Fredrik Reinfeldtin sukuhistoriaa

0

3231598_2048_1152

Moni tuntee Ruotsin edellisen pääministerin Fredrik Reinfeldtin älyttömistä lausunnoistaan ja ajatuksesta avata Ruotsin rajat kehitysmaiden suuntaan täysin.

Reinfeldt sai Suomessa ja muualla Euroopassa kunniaa ja mainetta esim. muutama vuosi sitten antamassaan lausunnossa, jossa hän kuvasi asioita näin:

Kun lennän matkoillani ympäri Ruotsia, näen vain pelkkää metsää ja erämaata. Täällä on tilaa maahanmuuttajille vaikka kuinka paljon.

(Lähde lausuntoon 7.12.2014  http://www.svd.se/reinfeldt-fler-flyktingar-far-plats)

Hallituskautensa aikana monista tuntui siltä, Fredrik Reinfeld tekee kaikkensa tuhotakseen Kuningaskunnan, ja että hän ajaa maan tahallisesti katastrofiin lupaamalla oleskeluoikeuden kaikille, jotka vain pääsevät Ruotsiin.

Voisiko tämä pitää paikkaansa?

Granskning Sverige, joka on vaihtoehtomedian eräänlainen ”ikoni”, teki raportin Reinfeldtin toimista. Sen voi katsoa täältä.  (HUOM! Juttu on ruotsiksi)

Reinfeldtin sukuhistoria on mielenkiintoinen. Hän on moneen kertaa sanonut, että maahanmuuttajat ovat enempi ruotsalaisia kuin ruotsalaiset itse. Mitä Reinfedt tarkoittaa?

fam1Fredrik Reinfeldtin isänisän isänisä oli nimeltään John Hood, joka on myös Fredrikin toinen nimi, Fredrik John Reinfeldt. John oli amerikkalainen sirkustirehtööri ja mulatti, kuten Aftonbladet tiesi kertoa vuonna 2006. Johnin tiedetään kertoneen, että hän olisi ollut Borneon kuvernööri ja hänen äitinsä oli ehta neekeri. Toisinaan John oli kertonut, että hänen äitinsä oli hollantilainen hutsu ja isä Javan kuvernööri. Eittämättä John oli kova tarinankertoja ja valehtelija, mutta yhtä kaikki hän oli ulkonäöltään mulatti. Kuten SUOMALAINEN Hufvudstadsbladet kertoi elokuussa vuonna 1884: ”John oli sulava ja korea näky, oikea neekerikomeus, pukeutuu hyvin ja käyttäytyy korrektisti”. Turkulainen ruotsinkielinen lehti Åbo Underrättelse taas kuvasi miestä sanoin: ”Elegantti kulkuri hienoine maneereineen, kultakelloineen ja hyvine käytöksineen. Herrasmies”.

On hieman epäselvää, mitä tekemistä John Hoodilla oli suomalaisten kanssa, miksi suomalaiset ruotsinkieliset lehdet kertoivat miehestä. Luultavasti neekeri oli tuolloin kuitenkin suuri harvinaisuus Ruotsissakin ja sitä myöten siitä kirjoitetettiin Suomessa asti. Se on kuitenkin varmaa, että John Hood saapui Tukholmaan noin 1880.

Samoihin aikoihin oli Tukholmassa muuan 21- vuotias örebrolainen tyttö Emma Dorothea Reinfeldt, joka antautui John Hoodille siten, että heille syntyi lapsi, joka kastettiin John Reinfeldtiksi. Hän oli siis Fredrik Reinfeldtin isänisän isä. Aikalaisten kertomuksissa asioita siloteltiin, sillä lapsi oli avioton. Taidehistoroitsija Richard Brun kertoo, että koska Emma oli liettualainen, ja tuohon aikaan liettulaiset naiset eivät liikkuneet tuollaisia matkoja, yksinkertainen selitys on, että Emma Reinfeldt oli maksullinen nainen,

Åbo Underrättelse kirjoitti John Hoodista: ”Neidot olivat kiinnostuneita hänestä, eivät vähiten hänen kaffipapujen värisestä ihonväristään”.

Näin siis kirjoitetttiin Fredrik Reinfeldtin esi- isistä Suomessa HBL:ssä  ja Åbo Underrättelse:ssä 1880- luvulla. Molemmat lehdet näyttävät olleen jonkinlaisia aikansa ”seiskoja”. Kuningaskunnan asioista oltiin hyvin perillä.

sz65da42Kun katsoo tarkaan Fredrik Reinfeldtin kuvaa, huomaa hyvin selvästi, että hän poikkeaa ruotsalaisesta ulkonäöstä. Koukkunenä, tumma hipiä, joka ruskettuu hyvin nopeasti jo pienestäkin auringosta jne, On hyvin selvää, että hänen verenperimä ei ole ruotsalaista eikä edes pohjoismaalaista. Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että Fredrik Reinfeldt on useaan otteeseen sanonut ihan julkisesti, että erilaiset maahanmuuttajat ovat sitä aitoa oikeaa ruotsalaisuutta, on luultavaa, että koko Reinfeldtin suvussa ajatellaan siten, että juuri maahantulijat ovat sitä oikeaa ruotsalaisuutta. Tai ainakaan ei nähdä ruotsalaisille tärkeitä perinteitä tärkeinä. Reinfeldt on siis neekerin ja liettulaisen huoran jälkeläinen. Hän on todennut tästä mm:

Tämä on sitä aitoa ruotsalaisuutta.

Voisiko nyt siis ajatella, että Fredrik Reinfeldt ei ole missään vaiheessa ajanut ruotsalaisten asiaa toimiessaan politiikkona, vaan hänen tarkoitusperänsä ovat olleet ihan muut?

Lähteitä:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab

https://www.flashback.org/t1718865 (Flashbackissa pitkä ketju asiasta)

HUOM! Juttu on julkaistu aiemmin jo 2015.

27 thoughts on “Fredrik Reinfeldtin sukuhistoriaa

 1. Jos Fredi on neljännessä polvessa mulatin jälkeläinen, niin tämä tarkoittaa hänen verestään olevan 1/16 mulattiverta. Jos tähän lisätään liettualainen ilotyttö ja oletetaan muiden esi-isien olleen ruotsalaisia, niin Renu on verenperimältään 14/16-ruotsalainen. Näillä perusteilla en tekisi vielä liian pitkälle vieviä johtopäätöksiä Fredin ruotsalaisuudettomuudesta.

 2. Åbo underrättelsen ei ole Turun alioikeus, se on vanhin yhä ilmestyvä sanomalehti. Käännös on tarpeeton.

 3. Koska päättäjät ovat vain ihmisiä, eivätkä edes yli-ihmisiä, voi korkeallekin pallille kivuta narsisti, harhainen tsi muuten vaan mielenvikainen ja jälki on sen mukaista, Onhan näitä nähty Suomessakin. Päättäjiin ujuttautuu aivan varmasti niitäkin, joiden tarkoitusperät eivät ole puhtaat. En voi ymmärtää miksi eduskuntaankin voidaan päästää mashanmuuttaja, olkoonkin vaikka kuinka suomen kansalaisuuden saanut, kulttuuritausta on eri ja kuten olemme nähneet, suomalaisiksi eivät muutu kulttuuriltaan ja se on olennaisesti ratkaisevampaa monessa kuin onko joku paperi kansalaisuudesta.

 4. Palmellakin oli koukkunenä, joka viittaa lähi-idän alueelle. Ja Palestiinan asiaahan tämä mies aikoinaan kiihkeästi ajoi.

  1. Ainoastaan siitähän ei voida sanoa varmuudella, antautuiko ruotsalaistyttö mulatille vapaaehtoisesti, vai oliko kyseessä ruotsalaisittain ensimmäinen ullatusseksi eli rikastamisakti?

  2. Palmen suku oli Liivinmaalta (osa Viroa ja Latviaa), Suomesta (isän äiti Hanna von Born oli suomenruotsalaista aatelia) ja baltiansaksalaista aatelia.

 5. Kun katsoo mitä tahansa Reinfeldtin kuvaa niin nkee heti ettei hän ole ruotsalainen tai pohjoismaalainen: Hänellä ei ole poskpäitä. Korkeat poskipäät ovat pohjoisen selkeä tavaramerkki. Lommoposkipäät tarkoittavat muualta tullutta rotua.

 6. Minulle sukujuurilla ei ole niin väliä. Merkittävää on, että hän näkee metsien ja erämaiden olevan selvä merkki, että tilaa on ja kaikki voivat tulla ikään kuin integraatiokyvyn tai -halun voisi sillä ohittaa. Siinä onkin selvittämistä, miten tällainen heppuhei on voinut olla pääministeri – jos tulevaisuudessa selvitetään muuta kuin koraanin tulkintoja.

  1. Ajattelin ihan samaa. Ties mitä sukujuuria kelläkin on ollut ja vaikutus voi olla aivan päinvastainen.

   Ajatus metsien hakkaamisesta uusien laajojen asuntoalueiden perustamiseksi on monesta syystä kaistapäinen. Kyseisiä Ruotsin metsäalueita tarvitaan ihan muihin tarkoituksiin kuin ihmisasutuksiksi.

   Mitä iloa olisi miljardinkaan ihmisen pelastamisesta muutamaksi vuosikymmeneksi, jos sukupuutto iskisi lopulta koko ihmiskuntaan?

   Hyvät ihmiset ovat idiootteja. Heidän auttamisintonsa ei laannu ennenkuin maapallon kaikki resurssit on käytetty ja auttaminen käy mahdottomaksi. Pääasia heille on, että he yrittävät keinoja kaihtamatta.

   Reinfeld on kieltämättä älyvapaa, ja oikein täytyy ihmitellä miten moinen tyyppi on päätynyt tuollaisenkin maan pääministeriksi. Toisaalta pelkkä suun piekseminen ei maksa mitään ja möläytyksen motiivi voi olla vaikkapa halu ärsyttää maahanmuuttokriitikoita. Tuhansia ja taas tuhansia kehitymaalaisia hän on silti ottanut.

 7. Vaan mistä on tullut perintönä koukkunenä. Ei kai vaan tietyltä”ryhmältä”…

   1. Tietääksesi kuka hallitsee sinua, ota selvää ketä et saa arvostella” – Voltaire

 8. PT-median paras kirjoitus kautta aikojen! -En ollut kyseiseen juttuun törmännyt aikaisemmin täällä -toki tämän mulattimädättäjän edesottamukset on varsin hyvin tiedossa, koukkunokka veljeilee nimittäin MAAILMAN RÖYHKEIMPIEN JA MORAALITTOMIMPIEN RIKOLLISTEN kanssa edelleen ja on todella vaarallinen henkilö myös meille suomalaisille. Reinfeld on juureton ja moraaliton sekasikiö joka on oman mitättömyytensä turhauttamana päättänyt tuhota pohjolan puhtaan alkuperäisväestön. Kun tämänkaltaiset mulatit päästetään päättämään kansallisvaltioiden asioista niin jälki on ruåtsissa nähdyn mukaista -kaikki toimet tähtäävät kantaväestön tuhoamiseen.

  -Näistä tyypeistä on päästävä eroon keinoja kaihtamatta -muuten minkäänlaisesta suunnanmuutoksesta on turha edes haaveilla. Tämä karu todellisuus on jokaisen kansallismieliseksi itsensä tuntevan syytä pitää kirkkaana mielessään ja keskittyä toimimaan senmukaisesti. Pelkkä maahantunkeutujiin keskittyvä öyhötys ei johda toivottuun tulokseen -todelliset viholliset löytyy poliittisten päättäjien ja heidän taustaryhmien joukosta. Focus on siis pidettävä siellä tai muuten homma menee pelkäksi varjonyrkkeilyksi ja ilmaan huitomiseksi.

 9. Loistava esimerkki niistä mädättäjistä joita on pesitynyt päättäjiin.Pääsevät historian kirjoihin stalinin ja muiden oman kansan tuhoajien joukkoon.

 10. Sen verran voisit vielä ruokota artikkelia, että Johnin sukunimi kirjoitettaisiin johdonmukaisesti: alussa on Hood, joka ykskaks vaihtuu Hookiksi.

 11. Onpa hauska sana tuo ruotsalaisuudettomuus. Onkohan se niitä uussanoja, joita täytyy alkaa käyttää.
  Mikä on sitten tälle vastakohta? Riittääkö pelkkä ruotsalaisuus?
  Jotenkin kuulostaa että jotain puuttuu tai on liikaa.

  1. Mainittujen sanojen käyttäminen ja käyttättömyys lienevät vaikkapa juuri sinun itsesikin vapaasti harkittavissa?

 12. Valitettavasti ensimmäinen mauton ja vastenmielinen juttu Tajukankaalta.
  Se, mistä ja kenestä kukakin meistä periytyy ei ole kenenkään huono tai hyvä puoli. On todennäköisesti niin että kenen tahansa sukujuuria meistä aletaan kaivamaan riittävän kaukaa niin sieltä löytyy yhtä ja toista. Itseltäni löytyi kolme peräkkäistä aviotonta lasta, tyttöjä, mutta en silti katso olevani ”huoran” jälkeläinen.
  Tässä olet, Paavo, sortunut vihervasemmiston tasalle.

  En tietenkään halua rajoittaa kenenkään sananvapautta mutta en olisi pahoillani vaikka tämän poistaisitkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.