Posteljooni yhtyi Espoon kevätyössä sammuneeseen naiseen-pikku vankeus

0

456BFF9500000578-4988740-image-a-7_1508246263099
Kuvan alpakka ei liity tapahtumiin.

On hyvin vaikea sanoa mitä mahtoi muuan Usman Khadim ajatella toukokuisena aamuyön tunteina vuonna 2014. Usman oli postinjakohommissa normaalilla kierroksellaan kun loihe näkemään sammuneen naisen makaamassa maassa.

Usman oli kuitenkin kekseliäs. Hän rimpautti kännykällään esimiehelleen mitä tehdä. Usman näetsen ei uskaltanut herättää naista. Pomo pyysi Usmania katsomaan oliko nainen kunnossa ja sen jälkeen soittamaan hätäkeskukseen.

Tämän jälkeen Usman sai heräteltyä naista sen verran, että tämä pääsi joltiseltaankin tolpilleen ja avulias posteljooni ohjasi naisen rappukäytävään. Sitten iski kevätyön kiima ja Usman yhtyi naiseen.

Juttu purkautui siten, että Usman alkoi lähetellä naiselle Facebook-viestejä, joissa kertoi, että he olivat yhtyneet. Nainen kertoo, että tajusi vasta sen jälkeen mitä oli tapahtunut. Hänellä ei ollut illasta kunnollisia muistikuvia. Nainen teki rikosilmoituksen ja oikeuslääkäri teki tutkimuksia.

Käräjäoikeus hylkäsi raiskaussyytteen, mutta Helsingin hovioikeus oli eri mieltä. Hovin mukaan teko oli raiskaus, nainen oli ollut niin tiedottomassa tilassa, että ei ollut voinut antaa suostumustaan aktille. Rangaistuksena pari vuotta ehdotonta vankeutta ja pienet rahalliset korvaukset.

Tosiaankin, mitä mahtoi Usman ajatella aamuyönä? Kiihottuiko hän maassa korisevasta viinalta haisevasta naisesta niin, että ei voinut enää pitää kikkeliään housuissa. Rappukäytävässä hän sitten tuikkasi naista. Mitä sen jälkeen tapahtui? Pyyhkäisikä Usman kikkelinsä postisalkkuun ja jatkoi tyytyväisenä postin jakoa?

Se mikä tapauksessa on koomista on se, että Usman sai jollain tavalla kohtaamishetkellä naisen nimen selville. Sen jälkeen hän lähetti naiselle viestejä, että yhdyttiin. Hän kertoi naiselle tämän olleen tosi kännissä. Usman ei siis kokenut tehneensä mitään väärää. Hänelle oli normaalia käydä tuikkaamassa ympärikännissä olevaa maassa makaavaa naista, sen jälkeen jatkaa postin jakamista. Ja lähettää jälkeenpäin naiselle viestejä.

22 thoughts on “Posteljooni yhtyi Espoon kevätyössä sammuneeseen naiseen-pikku vankeus

 1. ”Rangaistuksena pari vuotta vankeutta ja pienet rahalliset korvaukset.”
  Onko kyseessä oikea vankeus vai ehdollinen?
  – Ehdollinen vankeus ei ole oikeastaan edes rangaistus.

 2. Missä jaetaan postia normaalisti aamuyön tunteina?
  Vai oliko kyseessä kenties lehdenjakaja?

  1. Saattaapa ollakin mutta sitten kysymys kuuluukin että kuka neekeri on lautakasa masan äiti?

 3. Seksuaallinen hätä on tässä keisissä vahvana taustalla. Tuomarit ymmärtävät tämän ja musu vielä palkitaan itseänäisyyspäivänä jollain ristillä koska on ajanut taksia ja on kärsinyt rasismista suomessa. Tämä työn sankari saa vielä ensi vuonna kutsun linnaan koska tämä on vielä kovempi juttu kuin valtterin kärsimä epäoikeudenmukaisuus ja kaveri saa uuden mersun.

 4. Neekeri toimii neekerille luontaisella tavalla. Käyttäytymiseen ei vaikuta millääntapaa missä neekeri milloinkin sattuu olemaan -tilaisuus tekee neekerin kuten tässäkin tapauksessa.

 5. Googletuksella näyttäisi siltä, että Usman on ollut ravintoalalla. Jotta se mikä on turvallisuudessa hävitty, on saatettu riisinkeitossa voittaa.

 6. Taisi olla eka kerta, kun kuulin postimiehen raiskanneen työssään, tai taksikuskin raiskanneen, tai tai tai mikä näitä yhdistää? Suojaväri.Kai nuo ovat saaneet POTKUT töistään?

 7. Mielikuvita, jos kristittyjä olisi raiskannut muslimi nainen arabi maissa .Hänestä olisi tehty halal ruoka .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.