Skip to content
Mainokset

Mauri Peltokangas kertoo joitakin perusasioita sananvapaudesta

Kaustislainen Mauri Peltokangas kertoo taas jotain sellaista, joka laittaa ihmisen ajattelemaan.

Mainokset

10 Comments »

 1. Maurin videoilla on niin hyvä näkyvyys, että toivottavasti lähtee PS:n eduskuntavaaliehdokkaaksi. Läpi menee heittämällä!

  Tykkää

 2. Ironisintahan tässä on se, että nämä ajatuspoliisit on niin saatanan tyhmiä etteivät he tajua, että heidän toimillaan on täysin päinvastaiset vaikutukset kuin mitä he yrittävät tällä saavuttaa.

  Tykkää

 3. Matuhyysärit eli ylisuvaitsevaiset tietenkin painaneet ”ilmianna”-nappia taas kiusaamistarkoituksessa, joukkokiimassaan – ei mitään uutta eikä ullattavaa. Fb:n pitäisi jo tehdä näitä tahallisia massahyökkäyksiä vastaan ”väärä ilmianto” – nappi varmaankin? Tuskin tässäkään tapauksessa oli mitään yhteisönormeja rikottu.
  Onhan tähän mennessä paljonkin alhaisia ja likaisia temppuja nähty näiltä äärisuvaitsevaisilta – he juuri harrastavat tätä!

  Miksi ylisuvaitsevaisten on niin vaikeaa suvaita, että esim suomalaisista 80 % oli kyselyssä täysin eri mieltä heidän kanssaan? Suomen kansa _kannatti_ näiden laittomien karkoittamista?

  Tykkää

 4. Nykyään kovassa kurssissa on vahtaaminen ja ilmianto. Maailmaa parannetaan myrkyttämällä. Ruokkimalla ruokitaan ahdasmielisyyttä. Peltokankaan puheenvuoroissa on toimiva sekoitus pelkistettyä pitävää periaatteellisuutta ja vanhakantaista vapaamielisyyttä. Ei lämpimikseen puhu.

  Tykkää

 5. Nyky Suomalaiset miehet ovat täyttä homo nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet matuloiset vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ryssät vuonna 1939.

  Tykkää

 6. 51000 tykkäystä osoittaa sen, että moni on kanssani asioista samaa mieltä. Olisikohan se syynä siihen, että sain kolmannet bannit, jotka kestää 30 päivää. Viestissäni oli niin loukkaava lause ihmisryhmää kohtaan, kuin ” luulisi itsesuojeluvaistojen heräävä, kun näkee mistä päin maailmaa mies on” kyseessä oli laittomasti maahamme tullut mies, joka oli tuomittu raiskauksesta. Sanoin siis ainoastaan totuuden, jota ilmiantaja ei kestänyt. Toivottavasti Mauri fiksuna miehenä selvittää , mistä näissä banneissa on kysymys. Minustakin ne on laittomia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: