Äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat Bar Rock Bearin omistajan autogrillin takana

13

Äärivasemmistolainen fasismin- ja rasisminvastusteluryhmittymä takku.net kertoo olevansa vantaalaisen ravintolan Bar Rock Bearin omistajan autojen tuhopolttaja.

Kuvakaappaus 2017-12-06 01-50-46

 

 

Takku.net julkaisi sivuillaan illalla ylläolevan manifestin, jossa kerrotaan mm:

”Päätimme aloittaa itsenäisyyspäivän juhlinnat jo maanantain pikkutunneilla ja käydä sytytyspalojen kanssa baarin omistajan kotipihalla. Emme viipyneet pitkään, mutta lähtiessämme pihalla olleet autot liekehtivät jo iloisesti.”

Takkulaiset ovat julkaiseet myös kehoituksen osallistua omaan Helsinki ilman natseja- mielenilmaukseen.

Kuvakaappaus 2017-12-06 01-46-53

 

Se mikä on mielenkiintoista on se, että arabiankielisessä Walk for peace- Facebookryhmässä, joka toimii osittain Ruotsista, ja jonka yksi puuhapetteri on laiton muslimi, Helsingin aseman lakkokenraali Nuor Dawood, hän näyttää olevan hyvää pataa äärivasemmistolaisten kanssa. Nuor Dawood lietsoo vihaa Facebook- päivityksessään suomalaisia kohtaan ja osallistumaan äärivasemmiston Helsinki ilman natseja mielenosoitukseen Hakaniemessä. Arabiankielestä käännös kuuluu jotenkin seuraavasti

– Siellä tulee olemaan kaksi natsiryhmää [Vastarintaliikkeen ja 612-soihtukulkue] ja paljon muitakin rasisteja.

Sen jälkeen laittomasti Suomeen tullut Dawood lietsoo ihmisiä vastamielenosoitukseen suomalaisia vastaan.

Dawood on siis selvästi liittoutunut äärivasemmistolaisten anarkistien kanssa. Lisäksi samaa mielenosoitusmanifestia jaetaan Rasmus rasisminvastusteluryhmässä.

Nyt kannattaa olla varovainen kun liikkuu Helsingissä. Äärivasemmistolla on selvästi paukkuja taskussa ja heidän joukkoonsa on tullut mukaan kolmansista maista tulleita muslimeja. Joten tilanne on varmasti räjähdysherkkä.

Alla arabiankielinen kehoitus äärivasemmistolaisten mielenosoitukseen. (Käännös ruotsiksi, koska siitä saa enemmän tolkkua kuin suomeksi käännettynä)

 

Kuvakaappaus 2017-12-06 01-49-24

Advertisements

14 thoughts on “Äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat Bar Rock Bearin omistajan autogrillin takana

 1. Joko polpolla on tuhopolttajat kiikissä? -vai tutkitaanko tapausta ollenkaan kun se tehtiin yhteistä vihollista vastaan?

 2. Antifa julistetaankin siis varmasti heti itsenäisyyspäivän jälkeisenä arkena terroristijärjestöksi ja sitä tukevat rikolliset kuten Li Andersson tietenkin vapautetaan kansanedustajan tehtävistään??Ai ei vai?Ikävä juttu.Sitten täytynee alkaa aseistautumaan komukoitten sturmabteilungin vuoksi.

 3. Olen sanonut jo tovin aikaa, että touhu eskaloituu koko ajan. Tämä autogrilli osoitus siitä, että jälleen on otettu kertaluokkaa kovemmat keinot käyttöön.

  1. Kyllä. Nyt kun keinovalikoimaan on saatu tuhotyöt ja mukaan kivenheittokulttuurilaiset, mahdollisuudet siihen, että oikeasti sattuu, kasvavat koko ajan.

   Itse sytytän Suomelle kynttilän. En välitä edes siitä, että Hesari on itsenäisyyspäivän kunniaksi nostanut taas framelle Suvelan yh-somalin, jonka hinta Suomelle on ollut takuulla kuusinumeroinen.

 4. Wau! Ja poliiseja sekä nettipoliiseja näyttää kiinnostavan ihan vitusti? Voi vitun päivää tätä menoa.

  Jos poliisi ei ryhdy pian mittaviin toimiin arabo-anarkistien terroriyhteenliittymää vastaan on maassa päällä sisällissota ennen kuin arvaisikaan.

  1. Mitä poliisi voi tehdä, ellei sillä ole hallituksen käskyä toimia? Vallankumouksenko?

 5. Näillä alpakkaterroristeilla on korkeampi moraali ja sitä laadukkaampaa väkivaltaa! Se taas aiheuttaa, että heillä on oikeus. Oikeus polttaa ihan vaan huvikseen yksityisellä pihalla olevat autot. Oikeus pilata Suomen itsenäisyysjuhlaa, kuten aina ennenkin. Tämän vuoden juhlahan on ainutkertainen.

  Kenen lapsia nämä ovat? Kenen lastenlapsia?
  Samat naamat joka vuosi. Sama sairaus. Sairaus pahenee joka vuosi.

  Peukkuja, että poliisi olisi vastassa alpakkaterroristeja ja laittomia lakkokenraaleja. Lakkokenraalin naama ei ole tervetullut.

 6. Mitä sanoo poliisihallinto? Ei mitään. Onko omat lapset asialla, vai miksi ei takku.net ole jo kiinni ja julistettu laittomaksi suomessa, perusteena väkivalta, tuhotyö, hyvien tapojen vastaisuus ja rasismi.
  Saako poliisi mitään aikaiseksi, vai tuleeko tästä vakuutus yhtiöille painajainen?
  Meno on kuin ruotsissa, useampi auto palaa yössä.

 7. Antifa ja islamistit ovat yhdistyneet, mitäs orpo,risikko voimakaksikko tästä sanoo. Entäs poliisin ylin johto tai supo.Väkivaltaa ja jopa murhia taitaa olla tiedossa kun lähi-idän kurkunleikkaajat antavat kentällä opeteltuja kikkoja näille pösilöille. Ei ole kaukana se tilanne kun tehdään poliittinen murha sitten vuoden 14. helmikuuta 1922.

  1. Niinpä. Edelliskerrasta on todellakin ensi helmikuussa melkeinpä sata vuotta. Silloinkin kohteena oli kansallismielisiä ärsyttänyt sisäministeri.

 8. No, takkutukat nyt ottavat kunniaa kaikesta mistä voivat saada. Muuhun kun eivät pysty.

  Ja mitenkähän kolmen auton polttaminen vähentää rasismia maailmassa?

  Jos kuvitellaan että autonpolttajat teollaan vähentäisivät rasismia maailmassa niin mietiäämpäs hetki näitä ns. rasisteja ”poikkeuksetta työssäkäyviä keski-ikäisiä perheellisiä henkilöitä”. Ja sitten näitä rasismin vastutajia ”yksin tai kotonaan eläviä ilman parisuhdetta olevia yhteiskunnasta syrjäytyneitä henkilöitä”. Hmm… ja minkähänlaisen yhteiskunnan ”rasistit” haluavat? Ja minkäköhänlaisen ”rasismin vastustajat”?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.