Mainokset

Ensi tiistaina suuri istumalakko ruotsalaisissa kouluissa yksintulleiden sotalasten puolesta

14-6-afgh3-1098x700.jpg

Kuvassa mietteiliäitä yksintulleita afgaanilapsia.

Kymmenien yläkoulujen oppilaat pitävät ensi tiistaina klo 12.00 ulosmarssin ja istumalakon yksintulleiden afganistanilaisten turvapaikanahakijalasten palautuksia vastaan. Tavoitteena on saada tilapäiset oleskeluluvat vakituisiksi.

121212-nimellä menevä lakko aiotaan järjestää ainakin Tukholmassa, Göteborgissa, Boråsissa, Luleåssa, Umeåssa, Piteåssa ja Bodenissa. Elever mot utvisningar (oppilaat palautuksia vastaan)- järjestön puuhapetteri Ylva Keisu kertoo, että useat oppilaat aikovat tukea afgaanilasten taistelua elämän puolesta:

– Meidän pitää osoittaa, että tuemme heidän taistelua ja olemme sitä mieltä, että yksintulleiden on saatava jäädä Ruotsiin. Olemme myös sitä mieltä, että väliaikainen oleskelulupa ei riitä vaan sen on oltava ikuinen.

Keisu kertoo, että hänen koulussaa Tukholman Globaalissa lukiossa useat oppilaat ovat tilapäisellä oleskeluluvalla:

– Se aiheuttaa suurta turvattomuutta jos ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja onko Ruotsissa puolen vuoden päästä. Saamme varmasti paljon tukea asiallemme. Haluamme muutoksen asioihin. Monet muutkin kuin yksintulleet kokevat, että päivän politiikka on väärin.

Kyse on siis siitä, että Ung I Sverige-järjestö, joka on pitänyt kesästä asti suurta manifestia yksintulleiden afgaanilasten puolesta ja vaatii heille ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa, yrittää nyt valjastaa nuorukaisia painostukseensa.

 

Mainokset

9 Comments on Ensi tiistaina suuri istumalakko ruotsalaisissa kouluissa yksintulleiden sotalasten puolesta

 1. Talvisodanhenki // 07/12/2017 23:50 // Vastaus

  Jokainen kantaväestöön kuuluva nuori joka osallistuu tuohon hulluuteen tukee kansanmurhaa jonka yksi kohteista on itse. Tahtotila kansallisen itsemurhan loppuunviemiseen on kansainkodissa edelleen voimissaan -koko kansan yhteinen päämäärä.

  Tykkää

 2. Van, Mie // 08/12/2017 01:15 // Vastaus

  ”Elever mot utvisningar” = Emu = lentokyvytön lintu joka vaaran uhatessa hautaa päänsä hiekkaan???

  Tykkää

 3. Kusevat omiin muroihin, sanoisin.Tai sahaavat omaa oksaansa. Hulluus on Ruotsissa jo kollektiivisessa vaihessa. Samaa huomaa myös jo mm. helsingissä. Noo ei tarvitse 10 vuoden päästä elvistellä enää pisa tuloksilla.

  Tykkää

 4. Asiat alkaa elään omaa elämäänsä, eikä hurreilla ole paljoa asiaan sanomista.

  Tykkää

 5. Valtsu // 08/12/2017 08:18 // Vastaus

  Taitaa lasten aivopesu olla maailman hirvein asia. Samalla se on hirveän helppoa, jos toimijoina ovat valtio-tason toimijat, jotka uskovat itsekin asiaansa.

  Tykkää

 6. Väestönvaihto // 08/12/2017 09:18 // Vastaus

  Kova hinku on pitää näitä impulssi- ja seksuaalikontrollia vailla olevia mudiksia katukuvaa ja raiskaustilastoja rikastamassa. Mitä Ruotsissa lisätään oikein kraanaveteen?

  Tykkää

 7. Mikä vetää? Tötterö? Pahapasittelut? // 08/12/2017 11:01 // Vastaus

  Miksi juuri afgaaneista päätettiin ykskaks tehdä lempimaskotteja? Ei siitä ole monta vuotta kun klaanipomo/ent. presidentti Hamid Karzai kävi Ruotsissa pyytämässä poikia palaamaan takaisin kotimaahan.

  Tykkää

 8. BKT kiittää? // 08/12/2017 11:23 // Vastaus

  Albanialaisetkin ovat jo keksineet asylarpajaisiin osallistumisen homostelun varjolla. Pakkohan sitä jotakin on keksiä koska Albania ei ole mikään sotatilamaa. Koskahan Bulgarian ja Romanian mustalaiset myös keksivät anoa turvapaikkaa? Heitä istuu ja seisoo ja möykkää isot joukot tietyillä metroasemilla iltaisin Tukholmassa niin etteivät vanhemmat ihmiset uskalla mennä ohi.

  https://www.nvp.se/Nacka/Nacka/flydde-for-att-overleva–nu-ska-han-utvisas/

  Tykkää

 9. Koulu ei aina maistunut itsellekään // 09/12/2017 00:13 // Vastaus

  Lintsasin rehellisesti ihan itsekkäistä syistä. En edes yrittänyt pelastaa muuta maailmaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: