Mainokset

Ronnebyssä pidettiin mielenilmaus uusruotsalaisten väkivaltaa ja rikollisuutta vastaan

manifestatition-ronneby-jpg

Ronnebyssä Blekingen läänissä on ollut jo pitkään hyvin rauhatonta. Asiasta on kirjoitettu useaan otteeseen. Uusruotsalaisista koostuvat jengit riehuvat kaupungin torilla ja siitä käydään jonkilaista herruutta.

Alla linkit aikaisempiin juttuihin:

https://pt-media.org/?s=ronneby

Nyt Ronnebyn asukkaat ovat kyllästyneet tilanteeseen ja lauantaina kerääntyi Ronnebyn torilla reilu 300 henkeä jonkinlaiseen manifestiin väkivaltaa ja rikollisuutta vastaan. Järjestäjä Michael Hultman kertoi tiedotteessaan:

– Me haluamme näkyä, mutta emme kuulua. Me olemme torilla ja näytämme, että emme halua väkivaltaa kaduillemme. Ronnebyssä on nyt tapahtunut niin paljon asioita. että haluamme paikallaolollamme osoittaa, että nyt riittää.

Facebookissa asiasta keskustellaan isossa ryhmässä ”Otrygga Ronneby” ja tämä ryhmittymä on manifestin takana.

Tapahtuma herätti kuitenkin ristiriitaisia tunteita, sillä sen haluttiin olevan poliittisesti sitoutumaton. Svergidedemokraattien paikallisedustajia oli kuitenkin paikalla näkyvästi ja tästä heräsi kyselyjä ja epäilyjä manifestin rasistisuudesta.

Joten, ei ole helppoa ruotsalaisilla. Vaikka tapahtumajärjestäjä on toiminut niin hienovaraisesti kuin vain mahdollista, siltä hän sai niskaansa rasismisyyttelyä.

Mainokset

17 Comments on Ronnebyssä pidettiin mielenilmaus uusruotsalaisten väkivaltaa ja rikollisuutta vastaan

 1. Puosuvaari // 04/12/2017 15:23 // Vastaus

  Tämä on kerta kaikkiaan surkeaa touhua Paavo. Näistä Ruotsin normaalijärkisten ihmisten mielenilmaisuista (Rönneby, Visby, Östersund) ei voi lukea mistään muualta kuin näistä nk. vihamedioista, pieniin paikallislehtiin – joissa tietoja kuitenkin väistämättä löytyy – ei yleisellä tasolla kiinnostus ulotu. Meillä on 7000 asukkaan pikkukaupungissa poltettu 10 autoa, loppuvuodesta tehty yli 20 asuntomurtoa, huumausaineista pidätetty yli 10 henkilöä, poliisilaitos auki kaksi tuntia joka keskiviikko ja maahanmuuttajia niin paljon, että maahanmuuttovirasto kieltäytynyt antamasta/lähettämästä lisää. Onkohan tässä joku yhteinen nimittäjä?

  Tykkää

 2. Talvisodanhenki // 04/12/2017 16:26 // Vastaus

  Apua ei ole tulossa koskaan. Mielenilmaus olisi kannattanut järjestää 15 vuotta aikaisemmin. Pelko rassismisyytöksistä kuitenkin vei voiton ja miehitysjoukot ovat ottaneet vallan.

  Tykkää

 3. Itämaan // 04/12/2017 17:27 // Vastaus

  Eipä tässä cuck-sveduilla ole oikeastaan enää mitään tehtävissä, kun homma on paskottu niin perinpohjaisesti. Vaadittas Aatu potenssiin sata, jotta Sveamamma saataisiin takaisin tolpilleen. Ei ole näköpiirissä.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 04/12/2017 22:14 // Vastaus

   Kantaruåtsalaiset ovat motitettuna omassa maassaan. Ainut keino millä saattaisi olla edes hieman vaikutusta olisi yleislakko -kertakaikkinen loppu hulluuden rahoittamiselle. Se ei kuitenkaan monietnisyyden ja yhteiskunnan joka alueelle levinneen cuck-kulttuurin ansiosta tulisi onnistumaan.

   Tykkää

 4. Valtsu // 04/12/2017 18:08 // Vastaus

  Jaa-a, paljonhan se mahtaa kehitysmaarikollisia rasismipelkoiset aisankannattajat kiinnostaa? Menette vaan kiltisti metoo-kiljumaan, kun Petter on tuijottanut Monicaa nanosekunnin tissiin.

  Tykkää

  • Nimetön // 04/12/2017 22:15 // Vastaus

   No varmaan niitä sen verran kiinnostaa kuitenkin että silloin on hyvä hetki keharilla käydä vähän joukkoraiskailemassa ja ryöstelemässä jossain toisaalla kun läänin kaikki poliisit on tilaisuuden ajaksi varattu äärioikeistoa vastustamaan…

   Tykkää

 5. ”..jotta Sveamamma _saataisiin_ takaisin tolpilleen.”

  Joskus männävuosina muutama mettäläinen esi-isä olisi ollut vain mielissään, kun sveamamman paikat repeävät muhamettilaisten toimesta. Olisi ehkä jokunen joutavanpäiväinen kivikasa jäänyt pykäämättä maisemaa pilaamaan.

  Tykkää

 6. Vihelsikö ne pelin poikki

  Tykkää

 7. Nimetön // 05/12/2017 06:23 // Vastaus

  Ei Ruotsalaisilla ole enää muuta mahdollisuutta kuin ”äänestää katoilta”, niin kuin amerikkalaiset sanovat… Vote from the rooftops…

  Tykkää

 8. On ongelmat on // 05/12/2017 10:56 // Vastaus

  Mohamedilla ei ole paikkaa missä hengailla nyt kun alkaa olla liian vanha nuorisotalolle:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=6826481

  Tykkää

 9. Suomi Finland // 05/12/2017 11:01 // Vastaus

  Ennalta arvattava käsikirjoitus. Ei ollut todellakaan mikään ullatus, että koko juttu huipentuu rasismisyytöksiin. Se tuli selväksi jo pelkän otsikon perusteella.

  Mitähän näiden ganstereiden pitäisi tehdä, että kukaan ei toisi keskusteluun mukaan sanaa rasismi? Ei varmaan riittäisi kaulojen katkaisukaan, koska suvakit vain kiljuisivat kuorossa lisää terapiapalveluita kultapojuilleen ja hovioikeudenneuvosten sormet alkaisivat heti syyhytä armahdusnapin päällä.

  Tykkää

 10. Mutta onhan siellä niin ihania burkha- kauppoja! // 05/12/2017 11:13 // Vastaus

  ”Rinkeby on melkein sotatoimialue” sanoo Lise Tamm joka on uusi johtaja viranomaiselle ”Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet” (Valtion yksikkö kansainvälistä ja organisoitua rikollisuutta vastaan) ja joka joutuu hakemaan osviittaa Colombiasta ja El Salvadorista:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6835575

  Tykkää

 11. Jarppa // 05/12/2017 13:30 // Vastaus

  Ruotsi on niin pitkään vannonut multikultin nimiin ja kieltänyt ongelmien olemassaolon, että jo pelkästään poliittisista syistä kurssia ei voi enää muuttaa. Ihan sama vaikka heti huomenna matut halalteurastaisi 1000 svedua Sergelintorilla niin siellä vaan keskityttäisiin määkimään meetoota. Ruotsi on menetetty maa ja ne määkijät tietävät sen itsekkin, ilman sisäsällissotaa ei tule muutosta parenpaan, siihen vissiin viranomaisetkin jo viittavat puhuessaan Kolumbiasta ja El Salvadorista. Molemmissa meinaan oli ihan aito sisällisota.

  Tykkää

 12. Ronnebyn kaatis // 06/12/2017 07:58 // Vastaus

  Ronnebyssä lääkäri varoittaa että importeeraamme nyt takaisin tauteja jotka olemme aikoinaan kitkeneet yhteiskunnastamme:

  http://katerinamagasin.se/next-stop-ronneby-lakarens-larm-vi-haller-pa-att-fa-tillbaka-sjukdomar-som-varit-utrotade-sverige/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: