisia juttuja ihan paikanpäällä tehden niistä videoita tai valokuvia. Nämä jutut ovat tulleet, jos ovat, sitten viiveellä valtamediaan.

   Saamme silloin tällöin kyselyjä mm. Unkarin tv:stä ja Dailymailista (mainitakseni), että voivatko lainata juttujamme kääntäen ne omille kielilleen. Esimerkkinä mainitsen Rinkebyn vuoden takaisen mellakan, joka levisi vain ja ainoastaan Pt-median kautta maailmalle. Kuten myös Västeråsin Ikeapuukotuksen taustat ja jälkipeli oli vain ja ainoastaan Pt-median kautta.

   Ymmärrän toki, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa asioita joista kirjoitamme. Teen kuitenkin kaikkeni, jotta voisimme saavuttaa jonakin päivänä sellaisen uskottavan aseman, että voisimme itse olla lähde, johon viitataan.

   Kuten sanoin, Pt-media on itsessään lähde. Suomenkielisessä mediamaailmassa ei ole yhtään vastaavaa toimijaa, joka tuntee Ruotsin ja Tanskan niin hyvin kuin me tunnemme. Jos näissä maissa tapahtuu jotain sellaista, joka on merkittävää, silloin sen löytää ensimmäisenä Pt-mediasta. Tiedän myös asioiden ja tapahtumien taustat ja haluan painottaa, että en kopioi juttuja suoraan mistään valtamedian uutisista vaan teen tapahtumiin omat taustatutkimukset.

   Kun siis luet jotain täältä, niin voit olla varma, että olen tarkistanut asian monesta eri lähteestä. Varsinkin jos vähänkin itse epäilen jutun taustaa, silloin en edes julkaise sitä.

   Teen sen ennenkaikkea siksi, että haluan olla luotettava toimija ja toisaalta siksi, että haluan kertoa asiasta mahdollisimman monipuolisesti.

   Toimin ainoastaan lukijoideni hyväksi. Minun ensisijainen tarkoitus on kertoa mitä naapurimaissa tapahtuu ja vielä tärkeämpää on saavuttaa se asema, jossa Pt-mediaan viitataan lähteenä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.