Mainokset

Laivayhtiö kieltäytyi ottamasta Ruotsin vastarintaliikkeen jäseniä laivaan

images

Viking Line m/s Mariellan kapteeni kieltäytyi ottamasta eilen illalla Ruotsin Vastarintaliikkeen jäseniä laivaan. Yhdistyksen toimijoita oli tulossa kuvaamaan Suomen Vastarintaliikkeen tapahtumaa ja osallistumaan marssiin.

Nordfront.se kertoo sivuillaan, että kun ryhmä oli lunastamassa lippua Tukholman Viking Linen terminaalissa tulikin selväksi, että heitä ei päästetä laivaan. Henkilökunnan mukaan päätöksen takana oli Mariellan kapteeni, mutta mitään varsinaista selitystä ei annettu miksi Vastarintaliikkeen jäsenet eivät pääse laivaan. Kaikille oli varattu ja maksettu asianmukaiset laivaliput ja jokaisella oli matkustusasiakirjat.

Per Sjögren kertoo Nordfrontille, että kapteeni välitti heille sellaisen perustelun, että hän ei voi taata laivamatkustajien turvallisuutta, sillä laivassa on ”eri ryhmittymiä”.

Luultavasti kyse on siitä, että laivalla tiedettiin olevan myös ruotsalaisia äärivasemmistolaisia, jotka ovat tulossa mellakoimaan Helsinki ilman natseja-mielenosoitukseen. Laivan kapteeni pelkäsi, että näiden kahden välille syntyy laivassa tappelu. Toisaalta on mielenkiintoista, että miten laivayhtiö on saanut tietää loppua lunastaneiden olevan Vastarintaliikkeen jäseniä.

Mainokset

31 Comments on Laivayhtiö kieltäytyi ottamasta Ruotsin vastarintaliikkeen jäseniä laivaan

 1. Hyvä niin. Mutta olisi saaneet ne vassaritkin jäädä laivasta

  Tykkää

  • -Beowolf- // 06/12/2017 10:37 // Vastaus

   ^ Mutta mutta, jos vassarit olisi jätetty laiturille, sehän olisi voitu tulkita rasismiksi…

   Tykkää

  • Miten niin hyvä että ruotsalaiset kansallissosialistit eivät päässeet kyytiin?

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 06/12/2017 21:48 // Vastaus

    Koska heidän tavoitteensa eivät ole yhtenevät Suomen kansan ja valtakunnan etua ajavien kanssa.

    Ymmärrän toki ajatuksen, että viholliseni vihollinen on ystäväni, mutta se on nuoruudelle ominaista lyhyen aikavälin ajattelua: tärkeintä on panostaa lopputulokseen.

    Tykkää

    • ”Koska heidän tavoitteensa eivät ole yhtenevät Suomen kansan ja valtakunnan etua ajavien kanssa.” -> ööö oletko tyhmä vai tietämätön? PVL tekee tietenkin yhteistyötä kaikkien pohjoismaalaisten kanssa. Mikä niissä ruotsalaisissa kansallissosialisteissa nyt niin riepoo?

     Pohjoismaisen Vastarintaliikeen kaikki jaostot tekevät yhteistyötä pohjoisten kansojen puolesta. Ruotsalaisia oli tänäkin vuonna kivasti suomessa ja niin on ollut monestikkin. Saksalaisiakin oli. Kaikki eurooppalaiset nationalistit ovat tovereita toisilleen. Hell seger, eläköön voitto!

     Tykkää

     • Qroquius Kad // 07/12/2017 01:11 // Vastaus

      Heissä riepoo se, että ollessani hyvin nuori, vähän vanhempi kuin sinä nyt, olin 1990-luvulla aktiivijäsen heikäläisten toimintaan liittyen Väinö Kuisman Isänmaallinen Oikeisto ry.:ssä.
      Kyllä, olin asiaani uskova nuori vihainen kansallissosialistimies.

      Toimin parhaani mukaan yrittäen kerätä kannatuskortteja puolueeksi järjestäytymiseen esiintyen omalla nimelläni ja naamallani mielenosoituksia myöten.

      Sain tietooni 1990-luvun lopulla erään toisen asian yhteydessä olevani Supon rekisterissä. Olen siellä vielä ensi vuosikymmenen puolellle, elleivät kommenttini tässä, Yrjöperskeleen ja muissa kansallismielisten blogeissa sitten päädy tiedostojen jatkeeksi; Kuisman järjestöstä kun olin jo eronnut aiemmin ymmärrettyäni sen silkaksi pellejengiksi. Sittemmin minusta tuli perussuomalainen, kuten muutamasta muustakin samoihin aikoihin lähteneestä.

      Joten tiedätkös: Sinä näyttäydyt minulle hyvin samanlaisena kuin olin itse nuorena vihaisena miehenä. Siksi toivotan Sinulle taistelutahtoa ja -onnea, kunhan muistat, että puberteetin pitäisi päättyä 30 ikävuoteen mennessä.

      Siihen asti: voimaa ja tahtoa!!

      Tykkää

      • Niin olit mukana jossain liikkeessä joka ei koskaan tehnyt mitään tai saanut mitään aikaan. Sitten liityit toisiin samanlaisiin eli persuihin.

       PVL on aivan omaa luokkaansa pohjoismaissa ja euroopan mittakaavassakin. Ei mitään larppausta ja känniörventelyä. Toinen toistaan hienompia marsseja ja tapahtumia, aktiivista katuaktivismia ja terveet elämäntavat. Miten PVL:stä ei voisi pitää?

       En nyt vieläkään ymmärtänyt mikä niissä ruotsalaisissa kansallissosialisteissa eli PVL:n ruotsin osastossa riepoo? Sekö että he ovat liian alfoja?

       Tykkää

 2. Etnistä profilointia // 06/12/2017 10:01 // Vastaus

  Tästä se alkaa pojat.

  Tykkää

 3. Garry Nyman // 06/12/2017 10:45 // Vastaus

  Rasismia, rasismia. Nyt syyte kapteenille….

  BTW tuosa sivun yläosassa on hieman virheelinen iso teksti.
  Oikeampi muoto on esim. ”Hyvää itsenäisyyden muisto päivää” tai ”Itsenäistymisestä 100 v ”
  Meillä ei ole enään omaa rahaa, päätäntävaltaa eikä omia rajoja. Kuka tahansa voi tulla tänne ja vaatia lopun ikäistä ylläpitoa.

  Tykkää

 4. Tarja-Maria // 06/12/2017 10:57 // Vastaus

  Nyt menee kyllä yli äyräiden tämmöinen SYRJINTÄ!! Tästä pitää jo oikeasti alkaa nostaa meteliä. Etnistä värinää aiheuttavat neekerit ym. hiekkasäkit kyllä pääsee vehkeeseen kuin vehkeeseen sisään (vain punainen matto puuttuu) mutta muut valikoidaan! Pitääkö kaikkea sietää vaan ? Ei taatusti pitäisi.

  Tykkää

 5. Kuka mitäkin väriä tunnustaa // 06/12/2017 11:50 // Vastaus

  Eipähän Viking Linen laivankylkiä turhanpäiten punaisiksi maalattu.

  Tykkää

 6. Rasisimia ruotsalaisia kohtaan // 06/12/2017 11:55 // Vastaus

  Miksi matkustaa ”Itämeren-Anttilalla” kun tietää että vassareilla ei raha riitä kuin siihen. Miksei matkusta Siljalla. Siihen vassareilla ei ole varaa.

  Todennäköisesti tämä käsky oli lähtöisin Suomen poliisilta. He ovat nähneet miten yhteinäisesti ryhmä toimivat ja siksi haluavat estää tiettyjen tahojen maahantulon. Vaikkakin meillä on EU:ssa ”vapaa liikkuvuus” ja vaikka mokkakikkelit saavat liikkuva maasta toiseen ilman mitään papereita. Raiskaten laivalla myös matkustajia.

  Tykkää

  • huihai // 06/12/2017 14:37 // Vastaus

   Viking line boikottiin.

   Tykkää

  • Mitähän ne vievät ja mitähän ne tuovat? Ei polpo välitä... // 07/12/2017 08:57 // Vastaus

   Mokkikset ja varsinkin somput ja eritreaanit ajelevat sankoin joukoin Suomeen, luultavasti Turkuun. Ei pelkästään Järvan mokkikset vaan myös, ja varsinkin, Fisksätran.

   Tykkää

 7. Nimetön // 06/12/2017 11:56 // Vastaus

  Eiköhän se vastarintaliikekin osaa tulitikuilla leikkiä.Jos ei niin kannattaa opetella vaikkapa Vikingin työntekijöiden autojen kanssa.Niinhän komukatkin toimivat ja se vaikuttaa olevan ihan ok.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 06/12/2017 14:24 // Vastaus

   Ei niin voi toimia. Missään tapauksessa. Mikäpä enää siinä vaiheessa erottaa ko ryhmät.

   Antaa vasemmiston tehdä tuhotöitä, mutta älkää muut alentuko samaan.

   Tykkää

   • Nimetön // 06/12/2017 15:24 // Vastaus

    Kääntele kuule ihan itse vaan sitä toista poskeasi loputtomasti.Miksi muuten kyseiset ryhmät edes pitäisi erottaa toisistaan?Sehän olisi vastakkain asettelua ja sellainen on kuulemma Putinin tukemaa natsismia..

    Tykkää

    • Suomi Finland // 06/12/2017 15:44 // Vastaus

     Vastustan itse väkivallan käyttöä poliittisten tavoitteiden ajamisessa.

     Vastakkain asettelun täytyy olla sellaista, että poliittinen oikeisto näyttäytyy ihmisten silmissä suojelevana tahona ja väkivaltaisten anarkistien vastakohtana.

     Tykkää

     • Hieno ideaali.Todellisessa maailmassa sillä valitettavasti päätyy gulagille sillä vasemmiston parempi väkivalta tavoitteiden ajamisessa on jo nyt hallinnon erityissuojeluksessa kuten esim. sen tarkoituksellisen flegmaattisesta toiminnasta antifan yms. kohdalla selvästi on nähtävissä.Oikeusvaltio oli ja meni,sananvapaus on hengityskoneessa ja demokratiakin on jo melko kiinalaista kun äänestäjät oikealle ideologialle tuodaan lähi-idästä.Jossain kohtaa tässä prosessissa käy niin että väkivalta ei ole enää pelkästään vaihtoehto vaan se on ainoa vaihtoehto.

      Tykkää

      • Qroquius Kad // 06/12/2017 22:12 // Vastaus

       Totta. Vasemmiston lianderssonilainen parempi väkivalta on valtiovallan erityissuojeluksessa…
       Suomessa…
       Ruotsissa…
       muutamassa muussakin maassa..
       vaan ei Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa, Puolassa ja Baltian maissa. Miksei?

       Koska siellä kansalaiset ovat vapaissa vaaleissa äänestäneet valtaan ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneet henkilökohtaisen mukavuutensa maksimoimisesta vaan ajatelleet kansansa ja valtakuntansa parasta.

       Suomessakin oli aikoinaan tällaisia henkilöitä. Heitä kutsuttiin valtiomiehiksi. Heidän jälkeensä on tullut poliitikkoja ja politikoitsijoita.

       Suomen Perussuomalaisten ja Ruotsin Sverigedemokraternan unkarilainen veljespuolue Fdesz otti vuoden 2010 parlamenttivaaleissa sellaisen Gigajytkyn, että pystyivät muuttamaan Unkarin perustuslakia kansallismieliseen suuntaan. Vapaissa vaaleissa, joissa unkarilaiset saivat äänestää keitä halusivat. He halusivat unkarilaisen Gigajytkyn. Sen he saivat, ja hallituksen joka ei päästä maahansa muslimeja millään verukkeella.

       Jos se oli mahdollista Unkarissa ja muissakin Visegrád-maissa, miksi se ei voisi olla mahdollista Suomessakin?
       Oikea vastaus: vain siksi, että sinä jätät äänestämättä! Jätät äänestämättä ja sen sijaan fantasioit väkivallasta, vaikka tiedät ettei sinusta sellaiseen ole. En sano tätä loukatakseni. Totean vain faktan, ettei elämä ole mitään Chuck Norrisin elokuvaa.

       Eikä demokratia ole mikään lakkautettu järjestelmä. Ellette usko minua, käykää kysymässä unkarilaisilta.

       Tykkää

 8. säpo ja supo // 06/12/2017 14:44 // Vastaus

  Luultavasti Ruotsin suojelupoliisi on järjestäny vassareille laivaliput ja sen jälkeen ohjeistanut laivayhtiötä miten toimia. Meinaan on säpo ennenkin ohjaillut Ruotsin vasemmiston toimintaa.
  Mistä ne tietää kuka muka kuuluu vastarintaliikkeeseen tai mihinkään muuhunkaan ryhmittymään? Tietoa on varmasti liikkunut sataman suuntaan sellaiselta taholta , että tietyt tyypit saadaan blokattua.

  Tykkää

 9. Ettei tällaisia pettymyksiä matkustajille tulisi, Viking Linen pitäisi jo matkalippua varatessa kysyä passitietojen lisäksi myös poliittinen suuntautuminen ja mikäli se on yhtiön mielestä liiaksi oikealla, lippua ei myydä. Punaisesta ja vihreästä aatteesta saa 40 % alennusta ja ruotsinkielisyydestä 80 %. Somalian-, arabian- ja darin/pashtunkieliset pääsevät ilmaiseksi.

  Trevlig resa!

  Tykkää

 10. Puosuvaari // 06/12/2017 20:02 // Vastaus

  Tror sgu’ at det her kommer at ske.
  (Ainakin oikeusistuntojen tuomioissa nuo alet tuntuvat pelaavan hävettävän hyvin)
  Men jeg tar den anden färja då.. for de baltiska granner..
  (Ja taitaa se Paavokin asua siellä…)

  Tykkää

 11. Olisiko niin, että vastarinnan jäseniltä estettiin pääsy laivaan, koska heidän vastustajansa olisivat alkaneet rettelöidä laivalla.

  Tykkää

 12. Kookos // 06/12/2017 22:24 // Vastaus

  Ne muut ryhmittymät mitään vassareita ollu. Raping Line laivat on täynnä kännisiä muslimipanomiehiä joka reissulla, kuten muuallakin niin myös laivoilla muslimeilla on etuajo-oikeus.

  Tykkää

 13. Ärsyttävää että ulkovaltojen edustajat sekaantuvat Suomen asioihin, vieläpä 100v itsenäisyyspäivänä.

  Tykkää

  • Tuo on pientä mitä 2015 aikan tapahtui. Maahan tunkeutui yli 30 000 ja suurin osa nuoria sotakuntoisia miehiä, entisiä irakin armeijan sotilaita ja isis terroristeja, afgaaneja ym. elintasopakolaisia. Saivat apuja maahan muodostetuilta maanpetturi ryhmiltä joista johtohenkilöitä on jopa kansanedustajina. Tätähän valtamediat eivät kerro vaan kääntävät asian että olisivat olleet syyrian pakolaisia, naisia ja lapsia joka on täyttä valhetta. Valtionjohto ja kirkko jakavat myös tätä suurta valhetta.

   Tykkää

 14. voisiko laivayhtiö kieltäytyä kuljettamasta partalapsia suomeen. kai vikingline maksoi laivalippujen hinnan takaisinnäille nordisk front.ihmisille

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: