Ensi tiistaina suuri istumalakko ruotsalaisissa kouluissa yksintulleiden sotalasten puolesta

12
14-6-afgh3-1098x700.jpg
Kuvassa mietteiliäitä yksintulleita afgaanilapsia.

Kymmenien yläkoulujen oppilaat pitävät ensi tiistaina klo 12.00 ulosmarssin ja istumalakon yksintulleiden afganistanilaisten turvapaikanahakijalasten palautuksia vastaan. Tavoitteena on saada tilapäiset oleskeluluvat vakituisiksi.

121212-nimellä menevä lakko aiotaan järjestää ainakin Tukholmassa, Göteborgissa, Boråsissa, Luleåssa, Umeåssa, Piteåssa ja Bodenissa. Elever mot utvisningar (oppilaat palautuksia vastaan)- järjestön puuhapetteri Ylva Keisu kertoo, että useat oppilaat aikovat tukea afgaanilasten taistelua elämän puolesta:

– Meidän pitää osoittaa, että tuemme heidän taistelua ja olemme sitä mieltä, että yksintulleiden on saatava jäädä Ruotsiin. Olemme myös sitä mieltä, että väliaikainen oleskelulupa ei riitä vaan sen on oltava ikuinen.

Keisu kertoo, että hänen koulussaa Tukholman Globaalissa lukiossa useat oppilaat ovat tilapäisellä oleskeluluvalla:

– Se aiheuttaa suurta turvattomuutta jos ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja onko Ruotsissa puolen vuoden päästä. Saamme varmasti paljon tukea asiallemme. Haluamme muutoksen asioihin. Monet muutkin kuin yksintulleet kokevat, että päivän politiikka on väärin.

Kyse on siis siitä, että Ung I Sverige-järjestö, joka on pitänyt kesästä asti suurta manifestia yksintulleiden afgaanilasten puolesta ja vaatii heille ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa, yrittää nyt valjastaa nuorukaisia painostukseensa.

 

9 thoughts on “Ensi tiistaina suuri istumalakko ruotsalaisissa kouluissa yksintulleiden sotalasten puolesta

  1. Jokainen kantaväestöön kuuluva nuori joka osallistuu tuohon hulluuteen tukee kansanmurhaa jonka yksi kohteista on itse. Tahtotila kansallisen itsemurhan loppuunviemiseen on kansainkodissa edelleen voimissaan -koko kansan yhteinen päämäärä.

  2. ”Elever mot utvisningar” = Emu = lentokyvytön lintu joka vaaran uhatessa hautaa päänsä hiekkaan???

  3. Kusevat omiin muroihin, sanoisin.Tai sahaavat omaa oksaansa. Hulluus on Ruotsissa jo kollektiivisessa vaihessa. Samaa huomaa myös jo mm. helsingissä. Noo ei tarvitse 10 vuoden päästä elvistellä enää pisa tuloksilla.

  4. Taitaa lasten aivopesu olla maailman hirvein asia. Samalla se on hirveän helppoa, jos toimijoina ovat valtio-tason toimijat, jotka uskovat itsekin asiaansa.

  5. Kova hinku on pitää näitä impulssi- ja seksuaalikontrollia vailla olevia mudiksia katukuvaa ja raiskaustilastoja rikastamassa. Mitä Ruotsissa lisätään oikein kraanaveteen?

  6. Miksi juuri afgaaneista päätettiin ykskaks tehdä lempimaskotteja? Ei siitä ole monta vuotta kun klaanipomo/ent. presidentti Hamid Karzai kävi Ruotsissa pyytämässä poikia palaamaan takaisin kotimaahan.

  7. Albanialaisetkin ovat jo keksineet asylarpajaisiin osallistumisen homostelun varjolla. Pakkohan sitä jotakin on keksiä koska Albania ei ole mikään sotatilamaa. Koskahan Bulgarian ja Romanian mustalaiset myös keksivät anoa turvapaikkaa? Heitä istuu ja seisoo ja möykkää isot joukot tietyillä metroasemilla iltaisin Tukholmassa niin etteivät vanhemmat ihmiset uskalla mennä ohi.

    https://www.nvp.se/Nacka/Nacka/flydde-for-att-overleva–nu-ska-han-utvisas/

  8. Lintsasin rehellisesti ihan itsekkäistä syistä. En edes yrittänyt pelastaa muuta maailmaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.