Lauantaiepistola – kuka on valemedia?

13

Valtamedia tapaa puhua valemedioista, joihin Pt-mediakin luultavasti lasketaan. Tähän on luultavasti vain yksi syy: valtamedia jollain tapaa katsoo itsensä uhatuksi.

Mitä media tarkoittaa? Kuka tahansa voi nykypäivänä laittaa pystyyn nettisivut, joissa julkaisee haluamaansa uutista, juttua tai mitä tahansa mieleen tulevaa asiaa. Media voi olla ”vanha” painettuun lehteen pohjautuva media, mutta saman media-käsitteen alle sijoittuu myös mikä tahansa blogi tai uutissivusto. Median käsite on hyvin laaja, ja se on hyvä. Kukaan ei voi omia itselleen median käsitettä.

Sen sijaan journalismilla käsitetään jotain sellaista, että media julkaisee journalismia. Journalismin käsitetään olevan neutraali kuvaus ilmiöstä tai tapahtumasta. Voiko journalismi olla neutraalia ja objektiivista? Luultavasti voi, mutta useimmiten jokainen media ajaa jollakin tapaa juttuihinsa omia arvojaan ja halujaan. Myös Pt-media. On selvää, että jokainen lukija ymmärtää, että juttumme perustuvat tiettyihin arvoihin ja niissä on jollakin tavalla mukana ”aatteellisuus”. Hesarilla, Ylellä, Svt:llä. Aftonbladetilla jne jokaisella on myös oma jonkinlainen agendansa, aina sitä ei välttämättä huomaa, mutta yleensä sen huomaa kun juttuja seuraa.

En laita linkkejä enkä viittauksi valtamediaan kuin poikkeustapauksissa. Tähän on muutamia syitä:

1) Valtamedia on kilpailija ja kukaan yritystoimintaa harrastava toimija ei halua luoda kilpailevalle yritykselle etua. Pt-media on yritys siinä missä HS tai Aftonbladet ja pyrkii saamaan toiminnasta palkkaa. Tällä hetkellä palkkaa tulee, sanotaanko ”puolipäiväisesti”, mutta yritämme saada median siihen tilaan, että siitä voi nostaa ulos normaalin kuukausipalkan.

2) Vaikka kirjoitamme hieman ”eritavalla” kuin valtamedia, silti juttumme perustuvat tapahtuviin asioihin ja niitä ei tarvitse keksiä. Suurin lähteemme on polisen.se eli Ruotsin poliisin tapahtumasivu. Lisäksi Ruotsin ”hommaforum” flashback.org on paikka, josta löytää lähes jokaisen ruotsalaisen kylän tapahtumat. Sieltä löytyy joka ikiseen tapahtumaan silminnäkijöiden kuvauksia, oikeudenkäyntipöytäkirjoja ym ym. Myös Ruotsin valtamedia käyttää flasbackia lähteenään.

Niin ikään saamme suoraan Ruotsin tietotoimistolta uutisia. Kuten myös saan maksullisia uutisia viideltä kuudelta eri tietolähteeltä. Kuten myös useilta yksityisiltä tiedonantajilta, joiden apu on tärkeää. Edelleen saan Ruotsin käräjä- ja hovioikeuksilta tuomioiden päätöslauselmia kuten kuka tahansa media, joka niitä haluaa.

Pt-media on siis itsenäinen toimija eikä – kuten valtamedia haluaa väittää – valemedia kuten sana vale tarkoitetaan. On ensiarvoisen tärkeää uskottavuutemme kannalta tehdä juttuja, jotka perustuvat totuuteen. Joskus harvoin voi lipsahtaa virhe, ja sen me korjaamme aina. Kun virhe huomataan, se korjataan ja oikaistaan.

Toimintamme tavoite on tietenkin se, että ihmiset luottavat juttuihimme ilman, että sitä tarvitsee erikseen vahvistaa tai todistaa oikeaksi.

3) Koska valtamedia pitää meitä jonakin epäluotettavana valheiden levittäjän niin luonnollisesti emme linkkaa tällaisten medioiden sivuille. Me emme ole aisankannattajia.

Lopuksi, me emme ole jotain ihmeellisiä putinin trolleja. Emme kannata tai ole kannattamatta natoa emmekä siionisteja. Emme kannata  varsinkaan Venäjää (kun tänä päivänä vuonna -39 Neuvostoarmeijan jälkiä korjattiin Helsingissä, vajaa 100 kuollutta ilmapommituksissa. Vaikka Neuvostoliitto on muutanut nimensä Venäjäksi, silti sama kaiku on askelten)  Ukrainaa emmekä mitään muutakaan maata erityisesti. Noh, ehkä Unkaria ja Baltian maita siinä mielessä, että siellä tuetaan Pt-median agendaa, eli islamvapaata Eurooppaa. Jossa muslimimaista tulevia tulijoita ei rahoiteta ilmaiseen elämään.

Jokainen jos epäilee jutun aitoutta voi itse googlettaa asioita. Vahvistuksia kyllä löytyy jos ei usko meitä.

Advertisements

16 thoughts on “Lauantaiepistola – kuka on valemedia?

 1. Valtamediat pilasivat sata vuotta korkeatasoista suomalaista journalismia alettuaan palvoamaan toiseutta ja ennen kaikkea islamia. Ei vain ole mahdollista samaan aikaan kannatella erilaisten vähemmistöjen oikeuksia ja julistaa suvaitsevaisuutta ja toisaalta katsoa sormien läpi – tai paremminkin tukea – vähemmistöille avoimen vihamielistä islamia, jossa ei ole mitään suvaitsevaista. Joskus on pakko valita, ei voi kääntyä oikealle ja vasemmalle ja jatkaa suoraan.

  Mielestäni kulminaatiopiste oli se kuva hukkuneesta pikku pojasta – sen kuvan nähtyään Suvaitsevaiston lanttu sekosi ja kaikkea aiheeseen liittyvää alettiin hoitamaan vain tunteella. Se oli satojen miljardien ja tuhansien ruumiiden otos.

  En ole aina tyytyväinen PT-mediankaan toimintaan, kuten ei pidä olla minkään median toimintaan, mutta pidän islamisoitumista sellaisena uhkana Euroopalle ja ihmisoikeuksille, että olen iloinen, että edes joku jaksaa aktiivisesti vastustaa. Kiitos siitä.

 2. Täältä hotellin respasta toivotetaan onnea ja menestystä sekä voimia eloon PT-medialle. Tämä on tällä hetkellä yksi Suomen tärkeimmistä medioista.

   1. JOKAISEN kannattaisi nyt aluksi lukea n. 500 -sivuinen tietokirja islamista (Hege Storhaug: Islam -yhdestoista vitsaus), joka on juuri suomennettu ja Kiuas -kustantamon loistavin arvosanoin (professori Timo Vihavaisen arvostelu) julkaisema. Kirjasta jokainen tiedon HALUINEN saa tietää, mitä on islam ja mitä se tulee aiheuttamaan meille, suomalaisille.

 3. Jos kaikkialla on monikulttuuri, missään ei ole kulttuuria (Morrissey) sanoo:

  Oisko sanassa journalismi ranskan sana jour? Siis päivän uutiset ja puheenaiheet?

 4. ”Valta”media on kohottanut itse itsensä sille paikalle missä se nyt on -Uutisoinnin monopoliasema ei ole syntynyt tarjotun tuotteen laadulla vaan mediakentän järjestelmällisellä keskittämisellä muutaman ihmisen täydellisen kontrollin alaisuuteen ja ”kansalaisten omistama 😂” pakkoverotuksella pyöritettävä yleisradio (sic!) kuuluu samaan ”virallista totuutta” julistavaan rintamaan -vuosia kestänyt, todennäköisesti poliittisella päätöksellä toteutettu linja uutisoinnin suhteen on tehnyt näistä medioista journalismin irvikuvia ja niiden seuraamisesta seuraa itsenäiseen ajatteluun kykenevälle henkilölle ainoastaan pulssin hälyttävä nouseminen ja suunnaton vitutus. Erittäin huonosti toteutettu propaganda saattaisi naurattaa mutta tietoisuus että valtava määrä suomalaisista uskoo kaiken ilman pienintäkään kyseenalaistamista saa hymyn hyytymään -valtamedian kertomaan ”totuuteen” mielipiteensä ja toimintansa perustava henkilö on erittäin haitallinen ympäristölleen. Kaikkein raadollisimmin tämän voi todeta aina vaalien yhteydessä -samat kansanvastaiset rikolliset äänestetään jatkoon vuosi toisensa jälkeen. Suurin syyllinen tähän on nimenomaan ”valta”media.

  -Jos vaihtoehtomedian toimijat haluavat murtaa monopolin on sen tavoitteen saavuttamiseksi pystyttävä tekemään keskinäistä yhteistyötä -uudet lukijat pitää houkutella nimenomaan tuolta vastustajan leiristä eikä tuhlata energiaa edelleen selkeään vähemmistöön kuuluvasta ryhmästä joka käsittääkseni seuraa jo nyt kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja. Ne kansallismieliset mediat jotka sisäistävät toimintansa ”suuremman merkityksen” ja eivät muuta linjaansa ulkopuolisesta painostuksesta ovat niitä joita seurataan -jos julkaistava materiaali valitaan taloudelliset tavoitteet edellä putoaa pois pelistä.

 5. Mihin maailma menee jos uutistenkin pitää olla poliittisesti korrekteja.
  Kyllä asiat pitää kertoa niinkuin ne ovat.

  1. Niinhän sitä luulisi, mutta todellisuudessa jo kauan aikaa, ehkä mittaamattoman kauan, ovat uutiset olleet värittyneitä sen mukaisesti, mihin tarkoituksiin niitä on haluttu esittää.

 6. Hyvin kirjoitettu. Itse en ihan kaikesta ole samaa mieltä kuin ylläolevassa tekstissä kirjoitetaan(Teen erittäin suuren eron Venäjän ja N-liiton välille), mutta toivon että PT-mediasta tulee jonain päivänä merkittävä haastaja ns. valtamedialle. Satunnaisten lahjoitusten lisäksi pyrin tuomaan hienovaraisesti tätä sivustoa esille tuntemilleni ihmisille. Tällä hetkellä minulla on projektina käännyttää vanhempani lukemaan Ruotsin tapahtumista myös täältä, eikä pelkästään ns. valtamediasta.

 7. Erinomaista tekstiä Paavo.

  Jokin erittäin merkittävä tekijä vaikuttaa siihen, että ns haittamaahanmuuton mukana tulee paljon ainesta, joka kykenee aiheuttamaan tällä hetkellä ainoastaan vahinkoa valtaamalleen maalle.

  Jos kyseessä on se, että suuri osa tulijoista on todellakin älyllisesti heikompaa ainesta, nämä ongelmat tuskin ratkeavat tulevaisuudessakaan, ellei älykkyyteen pystytä keinotekoisesti vaikuttamaan. Se olisi ainoa keino tarkaista näin valtava ongelma, mutta toistaiseksi kyseessä ei ole kehityskulku, johon voisi millään luottaa, eikä näin ollen mitään pidä tehdä ja luottaa siihen, että kaikkien älyä voidaan tulevaisuudessa parantaa.

  Alla lukemista, jos wikin käsitys asioista kiinnostaa:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisrotu

  Erityisesti nämä kohdat ovat mielenkiintoisia:

  1) Rotu ja älykkyys

  2) Rotu ja fyysinen suorituskyky

  Jälkimmäinen on sikäli mielenkiintoinen, että yhteyden rodun ja kestävyyden/nopeuden välillä oleva yhteys pyritään kieltämään, koska jos yhdessä ominaisuudessa olisi eroja, niin sittenhän niitä voisi olla muissakin ominaisuuksissa.

  Ja ei ole mikään ihme, että tiedemaailmasta löytyy ajattelijoita, jotka keksivät mahdollisia vastahypoteeseja ja vastaväitteitä. Mutta kun nuo vastaväitteet lukee, on heti todettavissa, että ne eivät todellakaan riitä kumoamaan epäilyjä siitä, että rotujen välillä on eroja.

  Erityisesti esiin nousee mielestäni seuraava:

  ”Amby Burfootin mukaan pohjois- ja itäafrikkalaiset urheilijat tyypillisesti menestyvät kestävyyslajeissa kuten maratonissa ja länsiafrikkalaiset voima- ja nopeuslajeissa kuten pikajuoksussa ja pituushypyssä vaikka molemmat ryhmät perinteisesti olisi luokiteltu ”mustaan rotuun” kuuluviksi. Ihmisen noin 100 000 geenistä vain 1–6 vaikuttaa ihonväriin eikä niiden perusteella voida tehdä oletuksia muista ominaisuuksista. Länsi- ja itäafrikkalaiset ovat molemmat ”mustia”, mutta eroavat toisistaan fyysisen suorituskyvyn osalta enemmän kuin suurimmasta osasta valkoisista.[80]”

  Eihän kukaan mielestäni väitä, ettei mustien väestön sisällä voisi olla suuriakin eroja näissä fyysisissä ominaisuuksissa. Samoin on selvää, että nimenomaan ihonvärin perusteella ei voida johtaa muita ominaisuuksia. Ihan yhtäläisesti toiset mustat (Afrikka on suuri maanosa) voivat olla keskimäärin älykkäämpiä kuin toiset, mutta oleellista on se, että mahdollisia eroja ei lähtökohtaisesti kiistetä poliittisen korrektiuden ja/tai tasa-arvohömpän nimissä. Ihonväriin ja älylliseen lahjakkuuteen vaikuttavat geenit voivat olla tietenkin täysin erillisiä, mutta korreloivat samaan tapaan kuin se, että jäätelön myynnin ja hukkumiskuolemien volyymi näyttävät kulkevan käsi kädessä.

  Älykkyys on merkittävä yhteiskunnallinen ihmisen ominaisuus ja heikkolahjaisen aineksen runsas esiintyminen heikentää kansakunnan kykyä huolehtia hyvinvoinnistaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.