Mainokset

Islamilaisten asusteiden myynti normikaupoissa yleistyy – Intersport myy nyt burkiineja

Kuvakaappaus 2017-12-04 14-31-43

Yhä useampi ruotsalainen yritys katsoo islamilaisten esimerkiksi vaatekappaleiden myynnin kuuluvan tämän päivän agendaan.

Urheiluketju Intersport on ottanut mallistoonsa burkiineja. Sinisen Bea Burkinin kerrotaan olevan joustava ja mukavan muotoinen päällepuettavaksi. Hintaa burkiinilla on 499 kruunua eli 52,50 euroa.

Joidenkin mielestä burkini on islamilaisen sorron symbooli, joidenkin mielestä jokaisella naisella on oikeus pukeutua kuten haluaa.

Mainokset

9 Comments on Islamilaisten asusteiden myynti normikaupoissa yleistyy – Intersport myy nyt burkiineja

 1. Tarja-Maria // 04/12/2017 15:24 // Vastaus

  Voi ristus kuiten! Koskahan nää alkaisi myymään isompi kokoisia helpommin puettavia vaatteita esim. mummuille, joilla kädet huonona tai jokin muu vaiva ? Ei varmaan koskaan, sillä eihän se ole yhteiskuntamme prioriteetti numero 1.

  Tykkää

 2. Nimetön // 04/12/2017 15:37 // Vastaus

  Ompa hiton kauniita ,siis mitä säkkejä nuo on?Jäte vai roskasäkkejäkö? Vai uusia Ruåtsalaisten hiihtoasujako?Juu housut näyttääkin hiihtohousuilta..

  Tykkää

 3. Valtsu // 04/12/2017 16:11 // Vastaus

  Jumalauta mikä kyttäys oli vuosikymmeniä, ettei vain kukaan käytä uimashortseja tai vastaavìa – mutta sitten huomattiin, ettei se hygienia olekaan tärkeää.

  Tykkää

 4. Valkoinen ostaja // 04/12/2017 16:14 // Vastaus

  Ryhdyn siis Intersportin osalta boikottiin. En osta sieltä mitään kun suhtautuvat noinkin vihamielisesti ja rasistisesti kantaväestöön. Liekkö kyseessä jopa terroristikytkökset.

  Juuri syskuussa kävelin sisään kauppaan vaimoni ja poikani kanssa. Myyjät keskustelivat keskenään eikä ketään tuntunut kiinnostavan meidän paikallaolo. No, sivuhuoneesta tuli nuori harjoittelija ja kysyi että mitä saisi olla. Ja saihan sitä. 700e ostettiin jalkineta meille kolmelle. Kun mentiin kassalle niin muut katseli kun nuori poika piippaili ostoksia kassaan. Poika sai varmaan niistä bonukset ja muut katsoi vieressä.

  Jokainen asiakas on todellinen asiakas. Siksi islamilaisella terrorismilla ei kannattaisi häätää valkoista ostovoimaa pois.

  Tykkää

 5. vihaan kansallismielisfobeja vihaan // 04/12/2017 21:03 // Vastaus

  Vittujen kevät. Ei ikinä edes ikkunaostoksille noihin interpaskasporteihin ei iän kuuna pvnä. Toisaalta rautakauppamafiat olen laittanut aikaa sitte boikottiin kun myyvät jätesäkkejä. Niillähän on suora yhteys saatanan haisulisomalimuslimitorakkaongelmaan. Asekaupat ovat nyt suosiossa.

  Tykkää

 6. Musti & Mirri & Kameli // 04/12/2017 23:32 // Vastaus

  Ei tahdo löytyä vielä mistään kunnon sapuskaa lemmikilleni, minulle niin rakkaalle kyttyräkamelille. Markkinarako olisi, haloo

  Tykkää

 7. Allahin rienaamista! Missä hansikas-, jalkine- ja lärviosiot? Sukuelimet paljaana ei sovi kuljeskella, tai joutuu vastuuseen.

  Tykkää

 8. Kaksoisstandardia, menepä shortsit jalassa uimahalliin, sut potkaistaan sieltä pois epähygieenisenä, joten menepä piiloutuneena kaapuun, niin saat uida, tosin joku voi mulkoilla ikävästi.

  Eivätkä nämä tädit edes peseydy, tuleva vaatteet valmiiksi päällä, suihkutellaan vähän vettä päälle ja sit haisevana altaaseen. Parfyymit ja lika haisevat. Mut mitä välii? En mäkään enää jaksais kauheesti peseytyä ennen uimista.

  Mutta jokatapauksessa itse valitsen kaupan, jossa on länsimaisia vaatteita. Voin kyllä vaihtaa vaikka kuinka useasti tai alkaa tilaamaan netistä. Sama se, kunhan kannatan perinteisiä länsimaisia arvoja myös ostoksilla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: