Boråsissa sabotoitiin taas kotipalvelun autoja – 12:sta autosta renkaat puhki

12

image

Uusruotsalaiset ovat ottaneet Boråsin kotisairaanhoitopalvelun vainonsa kohteeksi. Kaksi viikkoa sitten kotipalvelun kymmenkunta työsuhdeautoa poltettiin poroksi ja nyt vaino jatkuu renkaiden puhkomisella.

Perjantaiyönä puhkottiin kaikki renkaat yrityksen 12:sta autosta. Kaikki autot kuuluvat kotisairaanhoidon vanhusten piirissä toimivien työntekijöiden työautoiksi. Kunnan turvallisuuspäällikkö Peder Englund kertoo, että suurin osa autoista oli pari viikkoa sitten palaneiden autojen tilalle hankittuja laina-autoja.

– Nyt tässä pitää katsoa, että kaikki autot saavat nopeasti uudet renkaat. Asia ratkaistaan kyllä jotenkin, niin, että ongelmat eivät kohdistu vanhuksiin.

Aikaisemmasta palosta poliisi otti kiinni neljä uusruotsalaista, joita epäillään teoista. Poliisin mukaan palojen ja sabotaasin arvellaan kuuluvan samaan nippuun, jossa uusruotsalaiset gangsterit suuttuivat poliisille huumepidätyksistä. Nyt he janoavat kostoa ruotsalaisille vanhuksille.

Advertisements

11 thoughts on “Boråsissa sabotoitiin taas kotipalvelun autoja – 12:sta autosta renkaat puhki

 1. Tässä lienee selkeä agenda: Saada ruotsalaiset kuolemaan koteihinsa että kultamunat saavat heidän asuntonsa. Ei tässä oikein muuta syytä keksi.

  1. Ei matu ajattele noin pitkällä tähtäimellä. Ei ole siihen tarvittavaa kapasiteettia pääkopassa.

  2. Olet ajautunut sivuraiteille, sillä aitopersestanialaisen kaikki paskaksi -logiikan ainoa logiikka on panna kaikki paskaksi. Riittää, että tuhotyön kohteena ei ole oma omaisuus. Ainahan kun persestanialaista alkaa suututtamaan tai aika käymään pitkäksi, aletaan tuhoamaan omaa asuinaluetta. Jos suututtaa vähän, poltetaan naapurin auto. Jos suuttuttaa paljon, poltetaan koko helvetin ghetto.

   1. Juuri niin. Ei matu sen kummemmin mieti ja suunnittele, pääasia että saa aiheutettua niin paljon vahinkoa yhteiskunnalle kuin mahdollista. Mehän pidämme häntä KYNSIN HAMPAIN JA VÄKISIN täällä saadaksemme riistää hänen monitaitavaa persoonaansa ja siitä myös mielellämme MAKSAMME SUURET SUMMAT RAHAA.

 2. Olisi yksi ajatuksen poikanen, eli jos siellä kotipalvelussa on asiakkaana näiden uusruåtsalaisten omaisia, niin jätetään käynnit heideän luonaan väliin. Ja jos urputtavat, sanotaan vaan että voi voi, ei nyt pääset, kun teidän lapsukaiset poltti autot ja lopuista puhkoi renkaat. Että kaatakaa vaan ittelenne..

  1. Sehän olis oikeus ja kohtuus,mutta eihän sekään täällä onnistu.
   Uusilla renkailla olevat autot kiitävät muslimihoidokkien luo ensimmäisenä ja nöyrästi pahoitellaan sattunutta viivytystä.

 3. Poikien kepposteluahan se vain ..Onhan Ruåtsilla rahaa panna palamaan ,Eivät kait muistaneet kahvia antaa pojille , että jaksavat samaa jatkaa vielä .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.