Pennasen live rasisminvastustelijoiden marssilta

13

Pennanen on juuri kameransa kanssa pahuuden ytimessä kuvaamassa rasisminvastustelijoiden marssia.

Advertisements

4 thoughts on “Pennasen live rasisminvastustelijoiden marssilta

  1. Ei pysty klikkaamaan. Tuon tason mielenvikaisuus voi vaikka tarttua.

    Missä nuo siis näkevät rasismia? Onko he yhtä tyhmennettyjä kuin Taposet ja muut joille isänmaallisuus on kaiken isänmaallisen demonisointia ja kaiken hallinnollisen vallan väkisin luovuttamista Brysseliin?

  2. Ainakin henkilökohtaista juhlatunnelmaa hieman himmentää ”pelko” siitä mitä meidän maanpetturi päättäjät ja kansallista itsemurhaa ajavat suvaitsevaiset keksivät kehitysmaalaisten maahantuontiin? -Mikä on seuraava tekosyy jatkaa kansanvaihtoa?

    -Suomi on tällähetkellä huonommissa käsissä kuin koskaan historiansa aikana -jatkuvia maalle erittäin kalliiksi tulevia ja sisäisen turvallisuuden romahduttavia päätöksiä ja sitoutumista sopimuksiin jotka pelkästään velvoittavat meitä johonkin. Jokainen ymmärtää että kyse ei ole vahingosta vaan täysin tietoisesta, hyvin suunnitellusta operaatiosta.

    -Satavuotias Suomi ansaitsisi jotain paljon parempaa. Täysin väärät henkilöt on päästetty ohjaamoon -ja jälki on senmukaista…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.