Suomi 100-keikan ravintoloitsijan autot poltettiin – äärivasemmisto luultavasti asialla

13

Äärivasemmistolaiset anarkistit ovat uhonneet jo pitkään tekevänsä ”jotain”. Esimerkiksi Punk in Finland-sivustolla äärivasemmistolaiset ovat pohtineet iskua Suomi 100 itsenäisyyspäivän keikkajärjestäjän tiloihin.

Nyt se sitten tapahtui, Bar Rock Bear-ravintolan omistajan kolme auto poltettiin tänään aamuyöllä vähän ennen viittä. Ravintolan omistaja Veikko Bakker kertoo Facebookissa, että jos palo olisi levinnyt taloon, kuten mahdollista oli, olisi koko perhe ollut vaarassa.

 

Bar Rock Bear on vasemmistolaisten hampaissa siksi, että ravintolassa pidetään Suomi 100-nimeä kantava keikka heti 612-marssin jälkeen ja tämä ei sovi äärivasemmistolaisille. Keikalla esiintyy bändi Vapaudenristi, Sankar’hauta ja Pyhä Kuolema.

24775210_10155760800640900_6301159590140859100_n.jpg

Ravintola on ollut aiemmin ilkivallan kohteena mm. sen vessat on tukittu.

Advertisements

20 thoughts on “Suomi 100-keikan ravintoloitsijan autot poltettiin – äärivasemmisto luultavasti asialla

 1. Poliisihallitus voisi käynnistää Kieltokanteen Vasemmistonuoria-, Varisverkostoa-, Takkua-, Antifaa ja muita järjestöjä vastaan. Sillä ne toimivat tdistetusti hyvien tapojen vastaisesti !!

  Suomessa ei ole hyvien tapojen mukaista polttaa ihmisten autoja. Se on nrmaalia afrikassa ja lähi-idässä, mutta ei euroopassa. Siksi toistuva hyvien tapojen vastaisuus pitää olla lähtökohtana näiden edellämainittujenjärjestöjen kieltokanteessa.

   1. RKP, SDP, VIHREÄ, SINISET, VASEMMISTO,KOKOOMUS, KESKUSTA…suomalaisvastaisia desantteja löytyy jokaisesta porukasta.

  1. Niin, ruåtsihan ei ENÄÄ ole eurooppaa vaan jotain ählämistania tai sellaista, koska sielläkin autot palaa!!

 2. Jos kohteena olisi ollut suojavärillä varustetut, niin koko etelä-suomen poliisit tutkisivat tätä viitenä murhan yrityksenä,murhapolttona ja rasismirikoksena. Tyypit jäisivät kiinni ja saisivat vähintäänkin 10 vuotta ehdotonta. Mutta kun nyt on näin, niin tuskin aletaan edes tutkia ja korkeintaan onpi lievä tuhotyö jos tutkitaan. Että, näin meillä islamisaatioituvassa suomessa.

  1. Se muuttuu kokoaika pahempaan suuntaan niinkauan kun kaikki vain istuu hiljaa koneidensa äärellä eikä tee mitään asialle.

 3. Rikosnimikkeenä tämä on ”murhapoltto”. Se ettei autoissa ollut ketään ei ole tärkeää. Pelkkä abstrakti vaara riittää, koska autolla kuljetetaan ihmisiä.

  Samoin, kun tuli olisi voinut levitä taloon (jälleen abstrakti mahdllisuus) niin se on toinen murhapoltto. Kokonaisuutta arvostellen, ja tekijöiden määrä sekä teko joka on tehty yhdessä tuumin, täyttää törkeän murhapolton määritelmä. Ja lisäksi kasan muita rikosnimikkeitä.

  Kahvilan omistajalla on nyt oikeus pyytää perheelleen ympärivuorokautista poliisin suojelua siihen asti kunnes tekijät ja hankkeessa mukana olleet on saatu kiinniotetuiksi. Toivonkin että omistaja tilaan jokaiselle perheenjäsenelelleen ympärivuorokautisen suojeluksen. Poliisi ei voi sitä evätä näin törkeässä tapauksessa.

  Poliisille vinkkinä että ennaltaehkäisty vasemmisto-rikollisuus on paljon halvempaa kuin työtuntien ja polttoaineiden tuhlaaminen. Toisin kuin Torniainen, nämä eivät vissiin uskalla itse ilmoittautua poliisille.

 4. Tälle sabotaasitoiminnalle on hyväksyntä aina kansanedustajatasolta saakka -maanpettureita jotka pelkäävät kuollakseen kansallismielisyyden nousua suomalaisten keskuudessa. Ei pidä luulla että tämä olisi pelkästään vasemmiston terroritoimintaa vaikka itse teon suorittajat tuosta vähäjärkisimmästä porukasta löytyykin (silloin kun ylipäätään joku kiinni saadaan) Suomea johtava rikollisten joukko toimii yli puoluerajojen ja vain puhdistuksen läpikäynyt perussuomalaiset saattaa olla desanteista vapaa porukka.

  -Milloin alamme antamaan samaa lääkettä takaisin?

  1. ”-Milloin alamme antamaan samaa lääkettä takaisin?”

   Meidän ei tarvitse. Totuus on meidän puolellamme ja me kyllä voitamme tämän jos saamme viestimme läpi. Me tulemme toimimaan ”viimeiseen asti” täysin laillisin keinoin!

   Maamme ei ole vielä lähelläkään sellaista laittomuuden tilaa jossa tuonkaltaista tuhotyötä pitäisi edes teoriassa harkita. Jos joku ehdottaa, että toimintatapa pitäisi muuttaa suvakkien kaltaiseksi, katson hänen sabotoivan asiaamme.

   Mehän emme edes tiedä kuka teon teki ja miksi. Siksi ihmettelenkin, että milloin helvetissä koittaa se päivä jolloin poliisit alkavat ottamaan noiden tekijöitä kiinni ja heidät pistetään vastuuseen?!

   Olisi muuten kiva joskus nähdä hintalappu tälle suvakkien toiminnalle, tässä on jo aika monet autot poltettu ja ikkunat rikottu vuosien varrella.

   1. Ne jotka vielä uskovat poliittiseen ratkaisuun eivät ymmärrä kokonaiskuvaa riittävän hyvin.

 5. Valtamediassa ei sattuneesta syystä näy yhtään mitään koko asiasta?

  Miettikää kun jonkun vasemmistolaisen poliitikon tai vastaavan autot olisi pistetty palamaan?

  Johan olisi meteliä ja huutoa ”natseista” sun muusta.

  1. Aivan näin. Tässä Turun sanomat, yleltä suoraan kopioitu, oikein objektiivisuuden irvikuvaotsikko:
   http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3754505/arijarjestojen+mielenilmaus+ilmoitettiin+ensin+joten+alpakat+puput+ja+lapset+joutuvat+siirtymaan

   Sinne (ts.fi) ei varmaan saa kommentteihin läpi menemään, että miten päin tämä ”lastentapahtuma”-asia oli oikeasti.
   Tänne voi kirjoittaa varmaan, vaikka ot-vaara : ).

   Alpakkatapahtuma on järjestetty vain kiusantekomielessä ja twitter-tili sille perustettu hiljattain. Kenen nimet ne sen taustalla heiluukaan? Kyllä, tuttuja nimiä.

   Onko näiden elämässä mitään muuta kuin kiusanteko?
   Kiusanteko ja törkeä vandalismi (=viha) jokaista isänmaallista kohtaan. Missä näitä käärmeitä kasvatetaan?

   Vihapuheet ja teot näiltä on sitä laadukasta väkivaltaa – valtamedia pesee puhtaaksi joka vihateon, sekä suorastaan valehtelee!

   Hyvää itsenäisyyspäivää ts-toimittajalle, ja kerro toki lisää…

   1. Korjaan tähän, jutun otsikko näkyviin:

    Äärijärjestöjen mielenilmaus ilmoitettiin ensin, joten alpakat, puput ja lapset joutuvat siirtymään

    Ts- kirjoittajan nimi on Mikko Isotalo.
    Ja olihan siinä kommentteja jo 3 kpl tullut. Ilahduttavaa!
    Pitänee ottaa ne nyt talteen kuitenkin, varmasti sensuuri siellä pian iskee, että ts-maailma pysyisi puhtaana, ilman ilkivaltaa suunnittelevaa nazi-porukkaa.

    Toimittajalle tiedoksi: nyt on niin päin, että pahat nazit ja poliisi pelkäävät alpakoiden järjestäjää. Alpakoita ei ehkä edes tuoda sinne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.