Mainokset

Boråsissa sabotoitiin taas kotipalvelun autoja – 12:sta autosta renkaat puhki

image

Uusruotsalaiset ovat ottaneet Boråsin kotisairaanhoitopalvelun vainonsa kohteeksi. Kaksi viikkoa sitten kotipalvelun kymmenkunta työsuhdeautoa poltettiin poroksi ja nyt vaino jatkuu renkaiden puhkomisella.

Perjantaiyönä puhkottiin kaikki renkaat yrityksen 12:sta autosta. Kaikki autot kuuluvat kotisairaanhoidon vanhusten piirissä toimivien työntekijöiden työautoiksi. Kunnan turvallisuuspäällikkö Peder Englund kertoo, että suurin osa autoista oli pari viikkoa sitten palaneiden autojen tilalle hankittuja laina-autoja.

– Nyt tässä pitää katsoa, että kaikki autot saavat nopeasti uudet renkaat. Asia ratkaistaan kyllä jotenkin, niin, että ongelmat eivät kohdistu vanhuksiin.

Aikaisemmasta palosta poliisi otti kiinni neljä uusruotsalaista, joita epäillään teoista. Poliisin mukaan palojen ja sabotaasin arvellaan kuuluvan samaan nippuun, jossa uusruotsalaiset gangsterit suuttuivat poliisille huumepidätyksistä. Nyt he janoavat kostoa ruotsalaisille vanhuksille.

Mainokset

11 Comments on Boråsissa sabotoitiin taas kotipalvelun autoja – 12:sta autosta renkaat puhki

 1. Uusi sananlasku // 05/12/2017 11:16 // Vastaus

  Ilo se on pienikin ilo sanoi matu kun autonrenkaita puhkoi.

  Tykkää

 2. Ei tule yhtä suurta hiilijalanjälkeä // 05/12/2017 11:17 // Vastaus

  Matuista on tullut miljöötietoisia!

  Tykkää

 3. Tappajia // 05/12/2017 11:41 // Vastaus

  Tässä lienee selkeä agenda: Saada ruotsalaiset kuolemaan koteihinsa että kultamunat saavat heidän asuntonsa. Ei tässä oikein muuta syytä keksi.

  Tykkää

  • Ei matu ajattele noin pitkällä tähtäimellä. Ei ole siihen tarvittavaa kapasiteettia pääkopassa.

   Tykkää

  • Valtsu // 05/12/2017 12:17 // Vastaus

   Olet ajautunut sivuraiteille, sillä aitopersestanialaisen kaikki paskaksi -logiikan ainoa logiikka on panna kaikki paskaksi. Riittää, että tuhotyön kohteena ei ole oma omaisuus. Ainahan kun persestanialaista alkaa suututtamaan tai aika käymään pitkäksi, aletaan tuhoamaan omaa asuinaluetta. Jos suututtaa vähän, poltetaan naapurin auto. Jos suuttuttaa paljon, poltetaan koko helvetin ghetto.

   Tykkää

   • Vain yksi ajatus päässä. Tai vain kaksi. // 05/12/2017 12:27 // Vastaus

    Juuri niin. Ei matu sen kummemmin mieti ja suunnittele, pääasia että saa aiheutettua niin paljon vahinkoa yhteiskunnalle kuin mahdollista. Mehän pidämme häntä KYNSIN HAMPAIN JA VÄKISIN täällä saadaksemme riistää hänen monitaitavaa persoonaansa ja siitä myös mielellämme MAKSAMME SUURET SUMMAT RAHAA.

    Tykkää

 4. Vissiin jotain suojelusrahoja pitäisi maksaa?

  Tykkää

 5. Huru-ukko // 05/12/2017 13:17 // Vastaus

  Olisi yksi ajatuksen poikanen, eli jos siellä kotipalvelussa on asiakkaana näiden uusruåtsalaisten omaisia, niin jätetään käynnit heideän luonaan väliin. Ja jos urputtavat, sanotaan vaan että voi voi, ei nyt pääset, kun teidän lapsukaiset poltti autot ja lopuista puhkoi renkaat. Että kaatakaa vaan ittelenne..

  Tykkää

  • teatteri_jatkuu // 07/12/2017 08:43 // Vastaus

   Sehän olis oikeus ja kohtuus,mutta eihän sekään täällä onnistu.
   Uusilla renkailla olevat autot kiitävät muslimihoidokkien luo ensimmäisenä ja nöyrästi pahoitellaan sattunutta viivytystä.

   Tykkää

 6. Nimetön // 06/12/2017 07:19 // Vastaus

  Poikien kepposteluahan se vain ..Onhan Ruåtsilla rahaa panna palamaan ,Eivät kait muistaneet kahvia antaa pojille , että jaksavat samaa jatkaa vielä .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: