Alpakka-tapahtuman alpakat ja puput peruivat tapahtuman

13

https://mobile.twitter.com/SebastianTyne/status/938526259302359041

Areenalla pidetty alpakka-tapahtuma keräsi valtamedian mukaan paljon osallistujia. Lisäksi lapset kiljuivat riemusta paijatessaan karvapalleroita.

alpakkatapahtuma-5

 

Ai ei? Tosiasiassa koko tapahtumassa oli muutama kymmenen henkilöä ja mitään alpakoita ja pupuja paikalle ei saatu. Vetonaulana oli vain kälyinen joulupukki.

#alpakaton_alpakkatapahtuma

Advertisements

19 thoughts on “Alpakka-tapahtuman alpakat ja puput peruivat tapahtuman

  1. Meillä meni ilta katsellessa Tiinan lähetystä Töölön torilta ja soihtukulkuekin katsottiin loppuun asti. Iloiseksi teki vanhan se, että isänmaallisia oli niin paljon.Presidentin linnanjuhlat jäivät katsomatta, koska juhliin ei minun mielestä ole enää mitään syytä.

 1. Onko Tiina ja Junes bannissa, kun he eivät ole laittaneet mitään eilisestä soihtukulkueesta Facebook : iin . Itse sain 30 päivää bannia, kommentoidessani Rajat kiinni sivulla sitä, etteikö nuorilla tytöillä ole itsesuojeluvaistoa, kun menevät ulkomaalaistaustaisen raiskaaja miehen pauloihin. Tietääkö kukaan Juneksen tilannetta, onko hän päässyt putkasta.

   1. Jäämme odottamaan ensimmäistä ”ne tekee mitä käsketään” ja ”suurin osa poliiseista on ihan hyviä tyyppejä” lausuntoja…

   2. Oli meininki itselläniki mennä anarkistejä kuvaamaan,olipa hyvä että muutin mieleni.Häkki olis heilahtanut minullekki.On muuten kummallisia mielenosoituksia näillä vasemmistoanarkisteillä kun niitä ei saa kuvata,mitä salaista siellä tapahtuu ???

   1. Ja mikä hän oli sakkojen syynä, isänmaallisuusko. Tekisi mieli sanoa muutama ruma sana tähän, mutta maltan mieleni.

 2. Eihän tuolla ollut edes pomppulinnaa, mutta pomppulinnaa kyllä mainostettiin valtamedian massiivisessa alpakka-gatessa. Pitää olla tyhmä tai ”suvaitsevainen”, jos ei näe totuutta tämän valehtelun lävitse.

  1. Soihtukulkue olisi voinut käydä samalla Ilmalan kautta vaatimassa totuuden mukaista uutisointia. Osa kansasta on aivan pihalla asioista, kun ne ei ole SOMESSA. Minä olen yrittänyt valistaa mahdollisemman monia.

   1. Jokaisen velvollisuus onkin yrittää kertoa somettomille. Pikkuhiljaa valkenee kaikille Suomen totaalimädätys-tila.

 3. Mitenkäs tuo viihdepuoli? Soitettiinkos sielä sitä Sandstormia jota oli musiikiksi aiottu? Ei muuta kuin nupit kaakkoon niin kyllä lapset viihtyy.

 4. Jos siellä ei ollut alpakoita eikä pupuja niin kenenkä karvapalleroita lapset oikein paijasivat?

 5. Voin kuvitella sen soittorumban tapahtumaa edeltävänä päivänä, kun järjestäjät ovat epätoivoisesti yrittäneet haalia tuttavistaan osallistujia tähän tapahtumaan.

 6. Kuulemma alpakat oli siellä yhden tunnin, pitänee paikkaansa. Mutta jonkun ilmoittamasta 5000 kävijästä on jo vähemmän uskottavaa julkisuudessa olleisiin kuviin perustuen.
  Mutta hyvin ovat osanneet lobata mediaa ja sopivasti valittu ”oikeinajattelijoita” haastatteluihin.

 7. Pahvisia alpakoita ei lasketa. Tai jos on joku alpakka luontovideo pyörinyt. Säälittävää saissee.

 8. Antifan alpaKakat sylkevät isänmaallisten suomalaisten silmille, ”suvaitsevat” punanatsit, vihernatsit ja musliminatsit yllyttävät…
  Vihervasemmistomuslimi-alpaKakka-oletetut pilaavat alpakkojen maineen, onko animalia nostamassa syytteitä?

 9. Näin maalata katsottuna ei voi muuta kun nauraa. Että voi olla aivotonta sakkia ja kertoo aivokapasiteetin pienestä käyttöasteesta, sanoisinko 2 %. Ja samalla sairasta käyttää lapsia omien kieroutunieiden mieltymysten toteuttamisessa. Pakkohoitoon tuo järjestäjä pitäisi saada. Tiedä mitä taustalata löytyy.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.